AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

canım hoşgeldin inşallah hediyen olur allah dualrımıızı kabul etsin

bak sennn hem devriye hem kaçamak:):)

canım hoşgeldin inşallah hediyen olur allah dualrımıızı kabul etsin

bak sennn hem devriye hem kaçamak:):)

Neerdee kapıdan bırakabiildi ancaa karakolda işler yoğunmuş gene bi gördüm gitti of yaa neyse bu vesileyle görmüş oldum tatlımda cabası 2paket almış bide yarısını bile bitiremedim yaa gülsuyunu çok koymuşlar ağır geldi oyüzdende neyse ben daha güzel yapıyom yaa bidaa aliimde yaprağını ben yapiim bari

Yaa olamaz yaa galiba kırmızı kart yiyceem belirtilerim başladıı belim ağrıyo karnım zaten felaket şişti ve şimdide dizlerim halsizleşmeye başladıı of yaa olmadıı tutturamadııık yarın gelcek kesin...

kızlar Bugün dinlediğim bir haber....

"Bir anne 24 saat içinde dört çocuğunu açlıktan kaybetti, geriye bir tek çocuğu kaldı."

kendimi o annenin yerine koydum. Bir evladı kaybetmenin acısına dayanamayız.

Afrika daki kardeşlerimiz için sms yolu ile yardımda bulunabiliriz. Ayrıca diyanet işleri başkanlığının açıklamasına göre üç sms bir fitre ediyor.
diyanetimize güvenelim, önemli olan niyettir, adım atmaktır.
bu konuda gereken duyarlılığı göstereceğimizden hiç şüphem yok...Allaha dua ettim günahlarımızı bağışla diye ve şükrettim verdiği nimetlere.bize dünyada ne kadar büyük bit lütuf dalından koparıldığı gibi soframıza gelen nimetler.kalan yemekler hep çöpe gidiyor.DEDİM Kİ çöpe attarken artıkları neden çocuklarımızı düşünmedim.yediğimiz yiyeceğimiz kadar yapalım.alalım,isteyelim...dünya da sefelat gören insanlar varmış varmış diyorum çünkü unutuyoruz. o kadar kendimize kendime dönükmüşüm ki.Allahım gelen her şey senden ama çocuklarımız ölmesin...bu bir insanlık görevi nelere para vermiyoruz.bir mesaj çok değil arkadaşlar...allah yardımlarımızı kabul etsin.
Diyanetin başlattığı 'her evden bir fitre de Afrıka ya' kampanyasına destek olalım hep beraber ınsallah.
Bunun için AFRİKA yazıp 5601 e gonderince 5 tl bağışlamış oluyorsunuz...

herşeyde bi hayır var tatlım öle deme belkide gelmiycek:)

selam kızlar geçmişinizi olkudum ve okadar rahatladım ki muhabbetleriniz çok tatlı okadar pozitifsiniz ki rahatlamamak elde dğil bende geçen ayın 26 sında adet oldum fakat çok az oldu normalde 6-7 gün süren adetim 2gün sürdü ve toplasan bi pad olmazdı bizimde bu ay 5. ayımız olacak inşallah bu ayın hürmmetine hepimiz dileklerimize kavuşur ve bu mutluluğu bizde tatmış oluruz ....... önmüzdeki adet günüm 22 ağustos ve inşallah bu ay rabbim yüzümüzü güldürür

madem bizi çok beğendin sende katıl canım bize beraber ilerleyelim hoşgeldin..bu ay çok önemli bi ay inş yüzümüz güler ama hakkımızda hayırlısı ise..

herşeyde bi hayır var tatlım öle deme belkide gelmiycek:)

Aaaay çok mutluyum dün gece gelecekmiş gibi belirtilerim vardı ama henüz gelen giden yok bugün belirtide yoktu sadece belim ağrıdı biraz ve arkadaşlarla otelde yemekteydik orda accayip bi ateş ve hararet bastı neyse şimdi sadece akıntı vardı gelmez inşallah adetim yaa gelse bugün gelirdi aksatmazdı hiiç...

Hoş geldin canım aramıza bende bu topiği çok beğenip oyüzden buraya katılmıştım hahhatende bu topiktekiler çok sıcak ve insanı rahatlatmak için ellerinden geleni yapıyolar Sende katıl mutlaka neyse konumuza dönelim bende daha 1buçuk aylık evliyim yeni başladık yaani bu yola bizde bi bebiş istiyoruz en geç bugün adet olmam gerekirdi ama henüz gelen giden yok bu arada bende demir eksikliği ve B12 var bu yüzden olsa gerek bende aynen 2-3 gün anca adet olabiliyorum ve 1 pedi bile dolduramıyorum özelliklede yaz aylarında böyle oluyo sıcaklardanda kaynaklanıyo olabilir tabi ama merak etme azda olsa oluyosun ya bi sorun yok demektir belki kansızlık başladıysa ondanda olmuş olabilir tabi neyse çenem düştü galiba gece gece kimse yok sıkıntıdan olsa gerek İnşallah canım yaa bu mübarek ay hepimize uğurlu gelirde bebişlerimiz olur hepimizinde Buarada ayın 9undan sonra iyi çalışın bak dersinizi yumurtlama zamanı bol şans sizee ha ayrıca videolara bi göz at derim ben dün gece komple oturdum bebiş videosu izlediydim özelliklede bebişin oluşum videosunu

