Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

saolun cnlarm bnm coook mtlu oldummmm

yaw 4 gün önce de benimdi Aslan burcu olarak ağustos topiğini işgal etmişiz hehe
nice mutlu yıllara kızlar Allah sağlıklı uzun ve bebişli bir ömür nasip etsin

cok saol bebegmm sana hayrlı mtlu huzurlu bol bebişlr nasp etsn

Esracatal___________10agustos

benim 4 günüm kaldı heyecan dorukta demek isterdim ama çok umutlanmadığım için rahat geçiyo annemlerdeyim artık ablam kardeşlerim daha kolay geçecek günler inş. aaa bu arada doğum günü olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum

Kıslar 2 yaşında oğlum var kardeş istiyoruz hazıran ayında 9 haftalık düşük yaptım ve hiç korunmadım zaten çook zor hamilelikler tedavilerle oğlum dünyaya geldi. Doktor korunmayın yola devam dedi bizde öyle yaptık. SAT 13 Temmuzvve adetin 12/14/18/20.günleri çalışma bir haftadır kasık bel bacak ağrımdan duramıyorum diye daha adete 10 gün varken sabırsız ben kan testi verdim bugun tabii 0.44 cıktı sizce bu değer yukselir mi, beni de listeye eklermsiniz
Hepinize sağlıklı hamişlikler diliyorum
Yas: 38
İl: ıstanbul

Kızlar günaydın cuma günü ilk sayfadaki isimlerin çıktısını aldımmmm ve dün gece hepiniz içinin dua ettim isimlerinizi de okudum tek tek RAbbim dularımızı kabul etsin inşaallah
sağol canım benim Allaha razı olsun senden dileklerin duaların kabul olsun inşallah
Bak şimdi kutladın işteteşekkürler canım sana da en kısa zamanda bir bebiş versin allahım inşallah

Adetine 6 gün kala çıkmayabilir,ben hamileyim hala tam pozitif çıkmadı,silik çıktı,kanda çıktı,adete 3 gün var düşün.moral bozma daha adet gelmedi

Son düzenleme:

Böyle gruplardada önceden kaynaşır herkes sonradan girenlere yokmuş gibi davranılır
Sağolun verememiş olduğunuz cevap için
Baybay sizeeeeee

Böyle gruplardada önceden kaynaşır herkes sonradan girenlere yokmuş gibi davranılır
Baybay sizeeeeee
yok canim oyle sey olurmu neden kustun sen bizlere biz oyle deyilizki bugun az girdik bura hem topik anasida hic girmeiski seni eklesin hosgeldin sefalar getirdin burasi herkesin
insallah hamilesindir canim Allah oglusuna uzun omurler versin cok cabuk vermissin kan testini insallah yuksselir daha 10 gun var yukselicektir deyerin eminim

Kızlarrrrrr doğum gününüz kutlu olsun öncelikle inşallah hediyelerinizin :) haberlerini hemen alırsınız bu ay. Benim son 4 günüm sizce idrar yapsam çıkar mı ki... Karnımda bacağımda belimde adet sancısı gibi sancılar başladı hiç umudum kalmadı bnm canlar yaaaaa ((

Baybay sizeeeeee

selam canım moralini bozmak istemem ama sonucun negatif çıkmış. enn az 5den yukarı olmalıydı. malesef hamile değilsin . tahlili yaptırdığın yerde söylemedilermi sonucun negatif olduğunu. inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine

Iyiyim tatliimm sen nasilsinyumurtlama gunumu gecirdim beklemedeyim dogru duzgun bir belirti yokumutsuzum bu ay olmayacagini hissediyorumsen ne alemdesin canim nasil gidiyo
ben bu ay hic birsey yapmadim esimede soyledim oda bana kizdi bir ilac var icmeliyim, onu bile icmedim oda neden icmedin diye kizdi bana, bende tatildeyim dedim hava atdim kendisine
hic umudunu kayb etme bakarsin suprizzzz gelir bebegin incimizi hatirla nasil guzel supriz yapmisti dimi bebegi insallah sende hamilesindir canim

yok canim o neki sen cabucacik umudunu kayb etmissinki sanci hamilelerde de olur hadi bakalim hayirlisi tez gelsin bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…