- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
Elimde degil ya esim kiziyo die tutmaya çalışıyorum kendimi ama bogazimda düğümlenio off keşke umitlenmeseydim bi dahaki ay asla erken test falan yapmam o silik çizgiyi ler mahvetti beni((((
Kızlar akşam eşim gelince gittik hastaneye kan verdim ve malesef sonuç negatif çıktı gebelik yok yani amaaan bu testleri icat edenlere ne diim ben yaa annelerimiz bunlardan mı kullandı yaptılar işi sonra adet olmayınca heralde bebek var deyip gittiler hastaneye sonrada bizi aldılar kucaklarına çok şükür sağlıklı evlat olmuşuz şimdide anne adaylarıyız :) ama beklemesi zor biz mevlana gibi pişme olma aşamasındayız sanırım daha olmadık bekleyelim allaha sığınıp tedbiri alıp.. Elbet gelecekler birgün :) sizi çooooookkkkkk seviyorummmmmm iyiki varsınız sayın kk üyeleri canlar...
yalnız dünkü haber veren bizlerin bi çoğu dökülmüşüz yahuşaka gibi, ama arkadaşım doğru söylüyosun iyiki kk var,aynı şeyleri yaşayan arkadaşları görünce destek alıp rahatlatıyormuş insan bende çooook seviyorum hepiniziii AĞUSTOS GRUBUUUUUUU
canım benim geçmiş olsun bir kötü haberde benden 2. testimi yaptım dünkü çıkan silik çizgi yok bu sefer, ama üzülmedim çünkü;bu ay olmayacağını hissediyorum,tabii ALLAH bilir,içimde öyle bi hevs yok yani ankara ya gidiyorum ailemin yanına orda,bir doktora gidip eşimle yaptırdığımız testlerimizi gösterip,hsg çektirip daha geniş tedavi olmayı düşünüyorum çünkü spral taktırmıştım o sıkıntı yaptı galiba, ltihap durumuda olabilir, ve sürekli sol kasık ağrısı çekiyorum bu ay pek hevesli değilim yani,artık sadece bekliyorum ümitlenmyorum ben o kadar bat 7 ağustos
Senin bata daha var ama sonucta simdiden yapip yoka alistirdin kendini canim yaa ama sen kendini daha iyi bilirsin kandirmayalim kendimizi dimi :)) sen dogum yaptin mi dogum yapmadan spral takmiyorlar diye biliyorum ??
canım benim geçmiş olsun bir kötü haberde benden 2. testimi yaptım dünkü çıkan silik çizgi yok bu sefer, ama üzülmedim çünkü;bu ay olmayacağını hissediyorum,tabii ALLAH bilir,içimde öyle bi hevs yok yani ankara ya gidiyorum ailemin yanına orda,bir doktora gidip eşimle yaptırdığımız testlerimizi gösterip,hsg çektirip daha geniş tedavi olmayı düşünüyorum çünkü spral taktırmıştım o sıkıntı yaptı galiba, ltihap durumuda olabilir, ve sürekli sol kasık ağrısı çekiyorum bu ay pek hevesli değilim yani,artık sadece bekliyorum ümitlenmyorum ben o kadar bat 7 ağustos
Arkadaşım merhaba Hayirlisiyla en kisa zamanda Allah bir bebis nasip eder.Bisey sormak istiyorum sana sol kasigimda ağrı var demissin bizde bebis için calismalara başladık bu ay benimde sag kasigimda ağrılar oldu acaba iltihaptan falan mi bide diyolar hamile kaldiysan sanci batma falan olur diyolar siz ne düşünüyorsunuz heveslenmek istemiyorum ayin 9unu bekliyorum bende.
evet benim 5 yaşında bir oğlum var teyzesi, o çok istiyor kardeşi,ben memurum bu 5 yllık dönemi sınavlar ve kariyer le uğraşarak geçirdim,geçen sene temmuzda spral çıkarttırdım 2 yıl takılıydı son 6-7 aydır uğraşıyoruz olmuyo
Allah bagislasin canim :) masallah.. kardeste gelir ozaman biran once hadi hayirlisi
Aynen canim dokulen dokulenevardir bir hayir.. guzel bi grup olduk agustos grubu yaa
Allah bagislasin canim :) masallah.. kardeste gelir ozaman biran once hadi hayirlisi
tatlım sana zahmt olmssa yazıversen
kakaolu şekarpare tarifi
yarım pk margarin
yarım sb sıvıyag
1 sb irmik
2 yumurta (1 inin akını ayır diğerlerini ekle)
1 çay bardagı pudra şekeri
1 çay bardagı yogurt
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
aldıgı kadar un
göz kararı kakao
1 çay bardagı hindistan cevizi
bunları yogur yuvarlak şekil ver önce yumurta akına sonra siyah haşhaşa batır fırına ver
şerbette tatlıda soguk ya da ılık olacak şerbeti kaynattıgın tencerenin içine şekerpareleri at 10-15 dk beklet çıkar fazla bekletme
cok degisik gorunuyo usenmezsem denerimkakaolu şekarpare tarifi
yarım pk margarin
yarım sb sıvıyag
1 sb irmik
1 çay bardagı yogurt
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
aldıgı kadar un
göz kararı kakao
bunları yogur yuvarlak şekil ver önce yumurta akına sonra siyah haşhaşa batır fırına ver
şerbette tatlıda soguk ya da ılık olacak şerbeti kaynattıgın tencerenin içine şekerpareleri at 10-15 dk beklet çıkar fazla bekletme
valla ben yumurta takibimi yaptım 21 temmuzdu, temmuz 20-21-22 günleri değerlendirdim o zaman dan sonra sol kasığım hafif batma,yatarken ağrı şeklinde bugüne kadar sıkıntı yaptı bende,kasık ağrısı, ya iltahap yada bebeğin yerleşme ağrısıdır diiye biliyorum daha başka bilgisi olan varsa aydınlatsın bizi
ben çıkıyoruuuum hoşçakalın iyi geceleeeer canım ağutos gurubumsizleri seviyorum
saol tatlm bnde denycemkakaolu şekarpare tarifi
yarım pk margarin
yarım sb sıvıyag
1 sb irmik
1 çay bardagı yogurt
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
aldıgı kadar un
göz kararı kakao
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?