moral verdin canım çok saol işte insan çizgi mizgi görsede mutlu olamıyor doğuma kadar ve sonrasında da endişeler hiç bitmiyor hayırlısı artık
Canım emin ol sadece çizgiyle bitmiyor. Çizgiyi görüyosun kan vermeye gidiyosun, kan sonucu çıksın diye bekliyosun, kan değerlerim dahada artsın diye bekliyosun, keseyi göreyim istiyosun, sonra kalp atışı duyulsun istiyosun.
Bu beklemeler hiç bitmiyor.
Kizlar gidiyorum saglik ocagina ama sonucu pazartesi verirler herald dimi
Kizlar gidiyorum saglik ocagina ama sonucu pazartesi verirler herald dimi
Canım emin ol sadece çizgiyle bitmiyor. Çizgiyi görüyosun kan vermeye gidiyosun, kan sonucu çıksın diye bekliyosun, kan değerlerim dahada artsın diye bekliyosun, keseyi göreyim istiyosun, sonra kalp atışı duyulsun istiyosun.
Bu beklemeler hiç bitmiyor.
öyle gerçekten canım kızımdan dolayı deneyimliyim o konularda ,ilk zamanlar hayatım hastanelerde geçmişti
kızlar moraloldunuz bana hepiniz iyiki gelmişim bu sayfaya ya
hepinize tünaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım? msa84 canım bence sendede var bişiler bebiş yoldadır inşallah
bana gelice, ben hala adet olmadım karın ağrımda geçti , hiç testim kalmadı bu gün yapamadım umutla beklemeye devam ediyorum canlarım inşallah hayırlı bir gecikmedir bu
Evet canım. Herzaman aynı tarihte olmayabilir, erken yada geç yumurtlama da olabilir değilmi.
ben ilk heyecanım bebişimi boş gebelik nedeniyle kaybettim( şimdi ikinci ayım ve çok istiyorum iyi haber almayı..
merhaba kızlar bende 12 ağustosta kahrolası batımın gelmemesini bekleyenlerdenim benide aranıza alır mısınız?
yaklaşık 6 aydır deniyoruz bu ay ilk defa doktoruma yumurta takibi yaptırdım 26 ağustosta tatile gidiyorum inşaallah bebeğimde annesiyle gelir
aynen öyle her zman aynı tarıhlerde yumurtalama olmaz bazen erken bazen geç olabilir, ben yumurtladığımı şefafa uzayan akıntıdan ve kasıkalrımdakı ağrıdan anlıyorum hatta kendisi dün oldu dünde çalışmalar başarıyla sonuçlandıbende 16 temmzuda regl olmuştum bu ay soğan kürü yapıyorum ilk defa dün hayatımda yaşamadığım bir kasık ağrısı ve akıntı oldu onuda değerlendirdim ama hayırlısı tabi, çok dua ediyorum bu ay ama bi taraftanda fazla istemekten korkuyorum hayırlıysa ver diyorum ama yine de olsun o duyguyu yaşamak ıstıyorum amaan ne anlatıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzdur zaten
bilmyorum canım yaa,önce havaya girince ve olmayınca bozuluyorum beklemedeyim ümitli değilim kand görmem lazım dua edin inş.olsun ne güzel 2 bayram olur
Bende mayısta kürtaj oldum. Doktorum 2 ay korun demişti. Temmuzda korunma sürem bitti. Bu ay ilk kez deniyoruz. Bakalım hayırlısı.
inşallah hepimiz çifte bayram yaşarız canım bidahaki bayramada el öpmeye götürürüz ninelerine dedelerine inşallah
hoşgeldin mervecim bende burdayım
merhaba kızlar bende 12 ağustosta kahrolası batımın gelmemesini bekleyenlerdenim benide aranıza alır mısınız?
yaklaşık 6 aydır deniyoruz bu ay ilk defa doktoruma yumurta takibi yaptırdım 26 ağustosta tatile gidiyorum inşaallah bebeğimde annesiyle gelir
geçmiş olsun canım en azından hamile kalabildiğini biliyosun buda guzlel bişey, ben daha hiç o duyguyu yaşamadım ve yaşamak için can atıyorum inşallah sağlıkla sıhhatle hepimizin kucakalrı dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?