Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

ayy inşallah kızlar lekelerin deamı yok gelmedi normalde bugün gelmesi gerkirdi yarında kırmızıya dönerdi hayırlısı bakalım bekliyorum biraxdan test alcam yarın sbh yaparım artık önerdiğiniz bir test markası var mı

haklısın canım çoook zor gerçekten de benim kızım var ne zorluklar yaşadım allah şahit yalnızca her aşaması çok zor amaaa çok da güzel bu duyguyu ikinci kez yaşamayı o kadar çok istiyorum ki, belki iki çocukla zorlanacağım ama o mis kokusu her şeye değer
inşallah hepiniz bu duyguyu yaşarsınız

varsa hepsinde çıkar canım

Cnm benimde bir kizim var 14 aylik bende supeliyim bir yanim istiyor dwli givi bir yanimda acaba erken mi diyor senin bebwisin ne kadrlik

bende temmuz grbundan transfer olanlardanım yalnız benm bi sıkıntım var ben 17 temmuzda adet gördüm 20sinde bitti. 26 temmuzda tekrar oldum hala devam etmekte. doktora gittim enfeksiyon falan dedi adettir demedi bilmiyorum karıştım kaldım. batım ne olacak bilmiyorum ağustosta tabiki bu durumda yumurtlama zamanımda

Hg cnm grubumuza ins bu ay muvaffak olursun diyelim o zaman gecmis olsun bu rada baska bir doktora daha gorundun mu

gülden79 benim bat 2 ağustostan 30 eylüle çekermisin?1Saat önce kırmızıları gördim malesef

Benim herifi aradım 5 gün sonra kaçacak delik ara kendini çünkü pestilini çıkaracam benimki telde şakayla karışık eyvahları çekiyordu

Son düzenleme:

ikinci bi doktora gitmenin faydaları işte...böyle şeylerde hep bi başkasının daha fikrini almak lazım insan sağlığı sonuçta...yine de çok ciddi bişey değil heralde canım..sosyal sorunsuz da polip vardı aldırdım diye yazmış. inşallah allah bu ay bizlere nasip eder de o sürece girmeyiz. ama nasip böyle şeyler..yazılanı yaşıyoruz..çekilen sıkıntıların sonucunda ödülümüzü alırız diye ümit ediyorum.

Ümitsizliğe kapılan arkadaşlar için kendi yaşadıklarımı anlatmak istedim. Biz eltimle aynı zamanda hamile olduğumuzu öğrendik. Adet tarihlerimiz arasında 1 haftadan fazla vardı. Ben adetimden 2 gün önce iş çıkışı öylesine test aldım çift çizgiyi gördüm.eltim benden 3 gün sonra öğrendi. Yani adeti 10 gün grçmişti. O zmana kadar çııkmadı testte. Erken döllenme geç döllenme hepsi değiştiriyor durumu. Birimiz adete 2 gün varken öğrenirken diğerimiz adetin 10 gün gecikmesinden sonra öğrendik. Üstelik sabah ilk idrar felan diyorlar ben akşam yaptım da gördüm. Rabbim verecekse bize o mutluluğu yaşatacaksa herşey bahane.

evet canım doktor çok önemli çok sevdim doktorumu ve çok güveniyorum ona... iyi ki tanıdım onu... bakalım ağrılarım devam 3 ağustos da bir kan vereceğim progesteron bakılacak ne işe yarıyor tam anlamadım sormadım da sonuç gelince konuşuruz dedim... o gün gebelik baktırmamak için kendimi zor tutuyorum eşimde doktor da kesinlikle hayır sabredeceksin dedi... çatlayacağğımmmm kızlar yaaaaaaaaaaa

erken mi oldun canım

Kizlar bende bi uyku haliiii bu yorgunluuuk bi halsizliik ne ararsaniz var hic kalkmadan yatabilirim..

kız 2 ağustostan 30 eylüle nerdeyse 60 gün var. ne yaptın sen anacım

Ben de siteye yeni üye oldum. Kıştan beri hamileliği düşünüyoruz ama sinüzit ameliyatı olmam gerekiyordu bekledik. Adetim de ameliyatım da aynı zamanlara denk geldi, herşey geride kaldı. 1 Ağustos 2013 itibarıyla yeni umutlara yelken açacağız :) bu arada 1 ay önce teyze oldum ve kardeşimden dolayı hamilelikle ilgili az çok bilgi edindim de kendi deneyimim bambaşka olacaktır elbette. Şu anda çok heyecanlıyım! Umarım herşey yolunda gider ve ben de bir an önce o eşsiz duyguları yaşamaya nail olabilirim... Bir an önce diyorum da sabırsızlığımdan sanmayın. 35 yaşında olmam bir engel teşkil eder mi diye aklıma geliyor her ne kadar düşünmek istemesem de... Sizce psikolojik olarak da etkiler mi yoksa tamamıyla biyolojik hazır bulunuşluk mudur olay?

valla canım o progesteronu ben de okuyorum hep de araştırmadım henüz bana doktor da bakalım falan demedi.ilk etapta rahim filmi çekelim dedi. onu da araştırmayayım artık yoksa kafayo yicem. :) biraz da oluruna bırakalım çok bilme de iyi değil...bence eşin haklı sabretmelisin. sonuçta öğrenip de negatif çıkarsa yine bi bekleyişe giriyo insan acaba vardı da daha erken diye mi çıkmadı diye...işte böyle bi kısır döngü bu.

Canim silik cikmis iste bu iyi haber gibi :) hem ben ilk hamilelivimde adet gunumde kahve leke gelmisti ve tanidigm bi arkDadim 3-4 gun az az az kahverengi akintisi olmustu yerkesme idi onlar :) bence hala oldukca umit vaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…