neslihanbursa .!.:cnm bncede yola çıkmadan bi test yaptır içinde kafanda rahat olsun rabbim hepimizi güldürsün herzaman hayırlısı isteyeim
cnm adetin yeni bitmiş ben adetten 3-4 gün sonra yapmaya başladım 13. gün koyu çift çizgiyi gördüm sende yapmaya devam et daha erken bence..kaç günde bi adet oluyosun
lingen .!.:ya bi dur aglama soyle bakim sat ne zamandi ve adet döngün kac gün sürüyo
Evli_Mutlu_Huzurlu .!.:Canım sahte değildir merak etme. Markadan dolayı değişiyodur. Hepsi aynı olacak değilya.
hayırlı olsun bebeğin canım çok sevindim ilk sen bize güzel haber getirdin sanırım... bugün çok takip edemedim adet olmana kaç gün kala yaptırdın testi??
yaa gülüm markadandır dimi amaan ne zor şeymiş yaaama olsun sonunda hepimize inşaallah
valla testin hassaslik derecesinden olabilir benimkiler 25likti iki gun silik sonraki iki gun koyu sonraki gun siliklesince yapmayi biraktim eger senin testin de hassaslik derecesi düsükse o yuzden olabilircanım işte 30-31 gün arası değişiyor sat 23 temmuz sanırım 13-14gün sonra görücem ..derken herkes çift çizgiyi hep görüyorum sadece koyuluğuna dikkat et diyince olanlar oldubende hep tek çizgi var:44:
Ben zaten 2 ay bekledim ve olmadım ama 3. Aya olmama. 15 gün kala :))
anammmmm maşallah kız o ne sabır öyle içim çatlardı walla :)))
Kocam ilk ay eve kitlesi ama beni:))
kızlar bende kırmızılar geldibu ayda hamiş değilim
tutturamayacağız biz bu çocuğu ya
offff aynen geçen hafta bebiş belirtileri bu hafta da adet belirtilerimi yaşıyorumMerhaba kizlar. Kac gundur okuyorum. Ben de artik dayanamadim. Batim 10 agustos. Beni de ekler misiniz listeye.
aynı gün de mutlu haber verelim inş :) ama ben kırmızı kartı yicem sanırım adet belirtilerim tam gaz devammm
Gunler hic gecmiyor sanki. Iki gundur de adet oldim olacam gibi bir his var.
Gecen hafta surekli bas agrisi ve midw bulantisiyla gecti. Hamileyim gibi hissediyordum. Ama su an sanki hepsi gecti gitti. Bu ikinci hamilelik olacak nasipse. Ilkinde adetime 5 gun kala silik cizgiyi gormustum. Bulantilarla anlamistim. Heryerim sisti. Ama simdi goguslerde tik yok.
Halbuki gecen hafta kirpiklerim karisiyodu. Midem agzima geliyodu surekli.
Nasil gececek ayin 10una kadar bilmiyorum.
Burada okudukca daha da heyecan yapiyorum.
Rabb tum anne adaylarina sabir versin. Su gibi akip gecsin zaman ve hayirli evlatlari olsun su mubarek gunlerde . Ilk dogumum ramazanda olmusti. Bu sefer de hamileligim ramazanda olur insallah.
hadi bakalım bebişin sana sinyali vermişşCanlarim bugun yaptigim testte pembe cizgi var :) silik ana esimde gordu gozle gayet net goruluyor ve sutlu kahve akintim var ne simdi buuu ??
Kızlar tebrik ederim güzel haber alanları... Bir sorum var beyaz akıntısı olanlar tuvaletten çıktığınızda yapışkan gibi şeffaf sonra dan çamaşıra bulaşınca beyaz bir hal mi alıyor yumurtlama dönemindeki gibi çok yoğun akıntım var ateşimi ölçtüm 36.6 ama karnım çok ağrıyor adet sancısı gibi de değil... Çok şiddetli ağrıyor doktora gitsem mi bilemedim bu gece dayanmaya çalışıp yarın doktorumu arayayım diyorum ama nolur akıl verin bana napım sizce adetim 9 Ağustos ta yumurtlama olması imkansız yumurtlama takibi yaptık çünkü bu ay eğer hamilelik ise de neden bu kadar ağrı((
ayyyy hamileler cogalyooo yasasn
ben adet oluyorum galibaaabu yüzden hiçbirzaman erken sevinmek istemiyorum ne zorum varsa test yaptım peki o test niye pozitif çıktı pazartesi yaptıgıma göre daha koyu... Allahım sen bilirsin yarabbimm..
offffffff aynen oku oku bitmedi ha gayret 2 sayfa kaldı diye diye okudum :))aynen bi o silik çizgiyide görsem bende kan tahliline koşucamGünaydınnnn kızlar... Ya bir bırakıyorum sayfalarca yazıyorsunuz okuyana kadar canım çıkıyor :))) dün akşam ağrı ile sızıp uyumuşum... Bugün bıçak gibi kesildi yok akşam o ağrıyı çeken ben değilim sanki akıntım tam gaz devam ateş 36 üstü :)) bugün işten eve gelirken test Alcam yarın sabah yaparım artık bakarız duruma eğer silik çizgi falan varsa asla durmamm gidip kan veririm hemen.... Bugün doktoruda arıcam yarın progesteron için kan vermeliyim gebelik testi yapacağımı söylemicem çok kızıyor :))
ben ümidimi kestim bebiş olmuyacak
kızlar bende kırmızılar geldibu ayda hamiş değilim
tutturamayacağız biz bu çocuğu ya
Ben idrar testi yaptırdım hastanede kızlar çıkmayıp sonra kanda pozitif olan var mı hiç yada doğrumudur sizce yaa ben inanmak istemiyorum negatif olduğuna ?????
slm kızlar nasılsınız biraz okudumda topiğinizi güldencım ıkıncı cocuk için uğraşıyormuşsun inşallah olur kızlar sizlrinden inşallah benımde bu mübarek günde birde yarın akşam bol bol dua edelim olurmu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?