Gene yalnızları oynuyorum yaa gece hiçmi kimse olmaaz herifi uyuttum size kaçtım ama kimsecikler yoook ayrıca çatlayacamda meraktaan test yapmamak için zor tutuyom kendimiii daha 1 gün oldu adet gecikeli oof off yapsammı acabaa?

slm kıslar ugrayamadım bu sıralar..
size bşy sorcam adetime 4-5 gün var... sol kasıgımda sürekli seyirme var çok garip bşy kalp atıyor sanki orada normalde hiç böle olmamıştı.. sizce neden olabilir... kabızımda bu bi kaç gündür acaba ondanmı diyorummm internetten baktımmm ya gaz var yada hamilesin gibi yorumlar çıkıyor kasık seyirmelerine.. bilgisi olan varmı acaba..

canım gunaydın ibnsallah hamılesındır yabıze oncuolursun ınsallah bence 2-3 gun daha bekle mevsımlerden dolayı 2 gun falan gecıkebılıyor 3 gun sora hala gelmemıs olursa hemen kan testı yap kıkesınolsun ınsallah hamıssındırr yaaa ben bıle heycanlandım benımde regl olmama 10gun kaldı cok heycanlıyım goguslerım buyudu bıde kasıklarıma agrılar gırıyor sureklı ama ben beklemedeyım hala ınsallah sen hamıssındır kuzu

canım selam o bende zaman zaman oluyor gecen gun doktora sordum nedır ne degıldır dıye zaman zaman herkeste olur onemsencek bısı degıul baska seylere yorma dedı canım sen yınede umudunu yıtırme olumlu dusunmek lazım bılıyosun ama bekle bakalım reglı gecınce test yaparsın bısı kalmamaıs zaten gecmesıne ınsallah kırmızı kart gornmessın canım allah gonlune gore verır ınsallah

canım çok sevindim senın adına inşallh hamişssindir ilk senınle seviniriz..ben bugünde adet olmadım sanırım kürtajdan sonra günler şaştı neyse bekliycem artık yaa..

cok tesekkur ederım canım ya ınsallah oyledır kafaya takmıyım dıyorumda heo aklımda umarım hayırlısı olur ınsallah sendeen kısa zaman da hamıs kalırsınnn

selam hosgeldınnn hepımızın derdı agustos bocegıı :))) allah hepımız hayırlısıyla verırı ınsallahhhh

selam ball inş kısmetse olurrr bu böcekelrden bitanede bize konsunn ve hiç gitmesinn umRIM:)

kaç yıldır yada aydırr istiyosunuz

teşekür ederim canım gerçekten de çok sıcak bi topik aslında bu ay hiç takılmak istemiyordum fakat sizin olaylara yaklaşımınızı farklı gördüm çok pozitifsiniz rabbim gönlümüze göre versin inşallah canım bende 1 yıl iki aylık evliyim yakınız sanki canım inşallah adet olmazsın veeeeeee göbüşün bebiş dolaaaarr............
canım birde demir eksikliği demişsin bende var aslında fakat çok değild,i adetimde çok düzenli ve hiç ne aksar ne de yoğunluğu değişirdi bende şaşırdım bu sefer ped bile kullanmadım sadece wc de gördüm ilk gün ikinci gün de peçetede gördüm sonraki gün de bir iki defa gördüm bi daha bişi olmadı.......
biz adet sonrası gün aşırı çalışıyoruz her gün çalışmak sperm açısından zaralı olur diye bakalım hayırlısı ama iki gündür kasıklarımda bi acayiplik var sanki bölee seyrime oluyo gibi şişeden su boşalıyo gibi lıkır lıkr
evet evet videoları iziliyoruz eşimle izlerken bile insan heyecanlanıyo benimde eşim çok üzülüyo her adet oluşumda rabbimin sağnak sağnak rahmetinin yağdığı şu mubarak aylar günler dakikalar hürmetine isteyen tüm kardeşlerime ve bana bu güzel mutluluğu yaşatsın tatlı tatlı bebişler versn inşallah

madem bizi çok beğendin sende katıl canım bize beraber ilerleyelim hoşgeldin..bu ay çok önemli bi ay inş yüzümüz güler ama hakkımızda hayırlısı ise..

teşekkür ederim selincim hoşbulduk inşallah minik minik bebişlerrimiz olarak biter bu ayımıız da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…