Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Evet canim iyiki var burasi ve hepiniz. Sadece bebis icin degil her konuda destegiz birbirimize :)

Kesinlikle canim burdaki bütün arkadaşların desteği olmasa belki daha zor günler geçirirdim iyiiiikiiiiii varsınızzzzzzzzz severimmmm siziii canlarrrrrrr :))))))

kızlar yarın bu sayfaya bakıcam bugun ne cok sılık cızgı cıkmıs ole bende dahıll ınsallah yarın guzel haber vermek ve almak uzere gorusuruzzz

afiyet bal şeker olsun bnm güzel anne adaylarıma bizde sahurumuzu yaptık peynirli börekle şimdi bol bol suyumuzu içiyoruz
kafam karmakarışık ne yapacağımı bilmiyorum kızlar yaa bi yanım yarın kalk git kan ver doktora göster diyo bi yanım sağlık ocağında yaptır p.tesi sonucu al doktora göster aynı gün tekrarla diyo napıcağımı bilemedim

Benim aksam kirmizi gibi gelenler durmusssss yuppiiiii beklemeye devam..

Son düzenleme:
bana bugun uyku yok vallahıı sabahı beklıyorum fazla heycanlı degılım ama bu sayfa benı umıtlendırı bılmıyorum ınsallah yarın burdan cok kısı hamıle haberı verırı kızlarr ben olmasmda sızlere sevınırım

cnm bos yere uykundan olma yat bkym kzarm amaaaaaaa

Günaydınnnn kızlar... Ya bir bırakıyorum sayfalarca yazıyorsunuz okuyana kadar canım çıkıyor :))) dün akşam ağrı ile sızıp uyumuşum... Bugün bıçak gibi kesildi yok akşam o ağrıyı çeken ben değilim sanki akıntım tam gaz devam ateş 36 üstü :)) bugün işten eve gelirken test Alcam yarın sabah yaparım artık bakarız duruma eğer silik çizgi falan varsa asla durmamm gidip kan veririm hemen.... Bugün doktoruda arıcam yarın progesteron için kan vermeliyim gebelik testi yapacağımı söylemicem çok kızıyor :))

günaydın kızlarrr hem mesai hem hamilel olma mesaisi başladı, herkese hayırlı günler diliyorum...

herkeslere gunaydinnnn

hadi bakalim en az 3 hamis haberi bekliyom bugun herkes test basina mars mars
saka biyana insallahguzel haberler verirsiniz canlar

günaydın kızlar ben dünde adet olmadım sahurda test yaptım ben test yaparkende 2 damla açık pembe leke geldi testimde yok denecek şekilde ve sadece üst kısmında olacak şekilde çok çok silik bi yarım çizgi vardı sabah uyandığımda yine 2 damla pembe leke geldi az önce bi test daha yaptım bu kez 2. çizgi hiç yoktu ve hala adet olmadım

kızlar silik gördüğünüz çizgiler bebiş olsun inşallah bu mübarek günde bizede dua edin güzel haberlerinizi bekliyoruz
hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…