İnsallah guzel bisi cikar :) yaa bu arada bende pihtilasma da var. ben en iyisi bi dr a gideyim adam kovmaz heralde erken geldin diyecanım idrar tahlilinde çıkmayabilir batına daha var çünkü... kan tahlilinde kesin çıkar... ama idrar tahlilindeki silik çizgiler insanı yoruyor üzüyor o yüzden beklemek en iyisi... kimyasal gebelik falansa da artık öğrenmeden geçer diye düşünüyorum... Allah yardımcın olsun... umarım her şey yolundadır.. güzel haber alırsın...
yaa sorma o duyguyu yaşayalım diye burdayız işte,bu leke üzerine beyaz akıntın geldiyse hiç vakit kaybetme ama daha bir haftan var pek sağlıklı çıkmaz herhalde,sen bayrama gez dolaş geçer çabucak inşallah zaman
aman ALLAH korusun sakın yapma mübarek gün,ben böyle şeylere pek inanmıyorum benim bir öğrencim vardı ona da çocuk dawn sendromlu dediler hemde %97 mahfoldu,doğum yaptı şuan sapasağlam maaşallah,evet zor bir durum akıl vermek değil amacım ne olur biraz tevekkül ,o minik canına nasıl kıyabilirsin
biblokedicik .!.:KIzlar size kötü bir haberim var çok üzgünüm durmadan ağlıyorum. Cumartesi günü doktora gittik benden ve eşimden aldığı kan ve ultrasonlar bebeğimin %85 engelli doğabileceğini söyledi napıcam kızlar aldırsammı bilemedim (
hopefulll .!.:aaa canımm nası yaniiii ....nasıl anladılar ne tahlili bu daha çok yeni hamiş değilmisin nası hangi sebeple böyle dedi doktor
Tamam canım bekliyicem engellide olsa o benim bebeğim hem daha 1 yada 1,5 aylık mı ne nerden anıldı onuda anlamadımki
mersah22 .!.:İnsallah guzel bisi cikar :) yaa bu arada bende pihtilasma da var. ben en iyisi bi dr a gideyim adam kovmaz heralde erken geldin diye
ya gülü bendede pıhtı sorunu var iğne kullanıyorum sanırım hamiş kalırsam da kullanıcakmışım heryerim mosssssmor delikdeşik iğnelerden..senin tedavin nasıl?
Tamam canım bekliyicem engellide olsa o benim bebeğim hem daha 1 yada 1,5 aylık mı ne nerden anıldı onuda anlamadımki
aynen daha ense kalınlığı o bu bakılacak... çok erken daha... bekle bu arada bir kaç doktora daha gözük... hayırlısı inşallah...dualarımız seninle..
9 ağustos canımmmm
mersah22 .!.:İnsallah guzel bisi cikar :) yaa bu arada bende pihtilasma da var. ben en iyisi bi dr a gideyim adam kovmaz heralde erken geldin diye
ya gülü bendede pıhtı sorunu var iğne kullanıyorum sanırım hamiş kalırsam da kullanıcakmışım heryerim mosssssmor delikdeşik iğnelerden..senin tedavin nasıl?
Bende igneye hamile kalirsam baslicam. corasprin kullaniyom. bide dr kendine dikkat et dedi sisme fln olursa bacaginda dr git dedi. Bide ilaclara kendime fln dikkat edicekmisim pihtilasmaya yol acan seylerden kacinacakmisim. senin igne kullanmanin nedeni ne bi sorun mu yasadin canim. ben bu konuyu fazla bilmiyorum da
batımız aynıymış İnşallah müjdeyi birlikte alırız
KIzlar size kötü bir haberim var çok üzgünüm durmadan ağlıyorum. Cumartesi günü doktora gittik benden ve eşimden aldığı kan ve ultrasonlar bebeğimin %85 engelli doğabileceğini söyledi napıcam kızlar aldırsammı bilemedim (
canım benim rabbim sabırlar versin inan çok üzüldüm.. ben zihinsel engelliler ögretmeniyim aile içinde çocuk içinde agır bi durum..inşallah yanılmışlardır bebegin saglıklıdır
inşallah canım yaaa... o kadar heyecanlıyım ki...[/QUO
topikte okudum senin bayagı hamilelik belirtilerin var benim hiçbirşeyim yok( gögüsler bile öyle aynı en ufak sertleşme büyüme yok hayırlısı artık..
