dün gece sahurda hafif midem bulantısı falan da vardı... eşim diyor bu sefer oldu bu iş... sünnetini de şurda yaparız bende hooopp dedim kızım olursa... biz baya havaya girdik üzülmeyiz inşallah yine bu ay...(( bu ay olmazsa hemen hsg çekilecem bende polip var rahimde alınması gerekiyor... inşallah bebeğim benimledir hiç birini çekmeden mide bulantıları ,göğüs ağrıları çekerim onun için...
ne güzel eşinle paylaşıyosun ...ben ilk bebegimde boş gebelik yaşadım ciddi tramva atlattım.. bi ay sonra hamileyim sandım test yaptırdım kanda 5 küsürdü doktor yanıldı ümitlendirdi bizi eşim havalara uçtu sonra ne dedi önceki gebeligin degeriymiş daha sıfırlanmamış( mahfoldum resmen eşimin sevinci kursagında kalıyo ona mı yanayım bebegim yok onamı yanayım.. bu defa inanın ki ne zaman olucaksa olsun kalp atışını duyana dek sadece burda sizler bileceksiniz eşime dahi söylemicem :)
arkadaşlar hiç belirti vermeden adeti geçip hamile olanlar var... ben her ay belirti yaşarım sonu hüsran olur bu sefer diğer aylardan tek farkı göğüs ağrısı...
inşallah inşaallaaaaah ne güzel demişsin aile bi yandan beni bekliyo stres yaaa
ne güzel eşinle paylaşıyosun ...ben ilk bebegimde boş gebelik yaşadım ciddi tramva atlattım.. bi ay sonra hamileyim sandım test yaptırdım kanda 5 küsürdü doktor yanıldı ümitlendirdi bizi eşim havalara uçtu sonra ne dedi önceki gebeligin degeriymiş daha sıfırlanmamış( mahfoldum resmen eşimin sevinci kursagında kalıyo ona mı yanayım bebegim yok onamı yanayım.. bu defa inanın ki ne zaman olucaksa olsun kalp atışını duyana dek sadece burda sizler bileceksiniz eşime dahi söylemicem :)
canım ne yalan sölim eğer varsa bende sadece sizinle ve eşimle paylaşmak istiyorum... tutunsa bile polipten dolayı düşük tehlikem olabilir dedi doktor... kimseye laf anlatacak ne gücüm var ne sabrım... seni çok iyi anlıyorum... ben beş yıllık evliyim bebeği eşim istemedi bu zamana kadar ben çok istememe rağmen hep saygı duydum... o yüzden şuan da her aşamada yanımda ve destekçim...
inşallah inşaallaaaaah ne güzel demişsin aile bi yandan beni bekliyo stres yaaa
ailen sonucu mu bekliyor canım
canım ne yalan sölim eğer varsa bende sadece sizinle ve eşimle paylaşmak istiyorum... tutunsa bile polipten dolayı düşük tehlikem olabilir dedi doktor... kimseye laf anlatacak ne gücüm var ne sabrım... seni çok iyi anlıyorum... ben beş yıllık evliyim bebeği eşim istemedi bu zamana kadar ben çok istememe rağmen hep saygı duydum... o yüzden şuan da her aşamada yanımda ve destekçim...
hmm haklısın o zaman çeksin senle birlikte bu kadar bekletmiş seni :) canım sevinçli haberi biran önce duyurursun bize saglıklı sıhhatli kucagımıza alırız inşallah.. burda aynı dili konuştugun aynı sıkıntıları paylaştıgın insanlarla dertleşmek çok iyi geliyor.. neyse ben derse giricem aeo grşrz
slm kızlar günaydınlar nasılsınız bakalım
hmm haklısın o zaman çeksin senle birlikte bu kadar bekletmiş seni :) canım sevinçli haberi biran önce duyurursun bize saglıklı sıhhatli kucagımıza alırız inşallah.. burda aynı dili konuştugun aynı sıkıntıları paylaştıgın insanlarla dertleşmek çok iyi geliyor.. neyse ben derse giricem aeo grşrz
kolay gelsin canım
herşey aynı canım bildiğin gibi yeni bir haber yok.... kızlar batı olanlar test yapmadınız mı yaa
inşallah herkesten iii haberler alırız bende artık başlayayım çalışmalara
senin bat ne zamandı canım
annem ablam kardeşlerim heyecanlanıyorlar acaba mı diye beraber 7 ağustosu bekliyoruz bakalım ben önceden test yapmak istemiyorum yaklaşık 3 gün önce çoook silik ikinci çizgiyi gördüm hatta burda paylaştım ama heveslenmedim tam gününü bekleyeceğim bu seferailen sonucu mu bekliyor canım
ben daha yeni başlayacam canım ya geçen ay içim içimi yedi hamilemiyim diye sevindim bide buay daha yeni bitti adetim şimdi çalışma zamanı ama nisan annelerine yetişicem inşallah allahın izniyle
mersah canımSizi uzaktan takip ediyodumartik topikte yazmak beni yormustu. sadece bati gelenlerle uzaktan da olsa heycanlarini paylasmak istiyodum.
Zatii kendimden artik umudu kesmistim yavas yavas eylule de bakar hesaplar yapar olmustum.
Neyse benim bat 12-13 agustos dun akintim bi damla renkli gelmis. soklardayim simdi.gecen sene bi kaybim olmustu onda da regl olmadan boyle leke gelmisti. yoksa acaba hamilemiyim
Ne dersiniz kizlar test yapsam leke oldu yaa varsa yerlesmis midir cikar mi.
Geceden beri cok degisik oldum yaa insan hamile kalma ihtimaline bile ne kadar seviniyo yaa
ooooo hadi bakalım bol bol baklava yeyin bayramda eşinle inşallah nisan annesi olursunben daha yeni başlayacam canım ya geçen ay içim içimi yedi hamilemiyim diye sevindim bide buay daha yeni bitti adetim şimdi çalışma zamanı ama nisan annelerine yetişicem inşallah allahın izniyle
ooooo hadi bakalım bol bol baklava yeyin bayramda eşinle inşallah nisan annesi olursun
inşallah canım ya hepimiz oraya transfer olalım sohbet muhabbet...
selam canlarım giremedim pek fazla işlerim vardı nasılsınız pek bir değişiklik yok sanırım herşey aynı
sewgicim bence biraz daha bekle eğer adet olmazsan kan testini tekrarla ve bir doktora görün ben hala senin geç döllenmiş olabileceğini düşünüyorum inşallah öyledir canım
benim içinde dua edin kızlar yarın büyük gün değerim inşallah katlamıştır hem heyecanlıyım hem korkuyorum çok garip duygular içindeyim hayırlısı neyse o olsun artık yapcak bşy yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?