Ağustos ayında tüp bebeğe başlayanlar

merhaba hayırlı olsun süreciniz ne kullanıyosunuz acaba ben de cımartesi başladım 9 unda. gonalf 150 meriofert 150 kullanıyorum 14 ünde kontrolüm var
Amin hepimizin hayırlısıyla son opusu olsun bir sürü kaliteli kaliteli embriyolarımız olsun koyduklarıda hemen tutsun 300 menopur 1.2 Genotropin kullanıyorum gonalf vermedi sayı değil kalite odaklı gitmek istedi amh 1.47 fakat bu amha göre folikülüm az sayılır sol 5 sağ 4 toplam 9 tane ama hepsi yanıt vermiş büyümüş, sizin ilk muayenede kaç folikül görüldü?

Aklıma gelmişken sizin ilk folikül sayısı opuda dolu çıkan ve döllenen sayısını paylaşabilir misiniz işte kendimce istatistik çıkarıyorum bende

Aminn inşallahh benim 3 sene önce amh değerim 3 tü. Şuan 34 yasındayım :) pko görünümü var bende sağda 6-7 solda multifolikül yazdılar küçük büyük karışık orası biraz aslında kalitesinden şüpehliyiz maalesef 10 gibi dedi ama kistim vardı 4 aydır doğum kontrol kullanıyorum bi türlü baslayamamıştık tedaviye. Bu ay artık küçülmüş biraz basladık bakalım hayırlısı ben de hiç anlamıyorum ilaçlar ve dozlardan heralde baslangıç için idealdir

Anladım dozları kişisel ayarladıkları için güvenmekten başka çare yok bazen minik minik görünenlerde sayı çoğaltmaya gidiyorlar amh yüksek olanlarda fayda ediyor sanırım amh düştükçe çıkan kaliteli çıksın hedefi yoğunlaşıyor zaten az zayi vermeyelim diye benim hiç Buda gelişir belki dedikleri yok küçük falan dümdüz aynı hepsi bakıyorum ilk 10 görünüp 15 toplananlar var bende bugün o umutla gittim ilk anda da biraz üzüldüm açıkçası ama ikna oldum

Aynen öyle, yok yok hiç üzülme bence de olanlar sağlıklı gelişsin cok yeterli bence. Benim irili ufaklılar dhaa cok basa bela gibi çünkü E2 yi zamansız yükseltiyolar sürekli erken falan büyüyüp çatlıyolar kafalarına göre orda da işler karışıyo hemen . .

Umarım emeklerimize çabamıza değsin ben de gelişmelerimi burdan aktarıırm inşallah güzel haberler alalımm

İnşallah nerde tedavi görüyorsunuz bu arada

Merhaba benim de bugün transferim yapıldı ama yaptıktan sonra rahim kasılması var dedi ona rağmen yaptı böyle bi şey yaşayan var mı?

Benimde geçen hafta yumurta toplamam yapıldı transfer için bekliyorum
Ayın 6 sında yumurtam toplandı benimde 9 yumurta topladılar 3 üç boş çıktı 4 cu güne kadar 6 embriyo var dediler bugün besinci günümüz 4 embriyo kaldı dediler dondurcaz dediler transfer ne zaman nasıl olcak bilmiyorum ilk tüp Bebek denemesi benimde çikolata kisti var

Ayın 6 sında yumurtam toplandı benimde 9 yumurta topladılar 3 üç boş çıktı 4 cu güne kadar 6 embriyo var dediler bugün besinci günümüz 4 embriyo kaldı dediler dondurcaz dediler transfer ne zaman nasıl olcak bilmiyorum ilk tüp Bebek denemesi benimde ximolata

Ne zaman dediler tranfer gününe 6 sında toplandı benimde bugün embriyo beşinci gün 4 embriyo kaldı regl döneminimi bekleycekler acaba netde öyle yazıyor bakınca regl olup 13 yada 14 güne transfer diyorlar

Mükemmel maşallah kaliteli embriyolarmış 6da 4 kalması müthiş bana moral oldu bu

Benim taze transfer olucak yarın gidicem inşallah

Oo ne güzel hadi hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…