hoşbuldum canımsevinc hamilesin tebrik ediremcok guzel haber bu
baska kimm hamile okuyamadim :26:
melekim hosgeldin canim seni de burda gorduyume cok sevindim
kizlar okadar yazmissinizki okuyamadim eskini toparlayamadim siz yazin ne yeni haberler var?
ne yaptın de bakalımTatlim yaaa uzulme vardir bunda da bi hayir. Su mubarek gunlerde insallah rabbim hayirlisiyla verir. herkes anlatiyo ya tam pes ettim oldu diye bizimde iki tane akraba var oyle. sen de bi tatile ciksan kafani dinlesen. ne bileyim canim sana diyom ama kelin ilaci olsa kendi basina surer
Bu sefer farkli bisiyler yaptim bakalim tutarsa insallahsilkelettin mi yosam
Bir sürü şey yazdım hepsi silindi
Hopefull canım bende oviyi bekliyorum cuma günü inşallah çalışmalar başladı
Volim canım üzme kendini elbet zamanı gelecek ve sen de çok tatlı bir anne olacaksın
Svnc canım çok şükür bak güzel haberlerle döndün Allah sağsalim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
hoşbuldum canımhamile kalamdığım sürece peşinizi bırakmıycam
ne yaptın de bakalımsilkelettin mi yosam
melegim zati artik silkeletmeden yapamaz olduk oda. ekşının bi parcasi oldu
Ben eve gelmek uzereyim musait bi zamanda ozelden yazarim.
Yok tatlım sadece gogus dolgunlugu bu adette de var bırde ara ara adet sancısı gıbı sancı baskada brsey yok bacım sende durumlar nedır
cnm bndede sadece gögs dolgunlgu var
melegim zati artik silkeletmeden yapamaz olduk oda. ekşının bi parcasi oldu
Ben eve gelmek uzereyim musait bi zamanda ozelden yazarim.
tamam beklicem senin maraton bitmedi midaha hala yolda mı giriyosun kk ya
canim ben seni burda gormek istemem ama senin artik hamileyim bolumunde gormek istiyorum ve Allahinda izniyle tez zamanda gorucemne yaptın de bakalımsilkelettin mi yosam
melekim kac yasindasin sora bilirmiyim?
kızlar şimdi geldim doktordan bunu yazarken bile hala emin olamıyorum ve heyecanlanıyorum hamileyiiiimmmm
biliyosunuz cuma değerim çok düşüktü 34 tü bugün 173 çıktı doktorum çok güzel dedi haftaya p.tesi inşallah keseyi görürüz dualarınızı eksik etmeyin bende bende sizin için dua ediyorum şimdi bir geçmişe bakayım öpüyorum hepinizi iyiki varsınız
inş canım hepimiz e nasip olsun inş 30 olucam yakında sen kaç yaşındasın:26::26:hoşbuldum canımhamile kalamdığım sürece peşinizi bırakmıycam
canim ben seni burda gormek istemem ama senin artik hamileyim bolumunde gormek istiyorum ve Allahinda izniyle tez zamanda gorucem
melekim kac yasindasin sora bilirmiyim?
hakkımızda hayırlısı olsun ya ben aslında umutluyum doktorumun takıbınde oldu calısmalar yanı yumurta takıbı yaptırdım ama vadesı gelmeyınce ne yaparsan yap bos dımı bak mesela suan dad a karnıma brsey ler saplanıyor ama ne bılım sankı olmadı gıb ıcımdekı ıkı ses kavga edıyor :)
bırı oldu dıgerı olmadı napsam ne etsem bosss
insallah amin canim 24 yasim yeni olduinş canım hepimiz e nasip olsun inş 30 olucam yakında sen kaç yaşındasın:26::26:
insallah amin canim 24 yasim yeni oldu
ooooo sen daha çok küçüksün....hiç üzülme vakti var bebiş için......
ben göstermem ama yaşımı ordan yırtıyorum
nebiliyim canim yaaa bebeksiz olmuyo aile aileye benzemiyor sanki bizde cok zor gunler geciriyorum bu aralar bazi problerim var keske bebeyim olsaydi
sen gostermezsin tabiki sen meleksin melek :103:
kizzzzzzzzzzzzzzz ne cabuk uzuluyorsun oyle yapma lutfen ne biliyorsun neler olacagini?bnmde hc ümidim yok ya ztn bu ayda olmck kesin oyuzdn kndmde blrti aramyorum napymm
hos geldin canimMerhaba arkadaslar. Bende araniza katilmaliyim. 10 aylik evliyim. 3aydir da bebek istiyoruz. Beni de dualariniza katin;-) Allah hepimize gonlumuzdekini tez zamanda nasip etsin.
hiç bişeye üzülme canım herşey olacağına varıyo.....hem sağlıklıyız ya şükret bence en büyük nimet sağlığımız.....ooooo sen daha çok küçüksün....hiç üzülme vakti var bebiş için......
ben göstermem ama yaşımı ordan yırtıyorum
nebiliyim canim yaaa bebeksiz olmuyo aile aileye benzemiyor sanki bizde cok zor gunler geciriyorum bu aralar bazi problerim var keske bebeyim olsaydi
sen gostermezsin tabiki sen meleksin melek :103:
ben ağladım ağladım baktım çaresi yok dua etmekten başka nasipse olur herşey nasip değilse biz elimizden geldiğini yapıyoruz tedavi konusunda ama verEcek olan ALLAH....inş vardır nasibimizde.....
biz evlendikten sonra belki çevremde 50 60 tane çocuk oldu ben onlara baktıkça üzülüyorum ama bi yandanda şükrediyorum ALLAH başka dert vermesin...
kızlar şimdi geldim doktordan bunu yazarken bile hala emin olamıyorum ve heyecanlanıyorum hamileyiiiimmmm
biliyosunuz cuma değerim çok düşüktü 34 tü bugün 173 çıktı doktorum çok güzel dedi haftaya p.tesi inşallah keseyi görürüz dualarınızı eksik etmeyin bende bende sizin için dua ediyorum şimdi bir geçmişe bakayım öpüyorum hepinizi iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?