AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

bende ayın 10 unda hasta olucam , yani internetten öyle gözüküyor , ama sanki hamileyim gibi hissediyorum , göğüslerim acıyordu , ondan öyle bi hayale kapılmıştım , ama o da geçti ..ya bu türk filmlerine falan hastayım ben kız sevgilisiyle yatıyor hemen hamile kalıyor ya

Hmm tamam canım teşşekkürler ben folıcplus kullanıyorum önümüzdeki hafta içi bidaha gideyim bari doktora bu süredede 1 tane alayımda noolur noolmaz bu arada 3 gün önce bebiş ümidiyle kan testi yaptırdım bende kansızlık ve B12 eksikliği çıktı baya düşüktü değerlerim sanırım kansızlık var.beslenmeme dikkat etmeye başladım artık oruçta ne kadar mümkün olursa tabi yarından sonrda hamile olup olmadığım belli olur heralde adet zamanım geldi artık

kızlarrrr yumurta takibi konusunda bilgisi olan varmı? Temmuz ayında doktorum yumurta takibi filan demişti ama ikinci gidişimde çatlatma iğnesi ile gönderdi beni.(zaten bunları daha öncede anlatmıştım) okuduğum kadarı ile takibe adetin 3-4.günü başlanıyormuş??? yarın için bende farklı bir hastaneden randevu aldım.ama bendeki şansa bakın randevu aldığım doktor benim şu anki doktorun eşiymiş.sanırım ailesel olarak bir çekim kuvveti uyguluyorlar bana.yarın kadına geçmişte yapılan işlemleri anlatırken eşinden bahsetsem bir türlü bahsetmesem binbir türlü.birde hastaneler aynı gruba bağlıymış.zaten sisteme girince görecek eşinin hastası olduğumu.kadına nasıl derim senin eşin benimle ilgilenmedi o yuzden bende sana geldim? ama diğer doktorlar hakkındada hiç ii yorumlar yapılmamış ve takibe adetin3-4. günü başlanıyorsa geçirmekte istemiyorum.ay ne yapsam acaba????

hakketten sendeki sansa inanamiyorum o kdar doktor arasinda gidip esini mi buldun canim ya.. ben olsaydim soylerdim boyle boyle esiniz benimle pek ilgilenmedi diye... ama sans iste gelip sizi buldum diye...

minikgelin kullanıcısından alıntı
hımmm internetten okudumda adetinin ilk gününden itibaren 14 gün saycak ogunlerde hamile kalınıyormuş.. anlamadıgım şey hop diye hamile kalanlarında ogunmü denk geliyor .sanırım pskolojik olarak hamile kaldıgımı düşünüyorum yumurtalıgım çok agrıyor daha adetime 1 hafta var ama öle agrımazdı normalde... yüüzmde kocaman sivilce çıktı bi kaç tane.. normalde hiç sivilce çıkmaz bende.. midem şiş orucum ona ragmen..belki hamile kalmak istedigimdenmi böle hisediyorum anlamadım gitti.. ilk denemelerimizde keşke hamile kalsak.. bu ayın 11 inde adet olcam bakalımmm umarım olmam:)

Minik gelin bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum bende 1buçuk aylık evliyim yaklaşık yumurtlama dönemimden sonra benim idrarımda koku başladı karnım şişip gazlanmaya başladı adet dönemimde olmadığım halde ağız çevremde iltihaplı sivilce çıktı arada göğsüm şişliyo ayrıca 2 haftadır çabuk tüylenme varr ve tüy alırkende canım çok yanıyoo.. Bende şüpheleneip 3gün önce kan testi yaptım sonuç Bchg 1 çıktı yaani sonuç negatif ama bende demir ve B12 eksikliği varmış kansızlık nedeniyle belkide henüz çıkmamıştır diye bi umut var içimde bakalım Benimde adet dönemim yarın başlıyor inşallah olmam yaa 30 günde 1 adet görüyorum düzenlidir gelmezse bi kaç gün idrar testi yapıcam bu seferde inşallah üçümüzde hamileyizdir kızlar yaa adet olmayız inşallaaah

Sende bayan doktor olsun istedim daha rahat hissederim kendimi diye düşündüm yüzden size geldim dersin ama hakkaten komik olmuş durumun

can ım hepsı hallolur sen gonlunu ferah tut kı olumlu dusun olumlu olsun ınsallah kırmızı kart gormessın de hamıssındır yaaaavvvvvvv

kizlar benim aklima gelen birsey var... Hamilelikte sac boyamak yasakmidir?? Yani bebis icin zararlimidir?

canım benım ablam yenı dogum yaptı sadece ılk 3 ay boyamadı ondan sora boyadı doktoru bı sakınca yok dedı hatta agda olayınıs ormustuk bı sakıncası varmı dıye boyle seyler uydurmaca sac boyasıda agdada zarar vermez demıstı :))

ahh norhan bı cocugumuz olucakkk Bende hastayım valla aman allah bu gunlerımızıde aratmasında hayırlkısıyla hamıs olcaz hepımız ben hıssedıyorum olumlu dusunursek olumlu olur valla ben hamıle kalıcam ınanıyorum dıyenlerın forumu sekerlerımmmmm allahın ıznıyle hamıs olucazz ...

canım çok sevindim senın adına inşallh hamişssindir ilk senınle seviniriz..ben bugünde adet olmadım sanırım kürtajdan sonra günler şaştı neyse bekliycem artık yaa..

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benm bat 11 ağustos kaldı 6 gün ve o gün benm doğum günüm o gün test yapacağım inş. Güzel Allah'ımın bana doğum günü hediyesi olur... çok heyecanlanıyorum nolur kızlar şu ramazan mübarek günlerde birbirmize dua edelim müslümanın müslümana duası geçermiş....
hiç birinizi tanımıyorum ama amaçlarımz isteklerimz bir olunca herkes için dua ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş...
ve bize BAYRAM ŞEKERlerimizi AĞUSTOS BÖCEKLERimizi göndersn inş.
öpüyorum hepinizi hayırlı ramazanlar

Hoşgeldin canım aramıza bende yeni sayılırım bi kaç gün oldu katılalı Ay inşallah canım yaa en güzel doğum günü hediyesi olurdu vallaa Belirtilerin varmı canım peki adetin geçtimi?

Hoşgeldin canım aramıza bende yeni sayılırım bi kaç gün oldu katılalı Ay inşallah canım yaa en güzel doğum günü hediyesi olurdu vallaa Belirtilerin varmı canım peki adetin geçtimi?

yok canm daha geçmedi adetim... 28-30 gün arası adet oluyorum o yüzden bat 11 ağustos...
daha 6 gün var...
ama bildiğim kadarıyla adetin illa 10 gün geçmesi gerekmiyor adete 5 gün kala bile sonuç öğrenilebiliyomuş...
o yüzden ben 11 ağustos da doğum günmde yapacağım testi ama negatif çıksa bile adet olmadan umudumu yitirmicem

Benimde 6sı yani yarın falan olmam gerekiyo normalde ve 30 günde bi adet oluyorum canım bu hafta sonu gelmezse salı falan bidaa giderim doktora heralde yitirmeyelim tabi canım umudumuzu gelene kadar

Peeh kimse kalmamış ooh tabi kocişlerinizin yanındasınız ben olsam bende girmem bizde oturalım bi başımıza özledim kocacııımı yaa neyse yarında tüm gün ben kocacığımla vakit geçircem nasılsaa Neyse kocacım uğruycak birazdan devriyedeyken ona güllaç siparişi vermiştim heheh bu bahaneyle görcemde Hadi iyi geceler herkeseee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…