merhaba kızlar bende 12 ağustosta kahrolası batımın gelmemesini bekleyenlerdenim benide aranıza alır mısınız?
yaklaşık 6 aydır deniyoruz bu ay ilk defa doktoruma yumurta takibi yaptırdım 26 ağustosta tatile gidiyorum inşaallah bebeğimde annesiyle gelir
hsgldn mervcmmmm
Canım eşinle problemin yoksa sakın ayrılmayı düşünme, evinizin kapısını kapattıktan sonra herkes dışarda kalıyo, hepimiz yaşıyoruz bu 3. kişi muhabbetini ama yapacagın tek şey takmamak, senden önemli değil kimse aşkım benim deyip sarılmak eşine ve mümkünse aranızdaki problemi eşine yansıtma ve görümcenle ilgili eşinin yanında kötü konuşma hep iyi konuşki haklı olan sen ol zamanı gelince
amin canım ben 4 senelik evliyim 11 aydır bekliyorum 6 aydır klomen kullandımama ilk defa soğan kürü bu ay kullanıyorum
ablan kullandığı ay mı hamile kaldı sonrasındamı
canım kaç gun gecikmişti senin? moralını bozma belkı 2 ye katlıcak hemen , bir doktorun soledıgıyle canını sıkma
canım dün olmam gerkiyordu olmadım 1 gün geçmiş
hoşbulduk tatlımm kızlar buarada benim karnıma ara ara bıçak saplanıyor sanki bu iyi mi kötü mü bilemedim
birgulum ben seni taniyorum diyer topikde konusmustuk hatda bebeyi dusunmediyini yazdin bir ara sonra ne guzel hamile kalmissin tebrikler cooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim hakiketen Rabbim buyuk ne guzel sevindirmis sennicok sevindim darisi bizlere
sende 12 agstosu bklyosun bnde bnm de sanki adet olcmsm gbi oluo:26:
Kizlaarr cokkk kötüyüm ağlamaktan kendime gelemiyorum(( özele gittim kan testim negatif hamile degilim (((( o kadar emindimki hamile hissediyodum kendimi.. 3 kez silik cizgi gördüm ama sonuc bu iste lutfen silik goren arkadaslar kanda gormeden umitlenmeyin yoksa benim gibi yikilir kalirsiniz ((((((
ee o zaman düşük sonuc çıkması normal degılmı, sen şimdiden kendını üzme boşyere pazartesi tekrar yaptır 2 ye katladıysa rahat rahat sevınırsın, hakkında hayırlısı olsun canım benim bozma moralını her ıkı ıhtımal de olsa sakın üzme mutlaka hayı vardır bu yaşananların sabret biliyorum zordur ama bu günlerdde geçecek, okula gönderdiğimiz gunler gelcek elbet:)
bu çalışmalar bitipte bekleme aşamasına geçiyoruzya işte bu ksıım çok sıkıcı beklemek ınsanı nası gerıyo, neresı agrısa başka şeye yoruyo, uykusu gelse acaba mı dıyo, tansıyonu düşse acabamı dıyo ama inşallah birgün tum bu yalandan yaşadığımız belirtilerin gerçek sebebi mucizelerimiz bize gelir
Kizlaarr cokkk kötüyüm ağlamaktan kendime gelemiyorum(( özele gittim kan testim negatif hamile degilim (((( o kadar emindimki hamile hissediyodum kendimi.. 3 kez silik cizgi gördüm ama sonuc bu iste lutfen silik goren arkadaslar kanda gormeden umitlenmeyin yoksa benim gibi yikilir kalirsiniz ((((((
canim uzulme ama evlatlarin icin esin icin o insanlari bos ver oyle dusunki nhic yoklar bu hayatdacanim benimde olmustu gorumcemem icin tartismam ama birgun benim teyze kizi bana iyi bir oneride bulundu eyer esini seviyorsan hepsini konusunca esinle sana kurban ediyorum diyiceksin yani esimle konustuktukda esime hepsi sana kurban olsun artik kim ne isterse yapsin dedim o gun bu gun o movzu yok evimizde yani sana tavsiyem gorumce icin yuvani yikma
