Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

kızlarr netım cok yavas kusura bakmayın cevap vermeye calısıyorum ama bu netle cok zoe hepınıze tesekurr ederım ınsllah bebeım vardır yooksada allah bızlere nasıp etsın ınsllah ama yarın ben sıze kandan sonra haber verırım ınsallah kızlarr

Ve Persembe gunu 3. Cocuga hamile oldugumu ôgrendim cook sevincligim

ne yazikki esimle bu evliligi surdiremiyoruz ! Ben oyle dusunuyorum

ne yapmam gerek ? Kurtaj olmayi istemiyorum !

Ve Persembe gunu 3. Cocuga hamile oldugumu ôgrendim cook sevincligim

ne yazikki esimle bu evliligi surdiremiyoruz ! Ben oyle dusunuyorum

ne yapmam gerek ? Kurtaj olmayi istemiyorum !

canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin, 3. çocuk olduguna göre uzun zamandır evlisin, problem nedirki yürümediğini düşünüyosun hepimizin evınde olur bazı anlaşmazlıkalr

Benim ablam denedi ise yaradi :)

tavsiye edeiyorum

onda da pcomu vardı ve nasıl faydasını gordu hamılemı kaldı?? benım bu ay ılk kullanışım 12.gunumdeyım çoğu ınsan kullndıgı ay ya da bır sonrakı ay kalıyo ama ınsallah banada nasip olur

birgulum ben seni taniyorum diyer topikde konusmustuk hatda bebeyi dusunmediyini yazdin bir ara sonra ne guzel hamile kalmissin tebrikler cooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim hakiketen Rabbim buyuk ne guzel sevindirmis senni cok sevindim darisi bizlere

kizlar baska kiom hamile lutfen bana da yazin tebrik etmek istiyoruim
heyacanli da hamile dimi qaliba dimi?

1. Esimle degilde gorumcemle bazi problemlerim var ! Esimlede buyuzden tartisiyoruz bana laf cakio . Yemekte fln neyse ya 8 senedir evliyim hic bukadar asalanmadim cocuklarim icin dayanicam

2. Evet hamile kaldi 1 oglu var "

Allah insallah nasip eder kac yillik evlisin ?

1. Esimle degilde gorumcemle bazi problemlerim var ! Esimlede buyuzden tartisiyoruz bana laf cakio . Yemekte fln neyse ya 8 senedir evliyim hic bukadar asalanmadim cocuklarim icin dayanicam

canim benimde olmustu gorumcemem icin tartismam ama birgun benim teyze kizi bana iyi bir oneride bulundu eyer esini seviyorsan hepsini konusunca esinle sana kurban ediyorum diyiceksin yani esimle konustuktukda esime hepsi sana kurban olsun artik kim ne isterse yapsin dedim o gun bu gun o movzu yok evimizde yani sana tavsiyem gorumce icin yuvani yikma
insallah mutlu ve mesut olursun

Canlar ben çıkıyorummm, biraz işim var onları halletmem lazım.

İftardan sonra yola çıkıyoruz. Fırsat buldukça telefondan girerim. Kendinize çok iyi bakın. Beni çok çok çok özleyin.

Yaptım canim yine hayali bi çizgi cikti ama artik gerildim iyice olumlu yada olumsuz bisey bilmek istiyorum, esimi bekliyorum kan testine gitcem... bu arada keşke kan isteseydin idrarda gec cikabiliyo cünkü

Hadi o hayali cizgiler bebisinin annesine minik merhabalari olsun benee esimi bekliyorum kanda baktiracagiz artik son hamlemiz bu olacak kismrt canim varsa bu lekeelenmeden dolayi progestan kullandirabilir doktorum yoksada bu ufak lekeler adetimin habercisi deyip bekleyecegim nasipp....

Benim daha belli degil ama muhtemelen yok canim aksam kan tahlili yaptiracagim insallah.. svnc83 sewgii bu arkadaslarimizin ihtimali daha yuksrk canim :))

kızlar geçmişe bakmadan hemen yazmak istedim doktora gittim kan testi yaptırdım ama malesef sonuç çok düşük 34,07 doktorum kimyasal olabilir dedi p.tesi 75-80 arası bi değer olmazsa kimyasalmış ağlamıcam dedim zor tuttum kendimi eve girdim olmuyor ağlıyorum yine ama isyan edemem rabbim herşeyin hayırlısını nas,p etsin inşallah sizlerin güzel habrlerini alırsam yüzüm güler

Canim bozma hemen moralini iyi dusunelim insallah hersey yolunda gidrr ve bebis seninle kalir canim daha adetin kac gun gectiki iki gunde bir iki kati artRsa sikinti yok dusuk olmasi birsey ifade etmez ozaman pazartesiye 80-90 olursa veya daha fazla sikma canini..

cnmayın 28 ve 29unda yumurta akı gibi uzayan akıntm oldu ogun ilşkiye grmştk smdi yok ama sanki adet olcm ama daha 11 gun var

Canım eşinle problemin yoksa sakın ayrılmayı düşünme, evinizin kapısını kapattıktan sonra herkes dışarda kalıyo, hepimiz yaşıyoruz bu 3. kişi muhabbetini ama yapacagın tek şey takmamak, senden önemli değil kimse aşkım benim deyip sarılmak eşine ve mümkünse aranızdaki problemi eşine yansıtma ve görümcenle ilgili eşinin yanında kötü konuşma hep iyi konuşki haklı olan sen ol zamanı gelince

Allah insallah nasip eder kac yillik evlisin ?

amin canım ben 4 senelik evliyim 11 aydır bekliyorum 6 aydır klomen kullandımama ilk defa soğan kürü bu ay kullanıyorum
ablan kullandığı ay mı hamile kaldı sonrasındamı

canım kaç gun gecikmişti senin? moralını bozma belkı 2 ye katlıcak hemen , bir doktorun soledıgıyle canını sıkma

yok ya ne zaman fırsat bulursaktı bu ay 3 günde 1 oldu genelde.yoruluyoruz işte bende çalışıyorum.yorgun argın evi topla iş filen yemek iyice yoruluyorum evde kızda rahat bırakmıyo.3 ten 2 ye düşürecem.

ay senin evde bi melek varmış zaten maşallah düşür canım inşallah 2 gunde bir olunca sonuc alırsın, valla ben dün uyumuşum ama çalışma var dıye uyandım kalktım kendıme geldim çalıştım napalım mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…