ben bu ay hic birsey yapmadim esimede soyledim oda bana kizdi bir ilac var icmeliyim, onu bile icmedim oda neden icmedin diye kizdibana, bende tatildeyim dedim hava atdim kendisine
hic umudunu kayb etme bakarsin suprizzzz gelir bebegin incimizi hatirla nasil guzel supriz yapmisti dimi bebegi insallah sende hamilesindir canim
Kızlarrrrrr doğum gününüz kutlu olsun öncelikle inşallah hediyelerinizin :) haberlerini hemen alırsınız bu ay. Benim son 4 günüm sizce idrar yapsam çıkar mı ki... Karnımda bacağımda belimde adet sancısı gibi sancılar başladı hiç umudum kalmadı bnm canlar yaaaaa((
selam arkadaşlar
kızlar haftasonu pek girilmiyor o yüzden cvplar gecikiyordur
herkes nasıl bakimhamişlik haberi almak üzere olanlar var mı
selam arkadaşlar
kızlar haftasonu pek girilmiyor o yüzden cvplar gecikiyordur
herkes nasıl bakimhamişlik haberi almak üzere olanlar var mı
Günün geçmeden yapma canım ben ümitlenip yaptim hayal kirikligina ugradim bence bekle biraz daha
bence de bekle canım kendini yıpratma böAğrılar haricinde herşey yolunda tatlım... Canlar ben test yapayım mı yarın adet tarihim 9u ne dersiniz çıkar mı doktor kesinlikle yapıp kendini strese sokma dedi ama meraktan ölcem dayanamıyorum((
Evet 2gundur bi durgub buralar gezio herkes heralde:)) su sira herkes beklemede sanirim:)
Tmm kızlar beklicem ama hamile gibi davranmaya başladım( xraylerden geçmiyorum :) ağır kaldırmıyorum kendime dikkat ediyorum... Ama ya yoksa ((
Kıızlaarr sizde bana bi akil verin biliyosunuz benim bat 2siydi ve adetim duzenlidir en gec 3unde olmam lazımdı hala olmadim ve surekli olan adet belirtim göğüs şişkinliği ve acısı da yok. Kan testide yapmistim biliyonuz negatif cikmisti o zsman niee adet olmuyoruuummmm
benmiiiInsaallah canim ya:18eki sen neden ilacini icmedin esin kizmakta hakli canim tembellik yok demedikmi biz pes etmiycez demedikmi
iyi akşamlar kızlaaaar nasılsınız? arkadaşlar bazen cevap vermede gecikiyosunuz üzülüyoruzyazmayalım bariiii
o zaman git bir daha kan ver hemen cunki bence orda bunnan varKıızlaarr sizde bana bi akil verin biliyosunuz benim bat 2siydi ve adetim duzenlidir en gec 3unde olmam lazımdı hala olmadim ve surekli olan adet belirtim göğüs şişkinliği ve acısı da yok. Kan testide yapmistim biliyonuz negatif cikmisti o zsman niee adet olmuyoruuummmm
canım geç yumurtlamış olabilir misin çünkü doktorum demişti ki ne olursa olsun yumurtlama gerçekleştikten 14 gün sonra adet olunur iki aydır kendimi denedim gerçekten de öyle... bence ilk defa ise bekle havalar oruç bişeyler olmuştur.. ama bir kaç kez tekrarlanırsa bence bir doktora gözük hatta bu ay yumurta takibi yapsana...
biraz daha bekle canim insallah hamilesindirTmm kızlar beklicem ama hamile gibi davranmaya başladım( xraylerden geçmiyorum :) ağır kaldırmıyorum kendime dikkat ediyorum... Ama ya yoksa ((
Bilmiyorum canim bakalim bi adet olayim doktora gitmeyi düşünüyorum. Bi kaç ay once başka bi sebepten gitmistim doktora vajinal muayene oldum. Adetim bittigi gun gitmistim bana normale göre yumurta sayin fazla dedi adetin duzenliyse sıkıntı degil dedi. o zmn yumurtam fazkaysa bu yumurtladigimimi gosterir
biraz daha bekle canim insallah hamilesindir
sagol canim Allah razi olsun
senden de canımsagol canim Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?