benide ekleyin listeye. bat 24 ağustos 5 aydır deniyorum eşim varikosel ameliyatı olmuştu değerleri çok iyi geldi ovulasyon testi aldım onu deneyeceğim. eğer bu ayda olmazsa rahim filmi çektireceğim 22 ağustos doğum günüm 23 ağustos evlilik yıldönümüm en güzel hediye olacak bebiş... rabbim hepimize nasip etsin insallahh
ayy bendede silik çizgiler başladıııı heycanlanıyo insannn hadi bakalımmm actionnnnnnnnnnn
insallah canım. rabbim hepimize nasip etsin hergün dua ediyorumCanım hoşgeldin evlilik yıldönümlerimiz aynı :)) inşallah bu sene en büyük hediyemiz bebeklerimiz olacak kızlar dualarınızda burayı unutmayın :)
Aynen sana katiliyorm heyecan had sahfada calismalari araliksiz surderecem bu ay..en
Azindan bes gun kesintisiz zor ama ne yapalim bu arada benim bugunde cify cizgiydi pek anlamadim neden siliklesmedi acaba
kızlarrrrrrrr bgun 4 agsts benm dogum gnümmmmmmmmmmmm
Bu arada guldencim benim adimi sil listedenhala adet olmadim ama test olumsuz sonucta
yaw 4 gün önce de benimdiBebisiiimmm dogum günün kutlu olsunnnnnn bebisinde hediyen olsun ins. Kiz benimde 5 ağustos:))
iyiki dogdun iyiki varsin canim nice mutlu yillara gelen yil dogum gununu kucaginda bebeginle sevdiklerinle kutlarsin insallahkızlarrrrrrrr bgun 4 agsts benm dogum gnümmmmmmmmmmmm
kiz neden soylemedin kutlardik senideyaw 4 gün önce de benimdiAslan burcu olarak ağustos topiğini işgal etmişiz hehe
nice mutlu yıllara kızlar Allah sağlıklı uzun ve bebişli bir ömür nasip etsin
Insallah bebeyin tutunmusdurkizlar. bennormal de "ates olcme yontemi" topigindeyim. bu yontemle ilk ayda hamile kaldim. sonra baska sebeplerle kaybettim. iki dusugum var.
bu yontemle biz yumutrlama zamanimizi yakalayabiliyoruz. ozellikle ben bu ay bir de ilk kez ovulasyon testi de kullandim. her iki yonteme gore de 30 temmuzda yumurtladigim ortaya cikti. yani 12. gunde. normalde 16. gun yumurylardim. eger ayni anda iki yontemi de kullanmasaydim kacirabilirsim onmeli gunu. simdi hamile de olabilirim olmya da bilirim. eger gebelik sansinizi artirmka isterseniz bizim topigi de inceleyebilirsiniz. zaten ben bu topigi de takip ediyrm. sag olsun topik sahibi beni de listeye eklemisti
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
Allah Razi olsun canim cooooooooooooooooooooooook sagolKızlar günaydın cuma günü ilk sayfadaki isimlerin çıktısını aldımmmm ve dün gece hepiniz içinin dua ettim isimlerinizi de okudum tek tek RAbbim dularımızı kabul etsin inşaallah
sewgicim adetlerin hep düzenlimidir eğer düzenliyse forumda geç döllenmeyle alakalı bir topik var oraya bi baksana ben bugün baktımda değer 0 çıkmış baya bir süre adet olmamış doktor söktürücü ilaç vermiş bayan kullanmamış 40. günde değer artmaya başlamış bir oku istersen canım
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayalım kızlar! İnşallah ağustos ayında hepimizin bebişleri bizleri bekletmeden gelirler. Ben Çalışmalara bu ay başladım ve rabbim izin verirse ağustosta bebişimin müjdesini almak istiyorum. Allah tüm isteyenlerin göbişlerini bebişlerle doldursun inşallah.
Hadi bekliyorum kızlar, kimler var ağustosu bekleyen???:7
biblokedicik __________ ... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
svnc83 _____________ 1 ağustos
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
sihirliada __________ 5 ağustos
veritass ____________ 6 ağustos
simca12 _____________7 ağustos
fatmaipek ___________ 7 ağustos
msa84______________ 7 ağustos
fatiyan ______________ 8 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
ada_ege ____________ 8 ağustos
psipsiko ____________ 8-9 ağustos
nylmz ______________ 9 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
volim _______________ 10 ağustos[/COLOR]
flam ________________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
merveduman _______ 12 ağustos
bendimahi __________ 12 ağustos
bedesten ___________ 13- 14 ağustos
neslihanbursa ______ 14 ağustos
kays_ _______________ 14 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
cuteheart __________ 15-16 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
sosyal_sorumsuz____ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
tazebahar __________ 17 ağustos
sercem1 ____________ 18 ağustos
seden06 ____________ 18 ağustos
Evli_Mutlu_Huzurlu__ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
hopefulll ___________ 23 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos
Ben geçen ay yok karnım ağrıdı yok kasığım battı vırt zırt diye öyle şartlamışım ki kendimi adet olduğumda bile inanamadım yerleşme kanaması sandım tabii reglimin gecikmesini bırakın bir hafta erken gelmesi de bunda ciddi pay sahibi
Bu ay adet belirtisi olarak yazıyorum aklıma bu tip şeyleri. Tavsiyem acizane siz de öyle yapın ki gelmezse sürpriz olsun. Yoksa çoooook üzülüyoruzbu da etkiliyor adet döngüsünü ve eşlerimizi de tabii. Üzüldükçe agresifleşebiliyoruz ya da daha mutsuz bakmaya başlıyoruz hayata. Hiçbirine gerek yok oysa. Rabbim nasip ederse edecek sonuçta. En hayırlısını versin herşeyden fazla evladın. Neler duyuyoruz hafazanallah değil mi? Allah korusun.
Sizi seviyooore kızlar kendinize eşinize iyi davranın. Bebişlerden sonra bile...
Canım normalde cok düzenlidir 28.gun gelmezse29sda kesin gelirdi bu ayi strese bağlıyorum artik ama hala adet belirtilerimde yok. Dediğin ihtimalu bende düşündüm ama düşünüp umutlanmak istemiyorum olursa bundan sonra sürpriz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?