Malesegf kola yok unuttum gitti
Hatirlatigin iyi oldu oglumu babasiyla yollarim. Bakalla :)
Allahtan oruc degilim yoksa acikirdim
bebegim sagolsun ! :)
hamile olanın duası kabl olurmş tatlmmm bze dua etsenekolasız bi iftar dsünemiyorummmmmmm
hosgeldin canim insallah hamilesindir
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee guzel ikiz anasisin demekRabbim bizlerede nasib etsin
ha şöleee neşeyle, mutlulukla sağlıkla oyunla gelsin bebeişlerimiz
darısı başıma inşallah, allah ısterse doktorlar ıstedıgını desin oluyo işte,canım işte görümcen de gidiyomuş kurtuluyomuşsun daha ne boşanmasını ayrımasından bahsedıyosun boşver bak guzel gunler senı beklıyomuş işte maşallah
canım benim menüm yok çünkü dışardayım bu akşam ıftarda olsa sayardım gerçekten küsme
Allah mutlu , huzurlu hayirli aileler kurmayi nasip etsin hayirli yigit evlatlar doguralim !
Bu arada oglumun 2. Ismi yigit :)
dilerim Rabbim tum silik cikan arkadaslara hamilelik mujdesi versin inanin ben evlendiyimden bu yana bir kere olsun silik cizgi gormedim hep tek gordum silik varsa vardir Allahin izniyle bebeyiniz insallah kanda pozitiflerinizi bekliyoruz herkesin
oyle mi ? Tamam butun herkezi dualarima katicam su mubarek gunlerde !ayy maşallah yaaaikiz çok zor ama çok guzel bişey, benim görümceminde ikizleri var 9 aylıkalr ikiside kız süper bişey ama anne için çok zor tabi, 3.nün yolda olamsı da süper allahım nazarlardan saklasın sizi canımbenim, hamillerin duası daha cabuk kabul olur dualarına bizi de kat olurmu
hamile olanın duası kabl olurmş tatlmmm bze dua etsenekolasız bi iftar dsünemiyorummmmmmm
Bende dusenemiyorum ! Ama esim getirmis bile !
Merak etme ediyorum
birazdan okurum bi kac sure
Merve benim gerçek adımı biliyosun zaten ismimle dua edebilirsin, çok önemli yarın benim içinde çok dua edicem burdaki herkes için inasanın başkasına yaptıgı ve başkasından aldıgı dua daha hızlı kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim bol bol isteyelim, alahımın hazinesi sonsuz hazinesinden bizlere birer ikişer melek nasip etsin inşallah
hayatım o zaman sendedüğünlerde stres atarsın al sana bi göbek ver bana bi bebek dersin
amin canım allah gonlundekını versin inşallah,inşallah bayram şekerleri tek tek gelecek bu ay
inş cnm hayrlsyla bebeklermz gelsee
eeeeeeeee hrkes menüsünü saymadı iyi küstümmm
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim umarım iyi haberlerle gelirim size ama pek umudum yokhosgeldin canim insallah hamilesindir
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee guzel ikiz anasisin demekRabbim bizlerede nasib etsin
elaaam bugün iftara gidiyorum ama dün yemege almıştım annemleri menümü yazayım fikir olsun
kavrulmuş arpa şehriyeli yogurt çorbası
zeytinyaglı yeşil fasülye
salata
nohutlu bulgur pilavı
kilis tava
tatlı olarakta
kakaolu haşhaşlı şekerpare (nette var tarifi görüntüsüde muhteşem tavsiye ederim isteyen olursa yazayım tarifi )
oyle mi ? Tamam butun herkezi dualarima katicam su mubarek gunlerde !
Yarinda kadir gecesi merak etmeyin
kizim cook uslu oglum cok yaramaz neyseki o donemleri atlattik sayilir!
Kizim babasina duskun oglumda bana allahtan ! :)
3 numara yi sabirsizlikla bekliyorum
icimden kiz geciyo ;erva açelya 'ma siirdas gelecek gibi hayirlisi
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim umarım iyi haberlerle gelirim size ama pek umudum yok
elaaam bugün iftara gidiyorum ama dün yemege almıştım annemleri menümü yazayım fikir olsun
salata
nohutlu bulgur pilavı
kilis tava
tatlı olarakta
kakaolu haşhaşlı şekerpare (nette var tarifi görüntüsüde muhteşem tavsiye ederim isteyen olursa yazayım tarifi )
ay hamilemisin cnm allah saglikla kucana almayi nasip etsin
en kisa zamnda kavusun !
