Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Saf adam kanda bakmadiki sadece idrar istedi bende aksama esimle acile gidip kan veticem idrar yanilmis olabilir mi kimisi idrarda gec cikiyor diyor daha benimii o kadar gecmediki.... sen sabah test yapacaktin yaptin mi canim

Yaptım canim yine hayali bi çizgi cikti ama artik gerildim iyice olumlu yada olumsuz bisey bilmek istiyorum, esimi bekliyorum kan testine gitcem... bu arada keşke kan isteseydin idrarda gec cikabiliyo cünkü

Son düzenleme:

benm doktorumda özelde aslında çok uzak değil şimdi gitsem mi diye düşünüyrum test dünküne göre daha koyu pc yüklemeye çalışırım sizede gösteririm ama ben bi düşüneyim gidim mi gitmeyim mi

Yaptım canim yine hayali bi çizgi cikti ama artik gerildim iyice olumlu yada olumsuz bisey bilmek istiyorum, esimi bekliyorum kan testine gitcem... bu arada keşke kan isteseydin idrarda gec cikabiliyo cünkü

Canımm ya şu testlerin fotosunu göremiyorumya çatladım meraktannn. Bide biz onaylasak çift çizgiyi de daha mutlu olsan.

yaz canım çok sevinirim 17 Ağustos bakalım neler olacak bu ay çalışmalar sıkı devam edıyo ama kısmet bu gibi şeyler, en yakın zamana herkes guzel haber alsın ınsallah

Canım her saniye dahada koyulaşmazki hergün silik çizginin biraz daha koyulaşmasını beklemeyin bence. Eğer silikte olsa bi çizgi varsa kan testi yaptırmak en doğrusu. Hadi kan testi yaptırında sevinelim yahu :)

merhaba cnm geçen yıl bende de aynı durum vardı bekledikten sonra silik çizgi çıkıyordu reglimi 3-4 gün geçince kantesti yaptırdım 14 tü aynı gün akşamı regli oldum yinede k.doğum acile gittim değer 8 e düşmüştü hemşire biz bu değer gebelik bile demeyiz dedi.kimyasaldı ve gitti ilk denemdi kimyasal oldu öğünden bugüne hala bekliyorum
benimde ikinci çocuğum kızım hiç bekletmeden geldiydi.

Canım ben kan testi yaptırdığımda beta hcg değerim gayet iyiydi ama o gün çizgim öyle net felan değildi. Kanda daha net çıkıyo. İdrar testindeki siliğe bakma.

Gitmeden önce bi daha yapsanda görsekkk

Kızlarrr,

Ben 22 temmuzda adet oldum en son. Yumurtlama takvimlerinde hesaplama yaptığımda 3-4-5 ağustos çıkıyor değişiyor. Ama benim çarşamba akşamından beri kasık ağrım var, ve akıntımda var. Sanırım dün yumurtladım. Yani belirtiler öyle gösteriyo. Memlekete gideceğim için yumurtlama günümü kaçırıcam diyodum ama gitmeden oldu sanırım mutluyum. Benim içinde dua edin lütfen. İnşAllah şuan vücudumda güzel şeyler oluyordur

hadi guzel hberlrni beliyoruz gec klma

cnm bsey dcem ya bnm bat 12 agststa ama daha cok var böle adet olcm gbi bi his var bugn yumurtlma gunum olablrmi szce tmmuzn 12 sinde olmstm yumurtlma gnm hngi gun oluyo

Canım internette birsürü yumurtlama takvimi var herbiri başka tarih veriyo eğer kasıkların ağrıyosa ve şeffaf uzayan akıntın varsa yumurtluyosun demektir

cnm bsey dcem ya bnm bat 12 agststa ama daha cok var böle adet olcm gbi bi his var bugn yumurtlma gunum olablrmi szce tmmuzn 12 sinde olmstm yumurtlma gnm hngi gun oluyo

canım önceki günelerde kasık ağrısı ile birlikte şefaf uzayan akıntın oldumu? şimdi iki ihtimal var birincisi yumurtluyosun ikincisi yumurtlaman bitti yerleşme falan oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…