Kızlar aranızda soğan kürü yapıp faydasını gören varmı?
Ve Persembe gunu 3. Cocuga hamile oldugumu ôgrendim cook sevincligim
ne yazikki esimle bu evliligi surdiremiyoruz ! Ben oyle dusunuyorum
ne yapmam gerek ? Kurtaj olmayi istemiyorum !
Benim ablam denedi ise yaradi :)
tavsiye edeiyorum
birgulum ben seni taniyorum diyer topikde konusmustuk hatda bebeyi dusunmediyini yazdin bir ara sonra ne guzel hamile kalmissin tebrikler cooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim hakiketen Rabbim buyuk ne guzel sevindirmis sennikızlarr netım cok yavas kusura bakmayın cevap vermeye calısıyorum ama bu netle cok zoe hepınıze tesekurr ederım ınsllah bebeım vardır yooksada allah bızlere nasıp etsın ınsllah ama yarın ben sıze kandan sonra haber verırım ınsallah kızlarr
canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin, 3. çocuk olduguna göre uzun zamandır evlisin, problem nedirki yürümediğini düşünüyosun hepimizin evınde olur bazı anlaşmazlıkalr
onda da pcomu vardı ve nasıl faydasını gordu hamılemı kaldı?? benım bu ay ılk kullanışım 12.gunumdeyım çoğu ınsan kullndıgı ay ya da bır sonrakı ay kalıyo ama ınsallah banada nasip olur
kizlar baska kiom hamile lutfen bana da yazin tebrik etmek istiyoruim
heyacanli da hamile dimi qaliba dimi?
canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin, 3. çocuk olduguna göre uzun zamandır evlisin, problem nedirki yürümediğini düşünüyosun hepimizin evınde olur bazı anlaşmazlıkalr
onda da pcomu vardı ve nasıl faydasını gordu hamılemı kaldı?? benım bu ay ılk kullanışım 12.gunumdeyım çoğu ınsan kullndıgı ay ya da bır sonrakı ay kalıyo ama ınsallah banada nasip olur
canim benimde olmustu gorumcemem icin tartismam ama birgun benim teyze kizi bana iyi bir oneride bulundu eyer esini seviyorsan hepsini konusunca esinle sana kurban ediyorum diyiceksin yani esimle konustuktukda esime hepsi sana kurban olsun artik kim ne isterse yapsin dedim o gun bu gun o movzu yok evimizde yani sana tavsiyem gorumce icin yuvani yikma1. Esimle degilde gorumcemle bazi problemlerim var ! Esimlede buyuzden tartisiyoruz bana laf cakio . Yemekte fln neyse ya 8 senedir evliyim hic bukadar asalanmadim cocuklarim icin dayanicam
2. Evet hamile kaldi 1 oglu var "
Yaptım canim yine hayali bi çizgi cikti ama artik gerildim iyice olumlu yada olumsuz bisey bilmek istiyorum, esimi bekliyorum kan testine gitcem... bu arada keşke kan isteseydin idrarda gec cikabiliyo cünkü
canim benimde olmustu gorumcemem icin tartismam ama birgun benim teyze kizi bana iyi bir oneride bulundu eyer esini seviyorsan hepsini konusunca esinle sana kurban ediyorum diyiceksin yani esimle konustuktukda esime hepsi sana kurban olsun artik kim ne isterse yapsin dedim o gun bu gun o movzu yok evimizde yani sana tavsiyem gorumce icin yuvani yikma
insallah mutlu ve mesut olursun[/QU
Insallah cnm henuz 8 yilldir evliyiz liseden beri
bi iliskimiz var o gercek askim oglumun kizimin babasi ama yinede;(
kizlar baska kiom hamile lutfen bana da yazin tebrik etmek istiyoruim
heyacanli da hamile dimi qaliba dimi?
kızlar geçmişe bakmadan hemen yazmak istedim doktora gittim kan testi yaptırdım ama malesef sonuç çok düşük 34,07 doktorum kimyasal olabilir dedi p.tesi 75-80 arası bi değer olmazsa kimyasalmış ağlamıcam dedim zor tuttum kendimi eve girdim olmuyor ağlıyorum yine ama isyan edemem rabbim herşeyin hayırlısını nas,p etsin inşallah sizlerin güzel habrlerini alırsam yüzüm güler
normalde kaç gunde bir denıyodun hergun mu???
Canım internette birsürü yumurtlama takvimi var herbiri başka tarih veriyo eğer kasıkların ağrıyosa ve şeffaf uzayan akıntın varsa yumurtluyosun demektir
canım önceki günelerde kasık ağrısı ile birlikte şefaf uzayan akıntın oldumu? şimdi iki ihtimal var birincisi yumurtluyosun ikincisi yumurtlaman bitti yerleşme falan oluyo
1. Esimle degilde gorumcemle bazi problemlerim var ! Esimlede buyuzden tartisiyoruz bana laf cakio . Yemekte fln neyse ya 8 senedir evliyim hic bukadar asalanmadim cocuklarim icin dayanicam
2. Evet hamile kaldi 1 oglu var "
Allah insallah nasip eder kac yillik evlisin ?
kızlar geçmişe bakmadan hemen yazmak istedim doktora gittim kan testi yaptırdım ama malesef sonuç çok düşük 34,07 doktorum kimyasal olabilir dedi p.tesi 75-80 arası bi değer olmazsa kimyasalmış ağlamıcam dedim zor tuttum kendimi eve girdim olmuyor ağlıyorum yine ama isyan edemem rabbim herşeyin hayırlısını nas,p etsin inşallah sizlerin güzel habrlerini alırsam yüzüm güler
yok ya ne zaman fırsat bulursaktı bu ay 3 günde 1 oldu genelde.yoruluyoruz işte bende çalışıyorum.yorgun argın evi topla iş filen yemek iyice yoruluyorum evde kızda rahat bırakmıyo.3 ten 2 ye düşürecem.
cnmayın 28 ve 29unda yumurta akı gibi uzayan akıntm oldu ogun ilşkiye grmştk smdi yok ama sanki adet olcm ama daha 11 gun var[/QUOTE
o zaman guzel syelerin habercisidir inşallah canımcım 11 gun geçmez sana şimdi ama neysekı bayram tatılı var dinlenir gezer tozar unutursun vakit gecer ama inşallah ağustos uğurlu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?