- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
benim kızım 21 aylık baştaki mesajımda yanlış yazmışım diğeri doğarsa ozaman 2 buçuk yaşında olacak karıştırmışım, 2011 kasım doğumlu araları çok olmasın istiyorum ama tabi allah izin verirse ben istanbulda yaşıyorum canım sen nerdesin?
benım oğlumda 2011 şubat 14 doğumlu hemşireyim çalısıyorum ve eskişehirdeyim canm
Saf adam kanda bakmadiki sadece idrar istedi bende aksama esimle acile gidip kan veticem idrar yanilmis olabilir mi kimisi idrarda gec cikiyor diyor daha benimii o kadar gecmediki.... sen sabah test yapacaktin yaptin mi canim
ben yarında olmazsam sabahtan kan testi yaptırıcam canım merakta kalmaktansa öğrenmiş olurum hemen yakınımda özel hastane var iyi kötü neyse ortaya çıksın sıkıldım beklemekten ya sende idrar testiyle uğraşma artık bence kesin olmuyor sadece kafa karıştırıyorlar yapsanda emin olamayacaksın zaten
Yaptım canim yine hayali bi çizgi cikti ama artik gerildim iyice olumlu yada olumsuz bisey bilmek istiyorum, esimi bekliyorum kan testine gitcem... bu arada keşke kan isteseydin idrarda gec cikabiliyo cünkü
benm doktorumda özelde aslında çok uzak değil şimdi gitsem mi diye düşünüyrum test dünküne göre daha koyu pc yüklemeye çalışırım sizede gösteririm ama ben bi düşüneyim gidim mi gitmeyim mi
hoş geldin canım hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz burada şüpheler, gelgitler , acabalar yaşıyoruz çok zor bir süreç ama çokta güzel bence umudumuzu yitirmeyelim en doğru zamanda bebişlerimiz geliverecek allahın izniyle
listeye ekliyorum senide canım
aynen canım bnm korkum da o zaten ikimizin de 1 gün geçti ve hala silik kan vermek istemedim hayal kırıklığı olmasın diye eşim p.tesiyi bekleyelim diyor bekliyorum belki bgn bi test daha alırım yrn sbh tekrarlarım belki biraz daha koyulaşır
işte bende çok silik diye endişe ediyorum canım beta hcg değerim çokmu düşük diye kimyasal gebelikmi diye korkuyorum yükselse koyulaşırdı heralde ne bileyim kafam çok karışık, şöyle kopkoyu bi çizgi görsekte rahatlasak
işte bende çok silik diye endişe ediyorum canım beta hcg değerim çokmu düşük diye kimyasal gebelikmi diye korkuyorum yükselse koyulaşırdı heralde ne bileyim kafam çok karışık, şöyle kopkoyu bi çizgi görsekte rahatlasak
Benim 31inde gelen bi damla lekeden sonra hala birşey yok adet günümdü o gün gelecek diye bekliyorum hala adet sancısı değil de kızlar ince ince sızlıyor arada.test yapmıstım carsamba hiç birşey cıkmadı bugunde memlekete gidiyorum düşünmemek için iyi bir fırsat
Yaptım canim yine hayali bi çizgi cikti ama artik gerildim iyice olumlu yada olumsuz bisey bilmek istiyorum, esimi bekliyorum kan testine gitcem... bu arada keşke kan isteseydin idrarda gec cikabiliyo cünkü
Kızlarrr,
Ben 22 temmuzda adet oldum en son. Yumurtlama takvimlerinde hesaplama yaptığımda 3-4-5 ağustos çıkıyor değişiyor. Ama benim çarşamba akşamından beri kasık ağrım var, ve akıntımda var. Sanırım dün yumurtladım. Yani belirtiler öyle gösteriyo. Memlekete gideceğim için yumurtlama günümü kaçırıcam diyodum ama gitmeden oldu sanırım mutluyum. Benim içinde dua edin lütfen. İnşAllah şuan vücudumda güzel şeyler oluyordur
cnm bsey dcem ya bnm bat 12 agststa ama daha cok var böle adet olcm gbi bi his var bugn yumurtlma gunum olablrmi szce tmmuzn 12 sinde olmstm yumurtlma gnm hngi gun oluyo
Canım bak ovulasyon takvimimiz burda.
Üste Son Adet tarihini seç
Altada bir adetinden diğer adetine geçen süre ne kadarda onu seç.
Takvimde yumurtlama günlerin çıkıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
Kızlarrr,
Ben 22 temmuzda adet oldum en son. Yumurtlama takvimlerinde hesaplama yaptığımda 3-4-5 ağustos çıkıyor değişiyor. Ama benim çarşamba akşamından beri kasık ağrım var, ve akıntımda var. Sanırım dün yumurtladım. Yani belirtiler öyle gösteriyo. Memlekete gideceğim için yumurtlama günümü kaçırıcam diyodum ama gitmeden oldu sanırım mutluyum. Benim içinde dua edin lütfen. İnşAllah şuan vücudumda güzel şeyler oluyordur
cnm bsey dcem ya bnm bat 12 agststa ama daha cok var böle adet olcm gbi bi his var bugn yumurtlma gunum olablrmi szce tmmuzn 12 sinde olmstm yumurtlma gnm hngi gun oluyo
hmmmm tamm cnm ogunlrde yapmsz ama ndn adet olcm gbi his var
Canım internette birsürü yumurtlama takvimi var herbiri başka tarih veriyo eğer kasıkların ağrıyosa ve şeffaf uzayan akıntın varsa yumurtluyosun demektir
benım oğlumda 2011 şubat 14 doğumlu hemşireyim çalısıyorum ve eskişehirdeyim canm
maşallah oğluna canım allah bağışlasın insan bi tadını alınca anneliğin daha çok istiyor değilmiben çalışmıyorum canım çocuğa bakacak kimse olmadığı için
benm doktorumda özelde aslında çok uzak değil şimdi gitsem mi diye düşünüyrum test dünküne göre daha koyu pc yüklemeye çalışırım sizede gösteririm ama ben bi düşüneyim gidim mi gitmeyim mi
hadi yüklede bakalım canım
merhaba cnm geçen yıl bende de aynı durum vardı bekledikten sonra silik çizgi çıkıyordu reglimi 3-4 gün geçince kantesti yaptırdım 14 tü aynı gün akşamı regli oldum yinede k.doğum acile gittim değer 8 e düşmüştü hemşire biz bu değer gebelik bile demeyiz dedi.kimyasaldı ve gitti ilk denemdi kimyasal oldu öğünden bugüne hala bekliyorum
benimde ikinci çocuğum kızım hiç bekletmeden geldiydi.
üzüldüm canım inşallah tekrar olmaz aynı şey ve bende onun için endişeleniyorum ya inşallah sağlıklıdır allah yardımcımız olsun
Canım ben kan testi yaptırdığımda beta hcg değerim gayet iyiydi ama o gün çizgim öyle net felan değildi. Kanda daha net çıkıyo. İdrar testindeki siliğe bakma.
moral verdin canım çok saol işte insan çizgi mizgi görsede mutlu olamıyor doğuma kadar ve sonrasında da endişeler hiç bitmiyor hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?