- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
kızlar üstüne görme diye bişey duydunuz mu eltimden duydum bende
evet bazı bayanlarda oluyo herkeste olucak diye bisey yok 9 ayda olabılıyo 1 kac ayda
slm kızlar nasılsınız biraz okudumda topiğinizi güldencım ıkıncı cocuk için uğraşıyormuşsun inşallah olur kızlar sizlrinden inşallah benımde bu mübarek günde birde yarın akşam bol bol dua edelim olurmu kızlar
Ben idrar testi yaptırdım hastanede kızlar çıkmayıp sonra kanda pozitif olan var mı hiç yada doğrumudur sizce yaa ben inanmak istemiyorum negatif olduğuna ?????
kızlar bende kırmızılar geldibu ayda hamiş değilim
tutturamayacağız biz bu çocuğu ya
çok sağol canım inşallah hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz senin bat ne zaman canım?
benımde 2,5 yaşında oğlum var bu ay olsun dedık ve bugün hüsrana uğradım bütün hayallerım yıkıldı.ama bu ay olacak ve ben nisan annesi olcam kesın yarın akşam mübarek kadir gecesi bol bol dua edicem
çok sağol canım inşallah hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz senin bat ne zaman canım?
benımde 2,5 yaşında oğlum var bu ay olsun dedık ve bugün hüsrana uğradım bütün hayallerım yıkıldı.ama bu ay olacak ve ben nisan annesi olcam kesın yarın akşam mübarek kadir gecesi bol bol dua edicem
inşallah bu ay olur canım benimde bu ay ilk denememdi inşallah ikimizinde bebişlerine allah sağlıklı ve hayırlı bir kardeş nasip eder
inşallah canım ya bu ay inşallah hepimiz hamile kalırız senınkı hangi ay doğumlu nerelısın canıminşallah bu ay olur canım benimde bu ay ilk denememdi inşallah ikimizinde bebişlerine allah sağlıklı ve hayırlı bir kardeş nasip eder
Ben idrar testi yaptırdım hastanede kızlar çıkmayıp sonra kanda pozitif olan var mı hiç yada doğrumudur sizce yaa ben inanmak istemiyorum negatif olduğuna ?????
inşallah canım ya bu ay inşallah hepimiz hamile kalırız senınkı hangi ay doğumlu nerelısın canım
benim kızım 21 aylık baştaki mesajımda yanlış yazmışım diğeri doğarsa ozaman 2 buçuk yaşında olacak karıştırmışım, 2011 kasım doğumlu araları çok olmasın istiyorum ama tabi allah izin verirse ben istanbulda yaşıyorum canım sen nerdesin?
herkese tünaydın kızlarrr
guldencim bende hala adet olmadım belirtim yok sadece sağ kasığım bazen ağrıo
sewgicim bende evdeki son testi az önce yaptım yine silik çizgii bide ovü testi vardı onuda yaptım sanki yumurtluyorum 2 net çizgi hiç anlamadım
heyecanlım sen neden idrar tahlili yaptırdın kan tahlili istiyorum deseydin ya yapmadılar mı
kızlar selam bende 11 aydır deniyorum 6 aydır klomen kllanıyorum,batım 17 Ağustos hem dua ediiyorum her gun olacağına inanıyorum hemde 11 aydır olmadı deyip umutsuzluğa kapılıyorum, bi amaaaan boşver diyorum ama bakıyorum kendımı buralardan alıkoyamıyorum,inşallah herkesin duası kabul olur çok fazla bekletmezler bizi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gebelik nasip olsun inşallah herkese
benimde karın ağrım geçti ama ara ara bi hissettiriyor birde çok terliyorum ya hava yağmurlu baya sıcak birde belki ondandır diyorum, inşallah hiçbirimizin kırmızıları gelmez, ne güzel testin yine pozitif çıkmış canım çok sevindim , benimki belki hava değişimidir tatile gittimya belki ondan gecikmiştir testlerimde çok bekleyince saatler sonra hayalet çizgi çıkıyor yanlış bence
Canım kan sonucunu bugub alabilcekmisin gelişmeleri yaz merak ediyorum bende gitcem büyük ihtimalle saglik ocagina kan vermeye
hayırlısı olur inşallah demekten başka çare kalmıyor ama bnm kafama takılıyor bugün 1 gün gecikti hala silik çıkıyor bazılarında daha adete varken koyu çizgiyi görüyolar test markasındanmıki anlayamadım. sende kendi kendine üzüntü yapma canım bak ne diolar bşy yoksa 2 günde bekletsen testi hiçbşy çıkmıyomuş demekki var bşyler ki silik çıkıo
işte bende çok silik diye endişe ediyorum canım beta hcg değerim çokmu düşük diye kimyasal gebelikmi diye korkuyorum yükselse koyulaşırdı heralde ne bileyim kafam çok karışık, şöyle kopkoyu bi çizgi görsekte rahatlasak
aynen canım bnm korkum da o zaten ikimizin de 1 gün geçti ve hala silik kan vermek istemedim hayal kırıklığı olmasın diye eşim p.tesiyi bekleyelim diyor bekliyorum belki bgn bi test daha alırım yrn sbh tekrarlarım belki biraz daha koyulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?