biz de bu mübarek ayda bebişimiz olsun diyenlerdeniz...inşallah bu ay tutar ve burdan hep beraber hamileler forumuna geçeriz...ben yeni üye oldum bu arada...bu forumu nasıl takip edecem? biri yardım etse..
canım selam o bende zaman zaman oluyor gecen gun doktora sordum nedır ne degıldır dıye zaman zaman herkeste olur onemsencek bısı degıul baska seylere yorma dedı canım sen yınede umudunu yıtırme olumlu dusunmek lazım bılıyosun ama bekle bakalım reglı gecınce test yaparsın bısı kalmamaıs zaten gecmesıne ınsallah kırmızı kart gornmessın canım allah gonlune gore verır ınsallah
teşekür ederim canım gerçekten de çok sıcak bi topik aslında bu ay hiç takılmak istemiyordum fakat sizin olaylara yaklaşımınızı farklı gördüm çok pozitifsiniz rabbim gönlümüze göre versin inşallah canım bende 1 yıl iki aylık evliyim yakınız sanki canım inşallah adet olmazsın veeeeeee göbüşün bebiş dolaaaarr............
canım birde demir eksikliği demişsin bende var aslında fakat çok değild,i adetimde çok düzenli ve hiç ne aksar ne de yoğunluğu değişirdi bende şaşırdım bu sefer ped bile kullanmadım sadece wc de gördüm ilk gün ikinci gün de peçetede gördüm sonraki gün de bir iki defa gördüm bi daha bişi olmadı.......
biz adet sonrası gün aşırı çalışıyoruz her gün çalışmak sperm açısından zaralı olur diye bakalım hayırlısı ama iki gündür kasıklarımda bi acayiplik var sanki bölee seyrime oluyo gibi şişeden su boşalıyo gibi lıkır lıkr
evet evet videoları iziliyoruz eşimle izlerken bile insan heyecanlanıyo benimde eşim çok üzülüyo her adet oluşumda rabbimin sağnak sağnak rahmetinin yağdığı şu mubarak aylar günler dakikalar hürmetine isteyen tüm kardeşlerime ve bana bu güzel mutluluğu yaşatsın tatlı tatlı bebişler versn inşallah
selam kızlarr agostos böcegi bende istiyorum:))))))))))
biz de bu mübarek ayda bebişimiz olsun diyenlerdeniz...inşallah bu ay tutar ve burdan hep beraber hamileler forumuna geçeriz...ben yeni üye oldum bu arada...bu forumu nasıl takip edecem? biri yardım etse..
selam kizlar.. nasil geciyor pazar gununuz.. benimkisi iste bende sabahtan temizligimi yaptim yemegimi yaptim camasirlari yikadim astim.. simdi biraz oturdum kk da neler var bakiyorum.. hapi biraktim 2 gun oldu!! :) direk attim cope dogum kontrol hapini daha 6 tane vardi bakalimm simdi kirmizi karti gormeyi bekliyorum gordukten sonra calismalara baslicammm.. kocis gitmis dun folbiol u de almis bana.. bugun icmeye baslicam folik asit i
canım gunaydın ibnsallah hamılesındır yabıze oncuolursun ınsallah bence 2-3 gun daha bekle mevsımlerden dolayı 2 gun falan gecıkebılıyor 3 gun sora hala gelmemıs olursa hemen kan testı yap kıkesınolsun ınsallah hamıssındırr yaaa ben bıle heycanlandım benımde regl olmama 10gun kaldı cok heycanlıyım goguslerım buyudu bıde kasıklarıma agrılar gırıyor sureklı ama ben beklemedeyım hala ınsallah sen hamıssındır kuzu
selam kizlar.. nasil geciyor pazar gununuz.. benimkisi iste bende sabahtan temizligimi yaptim yemegimi yaptim camasirlari yikadim astim.. simdi biraz oturdum kk da neler var bakiyorum.. hapi biraktim 2 gun oldu!! :) direk attim cope dogum kontrol hapini daha 6 tane vardi bakalimm simdi kirmizi karti gormeyi bekliyorum gordukten sonra calismalara baslicammm.. kocis gitmis dun folbiol u de almis bana.. bugun icmeye baslicam folik asit i
offff kızlarr yaa hala hastalanmadım çok sıkıntım var 2 ağustostan beri bekliorum en iisi yarın gidiyim bi söktürücü falan yazsın
Dur kız önce hamiş olmadığına emin ol öle iç isterseen sonra bebiş falan varsa onu söktürmesin sakııın..
canım ben mayıs ayında kürtaj oldum 37 gün sonra ilk adetimi oldum sonra 2 ay korunduk ağustosta başlıycaktık çalışmalara ama hala adet olmadım bugünde herşeye rağmen meraktan çıkmak için test yaptım negatif çıktı zaten korundum biliodum ama hadi dedim kaçak maçak olmasın..o yüzden bi doktora gidiyim bide akıntım var belki enfeksiyon olabilir
Aaaamiiin canım inşallah tez zamanda Allah hepimizede verir yaa bende hayla adet olmadıım gününde gelirdi hep iç aksatmazdıı dün gece idrar testi yaptım %70 lik şans olanlarından negatif çıktıı yaa bebişim varsada hayla görünmüyosa yuh artık yaani yaa kız olursa bu gidişle adının birini naz koyacam Bengisu naz veya Tuana naz güzel olur heralde :))) Bende araştırmıştım 2 günde 1 çalışmak lazımmış canım sperm kalitesi açısından önemliymiş zaten bizim öyle oluyo eşimi 1 gün görüp birgün göremiyorum çünkü eşim jandarma bu aralar hep 1gün nöbet 1gün izin olarak çalışıyolar ve çok yoruluyo e haliyle dahada yormamak lazım :))) inşallah en kısa zamanda birbirimizin mutlu haberlerini alırız canım yaa :)))
Hoşgeldin canım valla ben yeni evli olmama rağmen bende istiyorum hemde çok ama çoookÇocuk delisiyimdirde ben biraz nerde bi bebiş görsem sevip mıncıklayasım gelir aah ah bi bebişimiz olsada kendi bebişlerimizi sevsek artıık :)))
Yav şuanda 4 kişiyiz gözüküyo ama niye benden başka kimse bişii yazmıyoo kendi başıma konuşuyomuş gibi hissettim kendimii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?