AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

Meraba arkadaşlar bende bu ay umutla bekleyenlerdenim 14 agst.da regl olmam gerek ama umarım olmam..geçen gün doktora gittim 21.gün çağırmıştı progesteronum 23.42 çıkmıştı ama doktorum adet gününü bekliyelim dedi..Her gün dua ediyorum bu mübarek ramazanda Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul eder inşallah ..

canım benim 2 kaybım car biri ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim o kendiliğinden düştü çok acı çektim ..ikincisi mayıs ayında hamile kaldım ama kese oluştu bebek yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım 6 haftalıktı..ben anestezi ile oldum hiç bişey hissetmedim..esas ağrısı kalpte onun çok yıpranıo insan inşallah bidaha yaşatmasın allahım hakkımda hayırlısı sağlıklısını uzun ömürlüsünü versin..

inşallah hastalanmazsın canım hoşgeldin..

Yaa daha 2-3 günüm geçtii cuma yada cumartesi olmam gerekiyodu 30 gün arayla oluyorum çünkü bende ona umut bağladım ya zaten belki geç döllenmedir ondan belli olmuyodur falan diyee ama en az 2 haftalık diye düşünsek haylamı belli olmaz yaa geçen ay 6sında adet olmuştum e hiç gecikmezdii öyle yaani 1-2 gün bile gecikse insan heyecanlanıyo 2 hafta falandır belirtilerde yaşıyorum idrarımda koku var göbişim kocaman oldu gaz doldu içi yaa sivilcelenme oldu bi ara göğüslerim arada şişti indi falan bi ara biraz aç kalsam miğdemde yanmalar oluyodu kokuyada hassaslaştım sankii tüylerim çok çabuk uzuyo alırkende çok canım yanıyo falan filan insan kaptırıyo haliyle kendinii Buarada ben 1buçuk aylık evliyim araştırdığım kadarıyla belirtiler tutuyo ama tabi balayı eplesisimi ne öle bişii varmış bide hamilelik belirtileri gösteriyomuş inşallah ondan falan diildir yaa bebiş istiyom been olur inşallah tez zamandaa Allah bu ay hepimizinde gönlüne göre sağlıklı birer bebiş versiiin aaamiiin

Ayy canım benim yaa kıyamaaam kimbilir ne kötü günler yaşadın güçlüsün ama belli bunu çok taktir ettim valla bravo sana Allah bidaa öyle kötü şeyler yaşatmasın canım inşallah tez zamanda sağlıklı ve güçlü bi bebişin olurda bu sefer seni bırakmaz canım benim yaa bu arada bişii aklıma takıldı kese olupta bebek olmayınca nasıl oluyo falan ya yalancı gebelik dedikleri omu oluyo yoksa?

selam kızlar umarım en kısa zamanda hamile oldugunuzu ögrenirsiniz aynı heycanları bende kasımda yaşamışdım 3 gün adetim geçdi diye hemen kan testi yaptırdım ve hamilesiniz demişlerdi inşallah hafta cuma (12 agustos) oğluşumu kucagıma alıcam içimde yaptıı dönüşler tekmeler bambaşkaydı kucagıma alınca kim bilir neler yaşıcam dualarım sizinle ........

Güzel fikir canım bende yeni sayılırım pek kimseyi tanımıyorum böylece tanışmış oluruz ama biraz daha ayrıntılı bahsedelim kendimizden
Adım Ferda 24 Yaşımdayım 1buçuk aylık taze evliyim eşim jandarma ben resim öğretmeniyim geçen sene mezun oldum üniden 1 yıl ücretli öğretmenlik yaptım bu sene evde olcam büyük ihtimalle bi bebişim olsa rahaatça yapardım büyütürdüm bebişimi seneye tayinciyiz hazır Alanyadayken bu sene yapiim kurtulayım diyorum (allah kısmet ederse tabii) çünkü seneye kiim bilir nerde hangi dağın başında olucaz.. Çocuk delisiyim ayrıcada oyüzden biran önce yapiim doğurayımda seveyim diyorum heheh

Güzel fikir canım bende yeni sayılırım pek kimseyi tanımıyorum böylece tanışmış oluruz ama biraz daha ayrıntılı bahsedelim kendimizden
Adım Ferda 24 Yaşımdayım 1buçuk aylık taze evliyim eşim jandarma ben resim öğretmeniyim geçen sene mezun oldum üniden 1 yıl ücretli öğretmenlik yaptım bu sene evde olcam büyük ihtimalle bi bebişim olsa rahaatça yapardım büyütürdüm bebişimi seneye tayinciyiz hazır Alanyadayken bu sene yapiim kurtulayım diyorum (allah kısmet ederse tabii) çünkü seneye kiim bilir nerde hangi dağın başında olucaz.. Çocuk delisiyim ayrıcada oyüzden biran önce yapiim doğurayımda seveyim diyorum heheh

