- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.641
Vardır canım daha çocuk yetiştircen değil sabır yanında eşentiyonuyla sabır taşın olmalı yaparsın her türlü stresten uzak duruyoruz, daha başlamadan stres aslan yok zaten........
tamam canım ekliyorum şimdicanım beni de ekleyebilir misin listeye.adet tarihim muhtemelen 24 eylül. artık bu topıkten baska bi yere bakmıcam karar verdim:) burdakı arkadısların hamislik haberini alınca buli mutlu oluyorum çünkü
tamam canım ama kociş gitti ya stresim ondan bana da hak ver be yavrumAa serooo daha da stres yaparsan beni de unut içim kasvetlendi , zaten sabahtan beri yoksun canım sıkıldı burlarda
verirsin canım ya hayırlısı herseyin .. yazdıklarını kaçırmışım ben türkçe öğretimi falan zor tabi ama yaparsın bebişler uğur getirir bize inşallahhh....
aynen canım doktor gözetiminde iyi oluyor kafa sakin oluyor bende başladım bu ay folik asiteayrıca kızlarr ben bugün doktora gittim paylaşıyım hemen :) rahim normal dedi yumurtla olmuş daha küçükmüş :) cuma büyümüş mü diye bakıcak.. 3 ay erken dedi 6 ay normal dedi bebek için...bundan sonra doktor gözetimindeyim..ve folik asite başlıyorum..umarım herşey yolunda gider hepimiz için.............
canm benm tebrik edrm inş hayılısıyla alcaksın kucağına
ayağımı sürüyorum inşallah bu ay herkes hamile olur. benim de bu sefer gebeliğin devamı olur
Evet ya şu shcne yapsın şu testi çatlaycam meraktanBende asabiyim ya çatacak yer arıyom ama bu hamilelik değilde adet belirtisi galiba
saçmalama kız şimdi de sen benden dayak yiyeceksin hı
ne hastalanması yawww inşallah bundan sonra kimse fire vermeyecek yılın sayfası olur hııııHastalanacaksamda bir an önce hastalansamda önümdeki maçlara baksamBeklemek ne zormuş yaw...
ne hastalanması yawww inşallah bundan sonra kimse fire vermeyecek yılın sayfası olur hıııı
benü unutmuş bu kızlar yaaaaaaaaaa
Ben tanışmamıştım ama her an tanışabilirim
kızlar adet sancısı gıbı bı sancım var bugun.13.gunumdeyım sat tan.
Bugun o gün mü acaba?
öteki topikten ben ....muhabbet de etmiştik oysaki......herkes buraya gelmiş...:44:
efettt büyük ihtimal gıdaklıyonTest kullanmıyon mu kaç güne bir oluyosun adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?