topikte okudum senin bayagı hamilelik belirtilerin var benim hiçbirşeyim yok( gögüsler bile öyle aynı en ufak sertleşme büyüme yok hayırlısı artık..
canım kimisinde hiç belirti olmuyormuş... benim bu ay göğüslerim beni umutlandırıyor yumurtlama döneminden beri uçları o kadar çok sızlıyor ki resmen dokunamıyorum bir yere değse içim gidiyor... işe gelirken bol kıyafetler giydim çok ince bir sütyen taktım dayanamıyorum o kadar çok yani...
mersah22 .!.:hopefulll .!.:Bende igneye hamile kalirsam baslicam. corasprin kullaniyom. bide dr kendine dikkat et dedi sisme fln olursa bacaginda dr git dedi. Bide ilaclara kendime fln dikkat edicekmisim pihtilasmaya yol acan seylerden kacinacakmisim. senin igne kullanmanin nedeni ne bi sorun mu yasadin canim. ben bu konuyu fazla bilmiyorum da
e bacağım morardı yürüyemedim coumadin falan kulandım tedavi enaz 6 ay sürüyo çok zor şeyler yaşadım ama atlattım hepsini sadece iğne kullanıyorum..sende nası anlaşıldı tedavi oldunmu yoksa önlemmi alıyolar
canım kimisinde hiç belirti olmuyormuş... benim bu ay göğüslerim beni umutlandırıyor yumurtlama döneminden beri uçları o kadar çok sızlıyor ki resmen dokunamıyorum bir yere değse içim gidiyor... işe gelirken bol kıyafetler giydim çok ince bir sütyen taktım dayanamıyorum o kadar çok yani...
ee ne güzel işte agrıları bile insana zevk verir bebişden kaynaklı oluyosa :)
ee ne güzel işte agrıları bile insana zevk verir bebişden kaynaklı oluyosa :)
dün gece sahurda hafif midem bulantısı falan da vardı... eşim diyor bu sefer oldu bu iş... sünnetini de şurda yaparız bende hooopp dedim kızım olursa... biz baya havaya girdik üzülmeyiz inşallah yine bu ay...(( bu ay olmazsa hemen hsg çekilecem bende polip var rahimde alınması gerekiyor... inşallah bebeğim benimledir hiç birini çekmeden mide bulantıları ,göğüs ağrıları çekerim onun için...
aynen beni tarif etmişsin göğüs hassasiyeti olmayınca sanki bu ay hamile değilim gibi his geliyor ne alaka ama sol kasık ağrım batmalarım var hayırlısı
dün gece sahurda hafif midem bulantısı falan da vardı... eşim diyor bu sefer oldu bu iş... sünnetini de şurda yaparız bende hooopp dedim kızım olursa... biz baya havaya girdik üzülmeyiz inşallah yine bu ay...(( bu ay olmazsa hemen hsg çekilecem bende polip var rahimde alınması gerekiyor... inşallah bebeğim benimledir hiç birini çekmeden mide bulantıları ,göğüs ağrıları çekerim onun için...
kızlarrr günaydın beimde bata son 7 gun ama gelmeyecek o bat ınşallah :) bu ay yumurta takıbı yaptırmıştım ve doktor 1 den fazla yumurtamın catladıgını soyledı ve ben batımı aslında tam olarak bılmıyoum cunku hangısıne gore takıp etmem gerek acaba ama sat 12 oldugu ıcın bende 12 sını beklıyorum benımde goguslerım dolgunlastı ve ara ara mıde bulnatıları sahur da ve ozellıkle sabahları ama gogus sısmesını adete mıde bulnatısını oruca yoruyorum bakalım beklıyorum
aynen beni tarif etmişsin göğüs hassasiyeti olmayınca sanki bu ay hamile değilim gibi his geliyor ne alaka ama sol kasık ağrım batmalarım var hayırlısı
arkadaşlar hiç belirti vermeden adeti geçip hamile olanlar var... ben her ay belirti yaşarım sonu hüsran olur bu sefer diğer aylardan tek farkı göğüs ağrısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?