Hamile olan sevinçmiş :)) tebrik ederim arkadaşım sewgicim seninde güzel haberlerini alacağız inşallah... Yeni haber var mı kızlar..
Hamile olan sevinçmiş :)) tebrik ederim arkadaşım sewgicim seninde güzel haberlerini alacağız inşallah... Yeni haber var mı kızlar..
iyi geceler kızlar moralim çok bozuk birileriyle sizlerle paylaşayım dedim benim bat 5 ağustostu ve adet oldum ilk kez doğru düzgün ve tahmin edebildiğim bir yumurtl ama dönemi geçirmiştim çünkü normalde adetlerim çok düzensizdir ve ben yumurtlama dönemimi bilemem.yakaladığım bu ay da malesef olmadi. Hemde o kadar belirti yaşamama rağmen.Artık eşimde bu çocuk isine bir araverelim dedi. istemiyor Uzun bir süre Çok mutsuzum
saol canım darısı başınıza inşallah allah söyletti belkide swgidende böyle güzel hbrler alcaz inşallah
çok doğru cnm kendimizi dinlememiz gerekiyo akışına bırakmak en iyisi ama yapamıyoruz işte..en ufak bi belirtiyi hamileliğe yoğuruyoruz..benimde bat 14 ağustos ama bayramdan sonra pazar günü yani 11inde kan tetsi yaptırıcam planımı bile erkenden yaptım
ben de dün üye oldum uzun zamandır okuyorum yorumları temmuz ayında gün aşırı çalıştık, şimdi 10 ağustosu bekliyorum. Ara sıra kasıklarıma iğne batıyor gibi, normalde göğüslerim çok ağrırdı adetime 10 gün kala ama bu ay hiç acımıyor , aşırı kabızlık var, ayaklarımda üşüme oluyor,geceleri dizerim ağrıyor,sık idrara çıkıyorum bakalım test yapmıyorum 10 ağustos geçene kadar sabrediyorum Allah şu mübarek günlerde herkese nasip eder inşallah .Benim durumuma yorum yaparsanız çok sevinirim kızlar. Şimdiden teşekkürler.
Cok olmamis aslinda. Istersen once tarihleri unutmakla başla. Basaramazsan biraz ara verirsiniz daha gencsiniz anladigim kadariyla.
mrb kızlar nasılsınız?
iyiyz saol cnm sen naslsn
Hoşgeldiniz kızlar inşallah herşey gönlünüzce olur
svnc83 senin listeye ekledim
karabiber canım senin inşallah bu ay gelir bebişin ama olmazsa da ağustosta inşallah olacak umudumuzu kaybetmeyelim ,olmazsa listeye eklerim senide haber verirsen
Ben yeni uye oldum bugun araniza benide eklerseniz cok sevinirim.son adetim 3 ağustos.insallahbu ay pozotifi gorurum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?