Ya bu kadin olmak ne kadar zor hem bi okadar da guzel.bizlerw balin yatoyoruz bebek kalkiyoruz bebek.erkekler sonucuyla ilgileniyorlar ve birdw yapilmasi gereken tek bir gorevleri var o da zevklizaten islerine geliyor. Ama biz olana kadar bir dert olduktan sonra bir dert agrisi sancisi dogumu bakimi (tabiki feda olsun sonuna kadr o ayri) ama yasadigimiz psikolojik gerilim hepsinden zor.allah yardimcimiz olsin yasayinca dinyanin en guzel duygusu uasabeklemek olmasa
ayy inşallah kızlar lekelerin deamı yok gelmedi normalde bugün gelmesi gerkirdi yarında kırmızıya dönerdi hayırlısı bakalım bekliyorum biraxdan test alcam yarın sbh yaparım artık önerdiğiniz bir test markası var mı
haklısın canım çoook zor gerçekten de benim kızım var ne zorluklar yaşadım allah şahit yalnızca her aşaması çok zor amaaa çok da güzel bu duyguyu ikinci kez yaşamayı o kadar çok istiyorum ki, belki iki çocukla zorlanacağım ama o mis kokusu her şeye değer
inşallah hepiniz bu duyguyu yaşarsınız
bende temmuz grbundan transfer olanlardanımyalnız benm bi sıkıntım var ben 17 temmuzda adet gördüm 20sinde bitti. 26 temmuzda tekrar oldum hala devam etmekte. doktora gittim enfeksiyon falan dedi adettir demedi bilmiyorum karıştım kaldım. batım ne olacak bilmiyorum ağustosta tabiki bu durumda yumurtlama zamanımda
canım walla bende bilmiyordum... kontrol için iki ay önce gittim doktora rahim içinde bir kitle gözüküyor dedi. o kadar çok korktum ki... alınması gerekiyor hemen alalım falan tmm desek orda kesecek adam beni... neyse bir doktora daha gözükelim dedik o doktorumda aynı şeyi gördü polip et beni gibi bişeydir dedi... histeroskopi diye bir yöntemi var ama dedi yumurtalıkların güzel çalışıyor poliple hamile kalanlarda var bir ay deneyelim yumurta takibi yapalım ardından gebelik olmazsa ilk önce film çekilip yerini belirleriz sonraki ay da gebeliğe engel bir yerde ise hemen alırız dedi... bünyenin kendi ürettiği bir şeymiş bu polip... rahmin içinde, ağzında falan olurmuş..
ikinci bi doktora gitmenin faydaları işte...böyle şeylerde hep bi başkasının daha fikrini almak lazım insan sağlığı sonuçta...yine de çok ciddi bişey değil heralde canım..sosyal sorunsuz da polip vardı aldırdım diye yazmış. inşallah allah bu ay bizlere nasip eder de o sürece girmeyiz. ama nasip böyle şeyler..yazılanı yaşıyoruz..çekilen sıkıntıların sonucunda ödülümüzü alırız diye ümit ediyorum.
gülden79 benim bat 2 ağustostan 30 eylüle çekermisin?1Saat önce kırmızıları gördim malesef
Benim herifi aradım 5 gün sonra kaçacak delik ara kendini çünkü pestilini çıkaracam benimki telde şakayla karışık eyvahları çekiyordu
erken mi oldun canım
hayırlısı olsun canım... ya kızlar bu kafacıklar nerden çıkıyor ben bulamadım
gülden79 benim bat 2 ağustostan 30 eylüle çekermisin?1Saat önce kırmızıları gördim malesef
Benim herifi aradım 5 gün sonra kaçacak delik ara kendini çünkü pestilini çıkaracam benimki telde şakayla karışık eyvahları çekiyordu
haklısın canım çoook zor gerçekten de benim kızım var ne zorluklar yaşadım allah şahit yalnızca her aşaması çok zor amaaa çok da güzel bu duyguyu ikinci kez yaşamayı o kadar çok istiyorum ki, belki iki çocukla zorlanacağım ama o mis kokusu her şeye değer
inşallah hepiniz bu duyguyu yaşarsınız
hayırlısı olsun canım... ya kızlar bu kafacıklar nerden çıkıyor ben bulamadım
evet canım doktor çok önemli çok sevdim doktorumu ve çok güveniyorum ona... iyi ki tanıdım onu... bakalım ağrılarım devam 3 ağustos da bir kan vereceğim progesteron bakılacak ne işe yarıyor tam anlamadım sormadım da sonuç gelince konuşuruz dedim... o gün gebelik baktırmamak için kendimi zor tutuyorum eşimde doktor da kesinlikle hayır sabredeceksin dedi... çatlayacağğımmmm kızlar yaaaaaaaaaaa
telden giriyorsan orada görünmüyor canım. pc den giriyorsan alıntı ile cevapla deyip yazdığın sayfada alt kısımda. al sana bir kafacık daha
yaptım canım silik çıktı yumurtlamayı takip ederken yumurtlama günümde olduğundan biraz açık anlayamadımki ümidim yok zaten kahve lekelerden sonra hayırlısı artık canım ya bugün bir test alırım yarın sabah olmazsam yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?