AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

inşallah batlarımızda hamilelik heyecanını beraber yaşarız canım :97:

inşallahhhhh allahım duy sesımızı meleklerın senden kucuk melekler daha dılıyor hayırlısıyla bızlere saglıklı hayırlı melekler nasıpp ettt... papatyam senın 7 gun sora hap bıtmıyor mu bıttıkten 4 gun ıcınde olursun hemen mı oluyosun kuşum snen?

Son düzenleme:

21 Temmuzda basladim iste hayatim hapa 21 draje.. Bugun 16. gunum geride 6 tane daha hap kaldi bu aksam icecegimle birlikte.. normalde hapim bitince 3. gun hemen geliyor.. gecen ay 21 temmuzda adet oldum benim adetlerim hep 7 gun geri atiyor.. 10 Mayis 3 Haziran 27 Haziran ve 21 Temmuz son adetlerim.. aboo goruyonuz demi kizlar son 4 adetimi ezbere biliyorum.. ama lutfen Mayistan oncekileri sormayin

hea sımdı anladım. Catlak sporsun sen ben genelede 4. Gun falan oluyordum ama normal dongude 28 unde bır olurum neysem ya kalmıs surda 11-12 gunumuz bakalım kırmızıları yıycekmıyız

hea sımdı anladım. Catlak sporsun sen ben genelede 4. Gun falan oluyordum ama normal dongude 28 unde bır olurum neysem ya kalmıs surda 11-12 gunumuz bakalım kırmızıları yıycekmıyız

Evet var biraz catlaklik canim dogru soyluyorsunnn toptan bu gece birakasim var vallah hapi.. zaten doktor da mecbur birakacaksin diyince hemen birakasim geliyor.. son 6 guncugu icmesem nolurrr ki hic biseycikk olmazz

Evet var biraz catlaklik canim dogru soyluyorsunnn toptan bu gece birakasim var vallah hapi.. zaten doktor da mecbur birakacaksin diyince hemen birakasim geliyor.. son 6 guncugu icmesem nolurrr ki hic biseycikk olmazz

kusum benım ben sana dedım su anda fuculı ıcıyorsun zaten sımdı bıraksan 3 gun sora regl olcaksın daha erken vede daha cabuk baslıycaksın calısmalara zaten hapı bıraktıktan sorakı tarıhlerın onemlı bakalım normelde kac gunde bır oluyorsun ole yanııııı. catlaklık kımde yokkıııı

iste bu yaaa iste buu.. destek bekliyorum kizlar boyle BIRAK HAPI dicek birisini bekliyorum iste benim hayatimmm soyledi en sonunda hahaha duyuru: Gulsah bu gunden itibaren hapi birakiyorr!!!! o son kalan 6 lik hap kutusu bu aksam cope gidebilir!!!

iste bu yaaa iste buu.. destek bekliyorum kizlar boyle BIRAK HAPI dicek birisini bekliyorum iste benim hayatimmm soyledi en sonunda hahaha duyuru: Gulsah bu gunden itibaren hapi birakiyorr!!!! o son kalan 6 lik hap kutusu bu aksam cope gidebilir!!!

yavrum benım bırak ulennn bırakkk gitsin en fazla erken reglı olursun sende zaten bunu ıstıyosun yavrusum erken baslakı erken bıtsın erken bıtsınkı calısmalar baslasınnnnnn gulsah saneye cıksınnnnn wooowwww

oruclu olmasam seni yerdim ki simdiiii ama olmaz orucum bozulurrr

o zaman ben seni yıyım bugun tutamadım gece kalkamayı unuttugumdan dolayı :)))

anemmmmm korktummm

kizlar hadi isimleri konusalim dun konusmada aksam uzeri selin arkadasimiz acmis ama arada kaynayivermisss yaaa birsey dicem.. benim kiz olursa MASAL ismi cok hosuma gidiyo.. harbiden biraz catlaklik varmi bendeee? yada ECRIN

anemmmmm korktummm

kizlar hadi isimleri konusalim dun konusmada aksam uzeri selin arkadasimiz acmis ama arada kaynayivermisss yaaa birsey dicem.. benim kiz olursa MASAL ismi cok hosuma gidiyo.. harbiden biraz catlaklik varmi bendeee? yada ECRIN

masal ıyıdır ama ecrını ben kendı adıma pek sevmem benimde yaça çok hoşuma gidiyor. gerçi kız olursa ıkı ısımlı olcak ılk ısmı bellı :))

Ecrin Allahin bir hediyesi demekmis.. anlami cok guzel.. Yaca ne demek ki canim? Ilk ismi ne olcakk merak ettimmmm

yavrusum AYÇA demek istedimm :79: ilk ismi nefise canım esımın annesı esım 6 yasındayken araba kazasında vefat etmıs onun ısmı hem severım hemde ben dedım onu koyalım ıkıncı ısmıde ayça NEFİSE AYÇA BAL uyumlu oldu sankimmmmm

Ben kız ismi olarak ASEL ismini çok seviyorum .Aslında hiç kimsenin hoşuna gitmiyor ama bal gibi anlamına geliyormuş.Cenneteki dört ırmaktan biri bal ırmağı anlamındaymış. Erkek ismi olarakta KUZEY,POYRAZ ve DORA isimleri kulağa hoş geliyor.Sizce Asel ismi kulağa çok mu kötü geliyor?

NEfISE AYCA ayyy cok guzel uyduuuu.. bende diyorum yaca ne yaaa

asel guzel bi isimmis cnmm

asel sevdım bu ısmı bak asıl gıbı asel kızım gel buraya pıs onlar dokunma Olabılrı evet ay ınsallah bebıslerımız olurda burda yaslarını konusuruzzzz

Eeee ya erkek olursa ben hıc erkek ısmı dusunmedım kıııııııııı hımm bıraz kafa patlatıyım bu konuda

asel sevdım bu ısmı bak asıl gıbı asel kızım gel buraya pıs onlar dokunma Olabılrı evet ay ınsallah bebıslerımız olurda burda yaslarını konusuruzzzz

insallahh canim yaaa

Eeee ya erkek olursa ben hıc erkek ısmı dusunmedım kıııııııııı hımm bıraz kafa patlatıyım bu konuda

vallah bende hic dusunmedim.. kendimi hamile olarak dusundugumde hep nedense pembis pembis bi oda hazirliyo olarak goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…