Kızlar test yaptım bişi yok tek çizgi gördüm
bat 2 ağustos test yaptım tek çizgi kızlar.olsa çıkardı. sağlık olsun artık.
bat 2 ağustos test yaptım tek çizgi kızlar.olsa çıkardı. sağlık olsun artık.
canım kesin çıkardı diye bi şey yok battan 1 hafta sonra bile çıkmayan var ene doğru sonu bat günü alabilirsin bi 3 gün daha beklemen lazım herkesin bünyesi ve o bünyede bhcg nin yükselme hızı farklı testlerin duyarlılıkları farklı ayrıca idrarda çıkmazken kanda daha net sonuçlar çıkıyo bata 3 gün varsa kanda öğrenirsin yada evde ovü testi varsa onuda dene ovü testi gebelik testinden önce tespit ediyo
günaydın kızçeler hepinize,gününüz dünden daha güzel olur inş
bata kaldı 1 gün,acaip heyecanlıyıp,:18::18:bi taraftan çok ümitlenmek istemiyorum çünki yüzümde 2 minik sivilcem çıkmış genelde adet öncesi olur,ama bi taraftanda kırmızıları görmeden hala şansım var diyorum,anlayaccağınız psikopata bağladım yine
kızlar kulun birbirine ettiği dualar kabul olurmuş,ne olur dualrımızda birbirimizide analım
arkadaşlar geçen sayfalarda rahim filmi çektirmek isteyen fakat korkan arkadaşların olduğunu okudum, bende çektirdim anestezili ama o yüzden korkulacak hiç bir şey yok uyanıyorsunuz 1-2 gün kanama oluyor ama öyle aman aman çok değil, bence yaptıracak arkadaşlar korkmasın...
nestam inşallah yarın iyi haberi alırsın canım filme falan gerek kalmaz.
sosyal sorumsuz korkan arkadaşlardan biri benim canım. Vajinal muayenede bile kendimi çok kasarım o yüzden de hep acır. Doktorum da bunu görünce anestezili çekelim dedi kendisi. senin nasıl çıkmıştı sonucu iyi miydi? bi de filmden sonra korunmak gerekiyomuş o ay galiba öyle duymuştum doğru mu?
Bakalım ilk hamilelik haberi kimden gelcek kızlar? Başkalarınınkini okurken bile heyecanlanıyorum kendimin olmuş gibi gözlerim doluyo...çok mu duygusallaştım ne??? :)
benim önce polip çıkmıştı onu aldılar daha sonra rahim filmi çekildi işte oda çok şükür temiz çıktı, 1-2 gün az bi kanama sonra 1 ay korun ondan sonra çalışmalara başla :)))
Ne güzel temiz çıkmış seninki...inşallah bebişine de kavuşursun en kısa zamanda. çünkü tüpleri tıkalı çıkan bissürü kadın var benim de öyle olmasından korkuyorum...umarım temizdir..yoksa tek şans tüp bebek diye biliyorum...neyse hepimizin yüzünü güldürsün Allahım.
kızlar iş yerinde arkadaşım var 18 haftalık hamile bugün cinsiyetini öğrende ultr. görüntüsünü getirmiş aman Allah'ım herşeyi belli bacaklarıda açmış yiğidin malı meydanda olur der gibi Allah'ımmmm bizede nasip ettttt
bu arada arkadaşım 4 aylık evliydi hamile olduğunu öğrendiğinde özellikle hemen olmasın diye 12-18 gün arası varya o geçtikten sonra korunmuyorlardı ama kısmet bebiş geliverdi
Kizlar yaa iftara misafirim var sizde aklim kalio cok muhabbet yapmayin:))))
Ne güzel temiz çıkmış seninki...inşallah bebişine de kavuşursun en kısa zamanda. çünkü tüpleri tıkalı çıkan bissürü kadın var benim de öyle olmasından korkuyorum...umarım temizdir..yoksa tek şans tüp bebek diye biliyorum...neyse hepimizin yüzünü güldürsün Allahım.
kızlar iş yerinde arkadaşım var 18 haftalık hamile bugün cinsiyetini öğrende ultr. görüntüsünü getirmiş aman Allah'ım herşeyi belli bacaklarıda açmış yiğidin malı meydanda olur der gibi Allah'ımmmm bizede nasip ettttt
bu arada arkadaşım 4 aylık evliydi hamile olduğunu öğrendiğinde özellikle hemen olmasın diye 12-18 gün arası varya o geçtikten sonra korunmuyorlardı ama kısmet bebiş geliverdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?