sagol tatlim guzel haberlerini bekliyoruzkızçelerrrr iyi ki varsınız sizi çoooooooooook seviyorum...
benim bugün iftarım vardı çok yoruldum çıkıyorum umarım yarın güzel haberler gelir...
iyi geceler herkese...
Adetine 6 gün kala çıkmayabilir,ben hamileyim hala tam pozitif çıkmadı,silik çıktı,kanda çıktı,adete 3 gün var düşün.moral bozma daha adet gelmedi
akşam göğüs ağrımdan uyuyamadım öyle kötü ki üzerine bile yatamıyorum... inşallah bebeğim içimde büyüyordur... arada ağrılarım da oluyor ama... bakalım kızlar hayırlısı... bugün güzel haber alacak olanlar bekletmeyin biziii...
canım senin bat ne zamandı?
hmmmm heyecan dorukta senin de son günler inşallah olur hayırlı haberlerini alırız
Sizi uzaktan takip ediyodumartik topikte yazmak beni yormustu. sadece bati gelenlerle uzaktan da olsa heycanlarini paylasmak istiyodum.
Zatii kendimden artik umudu kesmistim yavas yavas eylule de bakar hesaplar yapar olmustum.
Neyse benim bat 12-13 agustos dun akintim bi damla renkli gelmis. soklardayim simdi.gecen sene bi kaybim olmustu onda da regl olmadan boyle leke gelmisti. yoksa acaba hamilemiyim
Ne dersiniz kizlar test yapsam leke oldu yaa varsa yerlesmis midir cikar mi.
Geceden beri cok degisik oldum yaa insan hamile kalma ihtimaline bile ne kadar seviniyo yaa
Sizi uzaktan takip ediyodumartik topikte yazmak beni yormustu. sadece bati gelenlerle uzaktan da olsa heycanlarini paylasmak istiyodum.
Zatii kendimden artik umudu kesmistim yavas yavas eylule de bakar hesaplar yapar olmustum.
Neyse benim bat 12-13 agustos dun akintim bi damla renkli gelmis. soklardayim simdi.gecen sene bi kaybim olmustu onda da regl olmadan boyle leke gelmisti. yoksa acaba hamilemiyim
Ne dersiniz kizlar test yapsam leke oldu yaa varsa yerlesmis midir cikar mi.
Geceden beri cok degisik oldum yaa insan hamile kalma ihtimaline bile ne kadar seviniyo yaa
KIzlar size kötü bir haberim var çok üzgünüm durmadan ağlıyorum. Cumartesi günü doktora gittik benden ve eşimden aldığı kan ve ultrasonlar bebeğimin %85 engelli doğabileceğini söyledi napıcam kızlar aldırsammı bilemedim (
canımmmmm geçmiş olsun nerden çıktı şimdi bu yaaa.... nerden anladı bunu doktor...
aman ALLAH korusun sakın yapma mübarek gün,ben böyle şeylere pek inanmıyorum benim bir öğrencim vardı ona da çocuk dawn sendromlu dediler hemde %97 mahfoldu,doğum yaptı şuan sapasağlam maaşallah,evet zor bir durum akıl vermek değil amacım ne olur biraz tevekkül ,o minik canına nasıl kıyabilirsinKIzlar size kötü bir haberim var çok üzgünüm durmadan ağlıyorum. Cumartesi günü doktora gittik benden ve eşimden aldığı kan ve ultrasonlar bebeğimin %85 engelli doğabileceğini söyledi napıcam kızlar aldırsammı bilemedim (
biblokedicik .!.:KIzlar size kötü bir haberim var çok üzgünüm durmadan ağlıyorum. Cumartesi günü doktora gittik benden ve eşimden aldığı kan ve ultrasonlar bebeğimin %85 engelli doğabileceğini söyledi napıcam kızlar aldırsammı bilemedim (
Ya eşime ve bana kan testi yaptı bide ultrasondan baktı ama eşime verilen ilaçların böyle yapmış olabileceğini söyledi((((((. Aşağı atcam kendimi yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?