Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Kızlar akşam eşim gelince gittik hastaneye kan verdim ve malesef sonuç negatif çıktı gebelik yok yani amaaan bu testleri icat edenlere ne diim ben yaa annelerimiz bunlardan mı kullandı yaptılar işi sonra adet olmayınca heralde bebek var deyip gittiler hastaneye sonrada bizi aldılar kucaklarına çok şükür sağlıklı evlat olmuşuz şimdide anne adaylarıyız :) ama beklemesi zor biz mevlana gibi pişme olma aşamasındayız sanırım daha olmadık bekleyelim allaha sığınıp tedbiri alıp.. Elbet gelecekler birgün :) sizi çooooookkkkkk seviyorummmmmm iyiki varsınız sayın kk üyeleri canlar...

Yani meğer dün adet olmuşum doğru hesapmış şimdi iseee sat 1 ağustos bat 1 eylül diyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruuz

Elimde degil ya esim kiziyo die tutmaya çalışıyorum kendimi ama bogazimda düğümlenio off keşke umitlenmeseydim bi dahaki ay asla erken test falan yapmam o silik çizgiyi ler mahvetti beni((((

canım benim geçmiş olsun bir kötü haberde benden 2. testimi yaptım dünkü çıkan silik çizgi yok bu sefer, ama üzülmedim çünkü;bu ay olmayacağını hissediyorum,tabii ALLAH bilir,içimde öyle bi hevs yok yani ankara ya gidiyorum ailemin yanına orda,bir doktora gidip eşimle yaptırdığımız testlerimizi gösterip,hsg çektirip daha geniş tedavi olmayı düşünüyorum çünkü spral taktırmıştım o sıkıntı yaptı galiba, ltihap durumuda olabilir, ve sürekli sol kasık ağrısı çekiyorum bu ay pek hevesli değilim yani,artık sadece bekliyorum ümitlenmyorum ben o kadar bat 7 ağustos

yalnız dünkü haber veren bizlerin bi çoğu dökülmüşüz yahu şaka gibi, ama arkadaşım doğru söylüyosun iyiki kk var,aynı şeyleri yaşayan arkadaşları görünce destek alıp rahatlatıyormuş insan bende çooook seviyorum hepiniziii AĞUSTOS GRUBUUUUUUU

Aynen canim dokulen dokulene vardir bir hayir.. guzel bi grup olduk agustos grubu yaa

Senin bata daha var ama sonucta simdiden yapip yoka alistirdin kendini canim yaa ama sen kendini daha iyi bilirsin kandirmayalim kendimizi dimi :)) sen dogum yaptin mi dogum yapmadan spral takmiyorlar diye biliyorum ??

Senin bata daha var ama sonucta simdiden yapip yoka alistirdin kendini canim yaa ama sen kendini daha iyi bilirsin kandirmayalim kendimizi dimi :)) sen dogum yaptin mi dogum yapmadan spral takmiyorlar diye biliyorum ??

evet benim 5 yaşında bir oğlum var teyzesi, o çok istiyor kardeşi,ben memurum bu 5 yllık dönemi sınavlar ve kariyer le uğraşarak geçirdim,geçen sene temmuzda spral çıkarttırdım 2 yıl takılıydı son 6-7 aydır uğraşıyoruz olmuyo

Arkadaşım merhaba Hayirlisiyla en kisa zamanda Allah bir bebis nasip eder.Bisey sormak istiyorum sana sol kasigimda ağrı var demissin bizde bebis için calismalara başladık bu ay benimde sag kasigimda ağrılar oldu acaba iltihaptan falan mi bide diyolar hamile kaldiysan sanci batma falan olur diyolar siz ne düşünüyorsunuz heveslenmek istemiyorum ayin 9unu bekliyorum bende.

valla ben yumurta takibimi yaptım 21 temmuzdu, temmuz 20-21-22 günleri değerlendirdim o zaman dan sonra sol kasığım hafif batma,yatarken ağrı şeklinde bugüne kadar sıkıntı yaptı bende,kasık ağrısı, ya iltahap yada bebeğin yerleşme ağrısıdır diiye biliyorum daha başka bilgisi olan varsa aydınlatsın bizi

Allah bagislasin canim :) masallah.. kardeste gelir ozaman biran once hadi hayirlisi

Allah bagislasin canim :) masallah.. kardeste gelir ozaman biran once hadi hayirlisi

aaayyy inşallah hepberaber , ya işin entersan tarafı oğlumda olmasın evlilğimi yaşayım dedim oldu,şimdi olsun diye uğraşıyoruz olmuyo gerçekten rahat olmak da çözüm ama zor aklından çıkmıyo ki

Teşekkürler cvbin için canım inşallah yerleşme agrisidir o zaman.ben açıkçası çok takip etmedim yumurlama günlerini rastgele oldu bu ay bakalım hayırlısı benimde 6 yaşında oğlum var kardeş gelsin artık ogluslarimiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…