hadii kızlar kafaları dagtalımmmm herkes iftara ne hazrlıyo sölesin bakalımmm
biz eski iş yerindeki arkadaslarımızla ıftarda dışardayız canım bugun izinliyim yemek hazırlamak konusunda
bennn ablama ıftara devatlıyımmm ve kurt gıbı acıktım su son 5-6 gundur Allah 'ım gunah yazmasın ama coooooook zorlanıyorum kızlarr yahu dermanım yok hıc
ohh afıyet olsun, ay inşallah bu kurt gıbı acıkmaların sonucu göbeğin şişer mervecim
Kizlaarr cokkk kötüyüm ağlamaktan kendime gelemiyorum(( özele gittim kan testim negatif hamile degilim (((( o kadar emindimki hamile hissediyodum kendimi.. 3 kez silik cizgi gördüm ama sonuc bu iste lutfen silik goren arkadaslar kanda gormeden umitlenmeyin yoksa benim gibi yikilir kalirsiniz ((((((
biz eski iş yerindeki arkadaslarımızla ıftarda dışardayız canım bugun izinliyim yemek hazırlamak konusunda
ohh afıyet olsun, ay inşallah bu kurt gıbı acıkmaların sonucu göbeğin şişer mervecim
ayyyyyy inşallah tatlım benim
kızlarrrrr yarın akşam kadir gecesiii ve ne olur dualarınızı esirgemeyin ben Allah ım kısmet ederse buradaki rumuzlarınızı alıyorum hepimiz için dua edeceğim lütfen sizde beni unutmayın dularınızda
dur bakalım cnım gun doğmadan neler doğar hcg 10 ve uzerı olunca olumlu dıye bılıyorum ben ama bakalım kısmetımzıde ne var bu ay
ben şimdiye kadar yaşadığım belirtileri toplasam 3 çocuk dogurmuş olmam lazımdıama artık ne olursa olsun belirti saymıyorum zaten adet oluyorum bi gün inşallah gerçek belirtileri yanlış sayarım ve süpriz olur hepimiz için olur ınsallah
canım idrar testıne çokta guven olmuyo arkadaş hamıle oldugu halde tek çizgi çıkıyodu meğerse akdenız anemısı tasıyıcısı oldugundan geç karışırmış idrara hormon bende taşıyıcı oldugum ıcın hiç idrar testını takmıyorum geçen ay benımde 2.çizgi vardı ve ben teste bakıp dedimki kandırma beni evet kafayı yemiş vazıyetteyım ama ertesı gun regl oldum zatençok zor bılıyorum ama en az 1 hafta gecmesını beklemek lazım test yapmak için ama dayanamıyoruzki işte allahım sabrımızı versin inşallah
şu iftar gezmelerne bayılyorum insana huzur gelyo
ayyyyyy inşallah tatlım benim
kızlarrrrr yarın akşam kadir gecesiii ve ne olur dualarınızı esirgemeyin ben Allah ım kısmet ederse buradaki rumuzlarınızı alıyorum hepimiz için dua edeceğim lütfen sizde beni unutmayın dularınızda
Merve benim gerçek adımı biliyosun zaten ismimle dua edebilirsin, çok önemli yarın benim içinde çok dua edicem burdaki herkes için inasanın başkasına yaptıgı ve başkasından aldıgı dua daha hızlı kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim bol bol isteyelim, alahımın hazinesi sonsuz hazinesinden bizlere birer ikişer melek nasip etsin inşallah
carsmba gnu memlekete gtcez hc kafaya takmyorum ordada br sru düğün varbakalm bu ay nlcek
hayatım o zaman sendedüğünlerde stres atarsın al sana bi göbek ver bana bi bebek dersin
meraba kızlar bebişler pıtır pıtır gelmeye başladı sanki
3 agustos batım adet olcakmışım gibiyim ama bakalım
testi 4 ünde yapayım diyorum
dua edin banada hayırlısı ise olsun bu ay
amin canım allah gonlundekını versin inşallah,inşallah bayram şekerleri tek tek gelecek bu ay
meraba kızlar bebişler pıtır pıtır gelmeye başladı sanki
şu iftar gezmelerne bayılyorum insana huzur gelyo
evet yaa değişik bi havası oluyo akşam yemeğinden çok başka bi tadı var
Merve benim gerçek adımı biliyosun zaten ismimle dua edebilirsin, çok önemli yarın benim içinde çok dua edicem burdaki herkes için inasanın başkasına yaptıgı ve başkasından aldıgı dua daha hızlı kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim bol bol isteyelim, alahımın hazinesi sonsuz hazinesinden bizlere birer ikişer melek nasip etsin inşallah
hayatım o zaman sendedüğünlerde stres atarsın al sana bi göbek ver bana bi bebek dersin
amin canım allah gonlundekını versin inşallah,inşallah bayram şekerleri tek tek gelecek bu ay
wala aynen öle yapcm oh oh aman yandan
Canım eşinle problemin yoksa sakın ayrılmayı düşünme, evinizin kapısını kapattıktan sonra herkes dışarda kalıyo, hepimiz yaşıyoruz bu 3. kişi muhabbetini ama yapacagın tek şey takmamak, senden önemli değil kimse aşkım benim deyip sarılmak eşine ve mümkünse aranızdaki problemi eşine yansıtma ve görümcenle ilgili eşinin yanında kötü konuşma hep iyi konuşki haklı olan sen ol zamanı gelince
amin canım ben 4 senelik evliyim 11 aydır bekliyorum 6 aydır klomen kullandımama ilk defa soğan kürü bu ay kullanıyorum
ablan kullandığı ay mı hamile kaldı sonrasındamı
canım vallaha simdi bilmiyorum 5 o surede onu hic gormedim ama bi ay snra fln hamile kaldi
Bi kere daha hamile klmisti hic bise kullanmadan dusuk yapti doktor bidaha anne olmssin dedi
Sogan kuru kullandi simdi 10 yasinda bi oglu var sogan kuru sayesinde !
