bende ayın 10 unda hasta olucam , yani internetten öyle gözüküyor , ama sanki hamileyim gibi hissediyorum , göğüslerim acıyordu , ondan öyle bi hayale kapılmıştım , ama o da geçti ..ya bu türk filmlerine falan hastayım ben kız sevgilisiyle yatıyor hemen hamile kalıyor yahımmm internetten okudumda adetinin ilk gününden itibaren 14 gün saycak ogunlerde hamile kalınıyormuş.. anlamadıgım şey hop diye hamile kalanlarında ogunmü denk geliyor .sanırım pskolojik olarak hamile kaldıgımı düşünüyorum yumurtalıgım çok agrıyor daha adetime 1 hafta var ama öle agrımazdı normalde... yüüzmde kocaman sivilce çıktı bi kaç tane.. normalde hiç sivilce çıkmaz bende.. midem şiş orucum ona ragmen..belki hamile kalmak istedigimdenmi böle hisediyorum anlamadım gitti.. ilk denemelerimizde keşke hamile kalsak.. bu ayın 11 inde adet olcam bakalımmm umarım olmam:)
masallah bıze o zaman sekerım ıctıgın mutı vıtamıne dıkkat et ama ıcınde folıc acıd bulunmasın cakısmasın sekerım
canım benım ben eczadeposunda calısıyorum dunde bende kadın doguma gıttım baanaada folıc acıd yazıldı ama gunde bır defa tok karnına genelde benım bıldıgım tum folıc acıd ler boyle ıcılır gunde 3 tane ıcılen solgar fırmasının folıc acıdlerı var onlarda vıtamın amaclı gunde 3 defa sen bence doktoruna ac sor bır doktorun yoksada bır doktora gıt ve o sana kullanma seklını soylesın ayrıca saat aralıkları cok az ıcıyorsun dogru olmaz en az 10-12 saat hadı bılemedın 8 saat ara olması lazım. Canım sen bır doktora danıs derım ben tedbıırı elden bırakma.. Sımdılı gunde bır ıc doktora gıdene kadar doktor gunde 2 ya da 3 derse dozu artırırsın 1 kapsul vucudun ıhtıyacını karsılıyor cunku ..
kızlarrrr yumurta takibi konusunda bilgisi olan varmı? Temmuz ayında doktorum yumurta takibi filan demişti ama ikinci gidişimde çatlatma iğnesi ile gönderdi beni.(zaten bunları daha öncede anlatmıştım) okuduğum kadarı ile takibe adetin 3-4.günü başlanıyormuş??? yarın için bende farklı bir hastaneden randevu aldım.ama bendeki şansa bakın randevu aldığım doktor benim şu anki doktorun eşiymiş.sanırım ailesel olarak bir çekim kuvveti uyguluyorlar bana.yarın kadına geçmişte yapılan işlemleri anlatırken eşinden bahsetsem bir türlü bahsetmesem binbir türlü.birde hastaneler aynı gruba bağlıymış.zaten sisteme girince görecek eşinin hastası olduğumu.kadına nasıl derim senin eşin benimle ilgilenmedi o yuzden bende sana geldim? ama diğer doktorlar hakkındada hiç ii yorumlar yapılmamış ve takibe adetin3-4. günü başlanıyorsa geçirmekte istemiyorum.ay ne yapsam acaba????
bende ayın 10 unda hasta olucam , yani internetten öyle gözüküyor , ama sanki hamileyim gibi hissediyorum , göğüslerim acıyordu , ondan öyle bi hayale kapılmıştım , ama o da geçti ..ya bu türk filmlerine falan hastayım ben kız sevgilisiyle yatıyor hemen hamile kalıyor ya
bende ayın 10 unda hasta olucam , yani internetten öyle gözüküyor , ama sanki hamileyim gibi hissediyorum , göğüslerim acıyordu , ondan öyle bi hayale kapılmıştım , ama o da geçti ..ya bu türk filmlerine falan hastayım ben kız sevgilisiyle yatıyor hemen hamile kalıyor ya
kızlarrrr yumurta takibi konusunda bilgisi olan varmı? Temmuz ayında doktorum yumurta takibi filan demişti ama ikinci gidişimde çatlatma iğnesi ile gönderdi beni.(zaten bunları daha öncede anlatmıştım) okuduğum kadarı ile takibe adetin 3-4.günü başlanıyormuş??? yarın için bende farklı bir hastaneden randevu aldım.ama bendeki şansa bakın randevu aldığım doktor benim şu anki doktorun eşiymiş.sanırım ailesel olarak bir çekim kuvveti uyguluyorlar bana.yarın kadına geçmişte yapılan işlemleri anlatırken eşinden bahsetsem bir türlü bahsetmesem binbir türlü.birde hastaneler aynı gruba bağlıymış.zaten sisteme girince görecek eşinin hastası olduğumu.kadına nasıl derim senin eşin benimle ilgilenmedi o yuzden bende sana geldim? ama diğer doktorlar hakkındada hiç ii yorumlar yapılmamış ve takibe adetin3-4. günü başlanıyorsa geçirmekte istemiyorum.ay ne yapsam acaba????
