Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

selam canlarım giremedim pek fazla işlerim vardı nasılsınız pek bir değişiklik yok sanırım herşey aynı
sewgicim bence biraz daha bekle eğer adet olmazsan kan testini tekrarla ve bir doktora görün ben hala senin geç döllenmiş olabileceğini düşünüyorum inşallah öyledir canım
benim içinde dua edin kızlar yarın büyük gün değerim inşallah katlamıştır hem heyecanlıyım hem korkuyorum çok garip duygular içindeyim hayırlısı neyse o olsun artık yapcak bşy yok

benim adım neden agustos hamişlik bekleyenlerde yok.. tamam umudum % 1 bile degil ( belki ama olsun bende istiyorum beklenmeyen bat 10 agustos

günaydıııııın on iki gün bende bakalım ne olacak :18: ugün belki hastaneye gideceğim,annem uzman bir doktor bulmuş,bayram gelmeden bir gideyim,eğer gidersem bu gün belli olur hayırlısııııııııııı

akşam göğüs ağrımdan uyuyamadım öyle kötü ki üzerine bile yatamıyorum... inşallah bebeğim içimde büyüyordur... arada ağrılarım da oluyor ama... bakalım kızlar hayırlısı... bugün güzel haber alacak olanlar bekletmeyin biziii...

canım senin bat ne zamandı?

Sizi uzaktan takip ediyodum artik topikte yazmak beni yormustu. sadece bati gelenlerle uzaktan da olsa heycanlarini paylasmak istiyodum.
Zatii kendimden artik umudu kesmistim yavas yavas eylule de bakar hesaplar yapar olmustum.
Neyse benim bat 12-13 agustos dun akintim bi damla renkli gelmis. soklardayim simdi. gecen sene bi kaybim olmustu onda da regl olmadan boyle leke gelmisti. yoksa acaba hamilemiyim
Ne dersiniz kizlar test yapsam leke oldu yaa varsa yerlesmis midir cikar mi.
Geceden beri cok degisik oldum yaa insan hamile kalma ihtimaline bile ne kadar seviniyo yaa

KIzlar size kötü bir haberim var çok üzgünüm durmadan ağlıyorum . Cumartesi günü doktora gittik benden ve eşimden aldığı kan ve ultrasonlar bebeğimin %85 engelli doğabileceğini söyledi napıcam kızlar aldırsammı bilemedim (

canım idrar tahlilinde çıkmayabilir batına daha var çünkü... kan tahlilinde kesin çıkar... ama idrar tahlilindeki silik çizgiler insanı yoruyor üzüyor o yüzden beklemek en iyisi... kimyasal gebelik falansa da artık öğrenmeden geçer diye düşünüyorum... Allah yardımcın olsun... umarım her şey yolundadır.. güzel haber alırsın...

yaa sorma o duyguyu yaşayalım diye burdayız işte,bu leke üzerine beyaz akıntın geldiyse hiç vakit kaybetme ama daha bir haftan var pek sağlıklı çıkmaz herhalde,sen bayrama gez dolaş geçer çabucak inşallah zaman

canımmmmm geçmiş olsun nerden çıktı şimdi bu yaaa.... nerden anladı bunu doktor...

aman ALLAH korusun sakın yapma mübarek gün,ben böyle şeylere pek inanmıyorum benim bir öğrencim vardı ona da çocuk dawn sendromlu dediler hemde %97 mahfoldu,doğum yaptı şuan sapasağlam maaşallah,evet zor bir durum akıl vermek değil amacım ne olur biraz tevekkül ,o minik canına nasıl kıyabilirsin

aaa canımm nası yaniiii ....nasıl anladılar ne tahlili bu daha çok yeni hamiş değilmisin nası hangi sebeple böyle dedi doktor

Ya eşime ve bana kan testi yaptı bide ultrasondan baktı ama eşime verilen ilaçların böyle yapmış olabileceğini söyledi ((((((. Aşağı atcam kendimi yaaaaa

bence bir kaç doktora daha gözük derim ben hemen karar verme... büyük hastanelere git... belki yok yere üzülüyorsun.. iki kuzenime de doğuracağı çocuklar için downlu dediler maşallah ikiside pırlanta gibi ve çok zekiler hemen su koy vermee dur bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…