insallah mutlu ve mesut olursun[/QU
Insallah cnm henuz 8 yilldir evliyiz liseden beri
bi iliskimiz var o gercek askim oglumun kizimin babasi ama yinede;(
bak burda herkesin ihtimali yuksek kizzz oyle deme sende hamilesin insallahBenim daha belli degil ama muhtemelen yok canim aksam kan tahlili yaptiracagim insallah.. svnc83 sewgii bu arkadaslarimizin ihtimali daha yuksrk canim :))
canim yukselir deyerin uzulme kimyasal diyildir bak uzme kendini pozitif tutki deyerin yukselsin tamamikızlar geçmişe bakmadan hemen yazmak istedim doktora gittim kan testi yaptırdım ama malesef sonuç çok düşük 34,07 doktorum kimyasal olabilir dedi p.tesi 75-80 arası bi değer olmazsa kimyasalmış ağlamıcam dedim zor tuttum kendimi eve girdim olmuyor ağlıyorum yine ama isyan edemem rabbim herşeyin hayırlısını nas,p etsin inşallah sizlerin güzel habrlerini alırsam yüzüm güler
hosgeldin canim aramiza
hoşbulduk tatlımm kızlar buarada benim karnıma ara ara bıçak saplanıyor sanki bu iyi mi kötü mü bilemedim
uzulme lutefen uzulme kismet canim hepimizin bebeyi olucakdir insallahKizlaarr cokkk kötüyüm ağlamaktan kendime gelemiyorum(( özele gittim kan testim negatif hamile degilim (((( o kadar emindimki hamile hissediyodum kendimi.. 3 kez silik cizgi gördüm ama sonuc bu iste lutfen silik goren arkadaslar kanda gormeden umitlenmeyin yoksa benim gibi yikilir kalirsiniz ((((((
ayyy cnm ya cok üzüldm nekadarda heveslnmştk olsun cnm üzme kndni ltfen bk benide üzyosun nlr yapma byle öbur aya inş umudunu ytrme
canim uzulme ama evlatlarin icin esin icin o insanlari bos ver oyle dusunki nhic yoklar bu hayatda
bak burda herkesin ihtimali yuksek kizzz oyle deme sende hamilesin insallah
canim yukselir deyerin uzulme kimyasal diyildir bak uzme kendini pozitif tutki deyerin yukselsin tamami
hosgeldin canim aramiza
uzulme lutefen uzulme kismet canim hepimizin bebeyi olucakdir insallah
hadii kızlar kafaları dagtalımmmm herkes iftara ne hazrlıyo sölesin bakalımmm
hadii kızlar kafaları dagtalımmmm herkes iftara ne hazrlıyo sölesin bakalımmm
bennn ablama ıftara devatlıyımmm ve kurt gıbı acıktım su son 5-6 gundur Allah 'ım gunah yazmasın ama coooooook zorlanıyorum kızlarr yahu dermanım yok hıc
Elimde degil ya esim kiziyo die tutmaya çalışıyorum kendimi ama bogazimda düğümlenio off keşke umitlenmeseydim bi dahaki ay asla erken test falan yapmam o silik çizgiyi ler mahvetti beni((((
inşallah canım kendime söz vermştim üzülmiycem diye ama olmuyormuş nasip hakkımızda hayırlısı neyse o olsun p.tesi herşey belli olur artık ama ben en kötüsüne hazırladım kendimi 3-5 güne adet olurum diye düşünüyorum
evetttt ya bu hain belrtiler bzi cok üzüyoo
Elimde degil ya esim kiziyo die tutmaya çalışıyorum kendimi ama bogazimda düğümlenio off keşke umitlenmeseydim bi dahaki ay asla erken test falan yapmam o silik çizgiyi ler mahvetti beni((((
bennn ablama ıftara devatlıyımmm ve kurt gıbı acıktım su son 5-6 gundur Allah 'ım gunah yazmasın ama coooooook zorlanıyorum kızlarr yahu dermanım yok hıc
cnm son gunler yaklştkca öle olur hep bnm esmde öle:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?