Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Sanada üzüldüm canım ya Allah bilir tabi en hayırlı zamani artik bidahaki aya devam... ben eylul topigi acarim burdan dokulenler orda toplaniriz:))

Sanada üzüldüm canım ya Allah bilir tabi en hayırlı zamani artik bidahaki aya devam... ben eylul topigi acarim burdan dokulenler orda toplaniriz:))

kızlar eylul topiğne gecerkn hbermz olsun snra kuserzzzzzz

selam kızlar hastaneden geldikten sonra ağlaya ağlaya sızmıştım kalktım eşim geldi lavoboya gittim siyah gibi kanamam var sanırım düşürüyorum kimyasal olabilir demişti doktorum o kanı gördükten sonra iftara kadar ağladım annemler gelmişti brz destek oldular şimdi daha iyiyim herşey allahtan bunda da vardır bir hayır yiyecek ekmeği yokmuş demekki nasip kısmet umutlar diğer aya bnm brz şaşacak bat ve sat bakalım artık bi yolunu bulucaz

merhaba kizlar bende yeniyim sitede agustos grubuna katiliyim dedim bat 8 pek sanmiyorum ama umut iste azcik migdem bulandi gecen belirti diye hevesliyim iste :/

ayy cnm ya elmzden bseyde gelmiyoki üzülme hayatm umudumuzu yitrmiyoduk ama brbrmze destk olup ve br gun bzde hamiş olcaz aglamak care dgl cnm bnm ltfen bzde uzlyoruz

canım yaa üzme bu kadar kendini hayırlısını dile allaha sığın hepimiz bu zor süreçlerden geçiyoruz işte elimizden gelen bişey yok inşallah bi dahaki aya sıkı sıkı tutunur bebeğin canım inan çok üzüldüm

evet fazla ümitlenmemek gerek gerçektende canım en iyisi beklemek dua etmek

kızlar beni de eklermisiniz bat 20-21 ağustos
ekledim canım hoş geldin

nedir bu silik çizgilerden çektiğimiz bende yarın kan testi yaptırıcam ve bu haberlerden sonra korkmaya başladım

merhaba kizlar bende yeniyim sitede agustos grubuna katiliyim dedim bat 8 pek sanmiyorum ama umut iste azcik migdem bulandi gecen belirti diye hevesliyim iste :/

ekledim senide canım hoş geldin

hsgeldn cnmmmmm ama bk arkasları okuduysan hep kndmzde belrti arayp duryoruz sende kndnde belrti arama oluruna brak snra grcektn cok üzülüyoruz bz brda kardes gbi oldgmz için herkesin üzntsü bzide üzüyo

ayy cnm ya elmzden bseyde gelmiyoki üzülme hayatm umudumuzu yitrmiyoduk ama brbrmze destk olup ve br gun bzde hamiş olcaz aglamak care dgl cnm bnm ltfen bzde uzlyoruz

tabikide canım şimdi daha iyiyim ama işte ister istemez üzülüyo insan hani hiç olmasaydı ya olmadı bu ayda der geçerdim bölesi daha bi kötü oluyomuş allah kimsenin başına vermesin

rabbim herkezin gonlune gore versin ...insaallah bebis isteyen anne adaylarinin kollari bos kalmasin... bende cok takiyorum kafama 3 aydir bekle bekle gecen ayda dr gittim test yapti ilac vermek icin iltihap varmis cok az ama yumurtlamamdan 1 gun once e dogal olarak negatif cikti umudumu kaybetmelimiyim sizce..

slm bende siteye yeni üye oldum.bat22 ama yinede agustos grubuna yazayım dedim allah herkesin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…