Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

sevinc hamilesin tebrik ediremcok guzel haber bu
baska kimm hamile okuyamadim
:26:
melekim hosgeldin canim seni de burda gorduyume cok sevindim

kizlar okadar yazmissinizki okuyamadim eskini toparlayamadim siz yazin ne yeni haberler var?
hoşbuldum canım hamile kalamdığım sürece peşinizi bırakmıycam

evet canım amin inşallah kese kalp atışı flnda hayırlısıyla olur allah isteyen herkese nasip etsin

cnm bndede sadece gögs dolgunlgu var

hakkımızda hayırlısı olsun ya ben aslında umutluyum doktorumun takıbınde oldu calısmalar yanı yumurta takıbı yaptırdım ama vadesı gelmeyınce ne yaparsan yap bos dımı bak mesela suan dad a karnıma brsey ler saplanıyor ama ne bılım sankı olmadı gıb ıcımdekı ıkı ses kavga edıyor :)
bırı oldu dıgerı olmadı napsam ne etsem bosss

Canimmmmm coookkkk sevindim ya ne guzel bi mutluluktur kim bilir darisi basimiza inşallahhhhh

bnmde hc ümidim yok ya ztn bu ayda olmck kesin oyuzdn kndmde blrti aramyorum napymm

Merhaba arkadaslar. Bende araniza katilmaliyim. 10 aylik evliyim. 3aydir da bebek istiyoruz. Beni de dualariniza katin;-) Allah hepimize gonlumuzdekini tez zamanda nasip etsin.

bnmde hc ümidim yok ya ztn bu ayda olmck kesin oyuzdn kndmde blrti aramyorum napymm
kizzzzzzzzzzzzzzz ne cabuk uzuluyorsun oyle yapma lutfen ne biliyorsun neler olacagini?
Merhaba arkadaslar. Bende araniza katilmaliyim. 10 aylik evliyim. 3aydir da bebek istiyoruz. Beni de dualariniza katin;-) Allah hepimize gonlumuzdekini tez zamanda nasip etsin.
hos geldin canim aminnnnnnnn

Son düzenleme:

sizleride duymasak moralimiz nasıl toparlanıcak :) hoşgelsin o zaman teyzoşum :))

hamile arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum,darısı başımıza ben de adet olacağa benziyorum yarın doktora gideceğim rahim filmi demişti doktor,adetim olsun ondan sonra randevü alıp çektireceğim filmimi,eşimin hiç bir problemi çıkmadı şükür,muhtemelen spralden kalan bi tıkanıklık ya da iltehap var,o hayalet çizgiler ve acabalar beni bunalttı galiba son 3 gündür sıkıntılıyım.RABBİM ne zaman takdir ederse deyip bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…