Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

dilerim Rabbim tum silik cikan arkadaslara hamilelik mujdesi versin inanin ben evlendiyimden bu yana bir kere olsun silik cizgi gormedim hep tek gordum silik varsa vardir Allahin izniyle bebeyiniz insallah kanda pozitiflerinizi bekliyoruz herkesin

saol canım ınsllah vardır canım benım yoksada allah ısteyen herkese ıclerınde bızde olmak dahı versın canım netım yavas kusura bakma zor gordum yazdıgını sercemm

oyle mi ? Tamam butun herkezi dualarima katicam su mubarek gunlerde !
Yarinda kadir gecesi merak etmeyin

kizim cook uslu oglum cok yaramaz neyseki o donemleri atlattik sayilir!
Kizim babasina duskun oglumda bana allahtan ! :)

3 numara yi sabirsizlikla bekliyorum

icimden kiz geciyo ;erva açelya 'ma siirdas gelecek gibi hayirlisi

oy biri kız biri oğlan ne guzel allahın şanslı kullarındanmışsın maşallah 3.öncelikle sağlıklı sonralıkla inşallah kız olur kız kardeş gibi yok çünkü kızının da ismi çok guzelmiş ismiyle yaşasın inşallah,

yarını bende 4 gözle beklıyorum hergun dua edıyorum zaten ama sen şimdi içinde melek taşıyosun ya bide başkalarına ettiğimiz dua daha çabuk kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim bol bol bütün dua kapıları açık yarın valla ben dualardan sonra çalışma yapmam lazım biraz zor dorunuyo ama hakkımızda hayırlısı

sagol teyzesi ! Evet kizim ismi gibi guzeldir

evet icimde bi melek var karnimda nefes aliyor sevdigimden sevgiyle buyuyor insallah bu bebek hepinizin duasina yardimci olur dua ediyorum

yarin kuranda okuturcam !

sagol teyzesi ! Evet kizim ismi gibi guzeldir

evet icimde bi melek var karnimda nefes aliyor sevdigimden sevgiyle buyuyor insallah bu bebek hepinizin duasina yardimci olur dua ediyorum

yarin kuranda okuturcam !

allah kabul etsin canım inşallah allaha el açan herkesin duaları kabul olru ,şimdiden duaların için allah razı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin

sagol canim amin insallah cumlenmize

Evet bi kizim bi oglum var 3 . Dnumara yollda

kiz gibi hissediyorum hayirlisi senin cocuklarin varmi ? :)
ay ne guzel canim ya sukurler olsun gul gibi yuvani yikma sakin hele gorumcene gore asla
omur boyu mutluluklar dilerim ben ilk cocugumu istiyorum 15 aydir ama olmuyor hic bir sorunumuz olmamasina ragmen
saol canım ınsllah vardır canım benım yoksada allah ısteyen herkese ıclerınde bızde olmak dahı versın canım netım yavas kusura bakma zor gordum yazdıgını sercemm
olsun canim benimde netim yavas ne kusuru var sen iyi ol yeter vardir insallah bebeyin

allah kabul etsin canım inşallah allaha el açan herkesin duaları kabul olru ,şimdiden duaların için allah razı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin

Amin, cnm insallah hepimiz anne olabiliriz ! Hayirli evlat yetistirmeye nasip etsin

Herkez diyor ne guzel bi kiz bi oglun var diye

ama ondan once mutluluk neydi hic bilmedim ;(

esimle evlendikten 2 ay snra 1 aylik hamile oldugumu ogrendim bebegimin cinsiyetinide ogrendim cook sevindim bi oglum olucakti 7 aylikken erken dogumdan óldu

sagol amin cnm amin

amin canım,meleğin sana cennet kaılarından 2 tane hatta 3 tane melek göndermiş ,seni orda bekleyen bir refakatçin var eminim çok zordur yaşadığın şeyler allah bidaha evlat acısı vermesin sana ama şimdi allah sana o gunelrdekı sabrının mukafatını vermiş, sağlıkla sıhhatle mutlulukla yuvanızde hep şen kahkalar olsun inşallah
bizimde evlerimiz şenlensin ses soluk gelsin inşallah

insallah cnm amin !
Ikizlere hamile oldugum donemde de anilar toplandi baya bi aci cektim sqglik sorunlari ! Fln!

Oglum gitti yerine iki kardesi haata 3 kardesi gldi Emre Yigit (oglum) onun yerine geldi

':)
aciyi unutiyim diye !

canlar ben çıkyıorum hepinize hayırlı akşamlar, guzel mutlu sağlıklı aşk dolu umut dolu geceler dilerim öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…