Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

inşalllah bu defa bebegin seninledir.. benim boş gebeligi saymazsak ikinci deneyişim umudum yok ama bakalım artık :)

Kızlar tahlil yaptırmıştık bu ay 18.11 progesteron değeri ne demek sizce adetin 22. Günü yani dün verdik Pazartesi de doktor bakacak ama meraktan ölcem bu konuda bişeyler bilen varsa söylesin nolur

Kızlar tahlil yaptırmıştık bu ay 18.11 progesteron değeri ne demek sizce adetin 22. Günü yani dün verdik Pazartesi de doktor bakacak ama meraktan ölcem bu konuda bişeyler bilen varsa söylesin nolur
canım 10 üzeri olması normalmiş ve yumurtladığının göstergesiymiş10dan aşağı olunca tedavi gerekiyormuş çok şükür bak senin değerin çok iyi

slm kızlar güzel haberler var mı gulden nerelerdesin ne yaptın var mı bi gelişme
simca canım tebrikler allah tamamına erdirir inşallah

Tüğlerim diken diken oldu ,allahım dualarımızı kabul etsin,Kadir gecemiz mübarek olsun inşallah.dualarım sizinle

canım zamanı değilmiş demekki hayırlısı olsun, bu güzel günde ve gecede dualarım hep sizinle olcak emınım bu da bizim sınavımız hep birlikte guzel haberi alıcaz inşallah

Kızlar bat 7 si diye listedeydim ben.kan testi 15.53 çıktı,katlanmasını bekliyorum.Kadir gecesinde böyle bir haber geldiği için insan daha da seviniyo,inşallah devam eder iyi haberler,hepimiz için

canım allah kucagına almayı da nasıp etsın ınsallah,maşallah

canım 10 üzeri olması normalmiş ve yumurtladığının göstergesiymiş10dan aşağı olunca tedavi gerekiyormuş çok şükür bak senin değerin çok iyi

Canım çok saol doktorumda aradı 18 yumurtlamış olduğumu gösteren bir değermiş ve bebeğimin tutunması içinde iyi bir değermiş adet gününü bekleyeceğiz acele etmeyelim dedi test yapma sakın diye de beni uyardı

slm kızlar...herkesin kadir gecesi mübarek olsun dualarımızda birbirimizi unutmayalım....
benim batta 7 si ama regli olcak gibiyim erken gelirse şaşmam.sabah 5 saatlik yolculuk yaptık ve kasıklarım çok ağrıdı şimdi daha iyiyim.allahım yüzümüse baksın dualrımızı kabul etsin inşallah ramazan bereketini göndersin...

slm kızlar güzel haberler var mı gulden nerelerdesin ne yaptın var mı bi gelişme
simca canım tebrikler allah tamamına erdirir inşallah

moralim bozuk ondan girmedim siteye canım beta hcg değerim 12,53 çıktı ve büyük ihtimalle kimyasal işte kısmet değilmiş neden oluyor böyle anlamadım neyse ben kaçtım hiç keyfim yok , sen ne yaptın inşallah tutnur bebeğin canım lekeler devam ediyormu ağrın varmı ben çok korkuyorum kaybedeceğim günden

aman o zaman dua et bekle doktoru dinle hayırlısı inşallah

Canımmm doktora gözüktün mü?? Belki artar değerin bilemeyiz ki moralini bozma lütfen bebeğini de üzme nolur...

iyi akşamlar kızlar ben geldiiiiiim öncelikle kandilimiz mübarek olsun,bu gece bol duanızı bekliyoruz maddi-manevi inş. ne var ne yok,bat bugün olan yok mu hayret

canım bence daha birşey yok yeni yerleşiyor olabilir,üzlerek kendini o sonuca hazırlıyosun ALLAH korusun iyi düşünelim inş. yeni yerleşiyodur annesi

üzülme canım bnm bende dün öyleydim ama şimdi daha iyiyim herşey allahtan yapacak bişey yok kader böyleymiş
yok canım leke falan yok bekliyorum p.tesi tekrar gidip kan vercem değere bakılcak bnmde senin gibi işte 34,07 kimyasal olabilir demişti ağrım bazen oluyo çok halsizim midem çok kötü kanamamda ne zaman başlar nasıl olur hiç bilmiyorum daha önce kimyasal yaşayan arkadaşlar varsa bizi bilgilendirirse çok sevinirim valla

Canımmm doktora gözüktün mü?? Belki artar değerin bilemeyiz ki moralini bozma lütfen bebeğini de üzme nolur...

çok saol canım hiç ümidim yok ama bol bol dua ediyorum işte belki allah bir mucize verir inşallah, doktora sormadım çünkü testi tekrarlayalım diyecek o da zaten pazartesi kendim tekrar kan testi yaptırıcam kaderimizde varsa olur

iyi aksamlar hanımlar öncelikle kadir gecemiz mübarek olsun.allah tüm dualarimiz kabul etsin inşallah. Kimyasal genellikle ilgili olarakta bilgi vermek isterm. Iki kere kimyasal gebelik geçirdim üst üste ilkinde 80 lere kadar çıktı değer ikincisinde 35 lerdeydi adet kanaması deger sınırlarında başlıyor. Sadece şunun için şükredin ki kürtaj olmayacaksınız ve kendiliginden rahim temizleyecek kendini ve korumanız da gerek kalmayacak kimyasal tebligin nedeni ya kromozom bozuklugu ya kan pıhtılaşması ya da prolaktin yüksekliği. Doktorum çocuğum olduğu için puanda bir sorun yok devam dedi inşallah bu ay tutmuştur. Döllenme oluyor ama bebek tutunamıyor yani şuna kükredi ki hamile kalabiliyorsunuz kimyasal da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…