Allah hayrli evlat eglesin !
Allah herkeze nasip etsn!
oy biri kız biri oğlan ne guzel allahın şanslı kullarındanmışsın maşallah3.öncelikle sağlıklı sonralıkla inşallah kız olur kız kardeş gibi yok çünkü kızının da ismi çok guzelmiş ismiyle yaşasın inşallah,
yarını bende 4 gözle beklıyorum hergun dua edıyorum zaten ama sen şimdi içinde melek taşıyosun ya bide başkalarına ettiğimiz dua daha çabuk kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim bol bol bütünh dua kapıları açık yarın valla ben dualardan sonra çalışma yapmam lazım biraz zor dorunuyo ama hakkımızda hayırlısı
sagol teyzesi ! Evet kizim ismi gibi guzeldir
evet icimde bi melek var karnimda nefes aliyor sevdigimden sevgiyle buyuyor insallah bu bebek hepinizin duasina yardimci olur dua ediyorum
yarin kuranda okuturcam !
ay ne guzel canim ya sukurler olsun gul gibi yuvani yikma sakin hele gorumcene gore aslasagol canim amin insallah cumlenmize
Evet bi kizim bi oglum var 3 . Dnumara yollda
kiz gibi hissediyorum hayirlisi senin cocuklarin varmi ? :)
olsun canim benimde netim yavas ne kusuru var sen iyi ol yeter vardir insallah bebeyinsaol canım ınsllah vardır canım benım yoksada allah ısteyen herkese ıclerınde bızde olmak dahı versın canım netım yavas kusura bakma zor gordum yazdıgını sercemm
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim umarım iyi haberlerle gelirim size ama pek umudum yok
salata
nohutlu bulgur pilavı
kilis tava
tatlı olarakta
tatlım sana zahmt olmssa yazıversen
allah kabul etsin canım inşallah allaha el açan herkesin duaları kabul olru ,şimdiden duaların için allah razı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin
tatlım sana zahmt olmssa yazıversen
canım ben yazmışım gibi görünüyo menüyü tatlıyı ama yanlış alıntı yapılmış sanırım,ben size başka tatlı tarıflerı verırım yarın
ay ne guzel canim ya sukurler olsun gul gibi yuvani yikma sakin hele gorumcene gore asla
omur boyu mutluluklar dilerim ben ilk cocugumu istiyorum 15 aydir ama olmuyor hic bir sorunumuz olmamasina ragmen
olsun canim benimde netim yavas ne kusuru var sen iyi ol yeter vardir insallah bebeyin [/
FONT]
amin canım,meleğin sana cennet kaılarından 2 tane hatta 3 tane melek göndermiş ,seni orda bekleyen bir refakatçin var eminim çok zordur yaşadığın şeyler allah bidaha evlat acısı vermesin sana ama şimdi allah sana o gunelrdekı sabrının mukafatını vermiş, sağlıkla sıhhatle mutlulukla yuvanızde hep şen kahkalar olsun inşallahAmin, cnm insallah hepimiz anne olabiliriz ! Hayirli evlat yetistirmeye nasip etsin
Herkez diyor ne guzel bi kiz bi oglun var diye
ama ondan once mutluluk neydi hic bilmedim ;(
esimle evlendikten 2 ay snra 1 aylik hamile oldugumu ogrendim bebegimin cinsiyetinide ogrendim cook sevindim bi oglum olucakti 7 aylikken erken dogumdan óldu
canım ben yazmışım gibi görünüyo menüyü tatlıyı ama yanlış alıntı yapılmış sanırım,ben size başka tatlı tarıflerı verırım yarın
evt ya bi karsklık var alntyı ynlş mı yapyolar brbrne grmş
amin canım,meleğin sana cennet kaılarından 2 tane hatta 3 tane melek göndermiş ,seni orda bekleyen bir refakatçin var eminim çok zordur yaşadığın şeyler allah bidaha evlat acısı vermesin sana ama şimdi allah sana o gunelrdekı sabrının mukafatını vermiş, sağlıkla sıhhatle mutlulukla yuvanızde hep şen kahkalar olsun inşallah
bizimde evlerimiz şenlensin ses soluk gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?