- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.601
teşk ederim canm benm tamam yazcam senn adına
inşallah valla düşüklerden sonra artık kız olsun erkek olsun farketmezsağlıklı ve hayırlı olsun da
iyiyim canim simdik hergun mu yapsam gun asiri mi yapsam onu dusunuyorumsen nasilsin?
Shcne ver güzel haberi da ne bekliyon
eee naparsın canım boş durmuyorum ben anam dün resmen ağlayacaktım milli eğitimde berbat bir gündü.zil takıp oynarım ne edem bu kadar güzel haberle :118: ya bu ay çok güzel olacak belli oldu açılış süperdi, inşallah güzel haberi alanlardan oluruz , sen nasılsın pestiln çıktı mı düngündüz çalış gece çalış
Canım ne diyeyim ki en güzeel duyguyu tadıyorsun inşallah mevlam en kısa zamanda bize de o duyguyu tattırır.çoook teşekkürler kızlaaar. tez zamanda halayınızı ekmek istiyorumvalla ben de öğrenince baya bi zırladım serabım . sabahı zor ettim heyecandan. .
kizlar walla kaldim ortada henuz regl olmadim tatildeyim yakinda eczanede yok offf annemler var yanimda esim yok cekiniyorum
kizlar walla kaldim ortada henuz regl olmadim tatildeyim yakinda eczanede yok offf annemler var yanimda esim yok cekiniyorum
televizyon izliyoruz napalım canım uzaktan eğitim var ama elektirk yoktu bizde izleyemedik çocukları sesledik okulun bahçesini ot basmış onları temizledik hep beraber sonra kocişi yolcu ettimSerooo napan şimdi okulda anlat bakalım ben bu seminerde napıyonuz çok merak ediyom...
evde karbonat varsa karbonat testi yap bakalım çıkacak mı canım
televizyon izliyoruz napalım canım uzaktan eğitim var ama elektirk yoktu bizde izleyemedik çocukları sesledik okulun bahçesini ot basmış onları temizledik hep beraber sonra kocişi yolcu ettimOndan sonrada bilgisayar başına geldim
ben olsam yaparım ne olmuş ama doğru çıkarmı bilmem orasınıOnu nasıl yapsın başka evde en iyisi dolaşmaya çık direk sağlık ocağı, anneden çekilir mi kızım ya söyle gitsin...
yok canım 1ler ayın 10unda gelecek hafta başlıyo ve ben 1leri alıyorum büyük bir cesaret gösterip ben alayım dedim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum1 ler mi başladı şimdi okula ... Ya gereksiz insanları kocişlerinden ayırıyorlar yaaa , ben çekcem onların kulaklarını
Bu zilli shcne mutlu haberi vermedi bugün sessiz buralar, işyerindede kızlar izinli tekim ayrı sessiz off çok sıkılyom aklımdaki tilkilerle başbaşa kaldım özeti...
bir dene bakalım canımya yaparimda ona da güvenemem ki dur bakalim merkeze inmeye birilerini ikna etmeye calisayim
ben olsam yaparım ne olmuş ama doğru çıkarmı bilmem orasını
yok canım 1ler ayın 10unda gelecek hafta başlıyo ve ben 1leri alıyorum büyük bir cesaret gösterip ben alayım dedim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?