AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

biz de bu mübarek ayda bebişimiz olsun diyenlerdeniz...inşallah bu ay tutar ve burdan hep beraber hamileler forumuna geçeriz...ben yeni üye oldum bu arada...bu forumu nasıl takip edecem? biri yardım etse..

biz de bu mübarek ayda bebişimiz olsun diyenlerdeniz...inşallah bu ay tutar ve burdan hep beraber hamileler forumuna geçeriz...ben yeni üye oldum bu arada...bu forumu nasıl takip edecem? biri yardım etse..

hoşgeldin canım inşallah olur ..canım anasayfadan gebelik bölümüne geliceksin biraz aşağıya inip başlığımızı hep bulabilirsin yada bulamazsan kendi profiline girer yazdığım cevaplar kısmından nerelere ne yazmışssın bulabilirsin..zaten bi kaç gün forumda dolaşsan nerde ne var öğrenirsin kolay canım..

tmm cnm bnm çok sgl aslında biz iki kez denedik ve sonra korunduk tam emin deilim bebek için bi an acaip istiyorum bi an çok zor geliyor... işe yeni başlamamın büyük etkisi var.. bide kaynanamdan hiç haz etmiyorum kaynanam bakcak mecbur.. agzıyla bakıcıya para vereceginize ben bakarım bakıcı parasını bana verirsiniz dedi.. insan torununa bakıyor diye para alırmı... hoş görümcemin çocuklarınada bakmış para almak şurada dursun para vermiş torunlarına kıyafetler almış habire..şimdi eşimle birlikte çalışıyoruz diye bizi zengin görüyorlar ama arabamız bile yok anca geçiniyoruz...bebek olunca kaynanam gelip bizze bile yerleşir ... benim tahamülüm yok malesef jkesinlikle düşünce farklılıgımız çok.. öle işte ... eşim çok istiyor.. kaynanam olmasa bende isterdim sanırım..

Aaaamiiin canım inşallah tez zamanda Allah hepimizede verir yaa bende hayla adet olmadıım gününde gelirdi hep iç aksatmazdıı dün gece idrar testi yaptım %70 lik şans olanlarından negatif çıktıı yaa bebişim varsada hayla görünmüyosa yuh artık yaani yaa kız olursa bu gidişle adının birini naz koyacam Bengisu naz veya Tuana naz güzel olur heralde :))) Bende araştırmıştım 2 günde 1 çalışmak lazımmış canım sperm kalitesi açısından önemliymiş zaten bizim öyle oluyo eşimi 1 gün görüp birgün göremiyorum çünkü eşim jandarma bu aralar hep 1gün nöbet 1gün izin olarak çalışıyolar ve çok yoruluyo e haliyle dahada yormamak lazım :))) inşallah en kısa zamanda birbirimizin mutlu haberlerini alırız canım yaa :)))

selam kızlarr agostos böcegi bende istiyorum:))))))))))

Hoşgeldin canım valla ben yeni evli olmama rağmen bende istiyorum hemde çok ama çoook Çocuk delisiyimdirde ben biraz nerde bi bebiş görsem sevip mıncıklayasım gelir aah ah bi bebişimiz olsada kendi bebişlerimizi sevsek artıık :)))

Valla bende yeni üya sayılırım canım 1 hafta falan oldu bende tam çözebilmiş diilim ama yinede söyliim bu sayfada seçenekler var ya ordan kayıt ol buraya ha bide forum takipten yazdığım mesajlardan giriyorum ben son yazdığım yerlere öyle bulması daha kolay oluyo burayı :))

selam kizlar.. nasil geciyor pazar gununuz.. benimkisi iste bende sabahtan temizligimi yaptim yemegimi yaptim camasirlari yikadim astim.. simdi biraz oturdum kk da neler var bakiyorum.. hapi biraktim 2 gun oldu!! :) direk attim cope dogum kontrol hapini daha 6 tane vardi bakalimm simdi kirmizi karti gormeyi bekliyorum gordukten sonra calismalara baslicammm.. kocis gitmis dun folbiol u de almis bana.. bugun icmeye baslicam folik asit i

offff kızlarr yaa hala hastalanmadım çok sıkıntım var 2 ağustostan beri bekliorum en iisi yarın gidiyim bi söktürücü falan yazsın

hadi bakalım iç canım ben de folbiol kullanıorum 8 aydır:)

