Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

arkadasslar adetime 5 gun kala kan testi yaptirdim 2 cikti (( bugunde 3 gunum var idrar yaptim bide ovisyon yaptim oda tek cizgi cok moralim bozuk (

7 agustosa cok var neden bu kadar uzuyorsun kendini canim seninde bebyin supriz gelicekdir insallah 7 sinde guzel haberlerini duyucaz[/QUOTE]
canııııım teşekkür ederim inşaallah

Hamile olan sevinçmiş :)) tebrik ederim arkadaşım sewgicim seninde güzel haberlerini alacağız inşallah... Yeni haber var mı kızlar..

Hamile olan sevinçmiş :)) tebrik ederim arkadaşım sewgicim seninde güzel haberlerini alacağız inşallah... Yeni haber var mı kızlar..

iyi geceler kızlar moralim çok bozuk birileriyle sizlerle paylaşayım dedim benim bat 5 ağustostu ve adet oldum ilk kez doğru düzgün ve tahmin edebildiğim bir yumurtl ama dönemi geçirmiştim çünkü normalde adetlerim çok düzensizdir ve ben yumurtlama dönemimi bilemem.yakaladığım bu ay da malesef olmadi. Hemde o kadar belirti yaşamama rağmen.Artık eşimde bu çocuk isine bir araverelim dedi. istemiyor Uzun bir süre Çok mutsuzum

canım bizlerin üzüntüsü eşlerimizide üzüyor oda sana kıyamadıgi için öyle demiştir çok kafana takmadan akışına bırak bebek isini ins en kisa zmn kavusursun bebişine

ben de dün üye oldum uzun zamandır okuyorum yorumları temmuz ayında gün aşırı çalıştık, şimdi 10 ağustosu bekliyorum. Ara sıra kasıklarıma iğne batıyor gibi, normalde göğüslerim çok ağrırdı adetime 10 gün kala ama bu ay hiç acımıyor , aşırı kabızlık var, ayaklarımda üşüme oluyor,geceleri dizerim ağrıyor,sık idrara çıkıyorum bakalım test yapmıyorum 10 ağustos geçene kadar sabrediyorum Allah şu mübarek günlerde herkese nasip eder inşallah .Benim durumuma yorum yaparsanız çok sevinirim kızlar. Şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşlar

bende aranızda yenıyım 1.5 yasında bır oğlum var ıkıncıyı cook ıstıyorum oğlum 14 aylıktı başladık calısmalara yanı bu ay denemememızın 6.ayındayız ama tık yok adetlerım cok düzensızdr pko yüzünden ılk gebelıgımde glucophage kullanıyordum 2.5 ay kullanım sonrasında hamıle kaldım şükürki cok beklemedim ama bunda hala bekliyorum serophene kullanıyorum 3. ayım artık bu ayda tutmazsa dr kontrolüm var. benım bat 18 ağustos bakalım nezaman tesrıf edıcek kırmızılar yada bebişim =) şu mübarek ayın günlerin yüzüsuyu hürmetine rabbim önce hiç bebeği olmayanlara sonra benım gıbı ıkıncıyıde cok ısteyenlere gebe kalabilmek nasıp etsın inşallah...

Canim hosgeldin :) adet belirtileriyle tamamen ayni belirtiler o yuzden de umitlenip hayal kirikligi yasiyoruz belirtilere odaklanma canim sen hayatini eskiden okdugu gibi yasa aklını baska seylerle meşgul etmeye calis gerisini sahibine bırak. Yoksa stres mahvediyooo.!

Arkadasim yiprandigini görmek esini de uzuyor belli ki, ne zamandir deniyorsunuz? Epey olduysa cok degil ama belji bir ay ara vermek ikinize de iyi gelebikir. Ya da aklından çıkar tarihleri hepsini unut sadece istediginiz icin istediginiz zamanlarda yasayin birlikteliklerinizi belki birseyler degisir ne dersin? Ama kendini uzme lütfen unutma sadece insan ve sadece kadin oldugun icin bile cok degerlisin, ki ustune kat kalp güzelliğini, bunu kendine yapma canim olur mu?

Evet aynen öyle bu denememizin 3. ayı her ay aynı belirtiler yaşanıyor beklemek ve rahat olmak en iyisi ama çok zor hiç aklımdan çıkaramıyorum yüzüm sivilce doldu stres yapıyorum galiba.

Cok olmamis aslinda. Istersen once tarihleri unutmakla başla. Basaramazsan biraz ara verirsiniz daha gencsiniz anladigim kadariyla.

26 yaşındayım 2 yıldır evliyiz yeni başladık denemelere çünkü ben öğretmenim eşimle ayrıydık 1.5 senedr,o da askere gitti geldi .şu sıralar olmasını çok istiyoruz inşalah hayırlısıyla olur.

Ben yeni uye oldum bugun araniza benide eklerseniz cok sevinirim.son adetim 3 ağustos.insallahbu ay pozotifi gorurum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…