Canlarr ben dayanamadim yine test yaptım:) onceku yaptığımsa yok denecek gibi silik bi cizgi vardi hayali, bu yaptığımda da silik cizgi var ama diğerinden daha belirgin umitlensemmi bilemedim
Batın ne zaman test yaptın mı canım
Hg cnm grubumuza ins bu ay muvaffak olursun diyelim o zaman gecmis olsun bu rada baska bir doktora daha gorundun mu
hb cnm saol, yok valla görünmedim başka doktora. eşimin sigorta işlerinde biraz karışıklık var. gidemiyorum gönül rahatlığıyla doktora. bi doktora gittim 30 tl ödedm muayene için. durumumuzda sıkışık bu ay. sağlıktır önemli ama napim düşünmeden edemiyorum
yasasin demekki hamile ola bilirsin simdiden tebrikler canimmmmmmmmmArkidislerimmm çok güzel yazmissiniz hepiniz sagolun ama ben hala sevinemiyorum korkuyorum ya degilse die ama çok ümitlendim ins bebisim benledir bu arada misafirim var ondan katilamadim muhabbetinize batim gelsin bakalım ne olcak ama göğüslerim sisip acimadan adet olmam ben ve bu sefer hicbsy yok bu yuzden hic adet olcak gibi hissetmiyorum
Canim herkeste belirti olmayadabiliyormus yani göğüs hassasiyeti yasamayanda var. Benimde normalde adetime bi hafta kala göğsüm deli gibi şişer ve acirdi şimdi 2gun kalmasına rağmen tık yok inş bebislerimiz bizledir canım
Arkidislerimmm çok güzel yazmissiniz hepiniz sagolun ama ben hala sevinemiyorum korkuyorum ya degilse die ama çok ümitlendim ins bebisim benledir bu arada misafirim var ondan katilamadim muhabbetinize batim gelsin bakalım ne olcak ama göğüslerim sisip acimadan adet olmam ben ve bu sefer hicbsy yok bu yuzden hic adet olcak gibi hissetmiyorum
nerde bu sewgi kocasiyla halaya mi durdu napti
kızlar ben gldm inş hamilesn canmmmmmmmm bnmmmmm ya ay ne guzeldarsı bze inş aman degmesin
bence hic bir sey olmaz ama usten silimeye calis tam bastirma yanikızlar bsey sorcm yaaaa ilşki srasnda esim bosaldktan snra bn hmen akmasn dye havlu kagtla silyorum bebgn olmsnı engllermi szceeeeee yne fkirlernze ihtyacm varrrr da:26:
kızlar bsey sorcm yaaaa ilşki srasnda esim bosaldktan snra bn hmen akmasn dye havlu kagtla silyorum bebgn olmsnı engllermi szceeeeee yne fkirlernze ihtyacm varrrr da:26:
Saol tatliimmm inş hissettiklerim dogrudurr kendimi o kdr inandırdimki ağır bile kaldiramiom hamiş gibi eşime bile naz yapiom:))) bide degilsem vay halime:))))
bence hic bir sey olmaz ama usten silimeye calis tam bastirma yani
bende birsey sorucam cok utaniyorum ama yine de ozur dilerim bir erkek cabuk bosalmasi kotu birseymi yani iliskiye girdikden 2 dakika icerisinde bosalmasi kotumu arkadaslar?
bence hic bir sey olmaz ama usten silimeye calis tam bastirma yani
bende birsey sorucam cok utaniyorum ama yine de ozur dilerim bir erkek cabuk bosalmasi kotu birseymi yani iliskiye girdikden 2 dakika icerisinde bosalmasi kotumu arkadaslar?
ayyy naz yapmk falan guzl oluyomu her istedgni yaptr bsverrrrrrr btun dilegmz hamile olman cnmmm:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?