Evet canım şuan tek tesellim bu. Hamile kalmamı engelleyen bir durum yok. Kürtaj sonrası kontrollerimde rahimin kendini toparladığını herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktorum. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz. Rabbim ikinci kez bu mutluluğu yaşatır inşAllah bana. Ve bu defa kucağıma almayı nasip eder.
Gerçekten muhteşem bir duygu. Hele o kalp atışını görmek duymak harika bişey. O an anne olduğunu hissediyosun. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin.
hoşbulduk tatlım :) bende geldim aranıza inşaallah sizler bana ben sizlere uğur getiririz
Evet canım şuan tek tesellim bu. Hamile kalmamı engelleyen bir durum yok. Kürtaj sonrası kontrollerimde rahimin kendini toparladığını herşeyin yolunda olduğunu söyledi doktorum. Şimdi hayırlısıyla bekliyoruz. Rabbim ikinci kez bu mutluluğu yaşatır inşAllah bana. Ve bu defa kucağıma almayı nasip eder.
Gerçekten muhteşem bir duygu. Hele o kalp atışını görmek duymak harika bişey. O an anne olduğunu hissediyosun. Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin.
aminnnnn tatlım inşaallah Rabbi'm tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatır.bende du duyguyu ilk defa yaşayacağım Allah 'ın izniyle inşaallah
merhaba kızlar bende 12 ağustosta kahrolası batımın gelmemesini bekleyenlerdenim benide aranıza alır mısınız?
yaklaşık 6 aydır deniyoruz bu ay ilk defa doktoruma yumurta takibi yaptırdım 26 ağustosta tatile gidiyorum inşaallah bebeğimde annesiyle gelir
inşallah canım inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, bende pcos var o yuzden çok ümitli olamıyorum ama çok pcoslu var hamile kalan , ne bilim önce allah isticek sonra lacak mutlaka zamanı vardır, hep dua edıyorum bana da bu mucizeyi yaşat diye inşallah dualarım cevap bulur,
mervecim bu ay umutlusun sen çatlama iğnesi falan olmuşmuydun
bu ay evet umutluyum çatlatma iğnesi olmadım çünkü çok şükür benim yumurtalar zaten kendiliğinden çatlıyorlardı.ne kadar umutlu olsam bu ayı boş geçirmemiş olsamda boşşşş yeterki vadesi gelmiş olsun gerisi önemli değil umarım benim bebeğiminde ana rahmine düşme vakti gelmiştir tatlım
hoş geldin canım ekledim senide listeye inşallah sende en kısa zamanda hamiş olursun
bu ay evet umutluyum çatlatma iğnesi olmadım çünkü çok şükür benim yumurtalar zaten kendiliğinden çatlıyorlardı.ne kadar umutlu olsam bu ayı boş geçirmemiş olsamda boşşşş yeterki vadesi gelmiş olsun gerisi önemli değil umarım benim bebeğiminde ana rahmine düşme vakti gelmiştir tatlım
kızlarr ben bugun yıne test yaptım yıne sılık penbe cıktı yarın kan tahlılıne gıdıcem ınsllah bebıs vardır kendımı umıtlendırmıyım yınede bıde kanda yok cıkarsaaama su an ilk kez 2 kere ust uste sılık cızgı gordum sımdıye kadar sılık olsada ertesı gun negatıf cıkıyodu bugun ılk defa sılık 2 kez cıktı hayırdır ınsllah testım ınsllah bozuk degıldır yaaaa
Testin fotoğrafı yokmuu. İnşAllah güzel haberler geliyor bu defa canımmm.
canım testlerın 2 sıde yanımda ama atıcak foto makıne nede cepbım var bugunde aksılıkm telımı esım aldı ama hala varmı yokmu soktayım yanı keske sızlere gosterebılsem kızlarr valahıı ınsllah yarın kanda bebek haberını alırımmm
kızlarr ben bugun yıne test yaptım yıne sılık penbe cıktı yarın kan tahlılıne gıdıcem ınsllah bebıs vardır kendımı umıtlendırmıyım yınede bıde kanda yok cıkarsaaama su an ilk kez 2 kere ust uste sılık cızgı gordum sımdıye kadar sılık olsada ertesı gun negatıf cıkıyodu bugun ılk defa sılık 2 kez cıktı hayırdır ınsllah testım ınsllah bozuk degıldır yaaaa
Kızlar benim batı 30 ağustosa çektinizmi?
2Gün erken geldi .Aman çokta üzülmedim ya bol "fik fikli" günler bizi bekliyor benim canıma minnet bu ay 2 günde 1 deneyeceğim valla hele herif kalkmasın yataktan aşağı tekmeyle yallah.
Bugün gitmiyormusun kan tahlili yaptırmaya canım.
yok canım esım yok suan arayıp soledım oda sakın ıs yapam malum bayram yakın ya temızlık yapcatım dıye test yaptım dun sılık ıse gırısemedım bugunde aynı cızıgı canım yıne bayram temızlıgım yarına kalıcak esım yemek harıc sakın elını ıse surme dıyo bakalım hayırlısı kısmetımızde varsa bebek esımın askere gıtmesıne 12 gun falan kaldı bıze bı mınık suprızz gelebılır ınsallah kızlarr dualarınız bugun benım ıcın alabılırmıyım bu ay son sansımdı esım 1.5 yıl ggoremıcem asker yuzunde oyuzden bana vee ısteyen herkese hepımıze yanı duaa ıstıyorum kızlarrr
yok canım esım yok suan arayıp soledım oda sakın ıs yapam malum bayram yakın ya temızlık yapcatım dıye test yaptım dun sılık ıse gırısemedım bugunde aynı cızıgı canım yıne bayram temızlıgım yarına kalıcak esım yemek harıc sakın elını ıse surme dıyo bakalım hayırlısı kısmetımızde varsa bebek esımın askere gıtmesıne 12 gun falan kaldı bıze bı mınık suprızz gelebılır ınsallah kızlarr dualarınız bugun benım ıcın alabılırmıyım bu ay son sansımdı esım 1.5 yıl ggoremıcem asker yuzunde oyuzden bana vee ısteyen herkese hepımıze yanı duaa ıstıyorum kızlarrr
canımmm inşaallah hamilesindir ama ben geçen ay tam 5 kere silik çift çizgi gördüm hatta eşimde gördü en son da hemen çıkan çizginin gazıyla iftardan sonra kana gittim ama maaleseff kocamannnn bir negatifi alıp totomun üzerine oturdummm yani canını sıkmak istemem ama çok ümitlenme yoksa çok üzülürsün dua ett kanda görene kadarda lütfen çok sevinme canım ben o gece aglaya aglaya uyudummsahurada kalkamadım eşimde çok üzüldü ondan sonra kendime söz verdim adetim 2 - 3 gün geçene dek test falan yok ve zaten bu ay doktor kontrolündeydim adetim 12 si inş gelmezse 19 unda giderim kana doktorum öyle dedi çünkü bu arad benim test laboquick marka strip test idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?