Ayy inşallah inşallaaah hayla gelen giden yok bendee ama dün gece sahurda dayanamayıp şu üç liralır testlerden aldıydım %70 olasılıklı yaptım negatif çıktıı ama yaaadet belirtilerimde cuma gecesi vardı sonra ertesi gün kayboldu sadece akıntı gelmiş o gelmedikçe ben heyecanlanıyorum burdaa bugün 2. günüm gelmeyecek gibi yine ama niye ozaman testlerde hep olumsuz çıkıyoo öyle çok duydum tüm testleri olumsuz çıkıpta sonra ultrasonda 2 aylık hamile çıkan ay gelmezse salı bidaha kan ve busefer idrar testinede gidicem ay inşallaaah hamileyimdiiir Allash hepimize bu ay birer bebiş verir inşallaaaah... Bakalım açılışı kim yapacak

Canım yeni bırakmışsın hapı bence korununda 2-3 ay sonra çalışmalara başlayın derim ben bi araştır bence bunu canım yaa bi sorun yaşama sonra bende kullanıyodum hap evlenmeden 2 ay önce bırakmıştım yani 3- 3buçuk ay falan oldu heralde ben bırakalı bu ay çalıştık bakalım tutmuştur inşallaaah

offff kızlarr yaa hala hastalanmadım çok sıkıntım var 2 ağustostan beri bekliorum en iisi yarın gidiyim bi söktürücü falan yazsın

Dur kız önce hamiş olmadığına emin ol öle iç isterseen sonra bebiş falan varsa onu söktürmesin sakııın..

Dur kız önce hamiş olmadığına emin ol öle iç isterseen sonra bebiş falan varsa onu söktürmesin sakııın..

canım ben mayıs ayında kürtaj oldum 37 gün sonra ilk adetimi oldum sonra 2 ay korunduk ağustosta başlıycaktık çalışmalara ama hala adet olmadım bugünde herşeye rağmen meraktan çıkmak için test yaptım negatif çıktı zaten korundum biliodum ama hadi dedim kaçak maçak olmasın..o yüzden bi doktora gidiyim bide akıntım var belki enfeksiyon olabilir

Hmm anladım canım e öyleyse git tabi biran önce adet olda çalışmalara başla yetişsin bebişin bu aya bu arada ben kürtajdan ve tabi doğumdan çok korkuyom oyüzden sormadan edemiycem zor oluyomuş kürtaj duyduğuma göre Allah bidaa kürtaj falan yaşatmasın canım yaa özel diilse sorabilirmiyim neden kürtaj oldun düşükmü geçirdin canım? İnşallah Allah bidaha öyle şeyler yaşatmaz canım sana sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza inşallaaah..

kaç günün geçti canım senin belki geç döllenme falan diyolar öle olduysa biraz daha bekle derim yada kan tasti yaptırsan çıkar inşalllah senin hayırlı haberlerini okuruz burada sonra günü geçen herkes sırasıyla verir bu tatlı haberi inşallah bana da verir rabbim bi yumoşcuk komşum bu gece rüyasında benim güzel bi erkek çocuğu doğurduğumu görmüş dua et mübarek ayda rabim hayırlısını versin diyo oda hamile:):)

Yav şuanda 4 kişiyiz gözüküyo ama niye benden başka kimse bişii yazmıyoo kendi başıma konuşuyomuş gibi hissettim kendimii..

rabbime dua ediyorum hayırlısıyla sağlıklı bi evlat ver diye ve rabbim sana ellerini açmış tüm kardeşlerimin dualarını da kabul et diye arkadaşlar birbirimiz için dua edersek dualar kabul olurmuş çünkü günahsız dille yapıldığı için rabbim bizi kapısından geri çevirmez inşallah mübarek ayda

hoşbuldum canımm burda olmakk ğüzell vee eglenceliinş olurr kaç yılık evlisin yaşın kaç

[arkdaşlarr kendimizi tanıtsak çok daha iy olur gibi geliyorr kaçyılık evlisinz kaç yaşındasınız ve nezamndır çoçuk istiyosunuzzzz

ben kendimi tNITIM 28 YAŞINDAYIM 5 YILIK EVLİYİM BU SENE KARAR VERDİK BEBİŞEEE sizlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…