Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

teşk ederim canm benm tamam yazcam senn adına

canıııım cok cok sevındım ya ne guzel bır duygudur allahıım.ıns ıns ıns bıze de nasıp etsın allahım.sen de saglıkla al canım bebısını kucagına ıns.dualarım senınle sen de bızı unutma olur mu?ıns topık bıze de ugurlu gelır allahımın ıznı ılee

eee naparsın canım boş durmuyorum ben anam dün resmen ağlayacaktım milli eğitimde berbat bir gündü.

çoook teşekkürler kızlaaar. tez zamanda halayınızı ekmek istiyorumvalla ben de öğrenince baya bi zırladım serabım . sabahı zor ettim heyecandan. .
Canım ne diyeyim ki en güzeel duyguyu tadıyorsun inşallah mevlam en kısa zamanda bize de o duyguyu tattırır.

Sağlık ocağıda mı yok gidiver ille çatlatcan bizi .... Bence topikteki uğuru kaçırmadan hemen arka arkaya verinde bizde neşemizi bulalım...

kizlar walla kaldim ortada henuz regl olmadim tatildeyim yakinda eczanede yok offf annemler var yanimda esim yok cekiniyorum

Serooo napan şimdi okulda anlat bakalım ben bu seminerde napıyonuz çok merak ediyom...
televizyon izliyoruz napalım canım uzaktan eğitim var ama elektirk yoktu bizde izleyemedik çocukları sesledik okulun bahçesini ot basmış onları temizledik hep beraber sonra kocişi yolcu ettim ondan sonrada bilgisayar başına geldim

1 ler mi başladı şimdi okula ... Ya gereksiz insanları kocişlerinden ayırıyorlar yaaa , ben çekcem onların kulaklarını

seminerin amacı canım okulu eğitim öğretime hazırlamaktır bazen ilçede alırız bazen okulumzda bu sene okuldayız ilçeye gidiş geliş yapmayacağğız okulla ilgili işler 2 güne kitaplar gelir onları hazırlarız sonra bir müfettiş teftişi olur burada okullar açılmadan yazı işleri olur birde temizlik yaparız bu kadar

Bu zilli shcne mutlu haberi vermedi bugün sessiz buralar, işyerindede kızlar izinli tekim ayrı sessiz off çok sıkılyom aklımdaki tilkilerle başbaşa kaldım özeti ...

Bu zilli shcne mutlu haberi vermedi bugün sessiz buralar, işyerindede kızlar izinli tekim ayrı sessiz off çok sıkılyom aklımdaki tilkilerle başbaşa kaldım özeti ...

Onu nasıl yapsın başka evde en iyisi dolaşmaya çık direk sağlık ocağı, anneden çekilir mi kızım ya söyle gitsin...
ben olsam yaparım ne olmuş ama doğru çıkarmı bilmem orasını

1 ler mi başladı şimdi okula ... Ya gereksiz insanları kocişlerinden ayırıyorlar yaaa , ben çekcem onların kulaklarını
yok canım 1ler ayın 10unda gelecek hafta başlıyo ve ben 1leri alıyorum büyük bir cesaret gösterip ben alayım dedim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum

inşallah schne de güzel haberlerle gelirde fire vermeden yola devam etmiş oluruz canım

en zoru yap bundan sonra herşey çok kolay gelir sana en iyisini yapmışın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…