Canim silik cikmis iste bu iyi haber gibi :) hem ben ilk hamilelivimde adet gunumde kahve leke gelmisti ve tanidigm bi arkDadim 3-4 gun az az az kahverengi akintisi olmustu yerkesme idi onlar :) bence hala oldukca umit vaar
inşallah canım bekliyorum yarın ola hayrola güzel haberler alırız inşallah
Amin canim insallah bende cuma gunu sabah once bi kendim test yaparim sonra hastaneye giderim diyorum varsa :)
silik cizgi varsa umutlenmemek elde deyil bence gelicek hamile haberinCanlarr ben dayanamadim yine test yaptım:) onceku yaptığımsa yok denecek gibi silik bi cizgi vardi hayali, bu yaptığımda da silik cizgi var ama diğerinden daha belirgin umitlensemmi bilemedim
Canlarr ben dayanamadim yine test yaptım:) onceku yaptığımsa yok denecek gibi silik bi cizgi vardi hayali, bu yaptığımda da silik cizgi var ama diğerinden daha belirgin umitlensemmi bilemedim
Canlarr ben dayanamadim yine test yaptım:) onceku yaptığımsa yok denecek gibi silik bi cizgi vardi hayali, bu yaptığımda da silik cizgi var ama diğerinden daha belirgin umitlensemmi bilemedim
allahin izniyle hamilesin canim tebrikler batin ne zamanCanlarr ben dayanamadim yine test yaptım:) onceku yaptığımsa yok denecek gibi silik bi cizgi vardi hayali, bu yaptığımda da silik cizgi var ama diğerinden daha belirgin umitlensemmi bilemedim
bende hala adet olma belirtisi yok
Cnm benimde bir kizim var 14 aylik bende supeliyim bir yanim istiyor dwli givi bir yanimda acaba erken mi diyor senin bebwisin ne kadrlik
benim kızım 21 aylık canım senin kızınıda allah bağışlasın, bende çok istiyorum ama bi yandan da çok korkuyorum nasıl bakacam diye allah yardım eder diyorum işte kardeşi olsun onunda ne güzel olur, inşallah senin kızınında bi kardeşi olur allahım çok bekletmez inşallah
gülden79 benim bat 2 ağustostan 30 eylüle çekermisin?1Saat önce kırmızıları gördim malesef
Benim herifi aradım 5 gün sonra kaçacak delik ara kendini çünkü pestilini çıkaracam benimki telde şakayla karışık eyvahları çekiyordu
Güldennn bizi de listeye ekleyebilirmisin 20 ağustos
listeyi artık sewgi yapıyor canım o mesajını görünce ekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?