Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

bilmyorum canım yaa,önce havaya girince ve olmayınca bozuluyorum beklemedeyim ümitli değilim kand görmem lazım dua edin inş.olsun ne güzel 2 bayram olur

Evet canım. Herzaman aynı tarihte olmayabilir, erken yada geç yumurtlama da olabilir değilmi.

aynen öyle her zman aynı tarıhlerde yumurtalama olmaz bazen erken bazen geç olabilir, ben yumurtladığımı şefafa uzayan akıntıdan ve kasıkalrımdakı ağrıdan anlıyorum hatta kendisi dün oldu dünde çalışmalar başarıyla sonuçlandı bende 16 temmzuda regl olmuştum bu ay soğan kürü yapıyorum ilk defa dün hayatımda yaşamadığım bir kasık ağrısı ve akıntı oldu onuda değerlendirdim ama hayırlısı tabi, çok dua ediyorum bu ay ama bi taraftanda fazla istemekten korkuyorum hayırlıysa ver diyorum ama yine de olsun o duyguyu yaşamak ıstıyorum amaan ne anlatıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzdur zaten

merhaba kızlar bende 12 ağustosta kahrolası batımın gelmemesini bekleyenlerdenim benide aranıza alır mısınız?
yaklaşık 6 aydır deniyoruz bu ay ilk defa doktoruma yumurta takibi yaptırdım 26 ağustosta tatile gidiyorum inşaallah bebeğimde annesiyle gelir

kartal evlilik tarihini nasıl ayarladın yapamadım ben

Canım sağ üst köşedeki Kullanıcı Kontrol paneline giriyorsun
Sol tarafta profili düzenle diyor onu seçiyorsun.
Hitap şekliniz: , Özel gün türü: , Özel gün tarihi: ve Görsel: kısımlarını doldurup değişiklikleri kaydet dediğinde çıkıyor.

hoşgeldin mervecim bende burdayım

Bende mayısta kürtaj oldum. Doktorum 2 ay korun demişti. Temmuzda korunma sürem bitti. Bu ay ilk kez deniyoruz. Bakalım hayırlısı.

bilmyorum canım yaa,önce havaya girince ve olmayınca bozuluyorum beklemedeyim ümitli değilim kand görmem lazım dua edin inş.olsun ne güzel 2 bayram olur

inşallah hepimiz çifte bayram yaşarız canım bidahaki bayramada el öpmeye götürürüz ninelerine dedelerine inşallah

Bende mayısta kürtaj oldum. Doktorum 2 ay korun demişti. Temmuzda korunma sürem bitti. Bu ay ilk kez deniyoruz. Bakalım hayırlısı.

geçmiş olsun canım en azından hamile kalabildiğini biliyosun buda guzlel bişey, ben daha hiç o duyguyu yaşamadım ve yaşamak için can atıyorum inşallah sağlıkla sıhhatle hepimizin kucakalrı dolar

inşallah hepimiz çifte bayram yaşarız canım bidahaki bayramada el öpmeye götürürüz ninelerine dedelerine inşallah

amin inşallah, bayram şekerlerimiz gelsin inşallah bu bayram

İnşAllah canım. Hoşgeldin aramıza.

geçmiş olsun canım en azından hamile kalabildiğini biliyosun buda guzlel bişey, ben daha hiç o duyguyu yaşamadım ve yaşamak için can atıyorum inşallah sağlıkla sıhhatle hepimizin kucakalrı dolar

Evet canım şuan tek tesellim bu. Hamile kalmamı engelleyen bir durum yok. Kürtaj sonrası kontrollerimde rahimin kendini toparladığını herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktorum. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz. Rabbim ikinci kez bu mutluluğu yaşatır inşAllah bana. Ve bu defa kucağıma almayı nasip eder.

Gerçekten muhteşem bir duygu. Hele o kalp atışını görmek duymak harika bişey. O an anne olduğunu hissediyosun. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…