Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

gunaydin hanimlar. benim de bat 15-16 agustos. beni de ekler misiniz?

hem ovulasyon testi kullandim hem de ates olcme yontemini. kesin 12. gun yumurtladim. suan 15. gunum ve artik beklemedwyim.
ilk iki bebegimi 8. haftadan sonra kaybettim. bu ucuncu olacak kismet olursa. Allah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar; saglikli gebelikler nasip etsin.

şekerim şekerim on gün oldu adetim biteli bende daha erken olduğunu düşündüm de herkes hep çift çizgi görüyomuş benm testlermi anormal diye karıştı kafam dün yaptım yine tek çizgi:44:

lingen .!.:
ya bi dur aglama soyle bakim sat ne zamandi ve adet döngün kac gün sürüyo

canım işte 30-31 gün arası değişiyor sat 23 temmuz sanırım 13-14gün sonra görücem ..derken herkes çift çizgiyi hep görüyorum sadece koyuluğuna dikkat et diyince olanlar oldu bende hep tek çizgi var:44:

valla testin hassaslik derecesinden olabilir benimkiler 25likti iki gun silik sonraki iki gun koyu sonraki gun siliklesince yapmayi biraktim eger senin testin de hassaslik derecesi düsükse o yuzden olabilir

Kocam ilk ay eve kitlesi ama beni :))

benimde akşam karnım çok ağrıyordu bir kan testi yaptırayım gideyim dedim... beni oyaladı oyaladı sonra bir baktım koltukta sızmışım ama bu akşam idrar testi almamı engelleyemeyecek... yarın sabah yapacağım regline 6 gün kala silik çizgi görenler var zaten ben o çizgiyi göreyim hemen kan testinee... çok tez canlıyım ben yaa... şimdi varya işlerime odaklanamıyorum düşünmekten

offff aynen geçen hafta bebiş belirtileri bu hafta da adet belirtilerimi yaşıyorum rabbim tez vakitte bebişlerimize kavuştursun inş

Canlarim bugun yaptigim testte pembe cizgi var :) silik ana esimde gordu gozle gayet net goruluyor ve sutlu kahve akintim var ne simdi buuu ??
hadi bakalım bebişin sana sinyali vermişş en kısa zamanda net haberlerini bekliyoruz canım

geçmiş olsun canım akıntı ve çok yoğun olmamakla beraber karın ağrısı bende çektim.yumurtlama zamanında oluyormuş ama sen yine bir dr.görün ihmal etme

ayyyy hamileler cogalyooo yasasn

darısı bizlere inşşşşş

ben adet oluyorum galibaaa bu yüzden hiçbirzaman erken sevinmek istemiyorum ne zorum varsa test yaptım peki o test niye pozitif çıktı pazartesi yaptıgıma göre daha koyu... Allahım sen bilirsin yarabbimm..

ayyy tatlım bi sevindiriyorsun bi aklı karıştırıyorsun valla ben bile stres yaptım:18::18: lütfen sakin ol bebişe stres yaramıyorrrr

offffffff aynen oku oku bitmedi ha gayret 2 sayfa kaldı diye diye okudum :))aynen bi o silik çizgiyide görsem bende kan tahliline koşucam

ben ümidimi kestim bebiş olmuyacak

deme öyle dicem ama bende bu aydan ümidimi kestim bütün adet belirtilerim var ve erken olcam sanki okadar yoğun

kızlar bende kırmızılar geldi bu ayda hamiş değilim
tutturamayacağız biz bu çocuğu ya

inş tatlım inş bizde bir gün haykırcaz bebişimiz olcak die..ne yapalım bizimkiler çok nazlı galibaaa :44::44:

Ben idrar testi yaptırdım hastanede kızlar çıkmayıp sonra kanda pozitif olan var mı hiç yada doğrumudur sizce yaa ben inanmak istemiyorum negatif olduğuna ?????

Ben idrar testi yaptırdım hastanede kızlar çıkmayıp sonra kanda pozitif olan var mı hiç yada doğrumudur sizce yaa ben inanmak istemiyorum negatif olduğuna ?????

kanda bakmadılarmı tatlım? bilemedim ki yaptıranlar varsa mutlaka bir fikir verirler.adet tarihinden öncemi yaptın geçtikten sonramı:44:

slm kızlar nasılsınız biraz okudumda topiğinizi güldencım ıkıncı cocuk için uğraşıyormuşsun inşallah olur kızlar sizlrinden inşallah benımde bu mübarek günde birde yarın akşam bol bol dua edelim olurmu kızlar

ben beklemede geri sayım başladı sanki kırmızı kartı görücem belirtiler hep öyle
inş kimsenin kucağı boş kalmasın kimse hasret çekmeden bebişine kavuşsun .rabbim herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…