Hayirlisi canim ta bekliyorum bakalim bayramda gecsin hala olmazsam test yaptiririm acele etmicem bu sefer, , seninde degerlerin yukselmistir ins.guzel haberini bekliyoruz
bende önce belirti vardı şimdi yok adetimi 2 gün geçti adet belieriside yok :44: bugün test alcam yarın iyi haberi veririm inşallaharkadaşlar hiç belirti vermeden adeti geçip hamile olanlar var... ben her ay belirti yaşarım sonu hüsran olur bu sefer diğer aylardan tek farkı göğüs ağrısı...
o nası doktor ve nası testmişki bunu söyleyebilmiş hayretYa eşime ve bana kan testi yaptı bide ultrasondan baktı ama eşime verilen ilaçların böyle yapmış olabileceğini söyledi((((((. Aşağı atcam kendimi yaaaaa
benim abimin eşinede vücudunda mikrop oranı yüksek engelli olabilir demiş sonra o oran birden bire düştü ve 5 aylık şuan saglıklı
bikaç doktora daha git bazı doktorların nedense böyle moral bozma çabası ve alma merakı var
valla onlarca test yaptım hayalet gibi bile çift çizgiyi görmedim canımkızlaaaar ben dayanamadım test yaptım yine hayalet çizgim çıktı 1 ,5 saat sonra, sorum; testi negatif çıkan arkadaşlar sizde hiç çizgi belirlendi mi
msa84 .!.:kızlaaaar ben dayanamadım test yaptım yine hayalet çizgim çıktı 1 ,5 saat sonra, sorum; testi negatif çıkan arkadaşlar sizde hiç çizgi belirlendi mi
valla onlarca test yaptım hayalet gibi bile çift çizgiyi görmedim canım
Kızlarrrrrr ben kırmızı kartı gördümmBir süre buralarda olmamaya çalışıcam çünkü kendimi gerçekten üzüyorum..
kimse yokmuu
bir tek benmi bekliyorum ağustosu kızlarr hadi
kızlaaaar ben dayanamadım test yaptım yine hayalet çizgim çıktı 1 ,5 saat sonra, sorum; testi negatif çıkan arkadaşlar sizde hiç çizgi belirlendi mi
öyle söyleme bence kal hergün oku belki birgün birinden iyi haber alırız.. Ve öbür ay o kişi sen olursun belki..burası bana çok iyi geliyor benim olmasada olanlara seviniyorum :)
merhaba bende varım 19 ağustos eklermisin inşllh rabbim izin verirse bu ay olucak
gülüm defalarca o testi yapmış biri olarak söyleyebilirimki haayali mayali hiç çizgi yoktu net tek çizgi ama hiç bi saat falan bekletmedim hadi inşallah bebişin seninledirrdarısı hepimize hemen kan testi yaptır
valla onlarca test yaptım hayalet gibi bile çift çizgiyi görmedim canım
bende seviniyorum ama her belirti okumak vs.hep hamileyim sanki kendimi dinlemicem iş vs.odaklanıcam ve bir süre elki müjdeli haberlerler dönerim inş..hakkınızı helal edin dua okudunuz dua ettiniz.hepinize tşk ediyorum..
ben adete 6 gün kala ultra hassas gebelik testi yaptım saliseler içinde gözüne gözüne batacak kadar koyu tek çizgi çıktı.. seni üzmek istemem ama 5 - 10 dk dan sonra çıkan çizgiyi önemsemeyin yazıyor tüm testlerde.. 1,5 saat çok fazla test hükmünü kaybediyor malesef
iyi haberlerle bekliyoruz o zaman inşallah :)
bende seviniyorum ama her belirti okumak vs.hep hamileyim sanki kendimi dinlemicem iş vs.odaklanıcam ve bir süre elki müjdeli haberlerler dönerim inş..hakkınızı helal edin dua okudunuz dua ettiniz.hepinize tşk ediyorum..
iyi değilim canım gidiyorum bir süre kk olmayacağım..kızlar cnlarm napynzzzzz
iyi değilim canım gidiyorum bir süre kk olmayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?