Yaa baktım kimse yazmıyodu bişii KKtube den bikaç video izleyim dediydim hemen kaçmış herkes yaa bi selinle ben kalşmışıız insan çıkıyom falan demezmi bari yaa neyse çocuk bölümünün ilk öpücük videosundan sonra çok güzel videolar çıkıyo yaa 2 gündür onları izliyorum kimisinde döllenmeyi falan çok güzel anlatmışlaar yaa bende istiom yaa izlerken hep eğer varsa benim bebişimde bukadarcık (2 haftalık)diye umutla izliyo insaan daha 2 haftalıkken falan rahime yeni yerleşmiş oluyo dimi arkadaşlar bi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfeen eğer geç döllenme olduysa nekadarlıkken çıkar acaba bebek testlerde ultrasonda falaan? Ay kafam çok karıştı yaa ne zor beklemesi böyle muallakta olmasıı bebişim varsa ona bişii olmasın diye oruç tutmuycam biran önce bilsemde ona göre davransam yaa çok meraktayıım..

Ay cannıııım şimdiden hayırlı olsun bitanem yaa inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım biran öncee çok sevindim adınıza darısı biz olmayanların başımıza inşallaaah çok istiyom bende bi bebiiiş..

hoşbuldum canımm burda olmakk ğüzell vee eglenceliinş olurr kaç yılık evlisin yaşın kaç

Ne yılı kız ay de aaay daha 1buçuk aylık evliyim cici tazecik gelinim been yaşım 24 canım yaa en tecrübesiz benim sanırım burda ee ablalık yaparsınız bana akıl verirsiniz umarım bi sorun oldumu şimdiden teşekkürleer

Hadi ozaman heep beraber dua edelim..
Allahım sen bu mübarek ramazan ayının hürmetine bebişlerini daha önce kaybetmiş annelerinin karnına yenilerini koy ve bidaa onlara aynı acıları yaşattırma onları kaybettirmee..
Allah bu bebiş yoluna yeni baş koymuşlara biran önce bebiş nasip eyle Allahııım..
Özelliklede uzun zamandır bebek yolu gözleyenlere ama her seferinde hayal kırıklığı yaşayanlara bidaha hayal kırıklığı yaşatma yaarabbiim bu ay biran önce onlarada artık gün yüzü göster biran önce sağlıklı birer (isteyene ikişer) bebiş sahibi yap onlarıda Allahıım..
Bebişi olamayanlara acil şifalar ver ve onlarada sağlıklı ve tez zamanda bebiş nasiip et Allahııım..
Bebişi olupda doğum yapacaklara zamanında ve sağlıklı olarak bebişlerini kucaklarına almalarını nasip eyle Allahım..
Kısacası bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine tüm bebiş isteyenlere tez zamanda bebiş nasip eyle bebişi olanlarada asıl yerleri olan annelerinin huzurlu kucaklarına sağlıkla almalarını nasip eyle yaarabbiim.. AAAMİİİİN

aminnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

AAAMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM
müslümanın müslüman kardeşi için yaptığı dua günahsız dile yapılan duadır onun için hemen kabul olunur bende duana en içten olarak amin diyorum

Sağol canım Allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere bebiş nasip eyler inşallaah bakalım bu ay kimler kupayı kaldıracak güzel haberlerinizi bekliyoruz hanımlaar..

Ay kızlaar canım felaketkarpuz istediii şööyle tatlı sulu suluu soğuuuk ooh ne güzel giderdiii... Ama tesadüf bu ya en son bittiydi evdee... Neyse kocişime msj attım iftardan sonra alabilirse alsın uğrasında buraksıın bariii ehehe canım kocam yaa ne istesem yapar kıyamaz bitanem beniiim Buarada top patladı amaben haylaa bişii hazırlamadıydım yemeye ahahah canımda bişii istemiyodu zaatiii su içip meyve yiyesim var

Hahayt karpuzuma kavuştum sağolsun kocacım alıp getirdi canım benim yaa son kata o koca karpuzu çıkarcam diye kan ter içinde kalmıış bide hava sıcak seviyom bu adamı yaa bi süredir karpuza karşı aşırı isteğim oluştu yaa ama niyeyse özelliklede evde yokken canım istiyo yaa neyse gene kimse yok yaa ooh tabi kocişlerinizin yanında oturuyonuzdur siz bense gene yalnızları oynuyom hay ben bu nöbet işini çıkaranııın... Noolurdu sanki akşama kadar çalışsaydı akşam olunca yanımda olsaydıı..Ama tabi iyi bi yanı var tüm gün sana ait oluyo istediğin gibi geziyon tozuyon..:52 Yaa kimse yok ben gene kendi kendime konuşuyom gibim olduum.. Buarada hayla bende gelen giden yok kırmızıları görmedim hahayt..

günaydın kızlarrrrrrr iyi haftalar günaydın sedoşum sabah sabah bı sen bı ben varız sanırsam :)))

canım benım ınsallah bebısn vardır ıcınde ondan kırmızı kart gormuyosundur. aksam aksam yanlşız kalmıssın kıyamam bende bu hafta cok yorgunum nedense uykuya doyamıyorum oyuzden kafamı kaldırıpta aksam gıremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…