Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

İnsallah guzel bisi cikar :) yaa bu arada bende pihtilasma da var. ben en iyisi bi dr a gideyim adam kovmaz heralde erken geldin diye

İste bide bayrama 6 saatlik yol gitcex koye orda da gezcez. Bi gecede kendimi nasil kaptirdim. umutsuzluktan umuda 180 derece donus

Tamam canım bekliyicem engellide olsa o benim bebeğim hem daha 1 yada 1,5 aylık mı ne nerden anıldı onuda anlamadımki

hopefulll .!.:
aaa canımm nası yaniiii ....nasıl anladılar ne tahlili bu daha çok yeni hamiş değilmisin nası hangi sebeple böyle dedi doktor

canım benim hemen başka bii doktora hastaneye git bide orda tahlil yaptır bakalım inşallah herşey güzel olur hiçbi sıkıntı olmaz Allah yardımcın olsun dur hemen yelkenleri koyverme

Tamam canım bekliyicem engellide olsa o benim bebeğim hem daha 1 yada 1,5 aylık mı ne nerden anıldı onuda anlamadımki

oooo yok canım yaa çok erkenmiş böyle şeyler daha sonra çıkar,ALLAH hayrını versin korkuttun beni vehim yapma hiç bişey olmaz inşaallah,tadını çıkar

canım benim rabbim sabırlar versin inan çok üzüldüm.. ben zihinsel engelliler ögretmeniyim aile içinde çocuk içinde agır bi durum..inşallah yanılmışlardır bebegin saglıklıdır

canım benim rabbim sabırlar versin inan çok üzüldüm.. ben zihinsel engelliler ögretmeniyim aile içinde çocuk içinde agır bi durum..inşallah yanılmışlardır bebegin saglıklıdır

bende engelliler ile çalışıyorum gerçekten kolay değil... ama sana böyle bir tanı koymaları için daha çok erken nolur kafana takıp içindeki canı üzme... küçücük daha... sana ihtiyacı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…