canım benim 2 kaybım car biri ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim o kendiliğinden düştü çok acı çektim ..ikincisi mayıs ayında hamile kaldım ama kese oluştu bebek yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım 6 haftalıktı..ben anestezi ile oldum hiç bişey hissetmedim..esas ağrısı kalpte onun çok yıpranıo insan inşallah bidaha yaşatmasın allahım hakkımda hayırlısı sağlıklısını uzun ömürlüsünü versin..Hmm anladım canım e öyleyse git tabi biran önce adet olda çalışmalara başla yetişsin bebişin bu aya bu arada ben kürtajdan ve tabi doğumdan çok korkuyom oyüzden sormadan edemiycem zor oluyomuş kürtaj duyduğuma göre Allah bidaa kürtaj falan yaşatmasın canım yaa özel diilse sorabilirmiyim neden kürtaj oldun düşükmü geçirdin canım? İnşallah Allah bidaha öyle şeyler yaşatmaz canım sana sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza inşallaaah..
Meraba arkadaşlar bende bu ay umutla bekleyenlerdenim 14 agst.da regl olmam gerek ama umarım olmam..geçen gün doktora gittim 21.gün çağırmıştı progesteronum 23.42 çıkmıştı ama doktorum adet gününü bekliyelim dedi..Her gün dua ediyorum bu mübarek ramazanda Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul eder inşallah ..
kaç günün geçti canım senin belki geç döllenme falan diyolar öle olduysa biraz daha bekle derim yada kan tasti yaptırsan çıkar inşalllah senin hayırlı haberlerini okuruz burada sonra günü geçen herkes sırasıyla verir bu tatlı haberi inşallah bana da verir rabbim bi yumoşcuk komşum bu gece rüyasında benim güzel bi erkek çocuğu doğurduğumu görmüş dua et mübarek ayda rabim hayırlısını versin diyo oda hamile:):)
canım benim 2 kaybım car biri ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim o kendiliğinden düştü çok acı çektim ..ikincisi mayıs ayında hamile kaldım ama kese oluştu bebek yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım 6 haftalıktı..ben anestezi ile oldum hiç bişey hissetmedim..esas ağrısı kalpte onun çok yıpranıo insan inşallah bidaha yaşatmasın allahım hakkımda hayırlısı sağlıklısını uzun ömürlüsünü versin..
inşallah hastalanmazsın canım hoşgeldin..
[arkdaşlarr kendimizi tanıtsak çok daha iy olur gibi geliyorr kaçyılık evlisinz kaç yaşındasınız ve nezamndır çoçuk istiyosunuzzzz
ben kendimi tNITIM 28 YAŞINDAYIM 5 YILIK EVLİYİM BU SENE KARAR VERDİK BEBİŞEEE sizlerr
[arkdaşlarr kendimizi tanıtsak çok daha iy olur gibi geliyorr kaçyılık evlisinz kaç yaşındasınız ve nezamndır çoçuk istiyosunuzzzz
ben kendimi tNITIM 28 YAŞINDAYIM 5 YILIK EVLİYİM BU SENE KARAR VERDİK BEBİŞEEE sizlerr
selam kızlar umarım en kısa zamanda hamile oldugunuzu ögrenirsiniz aynı heycanları bende kasımda yaşamışdım 3 gün adetim geçdi diye hemen kan testi yaptırdım ve hamilesiniz demişlerdi inşallah hafta cuma (12 agustos) oğluşumu kucagıma alıcam içimde yaptıı dönüşler tekmeler bambaşkaydı kucagıma alınca kim bilir neler yaşıcam dualarım sizinle ........
hoşbuldum canımm burda olmakk ğüzell vee eglenceliinş olurr kaç yılık evlisin yaşın kaç
rabbime dua ediyorum hayırlısıyla sağlıklı bi evlat ver diye ve rabbim sana ellerini açmış tüm kardeşlerimin dualarını da kabul et diye arkadaşlar birbirimiz için dua edersek dualar kabul olurmuş çünkü günahsız dille yapıldığı için rabbim bizi kapısından geri çevirmez inşallah mübarek ayda
Hadi ozaman heep beraber dua edelim..
