Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

hsgldn mervcmmmm

canım dün olmam gerkiyordu olmadım 1 gün geçmiş

Kizlaarr cokkk kötüyüm ağlamaktan kendime gelemiyorum(( özele gittim kan testim negatif hamile degilim(((( o kadar emindimki hamile hissediyodum kendimi.. 3 kez silik cizgi gördüm ama sonuc bu iste lutfen silik goren arkadaslar kanda gormeden umitlenmeyin yoksa benim gibi yikilir kalirsiniz((((((

canım dün olmam gerkiyordu olmadım 1 gün geçmiş

ee o zaman düşük sonuc çıkması normal degılmı, sen şimdiden kendını üzme boşyere pazartesi tekrar yaptır 2 ye katladıysa rahat rahat sevınırsın, hakkında hayırlısı olsun canım benim bozma moralını her ıkı ıhtımal de olsa sakın üzme mutlaka hayı vardır bu yaşananların sabret biliyorum zordur ama bu günlerdde geçecek, okula gönderdiğimiz gunler gelcek elbet:)

canım ınsllahh vardır evet son ayımızda ben vaz gecmıstım ama esım cok ıstedı ama eger varsa ınsllah yarın kanda cıkarsa ben cok mutlu olcam sercem bıde bu testler benı yanıltırsa cok uzulcem vallaa suan sevınmıyorum ınana kesın bıse yok gbı bı kacker bole yanılmıstım sılıkten sonra negatıf goruyodum bı bugun 2 kez gordum aynı sılık cızgıyı ınsllah vardır canm benımmm

sende 12 agstosu bklyosun bnde bnm de sanki adet olcmsm gbi oluo:26:

bu çalışmalar bitipte bekleme aşamasına geçiyoruzya işte bu ksıım çok sıkıcı beklemek ınsanı nası gerıyo, neresı agrısa başka şeye yoruyo, uykusu gelse acaba mı dıyo, tansıyonu düşse acabamı dıyo ama inşallah birgün tum bu yalandan yaşadığımız belirtilerin gerçek sebebi mucizelerimiz bize gelir

ayyy cnm ya cok üzüldm nekadarda heveslnmştk olsun cnm üzme kndni ltfen bk benide üzyosun nlr yapma byle öbur aya inş umudunu ytrme

inşallah canım kendime söz vermştim üzülmiycem diye ama olmuyormuş nasip hakkımızda hayırlısı neyse o olsun p.tesi herşey belli olur artık ama ben en kötüsüne hazırladım kendimi 3-5 güne adet olurum diye düşünüyorum

evetttt ya bu hain belrtiler bzi cok üzüyoo

sewgicim ne olur ağlama bende çok kötüyüm söz vermiştim kendime ama elimde değil. herşeyde bir hayır vardır rabbim ne zaman ol derswe o zaman olur öyle düşünelim burda birbirimize destek olup zor günlerimizi aşıcaz

ayyy cnm ya cok üzüldm nekadarda heveslnmştk olsun cnm üzme kndni ltfen bk benide üzyosun nlr yapma byle öbur aya inş umudunu ytrme

Elimde degil ya esim kiziyo die tutmaya çalışıyorum kendimi ama bogazimda düğümlenio off keşke umitlenmeseydim bi dahaki ay asla erken test falan yapmam o silik çizgiyi ler mahvetti beni((((

Elimde degil ya esim kiziyo die tutmaya çalışıyorum kendimi ama bogazimda düğümlenio off keşke umitlenmeseydim bi dahaki ay asla erken test falan yapmam o silik çizgiyi ler mahvetti beni((((

evet ya kızlar ltfeeeen o silik czglere aldanmaynnn bakın snunda nasl uzulyoruz sevgcm ltfn sende daha fzla üzme yapcmz bsey yok allhn taktırı

dur bakalım cnım gun doğmadan neler doğar hcg 10 ve uzerı olunca olumlu dıye bılıyorum ben ama bakalım kısmetımzıde ne var bu ay

evetttt ya bu hain belrtiler bzi cok üzüyoo

ben şimdiye kadar yaşadığım belirtileri toplasam 3 çocuk dogurmuş olmam lazımdı ama artık ne olursa olsun belirti saymıyorum zaten adet oluyorum bi gün inşallah gerçek belirtileri yanlış sayarım ve süpriz olur hepimiz için olur ınsallah

canım idrar testıne çokta guven olmuyo arkadaş hamıle oldugu halde tek çizgi çıkıyodu meğerse akdenız anemısı tasıyıcısı oldugundan geç karışırmış idrara hormon bende taşıyıcı oldugum ıcın hiç idrar testını takmıyorum geçen ay benımde 2.çizgi vardı ve ben teste bakıp dedimki kandırma beni evet kafayı yemiş vazıyetteyım ama ertesı gun regl oldum zaten çok zor bılıyorum ama en az 1 hafta gecmesını beklemek lazım test yapmak için ama dayanamıyoruzki işte allahım sabrımızı versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…