kzzzzzzzzzzzzzz yawas gdn 30u gecmeyinnnnn
canım yaa üzme bu kadar kendini hayırlısını dile allaha sığın hepimiz bu zor süreçlerden geçiyoruz işte elimizden gelen bişey yok inşallah bi dahaki aya sıkı sıkı tutunur bebeğin canım inan çok üzüldüm
daha iyiyim canım şoku atlattım sende ne var ne yok
hayrlı sahurlr canlarm
selam kızlar hastaneden geldikten sonra ağlaya ağlaya sızmıştım kalktım eşim geldi lavoboya gittim siyah gibi kanamam var sanırım düşürüyorum kimyasal olabilir demişti doktorum o kanı gördükten sonra iftara kadar ağladım annemler gelmişti brz destek oldular şimdi daha iyiyim herşey allahtan bunda da vardır bir hayır yiyecek ekmeği yokmuş demekki nasip kısmet umutlar diğer aya bnm brz şaşacak bat ve sat bakalım artık bi yolunu bulucaz
kiz sizsiz biyere gidermiyim ben:)) bebisler okula gidene kdr beraberiz:))))) eylül topigini actim ben bu ay üzülenler orda devam ederiz burası bitince
eylül topiğinde haber ver canım :26:
kargulu .!.:bende ovilasyon testi kullanıyorum bu ay bu gün çift çizgiyi gördüm diğer günlere göre belirgindi bakalım çalışacağız artık:)) Bugun,yarın,sonraki gün.. bakalım ne olacak..
30 Muuuuuu :)) Bayrama ancak varırız heralde.
tünaydın kızlar ben bat 3 agustosculardandım ama test yapmadım adette olmadım henüz bikaç gün beklicem test için 2 aydır düzenliydi adetlerim bu ay nolur bilmiyorum görüşmek üzere
eylül topiğinde haber ver canım :26:
eylül topiğini açtınızmı ben bulamadım da
eylül topiği açılmış ama hemen gitmeyin kızlar yaaaa
Kızlar bat 7 si diye listedeydim ben.kan testi 15.53 çıktı,katlanmasını bekliyorum.Kadir gecesinde böyle bir haber geldiği için insan daha da seviniyo,inşallah devam eder iyi haberler,hepimiz için
tebrikler :)) darısı hepimize inşallah.. dua et hamilenin duası kabul olurmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?