Allahım sen bu mübarek ramazan ayının hürmetine bebişlerini daha önce kaybetmiş annelerinin karnına yenilerini koy ve bidaa onlara aynı acıları yaşattırma onları kaybettirmee..
Allah bu bebiş yoluna yeni baş koymuşlara biran önce bebiş nasip eyle Allahııım..
Özelliklede uzun zamandır bebek yolu gözleyenlere ama her seferinde hayal kırıklığı yaşayanlara bidaha hayal kırıklığı yaşatma yaarabbiim bu ay biran önce onlarada artık gün yüzü göster biran önce sağlıklı birer (isteyene ikişer) bebiş sahibi yap onlarıda Allahıım..
Bebişi olamayanlara acil şifalar ver ve onlarada sağlıklı ve tez zamanda bebiş nasiip et Allahııım..
Bebişi olupda doğum yapacaklara zamanında ve sağlıklı olarak bebişlerini kucaklarına almalarını nasip eyle Allahım..
Kısacası bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine tüm bebiş isteyenlere tez zamanda bebiş nasip eyle bebişi olanlarada asıl yerleri olan annelerinin huzurlu kucaklarına sağlıkla almalarını nasip eyle yaarabbiim.. AAAMİİİİN
Hadi ozaman heep beraber dua edelim..
Allahım sen bu mübarek ramazan ayının hürmetine bebişlerini daha önce kaybetmiş annelerinin karnına yenilerini koy ve bidaa onlara aynı acıları yaşattırma onları kaybettirmee..
Allah bu bebiş yoluna yeni baş koymuşlara biran önce bebiş nasip eyle Allahııım..
Özelliklede uzun zamandır bebek yolu gözleyenlere ama her seferinde hayal kırıklığı yaşayanlara bidaha hayal kırıklığı yaşatma yaarabbiim bu ay biran önce onlarada artık gün yüzü göster biran önce sağlıklı birer (isteyene ikişer) bebiş sahibi yap onlarıda Allahıım..
Bebişi olamayanlara acil şifalar ver ve onlarada sağlıklı ve tez zamanda bebiş nasiip et Allahııım..
Bebişi olupda doğum yapacaklara zamanında ve sağlıklı olarak bebişlerini kucaklarına almalarını nasip eyle Allahım..
Kısacası bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine tüm bebiş isteyenlere tez zamanda bebiş nasip eyle bebişi olanlarada asıl yerleri olan annelerinin huzurlu kucaklarına sağlıkla almalarını nasip eyle yaarabbiim.. AAAMİİİİN
AAAMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN CANIM
müslümanın müslüman kardeşi için yaptığı dua günahsız dile yapılan duadır onun için hemen kabul olunur bende duana en içten olarak amin diyorum
Hahayt karpuzuma kavuştum sağolsun kocacım alıp getirdi canım benim yaa son kata o koca karpuzu çıkarcam diye kan ter içinde kalmıış bide hava sıcak seviyom bu adamı yaabi süredir karpuza karşı aşırı isteğim oluştu yaa ama niyeyse özelliklede evde yokken canım istiyo yaa neyse gene kimse yok yaa ooh tabi kocişlerinizin yanında oturuyonuzdur siz bense gene yalnızları oynuyom hay ben bu nöbet işini çıkaranııın... Noolurdu sanki akşama kadar çalışsaydı akşam olunca yanımda olsaydıı..Ama tabi iyi bi yanı var tüm gün sana ait oluyo istediğin gibi geziyon tozuyon..:52 Yaa kimse yok ben gene kendi kendime konuşuyom gibim olduum.. Buarada hayla bende gelen giden yok kırmızıları görmedim hahayt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?