Amin hepimizin hayırlısıyla son opusu olsun bir sürü kaliteli kaliteli embriyolarımız olsun koyduklarıda hemen tutsunmerhaba hayırlı olsun süreciniz ne kullanıyosunuz acaba ben de cımartesi başladım 9 unda. gonalf 150 meriofert 150 kullanıyorum 14 ünde kontrolüm var
Aklıma gelmişken sizin ilk folikül sayısı opuda dolu çıkan ve döllenen sayısını paylaşabilir misiniz işte kendimce istatistik çıkarıyorum bendeMerhabaaaa öncelikle gerçekten bu yolda olan herkesin Allah yardımcısı olsun hem maddi hem manevi her açıdan yani.Benim geçen hafta yumurta toplamam yapıldı transfer için bekliyorum.Tüp bebeğe başvurma sebebimiz sebepsiz infertiliteİğneler yan etki yapmadı sadece hormonlardan ötürü sanırım inişli çıkışlı olunabiliyor
Aminn inşallahhAmin hepimizin hayırlısıyla son opusu olsun bir sürü kaliteli kaliteli embriyolarımız olsun koyduklarıda hemen tutsun300 menopur 1.2 Genotropin kullanıyorum gonalf vermedi sayı değil kalite odaklı gitmek istedi amh 1.47 fakat bu amha göre folikülüm az sayılır sol 5 sağ 4 toplam 9 tane ama hepsi yanıt vermiş büyümüş, sizin ilk muayenede kaç folikül görüldü?
Anladım dozları kişisel ayarladıkları için güvenmekten başka çare yok bazen minik minik görünenlerde sayı çoğaltmaya gidiyorlar amh yüksek olanlarda fayda ediyor sanırım amh düştükçe çıkan kaliteli çıksın hedefi yoğunlaşıyor zaten az zayi vermeyelim diye benim hiç Buda gelişir belki dedikleri yok küçük falan dümdüz aynı hepsi bakıyorum ilk 10 görünüp 15 toplananlar var bende bugün o umutla gittim ilk anda da biraz üzüldüm açıkçası ama ikna oldumAminn inşallahhbenim 3 sene önce amh değerim 3 tü. Şuan 34 yasındayım :) pko görünümü var bende sağda 6-7 solda multifolikül yazdılar küçük büyük karışık orası biraz aslında kalitesinden şüpehliyiz maalesef 10 gibi dedi ama kistim vardı 4 aydır doğum kontrol kullanıyorum bi türlü baslayamamıştık tedaviye. Bu ay artık küçülmüş biraz basladık bakalım hayırlısı ben de hiç anlamıyorum ilaçlar ve dozlardan heralde baslangıç için idealdir
Aynen öyle, yok yok hiç üzülme bence de olanlar sağlıklı gelişsin cok yeterli bence. Benim irili ufaklılar dhaa cok basa bela gibi çünkü E2 yi zamansız yükseltiyolar sürekli erken falan büyüyüp çatlıyolar kafalarına göre orda da işler karışıyo hemen . .Anladım dozları kişisel ayarladıkları için güvenmekten başka çare yok bazen minik minik görünenlerde sayı çoğaltmaya gidiyorlar amh yüksek olanlarda fayda ediyor sanırım amh düştükçe çıkan kaliteli çıksın hedefi yoğunlaşıyor zaten az zayi vermeyelim diye benim hiç Buda gelişir belki dedikleri yok küçük falan dümdüz aynı hepsi bakıyorum ilk 10 görünüp 15 toplananlar var bende bugün o umutla gittim ilk anda da biraz üzüldüm açıkçası ama ikna oldum
İnşallahAynen öyle, yok yok hiç üzülme bence de olanlar sağlıklı gelişsin cok yeterli bence. Benim irili ufaklılar dhaa cok basa bela gibi çünkü E2 yi zamansız yükseltiyolar sürekli erken falan büyüyüp çatlıyolar kafalarına göre orda da işler karışıyo hemen . .