Zaten gorumcem bu kis esiyle beeraber yurtdisina tasincak kurtuldum !
evet yaa değişik bi havası oluyo akşam yemeğinden çok başka bi tadı var
eeeeeeeee hrkes menüsünü saymadı iyi küstümmm
dilerim Rabbim tum silik cikan arkadaslara hamilelik mujdesi versin inanin ben evlendiyimden bu yana bir kere olsun silik cizgi gormedim hep tek gordum silik varsa vardir Allahin izniyle bebeyiniz insallah kanda pozitiflerinizi bekliyoruz herkesincanım ınsllahh vardır evet son ayımızda ben vaz gecmıstım ama esım cok ıstedı ama eger varsa ınsllah yarın kanda cıkarsa ben cok mutlu olcam sercem bıde bu testler benı yanıltırsa cok uzulcem vallaasuan sevınmıyorum ınana kesın bıse yok gbı bı kacker bole yanılmıstım sılıkten sonra negatıf goruyodum bı bugun 2 kez gordum aynı sılık cızgıyı ınsllah vardır canm benımmm
Kusme cnm !
Bende tarhana corpasi , manti, fasulye ve benim ikizlere patates ,kofte ve kunefe yapmis kaynanam !
Buarada oruc tutmadigimdan yoksa dahada yapardim yemek !
wala aynen öle yapcm oh oh aman yandan
ha şöleee neşeyle, mutlulukla sağlıkla oyunla gelsin bebeişlerimiz
Canım eşinle problemin yoksa sakın ayrılmayı düşünme, evinizin kapısını kapattıktan sonra herkes dışarda kalıyo, hepimiz yaşıyoruz bu 3. kişi muhabbetini ama yapacagın tek şey takmamak, senden önemli değil kimse aşkım benim deyip sarılmak eşine ve mümkünse aranızdaki problemi eşine yansıtma ve görümcenle ilgili eşinin yanında kötü konuşma hep iyi konuşki haklı olan sen ol zamanı gelince
amin canım ben 4 senelik evliyim 11 aydır bekliyorum 6 aydır klomen kullandımama ilk defa soğan kürü bu ay kullanıyorum
ablan kullandığı ay mı hamile kaldı sonrasındamı
canım vallaha simdi bilmiyorum 5 o surede onu hic gormedim ama bi ay snra fln hamile kaldi
Bi kere daha hamile klmisti hic bise kullanmadan dusuk yapti doktor bidaha anne olmssin dedi
Sogan kuru kullandi simdi 10 yasinda bi oglu var sogan kuru sayesinde !
Zaten gorumcem bu kis esiyle beeraber yurtdisina tasincak kurtuldum !
darısı başıma inşallah, allah ısterse doktorlar ıstedıgını desin oluyo işte,canım işte görümcen de gidiyomuş kurtuluyomuşsun daha ne boşanmasını ayrımasından bahsedıyosun boşver bak guzel gunler senı beklıyomuş işte maşallah
canım benim menüm yok çünkü dışardayım bu akşam ıftarda olsa sayardım gerçekten küsme
dilerim Rabbim tum silik cikan arkadaslara hamilelik mujdesi versin inanin ben evlendiyimden bu yana bir kere olsun silik cizgi gormedim hep tek gordum silik varsa vardir Allahin izniyle bebeyiniz insallah kanda pozitiflerinizi bekliyoruz herkesin
Kusme cnm !
Bende tarhana corpasi , manti, fasulye ve benim ikizlere patates ,kofte ve kunefe yapmis kaynanam !
Buarada oruc tutmadigimdan yoksa dahada yapardim yemek !
ohhhhhh kolada varmı ck gzelms bnde ersteli mercmek corbsı kıymalı kuru fslye pilav tavk salatabide kola
ohhhhhh kolada varmı ck gzelms bnde ersteli mercmek corbsı kıymalı kuru fslye pilav tavk salatabide kola
Malesegf kola yok unuttum gitti
Hatirlatigin iyi oldu oglumu babasiyla yollarim. Bakalla :)
Allahtan oruc degilim yoksa acikirdim
bebegim sagolsun ! :)
hosgeldin canim insallah hamilesindirmeraba kızlar bebişler pıtır pıtır gelmeye başladı sanki
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee guzel ikiz anasisin demekAmin ! Insallah herkez bu duyguy'u tadar !
Benim 7 yasinda ikizlerim var
simdide 3. Bebeyim yolda ! :)
Amin ! Insallah herkez bu duyguy'u tadar !
Benim 7 yasinda ikizlerim var
simdide 3. Bebeyim yolda ! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?