Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

evet bazı bayanlarda oluyo herkeste olucak diye bisey yok 9 ayda olabılıyo 1 kac ayda

anladım canım netten baktım Genellikle yaklaşık olarak bir sonraki adet dönemine denk gelmektedir ve bayanlar normal adet zannetmektedirler.
Normal adete göre daha az kanama olur, kanama lekelenme şeklindedir. Gebelik şüphesi olan bayanlar adet tarihlerini ve dönemlerini iyi takip etmelidirler.

Gebelikte Üstüne Görme Belirtileri

Normal adet döngünüzde 28 gün sonrasında eğer az bir kanama olursa dikkat etmelisiniz. Çünkü üstüne adet görme ihtimaliniz 200′de 1′dir. Kanama miktarı normal adetten daha azdır.

Gebelikte Üstüne Görme Sebepleri: Üstüne Görme Neden olur?

Hamilelikteki çeşitli sebepler, kanamaya sebep olabilir. Bunları şöyle sıralamak mümkündür: implantasyon –yerleşme kanaması, düşük tehlikesi kanaması, servikal enfeksiyon, yara veya lezyona bağlı kanama, plasenta yerleşim durumuna bağlı kanamalar

çok sağol canım inşallah hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz senin bat ne zaman canım?

Ben idrar testi yaptırdım hastanede kızlar çıkmayıp sonra kanda pozitif olan var mı hiç yada doğrumudur sizce yaa ben inanmak istemiyorum negatif olduğuna ?????

kan testi yaptır emin ol istersen canım idrarda çok geç çıkıyor çünkü evde yaptığın testte çıkmıştı ama orda niye çıkmamış anlamadım :44:

kızlar bende kırmızılar geldi bu ayda hamiş değilim
tutturamayacağız biz bu çocuğu ya

üzme kendini canım inşallah bi dahaki aya gelir bebişin , inan herşeyin hayırlısı olur

hepinize tünaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım? msa84 canım bence sendede var bişiler bebiş yoldadır inşallah
bana gelice, ben hala adet olmadım karın ağrımda geçti , hiç testim kalmadı bu gün yapamadım umutla beklemeye devam ediyorum canlarım inşallah hayırlı bir gecikmedir bu

Batim bu sabahti kirmizidan ses yok henuz belirtimde yok yine test yaptım o meshuuuurr cooookk silik cizgi beni yine yalniz birakmadi:) bu sefer gitcem saglik ocagina kan vermeye

Ben idrar testi yaptırdım hastanede kızlar çıkmayıp sonra kanda pozitif olan var mı hiç yada doğrumudur sizce yaa ben inanmak istemiyorum negatif olduğuna ?????

Canım kan sonucunu bugub alabilcekmisin gelişmeleri yaz merak ediyorum bende gitcem büyük ihtimalle saglik ocagina kan vermeye

kızlar selam bende 11 aydır deniyorum 6 aydır klomen kllanıyorum,batım 17 Ağustos hem dua ediiyorum her gun olacağına inanıyorum hemde 11 aydır olmadı deyip umutsuzluğa kapılıyorum, bi amaaaan boşver diyorum ama bakıyorum kendımı buralardan alıkoyamıyorum,inşallah herkesin duası kabul olur çok fazla bekletmezler bizi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gebelik nasip olsun inşallah herkese

herkese tünaydın kızlarrr

guldencim bende hala adet olmadım belirtim yok sadece sağ kasığım bazen ağrıo

sewgicim bende evdeki son testi az önce yaptım yine silik çizgii bide ovü testi vardı onuda yaptım sanki yumurtluyorum 2 net çizgi hiç anlamadım

heyecanlım sen neden idrar tahlili yaptırdın kan tahlili istiyorum deseydin ya yapmadılar mı

benimde karın ağrım geçti ama ara ara bi hissettiriyor birde çok terliyorum ya hava yağmurlu baya sıcak birde belki ondandır diyorum, inşallah hiçbirimizin kırmızıları gelmez, ne güzel testin yine pozitif çıkmış canım çok sevindim , benimki belki hava değişimidir tatile gittimya belki ondan gecikmiştir testlerimde çok bekleyince saatler sonra hayalet çizgi çıkıyor yanlış bence

hoş geldin canım hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz burada şüpheler, gelgitler , acabalar yaşıyoruz çok zor bir süreç ama çokta güzel bence umudumuzu yitirmeyelim en doğru zamanda bebişlerimiz geliverecek allahın izniyle
listeye ekliyorum senide canım

Benim 31inde gelen bi damla lekeden sonra hala birşey yok adet günümdü o gün gelecek diye bekliyorum hala adet sancısı değil de kızlar ince ince sızlıyor arada.test yapmıstım carsamba hiç birşey cıkmadı bugunde memlekete gidiyorum düşünmemek için iyi bir fırsat

hayırlısı olur inşallah demekten başka çare kalmıyor ama bnm kafama takılıyor bugün 1 gün gecikti hala silik çıkıyor bazılarında daha adete varken koyu çizgiyi görüyolar test markasındanmıki anlayamadım. sende kendi kendine üzüntü yapma canım bak ne diolar bşy yoksa 2 günde bekletsen testi hiçbşy çıkmıyomuş demekki var bşyler ki silik çıkıo

Canım kan sonucunu bugub alabilcekmisin gelişmeleri yaz merak ediyorum bende gitcem büyük ihtimalle saglik ocagina kan vermeye

Saf adam kanda bakmadiki sadece idrar istedi bende aksama esimle acile gidip kan veticem idrar yanilmis olabilir mi kimisi idrarda gec cikiyor diyor daha benimii o kadar gecmediki.... sen sabah test yapacaktin yaptin mi canim

işte bende çok silik diye endişe ediyorum canım beta hcg değerim çokmu düşük diye kimyasal gebelikmi diye korkuyorum yükselse koyulaşırdı heralde ne bileyim kafam çok karışık, şöyle kopkoyu bi çizgi görsekte rahatlasak

aynen canım bnm korkum da o zaten ikimizin de 1 gün geçti ve hala silik kan vermek istemedim hayal kırıklığı olmasın diye eşim p.tesiyi bekleyelim diyor bekliyorum belki bgn bi test daha alırım yrn sbh tekrarlarım belki biraz daha koyulaşır

ben yarında olmazsam sabahtan kan testi yaptırıcam canım merakta kalmaktansa öğrenmiş olurum hemen yakınımda özel hastane var iyi kötü neyse ortaya çıksın sıkıldım beklemekten ya sende idrar testiyle uğraşma artık bence kesin olmuyor sadece kafa karıştırıyorlar yapsanda emin olamayacaksın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…