ohhhh bnm en sevdgm sey cnm afyet olsun
hadi kop bze gelne gzel sahur yapardk
Yaa sizleri coookkk seviyorum ya yalnizligimi aldiniz benden o kdr iyi geldiki burasi bana
Evet canim iyiki var burasi ve hepiniz. Sadece bebis icin degil her konuda destegiz birbirimize :)
Yaa sizleri coookkk seviyorum ya yalnizligimi aldiniz benden o kdr iyi geldiki burasi bana
bana bugun uyku yok vallahıı sabahı beklıyorum fazla heycanlı degılım ama bu sayfa benı umıtlendırı bılmıyorum ınsallah yarın burdan cok kısı hamıle haberı verırı kızlarr ben olmasmda sızlere sevınırım
Benim aksam kirmizi gibi gelenler durmusssssyuppiiiii beklemeye devam..
hadi gözün aydn cnm inş şöle bi 9 ay kadar kırmızılarn glmez
Eki Görüntüle 769940 işte testim bu her ne kadar burda pek belli olmasada normak bakınca çok net çizgi var canlarım yaa
canım bilmiyorum ki akşam hiç bişey yoktu her ihtimale karşı günlük ped kullandım sabah kalktım hem kırmızı hemde kahve leke yani lekede değil sanki adet olacam ama ağrı falan yokbenim adet Pazartesi bitti salı ilişki oldu hiç bişey yoktu bugün kahverengi leke geldi ne acaba çok meraklından kızlarrrrrrr?????[/QUOcnm adetin daha yeni bitmiş adetten kalan bi lekenmedir o telaşlanacak bişey bide hemen akabinde ilişki olunca bimde öyle olduğu oluyr
yok cnm bende yerleşme kanaması olaak düşünmüyorum çünkü 22 temmuz benim sat bugün 12. günüm benim adet 7 gün sürer zaten bu ay ilk defa bu ay 28 de bir olan döngü şaştı bende heyecan yaptım tabi test yaptım çıkmadı 30. gün adet oldum bu ay yaşadıklarım hep ilk olan şeyler kafam karıştıııCNM pazartas derken geçtiğimiz Pazartesi mı eğer öyleyse daha erken yerleşm kanaması içn cnm
inşallah canımben hala adet olmadım inşallah yarında olmamm :18:
aynen canım benim adet geçti yaptım o kadarda bekledi hayaleti bile yoktuTesti silik çıkanlar, hani heryerde yazıyorya ilk 10-15 dakikadan sonrasını dikkate almayınız diye. Belli bir süre geçtikten sonra ikinci çizgi çıksa bile dikkate almayın diyorlar. Ama ben hamile olmadığım 2 ay test yaptım. Ertesi gün bile hala tek çizgiydi yani üstünden zaman geçince çift çıkması ve yanlış olması hikaye. Eğerki çift çizgi varsa mutlaka birşeyler vardır. İkinci çizgi hayalette olsa, silikte olsa bebişlerin habercisi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?