hmm tamam canım teşşekkürler ben folıcplus kullanıyorum önümüzdeki hafta içi bidaha gideyim bari doktora bu süredede 1 tane alayımda noolur noolmaz bu arada 3 gün önce bebiş ümidiyle kan testi yaptırdım bende kansızlık ve b12 eksikliği çıktı baya düşüktü değerlerim sanırım kansızlık var.beslenmeme dikkat etmeye başladım artık oruçta ne kadar mümkün olursa tabi yarından sonrda hamile olup olmadığım belli olur heralde adet zamanım geldi artık
kizlar benim aklima gelen birsey var... Hamilelikte sac boyamak yasakmidir?? Yani bebis icin zararlimidir?
can ım hepsı hallolur sen gonlunu ferah tut kı olumlu dusun olumlu olsun ınsallah kırmızı kart gormessın de hamıssındır yaaaavvvvvvv
ay görmem inşallah yav çok istiyorum bi bebişimin olmasınııı
aynen oyle yaaaaaa ınsallah hamıleyızdııııııııııııırrrrrrrrrrrrrr
kızlar gunaydınnnnnn dun doktora gittim. Smear testi yaptırdım ultrasona gırdım hersey tıkırında kıstlerden eser yok :) masallahhh banaaa Nazar hamıle kalmak ıstedıgımı soyledım doktoruma hapıda bırakmıstım zatı ama su anda bısı yok dıyemem dedı belkıde hamıssındır dedı :))) belırtıleırn onu gosterıyor dedı haydı bakalım ınsallah yaaaaaaa belkıde agustos bocegım yoldadır kızlarrrrr kasıkalrım ıyıce agrımaya basladı kafamı takmamaya calısyorum aama bu gıdısler bı sorakı cuamrtesı gıdıp kan yaptırcammmmmmm zaten reglıme kaldı 11-12 gun yaaaa cok heycanlıyımlutfen dua edın benım ıcın doktorda bıraz olumlu konsutu. su anda bısı goremıyomus kanda da bellı olmazmıs zaten sımdıde varsa reglı gununde ya da 1-2 gun once cıkar dedı :)))
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benm bat 11 ağustos kaldı 6 gün ve o gün benm doğum günüm o gün test yapacağım inş. Güzel Allah'ımın bana doğum günü hediyesi olur... çok heyecanlanıyorum nolur kızlar şu ramazan mübarek günlerde birbirmize dua edelim müslümanın müslümana duası geçermiş....
hiç birinizi tanımıyorum ama amaçlarımz isteklerimz bir olunca herkes için dua ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş...
ve bize BAYRAM ŞEKERlerimizi AĞUSTOS BÖCEKLERimizi göndersn inş.
öpüyorum hepinizi hayırlı ramazanlar
Hoşgeldin canım aramıza bende yeni sayılırım bi kaç gün oldu katılalıAy inşallah canım yaa en güzel doğum günü hediyesi olurdu vallaa Belirtilerin varmı canım peki adetin geçtimi?
yok canm daha geçmedi adetim... 28-30 gün arası adet oluyorum o yüzden bat 11 ağustos...
daha 6 gün var...
ama bildiğim kadarıyla adetin illa 10 gün geçmesi gerekmiyor adete 5 gün kala bile sonuç öğrenilebiliyomuş...
o yüzden ben 11 ağustos da doğum günmde yapacağım testi ama negatif çıksa bile adet olmadan umudumu yitirmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?