Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

aaaaaaa kızlar ne olmuş sizlere bende sahura kadar durayım dedim bir girdim,üzülmemek elde değil ama nasip,inş. kucağımıza tontişleri alınca güleriz bu hallerimize biz kendi istedimiz zaman olmdı diye üzülüyoruz galiba ama hayırlsı bence çok düşünüyoruz olmuyo hazrlık yapıp tevekkül etmek en doğrusu galiba rahat olalım

gecmis olsun cnm. umarim korktugun gibi olmaz.

Ben geldim kızlar çalışınca pek giremiyorum yaaa.halen işteyim öğlen yarımda çıkacağım.

"kızlar ovulasyon testi alsammı acaba?"

kargulu .!.:
bende ovilasyon testi kullanıyorum bu ay bu gün çift çizgiyi gördüm diğer günlere göre belirgindi bakalım çalışacağız artık:)) Bugun,yarın,sonraki gün.. bakalım ne olacak..

ayy bendede silik çizgiler başladıııı heycanlanıyo insannn hadi bakalımmm actionnnnnnnnnnn

tünaydın kızlar ben bat 3 agustosculardandım ama test yapmadım adette olmadım henüz bikaç gün beklicem test için 2 aydır düzenliydi adetlerim bu ay nolur bilmiyorum görüşmek üzere

tünaydın kızlar ben bat 3 agustosculardandım ama test yapmadım adette olmadım henüz bikaç gün beklicem test için 2 aydır düzenliydi adetlerim bu ay nolur bilmiyorum görüşmek üzere

nasıl sabrediyosun hayret ettim hatta tebrikler.. bende hiç yok o sabır sat 9 agustos ama ben yarın yapıcam erken gebelik testini

Kızlar bat 7 si diye listedeydim ben.kan testi 15.53 çıktı,katlanmasını bekliyorum.Kadir gecesinde böyle bir haber geldiği için insan daha da seviniyo,inşallah devam eder iyi haberler,hepimiz için

Kızlar bat 7 si diye listedeydim ben.kan testi 15.53 çıktı,katlanmasını bekliyorum.Kadir gecesinde böyle bir haber geldiği için insan daha da seviniyo,inşallah devam eder iyi haberler,hepimiz için

tebrikler :)) darısı hepimize inşallah.. dua et hamilenin duası kabul olurmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…