Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

kızlaaaar ben dayanamadım test yaptım yine hayalet çizgim çıktı 1 ,5 saat sonra, sorum; testi negatif çıkan arkadaşlar sizde hiç çizgi belirlendi mi

selam arkadaşlar
başım ağrıyor çok feci geçmişi okuyamıyorum biblokedicik canım içini ferah tut ve hemen başka doktora git daha bebeğin kaç haftalık ki böyle konuşuyor doktor
sakın kendini üzme ve başka doktora git

güzel haber yok mu bugün kızlar

kızlaaaar ben dayanamadım test yaptım yine hayalet çizgim çıktı 1 ,5 saat sonra, sorum; testi negatif çıkan arkadaşlar sizde hiç çizgi belirlendi mi
valla onlarca test yaptım hayalet gibi bile çift çizgiyi görmedim canım

msa84 .!.:

gülüm defalarca o testi yapmış biri olarak söyleyebilirimki haayali mayali hiç çizgi yoktu net tek çizgi ama hiç bi saat falan bekletmedim hadi inşallah bebişin seninledirr darısı hepimize hemen kan testi yaptır

Kızlarrrrrr ben kırmızı kartı gördümm Bir süre buralarda olmamaya çalışıcam çünkü kendimi gerçekten üzüyorum..

Kızlarrrrrr ben kırmızı kartı gördümm Bir süre buralarda olmamaya çalışıcam çünkü kendimi gerçekten üzüyorum..

öyle söyleme bence kal hergün oku belki birgün birinden iyi haber alırız.. ve öbür ay o kişi sen olursun belki..burası bana çok iyi geliyor benim olmasada olanlara seviniyorum :)

ben adete 6 gün kala ultra hassas gebelik testi yaptım saliseler içinde gözüne gözüne batacak kadar koyu tek çizgi çıktı.. seni üzmek istemem ama 5 - 10 dk dan sonra çıkan çizgiyi önemsemeyin yazıyor tüm testlerde.. 1,5 saat çok fazla test hükmünü kaybediyor malesef

öyle söyleme bence kal hergün oku belki birgün birinden iyi haber alırız.. Ve öbür ay o kişi sen olursun belki..burası bana çok iyi geliyor benim olmasada olanlara seviniyorum :)

bende seviniyorum ama her belirti okumak vs.hep hamileyim sanki kendimi dinlemicem iş vs.odaklanıcam ve bir süre elki müjdeli haberlerler dönerim inş..hakkınızı helal edin dua okudunuz dua ettiniz.hepinize tşk ediyorum..

valla onlarca test yaptım hayalet gibi bile çift çizgiyi görmedim canım

bende çizgi var ama çoook silik bilemiyorum yaaa kafayı bozuyorum galibaaa yine belirsizlik gün yaklaştıkça sinirler geriliyoo

bende seviniyorum ama her belirti okumak vs.hep hamileyim sanki kendimi dinlemicem iş vs.odaklanıcam ve bir süre elki müjdeli haberlerler dönerim inş..hakkınızı helal edin dua okudunuz dua ettiniz.hepinize tşk ediyorum..

iyi haberlerle bekliyoruz o zaman inşallah :)

doğru söylüyosun ama acaba mı sorusuda kurcalıyo beynimi zaten o bebiş bi gelsin totoşuna 1 defa şaplak yapıcam beni çok bekletti

kızlar cnlarm napynzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…