21 i diye gözüküyor ama vuruldugumuz yumurta büyütme çatlatma iğneleri falan etkilermi bilmiyorum bide vitamin önerdiler gidene kadar onu kullancakmisim proxyfemin diye birseyİyi bari en azından ne zaman olacağını biliyorsun artık hayırlısıyla güzelliklerle olsun inşallah adetin ne zaman olcak peki
Kac yumurta toplandi sizden cok yumurta oldugunda rahimi dinlendirmek istiyorlarBen ankaradayim bb tüp Bebek merkezinde
Ilk tup bebek mi sizinde bize genetik istediler ilk olmasina ragmen ama maliyet cok gwldigi icin yaptirmadik insallah gerekte yoktur pisman olmayizKac yumurta toplandi sizden cok yumurta oldugunda rahimi dinlendirmek istiyorlar
Toplamda 9 toplandı ucu boş çıktı dördüncü güne kadar 6 yumurtam vardı beşinci gün oldu 4 embriyom kaldi onlarla donduruldu canimKac yumurta toplandi sizden cok yumurta oldugunda rahimi dinlendirmek istiyorlar
Hmm anladım canım bende transfermi oldum bugün21 i diye gözüküyor ama vuruldugumuz yumurta büyütme çatlatma iğneleri falan etkilermi bilmiyorum bide vitamin önerdiler gidene kadar onu kullancakmisim proxyfemin diye birsey
Hayirli olsun insallah guzel haberi alirsiniz.Transferi adet olduktan kac gun sonra yapiyolarHmm anladım canım bende transfermi oldum bugün
Çok teşekkür ederim amin inşallahHayirli olsun insallah guzel haberi alirsiniz.Transferi adet olduktan kac gun sonra yapiyolar
Pozitif sonuç gelir inşallah kolaylıkla sağlıklaHmm anladım canım bende transfermi oldum bugün
Aminn inşallahPozitif sonuç gelir inşallah kolaylıkla sağlıkla
Merhaba inşallah güzel haberler alırsınız ben bugun ilac kullanmaya başladım acaba puregon ne kadara aldınızHepsi bitti yumurta toplandığı için toplamadan önce puregon menapur kullandim sonra çatlatma için ovitrella verdi onları yaptım
Merhaba bende 4 gündür puregon ve menapur 150 doz kullanıyorum sizde de mi amh düşüktü sonucunuz ne oldu kaç yumurtanız toplandı acabaHepsi bitti yumurta toplandığı için toplamadan önce puregon menapur kullandim sonra çatlatma için ovitrella verdi onları yaptım
Canım net hatirlamiyorum ama 16 bin falandı sanırsam 175 ml kullandim benMerhaba inşallah güzel haberler alırsınız ben bugun ilac kullanmaya başladım acaba puregon ne kadara aldınız
Canım benim çikolata kistim var 9 yumurta toplandı amh 1.26 benim 9 yumurtadan da transfer için elimizde sadece 4 embriyo kaldıMerhaba bende 4 gündür puregon ve menapur 150 doz kullanıyorum sizde de mi amh düşüktü sonucunuz ne oldu kaç yumurtanız toplandı acaba
Olsun maşallah yine embriyonuz varmış çok şükür transfer oldunuz muCanım benim çikolata kistim var 9 yumurta toplandı amh 1.26 benim 9 yumurtadan da transfer için elimizde sadece 4 embriyo kaldı
Bende tanesini 6 bın aldım 400 doz kullanıyorumCanım net hatirlamiyorum ama 16 bin falandı sanırsam 175 ml kullandim ben
Eylul adetimi bekliyoruz şuan adetin ikinci günü kontrol edilip karar verilecek ayın 15 adetim gozukuyor bir aksilik olmazsa heycanla bekliyorum bendeOlsun maşallah yine embriyonuz varmış çok şükür transfer oldunuz mu
Bende tanesini 6 bın aldım 400 doz kullanıyorumo kada
Net hatırlamıyorum canım İnan her gittiğimizde ayrı para ayrı ilaç il dışı git gel yorucu ve maddi manevi olarak yipraticiBende tanesini 6 bın aldım 400 doz kullanıyorum
9 toplandı 4 embriyomuz kaldı transfer icinKac yumurta toplandi sizden cok yumurta oldugunda rahimi dinlendirmek istiyorlar
İlk tüp Bebek bizimde genetik bizede dediler ama yaptırmadik maliyetden kaynaklı umarım bisey çıkmaz transfer için bekliyorumIlk tup bebek mi sizinde bize genetik istediler ilk olmasina ragmen ama maliyet cok gwldigi icin yaptirmadik insallah gerekte yoktur pisman olmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?