Umarım emeklerimize çabamıza değsinben de gelişmelerimi burdan aktarıırm inşallah güzel haberler alalımm
İzmirdeyim ben İrenbede tedavi görüyorum , siz ?İnşallahnerde tedavi görüyorsunuz bu arada
Ayın 6 sında yumurtam toplandı benimde 9 yumurta topladılar 3 üç boş çıktı 4 cu güne kadar 6 embriyo var dediler bugün besinci günümüz 4 embriyo kaldı dediler dondurcaz dediler transfer ne zaman nasıl olcak bilmiyorum ilk tüp Bebek denemesi benimde çikolata kisti varBenimde geçen hafta yumurta toplamam yapıldı transfer için bekliyorum
Ayın 6 sında yumurtam toplandı benimde 9 yumurta topladılar 3 üç boş çıktı 4 cu güne kadar 6 embriyo var dediler bugün besinci günümüz 4 embriyo kaldı dediler dondurcaz dediler transfer ne zaman nasıl olcak bilmiyorum ilk tüp Bebek denemesi benimde ximolataBenimde geçen hafta yumurta toplamam yapıldı transfer için bekliyorum
Ben hala parayi biriktiren, denklestirmeye calisanlardanimnasil gidiyor? Ilaclar ignelee nasil paylasmak istermisiniz kizlar veya konu sahibi?
Tüp bebege basvurma rahatsizligin neydi sormamda sakinca yoksa erkek faktörü , pko vs mi veya sebepsiz infertile mi?
Igneler yan etki yapti mi ? Nerde tedavi görüyosun bunlari benimle de paylasirsab cok sevinirim. Insallah güzel sonuclar alirsin ve diger yaptiran arkadaslarda alir alicaksiniz da hissediyorum olcak
Ne zaman dediler tranfer gününe 6 sında toplandı benimde bugün embriyo beşinci gün 4 embriyo kaldı regl döneminimi bekleycekler acaba netde öyle yazıyor bakınca regl olup 13 yada 14 güne transfer diyorlarBenimde geçen hafta yumurta toplamam yapıldı transfer için bekliyorum
Rabbim hayırlısıyla bekleyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallahMerhabaaa dün kontrole gittik ve iğnelere başladık pazartesi kontrol var benimle birlikte bu ay başlayanlar var mı burdan yazışalım
MükemmelAyın 6 sında yumurtam toplandı benimde 9 yumurta topladılar 3 üç boş çıktı 4 cu güne kadar 6 embriyo var dediler bugün besinci günümüz 4 embriyo kaldı dediler dondurcaz dediler transfer ne zaman nasıl olcak bilmiyorum ilk tüp Bebek denemesi benimde çikolata kisti var
Daha çok olsun kaliteli sağlıklı olsunMükemmelmaşallah kaliteli embriyolarmış 6da 4 kalması müthiş bana moral oldu bu
Benim taze transfer olucak yarın gidicem inşallahAyın 6 sında yumurtam toplandı benimde 9 yumurta topladılar 3 üç boş çıktı 4 cu güne kadar 6 embriyo var dediler bugün besinci günümüz 4 embriyo kaldı dediler dondurcaz dediler transfer ne zaman nasıl olcak bilmiyorum ilk tüp Bebek denemesi benimde ximolata
Ne zaman dediler tranfer gününe 6 sında toplandı benimde bugün embriyo beşinci gün 4 embriyo kaldı regl döneminimi bekleycekler acaba netde öyle yazıyor bakınca regl olup 13 yada 14 güne transfer diyorlar
Aminnn inşallahRabbim hayırlısıyla bekleyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallah
Ben ıspartadayımHayırlısı olsun inşallah hangi merkez eger paylaşmak istersen sevinirim
Oo ne güzel hadi hayırlısı olsun inşallahOo ilk etap bitmiş darısı başıma :) bugün kontrol vardı yumurta çoğaltmak yerine olan folikülün tamamını büyütmeyi hedeflemişti doktorum çok şükür hepsi yanıt vermiş perşembe yine kontrol var opu gününe karar verecek ya cumartesi ya pazartesi olacak :)
Ne olacağını bende bilmiyorum şuan hastanenin aramasını bekliyorum umarım yarın ararlarda taze transfer derler Rabbim yardımcın olsun pozitif sonuç al insallahBenim taze transfer olucak yarın gidicem inşallah
Aminnn hep beraber inşallahNe olacağını bende bilmiyorum şuan hastanenin aramasını bekliyorum umarım yarın ararlarda taze transfer derler Rabbim yardımcın olsun pozitif sonuç al insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?