- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
4 aydır bekliyorum ve hep hayal kırıklıgı yaşadım bu kez aynısı olmasın istedimnasıl sabrediyosun hayret ettim hatta tebrikler.. bende hiç yok o sabır sat 9 agustos ama ben yarın yapıcam erken gebelik testini
4 aydır bekliyorum ve hep hayal kırıklıgı yaşadım bu kez aynısı olmasın istedim
inşalllah bu defa bebegin seninledir.. benim boş gebeligi saymazsak ikinci deneyişim umudum yok ama bakalım artık :)
gecmis olsun cnm. umarim korktugun gibi olmaz.
canım 10 üzeri olması normalmiş ve yumurtladığının göstergesiymiş10dan aşağı olunca tedavi gerekiyormuş çok şükür bak senin değerin çok iyiKızlar tahlil yaptırmıştık bu ay 18.11 progesteron değeri ne demek sizce adetin 22. Günü yani dün verdik Pazartesi de doktor bakacak ama meraktan ölcem bu konuda bişeyler bilen varsa söylesin nolur
"Duasız üşürmüs yürekler bil! Sana bir dua eden olsun,Seninde bir dua ettiğin!... Bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık Kapılar açan... Bilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan!"
Dualarda buluşalım canlarım, şu Mübarek günlerde birbirimizin dualarında yer alalım. Belki birimizin ettiği dua makbul olur.
Kuzenim Umrede şuan onunla sürekli konuşup tek tek isim söyleyemiyorum ancak burdaki dua bekleyen tüm arkadaşlarım için Kutsal topraklarda çok çok dua etmesini söyledim. Şuan oradada hepiniz için dualar ediliyor. Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşAllah.
Kızlar akşam eşim gelince gittik hastaneye kan verdim ve malesef sonuç negatif çıktı gebelik yok yani amaaan bu testleri icat edenlere ne diim ben yaa annelerimiz bunlardan mı kullandı yaptılar işi sonra adet olmayınca heralde bebek var deyip gittiler hastaneye sonrada bizi aldılar kucaklarına çok şükür sağlıklı evlat olmuşuz şimdide anne adaylarıyız :) ama beklemesi zor biz mevlana gibi pişme olma aşamasındayız sanırım daha olmadık bekleyelim allaha sığınıp tedbiri alıp.. Elbet gelecekler birgün :) sizi çooooookkkkkk seviyorummmmmm iyiki varsınız sayın kk üyeleri canlar...
Kızlar bat 7 si diye listedeydim ben.kan testi 15.53 çıktı,katlanmasını bekliyorum.Kadir gecesinde böyle bir haber geldiği için insan daha da seviniyo,inşallah devam eder iyi haberler,hepimiz için
canım 10 üzeri olması normalmiş ve yumurtladığının göstergesiymiş10dan aşağı olunca tedavi gerekiyormuş çok şükür bak senin değerin çok iyi
slm kızlar güzel haberler var mı gulden nerelerdesin ne yaptın var mı bi gelişme
simca canım tebrikler allah tamamına erdirir inşallah
aman o zaman dua et bekle doktoru dinle hayırlısı inşallahCanım çok saol doktorumda aradı 18 yumurtlamış olduğumu gösteren bir değermiş ve bebeğimin tutunması içinde iyi bir değermiş adet gününü bekleyeceğiz acele etmeyelim dedi test yapma sakın diye de beni uyardı
moralim bozuk ondan girmedim siteye canım beta hcg değerim 12,53 çıktı ve büyük ihtimalle kimyasal işte kısmet değilmiş neden oluyor böyle anlamadım neyse ben kaçtım hiç keyfim yok , sen ne yaptın inşallah tutnur bebeğin canım lekeler devam ediyormu ağrın varmı ben çok korkuyorum kaybedeceğim günden
moralim bozuk ondan girmedim siteye canım beta hcg değerim 12,53 çıktı ve büyük ihtimalle kimyasal işte kısmet değilmiş neden oluyor böyle anlamadım neyse ben kaçtım hiç keyfim yok , sen ne yaptın inşallah tutnur bebeğin canım lekeler devam ediyormu ağrın varmı ben çok korkuyorum kaybedeceğim günden
aman o zaman dua et bekle doktoru dinle hayırlısı inşallah
Canımmm doktora gözüktün mü?? Belki artar değerin bilemeyiz ki moralini bozma lütfen bebeğini de üzme nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?