insallahh canim yaaa
vallah bende hic dusunmedim.. Kendimi hamile olarak dusundugumde hep nedense pembis pembis bi oda hazirliyo olarak goruyorum
sende benım gıbı pembıs amann allah hayırlısı versınde yınede ıcımden nedense kız olcak gıbı gecıyor
bengisu :
sen böyle umutlu olduktan sonra zaten bebeğin fazla bekletmez seni. moral çook çoooook önemli bravo sana valla tebrikler
Teşekkürler canım ay hadi bakalım inşallaaaah valla yarın adet dönemim inşallah olmam yaa hayla ümidim var kanda çıkmasadaa..
arkadaşlar 2 gündür folıcplus kullanmaya başladım ama oruç nedeniyle bi iftardan sonra bide sahurdan önce alıyorum günde 3 tane alınması gerkiyormuş ama ben çok yakın olmasın birbirine alış zamanı diye 2 tane kullanıyorum sizce yeterli olurmu bu yoksa 3 saat arayla 3 tanesinide kullanmalımıyım? Yaa bi bebişi çok istiyorum inşallah bu ay olur yaa... Allahım sen bu mübarek ramazan ayının hürmetine tüüüm bebiş isteyenlere nasip eyle allaaahııım...
canım oyle olmaz 3 saat arayla. Bıde san agunde 3 tane kullanmanı doktorun mu soyledı benım bılşdıgım ve eczanelerıme hastalarıma onerdıgım genelde gunde 1 tok karnınadır??inşallah olmassın hasta allah gonlune gore verır
hayatim ben icmiyorum daha.. Eczaneden alabiliyormuyuz recetesiz yoksa doktoruma gidip yazdirmaliyim?
yok bebeısım receteye gerek **folbıol tab.** günde bir defa tok karnına içiceksin bebişin oluşmaya başlayınca onun eksıklıklerını gıderıcek ıcmende hıc bır sakınca yok hamıle kalmaya calısan tum bayanlara verır doktorlar vucuttakı eksıklıklerı bebıs oluncada onun eksıklıklerını tamamlar .. Ben içiyorum dunden beri
dur bugun is cikisi bende alayim bundan.. Sende folbiol tab. Mi iciyosun.. Cunku bussuru farkli isimleri var kadinlarkulubundende okuyoruz.. Senin ictiginden alayim..
dur bugun is cikisi bende alayim bundan.. Sende folbiol tab. Mi iciyosun.. Cunku bussuru farkli isimleri var kadinlarkulubundende okuyoruz.. Senin ictiginden alayim..
canım oyle olmaz 3 saat arayla. Bıde san agunde 3 tane kullanmanı doktorun mu soyledı benım bılşdıgım ve eczanelerıme hastalarıma onerdıgım genelde gunde 1 tok karnınadır??inşallah olmassın hasta allah gonlune gore verır
folbıol folıc plus folıdoce daha bırsuru cesıdı var. Ama ben folbıol aldım cunku dozu tam ayarlı dunde doktora gıtmıstım dedım agrentı olsun sorıyım folıc plus ıstıyordum doktor dedı folbıolle basla tamamdır dedım. Folbıol ıcıyorum aşkitom 1,42 tl fıyatı
yok eczacı söylediydi naapmalıyım peki yaa 1 tane doğru olurmu acaba kullanan yokmu aranızda yaa 2 tane yeterlidir dimi ozaman şimdilik böle devam ediimmi ben?
mg si ne peki.. Varmi farkli oranlari canim birde onu sorayim.. Ayy fiyati onemli degil bebisimize saglik getirsin yeterkiii... Tesekkur ederim bitanemmm
yok eczacı söylediydi naapmalıyım peki yaa 1 tane doğru olurmu acaba kullanan yokmu aranızda yaa 2 tane yeterlidir dimi ozaman şimdilik böle devam ediimmi ben?
canım benım sımdı bı arastırma yaptım evet 3*1 kullanılıyor yanı gunde 3 defa 1 tab ama doktor onerısı buan sart ıcerıgı farklı cunku bıde aralıkları acman lazım cok yakın ıcme kafana gore 2 ye 1 e dusurme oyle yapıcaksan folbıol al aynı sey gunde 1 defa tok karnına kullan daha saglıklı
sanirim folic plus in 3 kerealinmasi mg sinin dusuk oldugu icin.. Ve folbiol un mg si yuksek oldugu icin 1 kere alindiginda ayni orani karsiliyor? Oylemiiiii bebisim?
evet bebısım bıde folıc plus ın ıcınde baska bır vıtamın daha var onu uygun gorurse doktor 3 kere ıcıldıgı ıcın 3 e boluyor bazı hastalarda bıraz daha hafıf kullanımlıoldugu ıcın canımmmm
tamam canim.. Ben zaten her gun multivitamin de iciyorumm ama bugun is cikisi folbiol aliyim.. Doktor kontrolumuzu yaptirdik ise saglam baslayalim.. Bebislerimiz sapasaglim olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?