Kızlar akşam eşim gelince gittik hastaneye kan verdim ve malesef sonuç negatif çıktı gebelik yok yani amaaan bu testleri icat edenlere ne diim ben yaa annelerimiz bunlardan mı kullandı yaptılar işi sonra adet olmayınca heralde bebek var deyip gittiler hastaneye sonrada bizi aldılar kucaklarına çok şükür sağlıklı evlat olmuşuz şimdide anne adaylarıyız :) ama beklemesi zor biz mevlana gibi pişme olma aşamasındayız sanırım daha olmadık bekleyelim allaha sığınıp tedbiri alıp.. Elbet gelecekler birgün :) sizi çooooookkkkkk seviyorummmmmm iyiki varsınız sayın kk üyeleri canlar...
Sanada üzüldüm canım ya Allah bilir tabi en hayırlı zamani artik bidahaki aya devam... ben eylul topigi acarim burdan dokulenler orda toplaniriz:))
kızlar eylul topiğne gecerkn hbermz olsun snra kuserzzzzzz
selam kızlar hastaneden geldikten sonra ağlaya ağlaya sızmıştım kalktım eşim geldi lavoboya gittim siyah gibi kanamam var sanırım düşürüyorum kimyasal olabilir demişti doktorum o kanı gördükten sonra iftara kadar ağladım annemler gelmişti brz destek oldular şimdi daha iyiyim herşey allahtan bunda da vardır bir hayır yiyecek ekmeği yokmuş demekki nasip kısmet umutlar diğer aya bnm brz şaşacak bat ve sat bakalım artık bi yolunu bulucaz
Kiz sizsiz biyere gidermiyim ben:)) bebisler okula gidene kdr beraberiz:))))) Eylül topigini actim ben bu ay üzülenler orda devam ederiz burası bitince
kızlar geçmişe bakmadan hemen yazmak istedim doktora gittim kan testi yaptırdım ama malesef sonuç çok düşük 34,07 doktorum kimyasal olabilir dedi p.tesi 75-80 arası bi değer olmazsa kimyasalmış ağlamıcam dedim zor tuttum kendimi eve girdim olmuyor ağlıyorum yine ama isyan edemem rabbim herşeyin hayırlısını nas,p etsin inşallah sizlerin güzel habrlerini alırsam yüzüm güler
evet fazla ümitlenmemek gerek gerçektende canım en iyisi beklemek dua etmekKizlaarr cokkk kötüyüm ağlamaktan kendime gelemiyorum(( özele gittim kan testim negatif hamile degilim (((( o kadar emindimki hamile hissediyodum kendimi.. 3 kez silik cizgi gördüm ama sonuc bu iste lutfen silik goren arkadaslar kanda gormeden umitlenmeyin yoksa benim gibi yikilir kalirsiniz ((((((
ekledim canım hoş geldinkızlar beni de eklermisiniz bat 20-21 ağustos
Kızlar akşam eşim gelince gittik hastaneye kan verdim ve malesef sonuç negatif çıktı gebelik yok yani amaaan bu testleri icat edenlere ne diim ben yaa annelerimiz bunlardan mı kullandı yaptılar işi sonra adet olmayınca heralde bebek var deyip gittiler hastaneye sonrada bizi aldılar kucaklarına çok şükür sağlıklı evlat olmuşuz şimdide anne adaylarıyız :) ama beklemesi zor biz mevlana gibi pişme olma aşamasındayız sanırım daha olmadık bekleyelim allaha sığınıp tedbiri alıp.. Elbet gelecekler birgün :) sizi çooooookkkkkk seviyorummmmmm iyiki varsınız sayın kk üyeleri canlar...
merhaba kizlar bende yeniyim sitede agustos grubuna katiliyim dedim bat 8 pek sanmiyorum ama umut iste azcik migdem bulandi gecen belirti diye hevesliyim iste :/
ay cnm bnm yaaa inş bnm gelmz kırmzlar
merhaba kizlar bende yeniyim sitede agustos grubuna katiliyim dedim bat 8 pek sanmiyorum ama umut iste azcik migdem bulandi gecen belirti diye hevesliyim iste :/
Insallaahh canim sen bari üzülme
ayy cnm ya elmzden bseyde gelmiyoki üzülme hayatm umudumuzu yitrmiyoduk ama brbrmze destk olup ve br gun bzde hamiş olcaz aglamak care dgl cnm bnm ltfen bzde uzlyoruz
canım yaa üzme bu kadar kendini hayırlısını dile allaha sığın hepimiz bu zor süreçlerden geçiyoruz işte elimizden gelen bişey yok inşallah bi dahaki aya sıkı sıkı tutunur bebeğin canım inan çok üzüldüm
daha iyiyim canım şoku atlattım sende ne var ne yok
yaa ovi testleri kullanoyomusunuz tek ben mi varım acaba bu garip testle uğraşıp duran:44:
kızlar beni de eklermisiniz bat 20-21 ağustos
Saat 22:00 da istanbuldan çıktık canlar. Şuan yollar gayet iyi. Yavaş yavaş gidiyoruz.
Saat 22:00 da istanbuldan çıktık canlar. Şuan yollar gayet iyi. Yavaş yavaş gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?