Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

bat 2 ağustos test yaptım tek çizgi kızlar.olsa çıkardı. sağlık olsun artık.

canım kesin çıkardı diye bi şey yok battan 1 hafta sonra bile çıkmayan var ene doğru sonu bat günü alabilirsin bi 3 gün daha beklemen lazım herkesin bünyesi ve o bünyede bhcg nin yükselme hızı farklı testlerin duyarlılıkları farklı ayrıca idrarda çıkmazken kanda daha net sonuçlar çıkıyo bata 3 gün varsa kanda öğrenirsin yada evde ovü testi varsa onuda dene ovü testi gebelik testinden önce tespit ediyo

silik çizgi için büyüteç alıcaz yakında mahalle mahalle gezip bütün eczanelerden test toplayasım var aynı yere 2 kere gitsem hatırlıycaklar da geldi yine test manyağı diycekler gibi geliyo

ovü testinde önce mi çıkıyo,bak ben bunu nası kaçırmışım yaa

maalesef kızlar bendede koskoca bi tek çizgi

yarın adet olucam sanırım,belirtiler yine psikolojikmiş anlaşılan

Bakiyorum testler yapilmis kizlaar henuz bat gelmedi mutsuz olmayin bekleyelim bakalim pinarima senin silik cizgi vardi dun simdi tekrar mi yaptin ? Cumaya var daha bende cumaya kadar durup Allah kismet ederse cuma sabah yapacagim..

nestam inşallah yarın iyi haberi alırsın canım filme falan gerek kalmaz.
sosyal sorumsuz korkan arkadaşlardan biri benim canım. Vajinal muayenede bile kendimi çok kasarım o yüzden de hep acır. Doktorum da bunu görünce anestezili çekelim dedi kendisi. senin nasıl çıkmıştı sonucu iyi miydi? bi de filmden sonra korunmak gerekiyomuş o ay galiba öyle duymuştum doğru mu?

Bakalım ilk hamilelik haberi kimden gelcek kızlar? Başkalarınınkini okurken bile heyecanlanıyorum kendimin olmuş gibi gözlerim doluyo...çok mu duygusallaştım ne??? :)

Test yapan arkadaşlar lütfen ümitsizliğe kapılmayın! Dayanamayıp erken yapıyoruz testleri..ben de öyleyim..ama regl gününde kanda bile negatifi görüp sonradan pozitif olan bisürü insan okudum...gebelik hormonunun yükselme hızı kişiden kişiye fark ediyo anladığım kadarıyla.o yüzden pozitif düşünün ve güzel haberler alalım inşallah...biraz sabır

Kızlar üzülmek stres yapmak yok biliyorum çok zor ama yapınca daha mutsuz oluyoruz gün geçmeden test yapayalım pozitif düşünelim güzel haberler gelir inşallah yakında. benim bata dahaaaaa çookkkk var sizin haberle sevinelim motive olalım inşallah

benim önce polip çıkmıştı onu aldılar daha sonra rahim filmi çekildi işte oda çok şükür temiz çıktı, 1-2 gün az bi kanama sonra 1 ay korun ondan sonra çalışmalara başla :)))

kızlar iş yerinde arkadaşım var 18 haftalık hamile bugün cinsiyetini öğrende ultr. görüntüsünü getirmiş aman Allah'ım herşeyi belli bacaklarıda açmış yiğidin malı meydanda olur der gibi Allah'ımmmm bizede nasip ettttt
bu arada arkadaşım 4 aylık evliydi hamile olduğunu öğrendiğinde özellikle hemen olmasın diye 12-18 gün arası varya o geçtikten sonra korunmuyorlardı ama kısmet bebiş geliverdi

benim önce polip çıkmıştı onu aldılar daha sonra rahim filmi çekildi işte oda çok şükür temiz çıktı, 1-2 gün az bi kanama sonra 1 ay korun ondan sonra çalışmalara başla :)))

Ne güzel temiz çıkmış seninki...inşallah bebişine de kavuşursun en kısa zamanda. çünkü tüpleri tıkalı çıkan bissürü kadın var benim de öyle olmasından korkuyorum...umarım temizdir..yoksa tek şans tüp bebek diye biliyorum...neyse hepimizin yüzünü güldürsün Allahım.

iyi düşün iyi olsun :) korkma pozitif olmakta yarar var bu arada sanırım rahim filmi çekilirken alttan sıvı verdikleri için kapalı olan tüplerde açılabiliyormuş zaten anestezili yapmalarının olayı bu sanırım tüpler kapalıysa ve sıvı açmaya çalışınca çok acı verir diye yapıyorlardır herhalde...

darısı bütün bekleyen kadınların başına artık :)

Kizlar yaa iftara misafirim var sizde aklim kalio cok muhabbet yapmayin:))))

canım benimde bu ay olmazsa gelen ay film çektiricem... bende de polip var... Allah yardımcımız olsun...

allah nasip ettiktn sonra hiçbirşey engel olamıyor.benimde arkadaş tatile gideceği için geciktirici içmiş tatilde hoplamış zıplamış ağır kaldırmış eve dönünce temizlik yapmış baştan sonra bakmış hala gelmiyor kırmızılar Dr.dan söktürücü isteyim demiş(hastanede çalışıyor kendisi)dr. önce usg ile bakalım demiş bir bakmışlar kese var ark.şok tabi dr. iyice bak demiş hatta dr.da gülmüş kalp atışı bile var kızım demiş .okadar olumsuz duruma rağmen bebiş yaşamayı seçmiş şimdi 12 haftalık oldu .keşke bizimkide sürpriz yapıp gelseydi yolunu gözlemekten daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…