canım hoşgeldin inşallah hediyen olur allah dualrımıızı kabul etsinslm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benm bat 11 ağustos kaldı 6 gün ve o gün benm doğum günüm o gün test yapacağım inş. Güzel Allah'ımın bana doğum günü hediyesi olur... çok heyecanlanıyorum nolur kızlar şu ramazan mübarek günlerde birbirmize dua edelim müslümanın müslümana duası geçermiş....
hiç birinizi tanımıyorum ama amaçlarımz isteklerimz bir olunca herkes için dua ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş...
ve bize BAYRAM ŞEKERlerimizi AĞUSTOS BÖCEKLERimizi göndersn inş.
öpüyorum hepinizi hayırlı ramazanlar
Peeh kimse kalmamış ooh tabi kocişlerinizin yanındasınız ben olsam bende girmem bizde oturalım bi başımıza özledim kocacııımı yaaneyse yarında tüm gün ben kocacığımla vakit geçircem nasılsaa Neyse kocacım uğruycak birazdan devriyedeyken ona güllaç siparişi vermiştim heheh bu bahaneyle görcemde Hadi iyi geceler herkeseee...
canım hoşgeldin inşallah hediyen olur allah dualrımıızı kabul etsin
bak sennn hem devriye hem kaçamak:):)
Yaa olamaz yaa galiba kırmızı kart yiyceem belirtilerim başladıı belim ağrıyo karnım zaten felaket şişti ve şimdide dizlerim halsizleşmeye başladıı of yaa olmadıı tutturamadııık yarın gelcek kesin...
selam kızlar geçmişinizi olkudum ve okadar rahatladım ki muhabbetleriniz çok tatlı okadar pozitifsiniz ki rahatlamamak elde dğil bende geçen ayın 26 sında adet oldum fakat çok az oldu normalde 6-7 gün süren adetim 2gün sürdü ve toplasan bi pad olmazdı bizimde bu ay 5. ayımız olacak inşallah bu ayın hürmmetine hepimiz dileklerimize kavuşur ve bu mutluluğu bizde tatmış oluruz ....... önmüzdeki adet günüm 22 ağustos ve inşallah bu ay rabbim yüzümüzü güldürür
herşeyde bi hayır var tatlım öle deme belkide gelmiycek:)
selam kızlar geçmişinizi olkudum ve okadar rahatladım ki muhabbetleriniz çok tatlı okadar pozitifsiniz ki rahatlamamak elde dğil bende geçen ayın 26 sında adet oldum fakat çok az oldu normalde 6-7 gün süren adetim 2gün sürdü ve toplasan bi pad olmazdı bizimde bu ay 5. ayımız olacak inşallah bu ayın hürmmetine hepimiz dileklerimize kavuşur ve bu mutluluğu bizde tatmış oluruz ....... önmüzdeki adet günüm 22 ağustos ve inşallah bu ay rabbim yüzümüzü güldürür
gene yalnızları oynuyorum yaa gece hiçmi kimse olmaaz herifi uyuttum size kaçtım ama kimsecikler yoook ayrıca çatlayacamda meraktaan test yapmamak için zor tutuyom kendimiii daha 1 gün oldu adet gecikeli oof off yapsammı acabaa?
slm kıslar ugrayamadım bu sıralar..
Size bşy sorcam adetime 4-5 gün var... Sol kasıgımda sürekli seyirme var çok garip bşy kalp atıyor sanki orada normalde hiç böle olmamıştı.. Sizce neden olabilir... Kabızımda bu bi kaç gündür acaba ondanmı diyorummm internetten baktımmm ya gaz var yada hamilesin gibi yorumlar çıkıyor kasık seyirmelerine.. Bilgisi olan varmı acaba..
canım çok sevindim senın adına inşallh hamişssindir ilk senınle seviniriz..ben bugünde adet olmadım sanırım kürtajdan sonra günler şaştı neyse bekliycem artık yaa..
[ı]selam kızlarr agostos böcegi bende istiyorum:))))))))))[/ı]
selam hosgeldınnn hepımızın derdı agustos bocegıı :))) allah hepımız hayırlısıyla verırı ınsallahhhh
Hoş geldin canım aramıza bende bu topiği çok beğenip oyüzden buraya katılmıştım hahhatende bu topiktekiler çok sıcak ve insanı rahatlatmak için ellerinden geleni yapıyolarSende katıl mutlaka neyse konumuza dönelim bende daha 1buçuk aylık evliyim yeni başladık yaani bu yola bizde bi bebiş istiyoruz en geç bugün adet olmam gerekirdi ama henüz gelen giden yok bu arada bende demir eksikliği ve B12 var bu yüzden olsa gerek bende aynen 2-3 gün anca adet olabiliyorum ve 1 pedi bile dolduramıyorum özelliklede yaz aylarında böyle oluyo sıcaklardanda kaynaklanıyo olabilir tabi ama merak etme azda olsa oluyosun ya bi sorun yok demektir belki kansızlık başladıysa ondanda olmuş olabilir tabi neyse çenem düştü galiba gece gece kimse yok sıkıntıdan olsa gerek İnşallah canım yaa bu mübarek ay hepimize uğurlu gelirde bebişlerimiz olur hepimizinde Buarada ayın 9undan sonra iyi çalışın bak dersinizi yumurtlama zamanı bol şans sizee ha ayrıca videolara bi göz at derim ben dün gece komple oturdum bebiş videosu izlediydim özelliklede bebişin oluşum videosunu
madem bizi çok beğendin sende katıl canım bize beraber ilerleyelim hoşgeldin..bu ay çok önemli bi ay inş yüzümüz güler ama hakkımızda hayırlısı ise..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?