Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

kızlar şimdi geldim doktordan bunu yazarken bile hala emin olamıyorum ve heyecanlanıyorum hamileyiiiimmmm
biliyosunuz cuma değerim çok düşüktü 34 tü bugün 173 çıktı doktorum çok güzel dedi haftaya p.tesi inşallah keseyi görürüz dualarınızı eksik etmeyin bende bende sizin için dua ediyorum şimdi bir geçmişe bakayım öpüyorum hepinizi iyiki varsınız

TAMDA GİDERKEN MÜJDELİ BİR HABER ALDIM ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN..

canım kesinlikle bir doktora bağlı kalıp karar verme zaten 3 aydan önce engelli mi değil mi olduğu anlaşılmıyor nasıl böyle bişy söyleyebilir anlayamıyorum sen kendini üzme ve hemen başka bir doktora görün insan hayatı bu kadar kolay mı hemen karar veriyolar yaa

ayyy cnm cok güzel br hber buuu inş darısı bze

bide bu arada kızlar bende göğüs ucu acıması kaşıntısı vs bişy olmadı hep dediğim gibi yumurtlama günümde sağ kasığım ağrıodu ondan sonrada hep ağrıdı başkada bi belirtim yoktu adet zamanında göğüslerim şişer hafif ağrırdı aynısı oldu başkada bşy olmadı bilginiz olsun belirti aramayın canlar

Bir sürü şey yazdım hepsi silindi

Hopefull canım bende oviyi bekliyorum cuma günü inşallah çalışmalar başladı

Volim canım üzme kendini elbet zamanı gelecek ve sen de çok tatlı bir anne olacaksın

Svnc canım çok şükür bak güzel haberlerle döndün Allah sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Kızlarrrrrr ben kırmızı kartı gördümm Bir süre buralarda olmamaya çalışıcam çünkü kendimi gerçekten üzüyorum..

kızlaaaar ben dayanamadım test yaptım yine hayalet çizgim çıktı 1 ,5 saat sonra, sorum; testi negatif çıkan arkadaşlar sizde hiç çizgi belirlendi mi
kizlar uzulmek yok lutfen uzulmeyin
msa84 canim testde cikmaya bilir hadi hayirlisi

sevinc hamilesin tebrik ediremcok guzel haber bu
baska kimm hamile okuyamadim
:26:
melekim hosgeldin canim seni de burda gorduyume cok sevindim

kizlar okadar yazmissinizki okuyamadim eskini toparlayamadim siz yazin ne yeni haberler var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…