Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

ya kızlar noluyo herkeste alntı ynlş oluyo anlayn bri baksn şuna bi

insallah cnm amin !
Ikizlere hamile oldugum donemde de anilar toplandi baya bi aci cektim sqglik sorunlari ! Fln!

Oglum gitti yerine iki kardesi haata 3 kardesi gldi Emre Yigit (oglum) onun yerine geldi

':)
aciyi unutiyim diye !

allah bidaha yaşatmasın acı sana canım benim, bundan sonra hep mutlu ol herzaman meleklerinle

allah bidaha yaşatmasın acı sana canım benim, bundan sonra hep mutlu ol herzaman meleklerinle

amin cnm ! Da yeni görumcem aradi
bugun bize geleceklermis

kendi kendini davet ettti ya

basim sissirdi nefes almadan konusuyor 4 tanede oglu var hepside kuccuk en kucugu 2 yasinda en buyugu 5 yasinda hepside cok yaramaz napicam bilmiyorum bu hamile halimle dedim bn seni birazdan ararim erva acelya beni cagriyo dedim

ne deyim sizce ?

ay münasebetsz ya bu saatte aranr mı hc yok de bnce evde yemk yapmdysa sana glyo hamle hamile onlarmı hzmt etcn

Sakın sewwgi sakınnn ağlamak yok. Ben ne kadar heveslendim tam 9 hafta boyunca bebeğim için sevindim. Sonra kalbi durdu ve onu kaybettim. Bende çok ağladım üzüldüm ama Rabbim böyle uygun görmüş dedim. Her zaman daha kötüsünü düşünüp kendini teselli etmelisin. Ömrü yoksa Rabbim vermiyorsa ağlasan ne fayda. Benim gibi olmak istermiydin 2 ay ona alışıp sonra kaybetmek istermiydin. Yada ben 9 ay boyunca karnında taşıyıp doğumda kaybeden annelerden olmak istermiydim. Her zaman bizden daha kötüsü var bunu düşün ve üzülmeyi bırak. Rabbim hepimiz için en hayırlı zamanda gönderecek meleklerimizi ben inanıyorum.

Kizzz sewgiyi teselli sdeyim derken beni aglattin.. anilarim depresti ve 5 aydir bebisimin gelmeyisi.. ama geleceeek :)

"Duasız üşürmüs yürekler bil! Sana bir dua eden olsun,Seninde bir dua ettiğin!... Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık Kapılar açan... Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan!"

Dualarda buluşalım canlarım, şu Mübarek günlerde birbirimizin dualarında yer alalım. Belki birimizin ettiği dua makbul olur.

Kuzenim Umrede şuan onunla sürekli konuşup tek tek isim söyleyemiyorum ancak burdaki dua bekleyen tüm arkadaşlarım için Kutsal topraklarda çok çok dua etmesini söyledim. Şuan oradada hepiniz için dualar ediliyor. Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşAllah.

sewgimmm aglamak yok guzelim demekki hayirlisi buymus hic uzulme allahin izniyle bu ay olur

kizlar oku oku zor bitirdim mesajlari bile begenmedimki zaman almasin

svcn canim insallahdegerin katlanir hamis olursun hayirlisi bakaim

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ve memlekete gidenler size de iyi yolculuklar

Kizzz sewgiyi teselli sdeyim derken beni aglattin.. anilarim depresti ve 5 aydir bebisimin gelmeyisi.. ama geleceeek :)

Canım benim bu iş böyle yürümez nolcak sewwgi üzülcek sen üzülcen ben üzülcem sürekli stres stres nereye kadar. Birbirimize destek olmak zorundayız. Rabbim elbet duyuyor dualarımızı, elbet biliyor içimizdeki yangını. Ve elbet bizimde yüzümüz gülecek. Rabbimden başka sığınacak kimimiz varki.

Ben bunu şöyle düşünüyorum tabiki kıyaslanamaz ama. Eşlerimizden başka sevdiklerimizde ağladık üzüldük, aşkından ölüyorum, onsuz yapamam sandık sonra ne oldu. Hepsi gitti, eşlerimizle tanıştık ve dedikki Rabbim işte asıl mutluluk buymuş. Bence evlatta böyle, zorlukları çekicez ki Rabbim evladımızı verdiği zaman mutluluğumuz kat kat fazla olacak, şükür etmek için çok daha fazla nedenimiz olacak.

Canım önemli olan değerin düşük olması değil. Önemli olan her 2 günde değerin 2 katına çıkması. Benim arkadaşım adeti 10 gün geciktikten sonra kan testi yaptırmıştı Beta hcg değeri 15 çıktı. Ama şuan 5 aylık hamile. Bugün cuma doktorunda dediği gibi pazartesi testi tekrarlarsın. O zaman artışı görürsün canım. Üzülecek hiçbirşey yok.

Canım benim ya çok güzel yazmissin beni kendime getirdin sagol dimi ilk kez denedik zaten inş bi dahaki aya olur

Cabukkkkkk hastaneye git ve güzel haberle geri gel eb azından senin mutluluğunla mutlu olayım

cnm dkatli gidin yollar kalablktr gözümz szde klmasn gdince hber ver

eeeeeeeeeecnm sen gelene kadar bya knuşyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…