Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Kızlarr bende listede bat 7 Agustos diye varım,hamileyimmm Yazabilir misiniz

benim şöyle oldu; belirtiler; ilk göğsümden koluma kadar turkuaz mavi damarlar çıktı(nadir olurmuş)
diş etim çok acıdı,göğüs uçları değil de alt tarafı acıdı.çamaşır sıktı resmen.karnımda bazen ağrı oldu.o kadar.
bence hiçbir belirtiyi beklemeyin.herkes farklı,arkadaşım regl sancısı gibi kasıklarıma ağrılar girdi sadece dedi,bende o olmadı mesela.
adete 7 gün kala kan testim 1.0 (meraklı ben)
adete 5 gün kala fortest hassas test;çook silik çizgi,aynı anda ucuz test ; silik çizgi
bu arada topluca netten ucuz diye aldığım laboquick testler çook geç azıcık silik gösterdi.tavsiye etmiyorum.
forumda ovulasyon testi daha önce gösteriyo diye okudum,onu da 5 gün kala yaptım,gebelik testine göre daha belirgin,silik 2.çizgi çıktı.onun ölçtüğü LH ile kandaki hcg aynı bileşenlerden oluşuyomuş,ondan çıktı demekki.
adete 4 gün kala yine silik çizgi çıktı.kan testi;15.53
adete 2 gün kala da yani bugün 2 katı çıktı şükür.şimdi kese,kalp atışı telaşımız var.inşallah güzel devam eder.
İdrar testinde hala pozitifi görmedim,kanda 49 olmasına rağmen hcg,güya idrar testleri 25 ten yukarısını ölçüyo.
5.haftada arkadaşımın hala idrarda çıkmadı,hiiç moralinizi bozmayın.darısı hepinizin başına güzellikler

ilk tebrik eden ben olayım maaşallah yaa çok sevindim inanın sizlerin haberlerini almak çok güzel,benimde 7 ağustos bat

tebrik ederim canim darisi basimizi Rabbim korusun bebegini
ilk tebrik eden ben olayım maaşallah yaa çok sevindim inanın sizlerin haberlerini almak çok güzel,benimde 7 ağustos bat
7 agustosa cok var neden bu kadar uzuyorsun kendini canim seninde bebyin supriz gelicekdir insallah 7 sinde guzel haberlerini duyucaz

yuppiiiii hamiş vaaaarrr
çoksevindim canım allah saglikla kucağına almayı nasip etsininşallah

olllleeeeyyyyyyyyyy hamişimz varrrrrr

ama napym dger aylar olmayınca bu ayda olmcak gözüyle bakyorummmm
moralbozmak yokkkkkk
gecen sene mayistan beri deniyorumhala tutmadi yaş 35 oldu gene de ümidimi kaybetmiyorum
daha gencsiniz Allahin izniyle bebisleriniz olacak hadi bakim aglamak üzülmekyok

Ayyyyy ne güzel hamiş haberleri geliyor ya bizde yazalim artik boyle cok sevindim adiniza bizim icinde dua edinnnnn

moralbozmak yokkkkkk
gecen sene mayistan beri deniyorumhala tutmadi yaş 35 oldu gene de ümidimi kaybetmiyorum
daha gencsiniz Allahin izniyle bebisleriniz olacak hadi bakim aglamak üzülmekyok

tmmmmm tmm peki

cooook sevındımmm hamişlerimize maşallah subhanallah la guvvete illa billah
ben herhalde adet olcam sol kasığım batıp duruyo feci de gazım var ayıptır söylemesi
Öyle erkenden test yapmıcaz demiştiiik kızlaarrunutup boş yere kendınızı üzmek yokk Rabbim bilir en hayırlı zamanı en hayırlı evladı verecek hepimize inşallah az sabır
öpüyorum hepinizi... :13:

canım çok sevindim sen maşallah onlarca test yapmışsın ben bitane bile yapamadım
4 aydır bekliyoduk hep daha bat gelmeden yapıp üzülüyodum eşim bu ay ceza verdi test aldırmıyor 3ündeydi 3 gün geçiyo nerdeyse yarın test alıp çarşamba yapcam inşallah darısı tüm bekleyenlere

hamile olan arkadsları tebrıkk edrım kızllarrr allah analı bablı buytsunn ınsallah cogalırr bu ay hamıs hasberı bu ay bereketlı bı ay kızlarr bol bol duaa edınnnn

İnsan bu forumda cidden duygulanıyo,ben de çok seviniyorum hamiş haberlerine,arkadaşım dediklerim bile belki sizin kadar içten kutlamıycak.herkes birbirini,bebiş olayının önemini anlıyo burda,sanki buluşssak bi yerde herkes boynuna sarılıp kutlıycak,iyi ki varsınız,herkese çook teşekkür ederim,darısı başınıza,hep beraber sağlıkla büyütelim göbüşleri

canım benim nasıl sevindim anlatamam :)) bebişim yok ama sizleri duydukça umudum büyüyor,moralim nasıl düzeliyor anlatamam..neyse senin bebişe yetiştiririz inşallah bizimkileri

hamile olan arkadsları tebrıkk edrım kızllarrr allah analı bablı buytsunn ınsallah cogalırr bu ay hamıs hasberı bu ay bereketlı bı ay kızlarr bol bol duaa edınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…