Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Canim silik cikmis iste bu iyi haber gibi :) hem ben ilk hamilelivimde adet gunumde kahve leke gelmisti ve tanidigm bi arkDadim 3-4 gun az az az kahverengi akintisi olmustu yerkesme idi onlar :) bence hala oldukca umit vaar

inşallah canım bekliyorum yarın ola hayrola güzel haberler alırız inşallah

Amin canim insallah bende cuma gunu sabah once bi kendim test yaparim sonra hastaneye giderim diyorum varsa :)

hayırlısı canım allah kimseye yokluğunu aratmasın her ay kırmızıları görünce hüsrana uğruyorum tabi herşey allahtan brklryip görcez. inşallah güzel haberlerinizi alırım

Canlarr ben dayanamadim yine test yaptım:) onceku yaptığımsa yok denecek gibi silik bi cizgi vardi hayali, bu yaptığımda da silik cizgi var ama diğerinden daha belirgin umitlensemmi bilemedim

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hosgeldinizzzz aramiza bu ay inşallah sizinde göbüşleriniz dolsun bebisleriniz olsun) Guldencim artık geldiğine göre listeyi güncellemeye senmi devam edersin

kizlar o kafaciklari kontrol paneline girin orda secenekleri duzenle sozune girin orda gelismis duzenleyici sozu var alt da onu isaretliyin ve deyisikliyi ekleyin sozunede basin o kafaciklar cikacak her mesaj yazdiginizda bilmem anlata bildimmi

Canlarr ben dayanamadim yine test yaptım:) onceku yaptığımsa yok denecek gibi silik bi cizgi vardi hayali, bu yaptığımda da silik cizgi var ama diğerinden daha belirgin umitlensemmi bilemedim
silik cizgi varsa umutlenmemek elde deyil bence gelicek hamile haberin

ayy sewgi sen hamişsin yaaa ben hissediyorum ben senin yerinede ümitlenirim merak etme:) yrn testi tekrarla bakalım daha koyu mu

Sen bizi catlatcan miii bebis buyuyor istee :)) super yaa masallah tatlim yuklesene testi gorelim bizde canim.. hadi hayirlisi olsun..

allahin izniyle hamilesin canim tebrikler batin ne zaman

Sevgiiiiiii hadi halay çekelim kafaları hala yapamıyorum :)) hadiiiiiiiiiii hopoooppppppp

Cnm benimde bir kizim var 14 aylik bende supeliyim bir yanim istiyor dwli givi bir yanimda acaba erken mi diyor senin bebwisin ne kadrlik

benim kızım 21 aylık canım senin kızınıda allah bağışlasın, bende çok istiyorum ama bi yandan da çok korkuyorum nasıl bakacam diye allah yardım eder diyorum işte kardeşi olsun onunda ne güzel olur, inşallah senin kızınında bi kardeşi olur allahım çok bekletmez inşallah

Güldennn bizi de listeye ekleyebilirmisin 20 ağustos

üzme kendini canım herşeyin hayırlısı olsun bir dahaki ay olur inşallah

sbry _______________ 1 ağustos
svnc83 _____________ 1 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
melekfatma _________ 2 ağustos
heyecanli89 _________ 2 ağustos

Haydi canlarımmmm güzel haberlerinizi bekliyoruz. Haydi birisi güzel haberler versinde çift bayram yapalımmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…