amin canım,meleğin sana cennet kaılarından 2 tane hatta 3 tane melek göndermiş ,seni orda bekleyen bir refakatçin var eminim çok zordur yaşadığın şeyler allah bidaha evlat acısı vermesin sana ama şimdi allah sana o gunelrdekı sabrının mukafatını vermiş, sağlıkla sıhhatle mutlulukla yuvanızde hep şen kahkalar olsun inşallah
bizimde evlerimiz şenlensin ses soluk gelsin inşallah
insallah cnm amin !
Ikizlere hamile oldugum donemde de anilar toplandi baya bi aci cektim sqglik sorunlari ! Fln!
Oglum gitti yerine iki kardesi haata 3 kardesi gldi Emre Yigit (oglum) onun yerine geldi
':)
aciyi unutiyim diye !
allah bidaha yaşatmasın acı sana canım benim, bundan sonra hep mutlu ol herzaman meleklerinle
amin cnm ! Da yeni görumcem aradi
bugun bize geleceklermis
kendi kendini davet ettti ya
basim sissirdi nefes almadan konusuyor 4 tanede oglu var hepside kuccuk en kucugu 2 yasinda en buyugu 5 yasinda hepside cok yaramaz napicam bilmiyorum bu hamile halimle dedim bn seni birazdan ararim erva acelya beni cagriyo dedim
ne deyim sizce ?
Kizlaarr cokkk kötüyüm ağlamaktan kendime gelemiyorum(( özele gittim kan testim negatif hamile degilim (((( o kadar emindimki hamile hissediyodum kendimi.. 3 kez silik cizgi gördüm ama sonuc bu iste lutfen silik goren arkadaslar kanda gormeden umitlenmeyin yoksa benim gibi yikilir kalirsiniz ((((((
hadii kızlar kafaları dagtalımmmm herkes iftara ne hazrlıyo sölesin bakalımmm
Ben sadece çorba yaptım. Çorba içip yola çıkıcaz. Giderken sahura kadar bişeyler atıştırırız dedim. Varmı bizi iftarda ağırlamak isteyen bir hayırsever :)
Ben sadece çorba yaptım. Çorba içip yola çıkıcaz. Giderken sahura kadar bişeyler atıştırırız dedim. Varmı bizi iftarda ağırlamak isteyen bir hayırsever :)
bn varm cnm hadi kooooop gel
Sakın sewwgi sakınnn ağlamak yok. Ben ne kadar heveslendim tam 9 hafta boyunca bebeğim için sevindim. Sonra kalbi durdu ve onu kaybettim. Bende çok ağladım üzüldüm ama Rabbim böyle uygun görmüş dedim. Her zaman daha kötüsünü düşünüp kendini teselli etmelisin. Ömrü yoksa Rabbim vermiyorsa ağlasan ne fayda. Benim gibi olmak istermiydin 2 ay ona alışıp sonra kaybetmek istermiydin. Yada ben 9 ay boyunca karnında taşıyıp doğumda kaybeden annelerden olmak istermiydim. Her zaman bizden daha kötüsü var bunu düşün ve üzülmeyi bırak. Rabbim hepimiz için en hayırlı zamanda gönderecek meleklerimizi ben inanıyorum.
bn varm cnm hadi kooooop gel
Pidemi kapıp geliyorummm canımm
Canim buyrun bize ugrayin :) birlikte yeriz iceriz sohbetlet ederiz kahvemizi iceriz sonra yola devam edersiniz)
Kizzz sewgiyi teselli sdeyim derken beni aglattin.. anilarim depresti ve 5 aydir bebisimin gelmeyisi.. ama geleceeek :)
Canim buyrun bize ugrayin :) birlikte yeriz iceriz sohbetlet ederiz kahvemizi iceriz sonra yola devam edersiniz)
Sen bide misafirmi davet ediyon. Git yemeğini ye de sonra hastaneye git.
kızlar geçmişe bakmadan hemen yazmak istedim doktora gittim kan testi yaptırdım ama malesef sonuç çok düşük 34,07 doktorum kimyasal olabilir dedi p.tesi 75-80 arası bi değer olmazsa kimyasalmış ağlamıcam dedim zor tuttum kendimi eve girdim olmuyor ağlıyorum yine ama isyan edemem rabbim herşeyin hayırlısını nas,p etsin inşallah sizlerin güzel habrlerini alırsam yüzüm güler
Sakın sewwgi sakınnn ağlamak yok. Ben ne kadar heveslendim tam 9 hafta boyunca bebeğim için sevindim. Sonra kalbi durdu ve onu kaybettim. Bende çok ağladım üzüldüm ama Rabbim böyle uygun görmüş dedim. Her zaman daha kötüsünü düşünüp kendini teselli etmelisin. Ömrü yoksa Rabbim vermiyorsa ağlasan ne fayda. Benim gibi olmak istermiydin 2 ay ona alışıp sonra kaybetmek istermiydin. Yada ben 9 ay boyunca karnında taşıyıp doğumda kaybeden annelerden olmak istermiydim. Her zaman bizden daha kötüsü var bunu düşün ve üzülmeyi bırak. Rabbim hepimiz için en hayırlı zamanda gönderecek meleklerimizi ben inanıyorum.
Kizzz sewgiyi teselli sdeyim derken beni aglattin.. anilarim depresti ve 5 aydir bebisimin gelmeyisi.. ama geleceeek :)
Canım benim bu iş böyle yürümez nolcak sewwgi üzülcek sen üzülcen ben üzülcem sürekli stres stres nereye kadar. Birbirimize destek olmak zorundayız. Rabbim elbet duyuyor dualarımızı, elbet biliyor içimizdeki yangını. Ve elbet bizimde yüzümüz gülecek. Rabbimden başka sığınacak kimimiz varki.
Ben bunu şöyle düşünüyorum tabiki kıyaslanamaz ama. Eşlerimizden başka sevdiklerimizde ağladık üzüldük, aşkından ölüyorum, onsuz yapamam sandık sonra ne oldu. Hepsi gitti, eşlerimizle tanıştık ve dedikki Rabbim işte asıl mutluluk buymuş. Bence evlatta böyle, zorlukları çekicez ki Rabbim evladımızı verdiği zaman mutluluğumuz kat kat fazla olacak, şükür etmek için çok daha fazla nedenimiz olacak.
kızlar beni de eklermisiniz bat 20-21 ağustos
sewgimmm aglamak yok guzelim demekki hayirlisi buymus hic uzulme allahin izniyle bu ay olur
kizlar oku oku zor bitirdim mesajlari bile begenmedimki zaman almasin
svcn canim insallahdegerin katlanir hamis olursun hayirlisi bakaim
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz ve memlekete gidenler size de iyi yolculuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?