kızlar şimdi geldim doktordan bunu yazarken bile hala emin olamıyorum ve heyecanlanıyorum hamileyiiiimmmm
biliyosunuz cuma değerim çok düşüktü 34 tü bugün 173 çıktı doktorum çok güzel dedi haftaya p.tesi inşallah keseyi görürüz dualarınızı eksik etmeyin bende bende sizin için dua ediyorum şimdi bir geçmişe bakayım öpüyorum hepinizi iyiki varsınız
TAMDA GİDERKEN MÜJDELİ BİR HABER ALDIMALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN..
kızlar şimdi geldim doktordan bunu yazarken bile hala emin olamıyorum ve heyecanlanıyorum hamileyiiiimmmm
biliyosunuz cuma değerim çok düşüktü 34 tü bugün 173 çıktı doktorum çok güzel dedi haftaya p.tesi inşallah keseyi görürüz dualarınızı eksik etmeyin bende bende sizin için dua ediyorum şimdi bir geçmişe bakayım öpüyorum hepinizi iyiki varsınız
eveettttttttttt
Gecmis olsun canim. Allah sifa versin. benim bi rahatsizligim olmadi simdiyr kadar. gecen sene 20 haftalik gebelikte bebegin kalbi durdu. onun icin pihtilasma testi yaptirdim. varmis dr da dikkat et kendine dedi. hamilelikte de igne kullan dedimersah22 .!.:e bacağım morardı yürüyemedim coumadin falan kulandım tedavi enaz 6 ay sürüyo çok zor şeyler yaşadım ama atlattım hepsini sadece iğne kullanıyorum..sende nası anlaşıldı tedavi oldunmu yoksa önlemmi alıyolar
Yaaa melegim yazmak istemedim bi sure sadece okuyodum oyle topikleri. regle bi hafta var. diger hamilelikteki gibi bi durum yasadim leke oldu acaba test yapsam cikar mi diye meraktayim. sen nasilsin canim ne var ne yokmersah canımnasılsın....
hanidir yoksun buralarda:26::26:inş hamilesindir canım
Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin
iyiym canım bende girmiyorum artık fazla ne olsun bu tedavide negatif oldu işteGecmis olsun canim. Allah sifa versin. benim bi rahatsizligim olmadi simdiyr kadar. gecen sene 20 haftalik gebelikte bebegin kalbi durdu. onun icin pihtilasma testi yaptirdim. varmis dr da dikkat et kendine dedi. hamilelikte de igne kullan dedi
Yaaa melegim yazmak istemedim bi sure sadece okuyodum oyle topikleri. regle bi hafta var. diger hamilelikteki gibi bi durum yasadim leke oldu acaba test yapsam cikar mi diye meraktayim. sen nasilsin canim ne var ne yok
Hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin5.kez negatif aldım ya çok yıkıldım
inş hamilesindir canım
ne güzel br haber canım benimmm darısı başımızaaaaa inşaallah :)
iyiym canım bende girmiyorum artık fazla ne olsun bu tedavide negatif oldu işte5.kez negatif aldım ya çok yıkıldım
inş hamilesindir canım
cnm ben 14 aydr hep negatf görüyorum üzlme cnnı skma
sağol canımcnm ben 14 aydr hep negatf görüyorum üzlme cnnı skmaama
sen anlamadın beni benim 5.tüp bebek tedavimdi ama yine olmadı bende 7 yıldır bekliyorum
Kızlarrrrrr ben kırmızı kartı gördümmBir süre buralarda olmamaya çalışıcam çünkü kendimi gerçekten üzüyorum..
kizlar uzulmek yok lutfen uzulmeyinkızlaaaar ben dayanamadım test yaptım yine hayalet çizgim çıktı 1 ,5 saat sonra, sorum; testi negatif çıkan arkadaşlar sizde hiç çizgi belirlendi mi
iyiym canım bende girmiyorum artık fazla ne olsun bu tedavide negatif oldu işte5.kez negatif aldım ya çok yıkıldım
inş hamilesindir canım
Tatlim yaaa uzulme vardir bunda da bi hayir. Su mubarek gunlerde insallah rabbim hayirlisiyla verir. herkes anlatiyo ya tam pes ettim oldu diye bizimde iki tane akraba var oyle. sen de bi tatile ciksan kafani dinlesen. ne bileyim canim sana diyom ama kelin ilaci olsa kendi basina surer
Bu sefer farkli bisiyler yaptim bakalim tutarsa insallah
mervecm snle aynı bat bi dgşiklik varmı sendeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?