Hadi ozaman heep beraber dua edelim..
Allahım sen bu mübarek ramazan ayının hürmetine bebişlerini daha önce kaybetmiş annelerinin karnına yenilerini koy ve bidaa onlara aynı acıları yaşattırma onları kaybettirmee..
Allah bu bebiş yoluna yeni baş koymuşlara biran önce bebiş nasip eyle Allahııım..
Özelliklede uzun zamandır bebek yolu gözleyenlere ama her seferinde hayal kırıklığı yaşayanlara bidaha hayal kırıklığı yaşatma yaarabbiim bu ay biran önce onlarada artık gün yüzü göster biran önce sağlıklı birer (isteyene ikişer) bebiş sahibi yap onlarıda Allahıım..
Bebişi olamayanlara acil şifalar ver ve onlarada sağlıklı ve tez zamanda bebiş nasiip et Allahııım..
Bebişi olupda doğum yapacaklara zamanında ve sağlıklı olarak bebişlerini kucaklarına almalarını nasip eyle Allahım..
Kısacası bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine tüm bebiş isteyenlere tez zamanda bebiş nasip eyle bebişi olanlarada asıl yerleri olan annelerinin huzurlu kucaklarına sağlıkla almalarını nasip eyle yaarabbiim.. AAAMİİİİN
Gunaydin kizlarrrrr. Bu sabah kirmizi karti yedim.. Sahur icin kalktigimda basladi.. Hic degilse orucum bozulmadi demi?Neyse hapi 6 gun once biraktigim icin erkencikten oluverdim.. simdi calismalara baslayabilirim.. siz nasilsiniz bakalimmm?
Günaydınnnnn:) Ağustosun başında kırmızı kart yedik ama sonu gelmeden hamile kalabiliriz inşallahhh.Son sürat bizde de çalışmalar başladı.Bu ay işi biraz daha garantiye almak için ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum.Bakalım ay sonuna kimler kupayı kucaklayacak?
bakiyorum da sen iki tane gebe guler yuzle, ikiz pesindesin.. gozumden kacmadi degilo ovulasyon testleri nasil calisiyorkiii.. ayyy cok cahilimmm
gunaydin kizlarrrrr. Bu sabah kirmizi karti yedim.. Sahur icin kalktigimda basladi.. Hic degilse orucum bozulmadi demi?Neyse hapi 6 gun once biraktigim icin erkencikten oluverdim.. Simdi calismalara baslayabilirim.. Siz nasilsiniz bakalimmm?
Ay şekerim gözünden hiçbirşey kaçmıyor gerçekten dediğin gibi içimdeki ikiz aşkı ile iki tane gebe güleryüz yapmıştım.Ovülasyon testiniğn kullanımı çok kolay.İçinden genellikle(markasına göre değişiyor) 5 adet kit çıkıyor.Her gün belli bir saatte idrar testini yapıyorsun.Sonuç pozitif ise ovülasyonun(yani yumurtlamanın) 24/48 saat içerisinde gerçekleşmesi muhtemeldir.Yani bu süre senin hamile kalman için en uygun zaman aralığıdır.Bu zaman dilimi içinde ilişkiye girmen öneriliyor.Teste adetinin kaçıncı günü başlayacağını adet döngüne göre test kutusunun içinden çıkan tabloyu kullanarak karar veriyorsun.Ben bu ay ilk kez kullanıcam bakalım işe yarayacakmı?
gunaydın canımmmmm valla bende son hız belırtıler devam bılemem gebelık mı yoks apıskolojıkmıde son 3-4 gundur kasık agrım surkelı deva medıyor ıgneler batıyor batıyor cıkıyor ayrıca 2-3 gundur cok gazım var benımde kırmızı kartı yememe 10 gun kaldı hatta 9 beklıyorum merakla nedır ne degıldır dıye vallaaa . Senın ıcın kırmızı karta sevındımmm hemen basla da calısmalara berabercek hamıs kalalım
günaydınnnnn:) ağustosun başında kırmızı kart yedik ama sonu gelmeden hamile kalabiliriz inşallahhh.son sürat bizde de çalışmalar başladı.bu ay işi biraz daha garantiye almak için ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum.bakalım ay sonuna kimler kupayı kucaklayacak?
gunaydinnn canim... Seni ozledim vallah 2-3 gunden beri uzak kaldik birbirimizden.. Birisi beni msn den eklemis tanimiyorum sen misin diye merak ettim.. Aynen aynen bende sevindim ama buyuk bi ihtimal cok hafif gecer bu adetim baya bi erken oldugum icin... Neyse bitsin de kocisle calismalara basliyalim.. Hmmm piskolojikte olabilir ama belkide bebiste var ondan da olabilir hehehe dur bakalimm azicik kalmis biraz daha bekleyelim senin icin
ayy evet yaaa bende ikizleri cok seviyorum ama nasil bakarimm Allah olurda verirse diye cok korkuyorum.. zormus yaaaa.. hehehe nerde eski turk filmleri gercekten nerdeyse dudaktan opuserek hamile kaliyolardiii
tek yanaktan öpünce tekizDiğer yanaktan öpünce ikiz Ay böyle kolay olsun huhahahhaha
yavrusum benım dedım yazı yazıyım tanı dıye ama dedım herhalde soy ısımden cıkarır bal ya :))) benım yavrus pazar bır ara gırdım sen yoktum cumartesı mısafırlerım vardı zaten belım agrıyo kasıklar agrıyo ıs yaptık bıde pazar yerımden kalkamadım hep yattım bı ara kocıse dedım bılgısayarı verdı sekerlerıme yazı yazayım o ara gırdım cıktım. Vall a9-10 gun var ama sanırım bu cumartesı kan testının yolları benı bekler :)))Dayanamiyciim valla
tek yanaktan öpünce tekizdiğer yanaktan öpünce ikiz ay böyle kolay olsun huhahahhaha
Balimm benimmmDur kizz o zamana kadar belirtilerin artarsa ben seni kendi ellerimle yollarim zaten kan testine hehehe icime doguyo birimiz yakinda hamis haberini vericek ama kimmm! Harbiden yaa biriniz hamis olun da ilk sayfaya yazalim topigin hamisleri diye bi liste ayyy benimde kasiklarim bugun cok agriyo yaa bi turlu sokemedi tam azar azar geliyoo.
balimm benimmmDur kizz o zamana kadar belirtilerin artarsa ben seni kendi ellerimle yollarim zaten kan testine hehehe icime doguyo birimiz yakinda hamis haberini vericek ama kimmm! Harbiden yaa biriniz hamis olun da ilk sayfaya yazalim topigin hamisleri diye bi liste Ayyy benimde kasiklarim bugun cok agriyo yaa bi turlu sokemedi tam azar azar geliyoo.
kendimden hiç ümitli değilim bu ay için ama burcuya ve sana güveniyorum.içime doğuyor bu ay listede kesin yer alacaksınız.bende artık eylül ayı bebişlerini bekleyenler diye yeni bir topic açarım.haziran ve temmuz aylarında içime doğanlar hep çıktı.haydi kızlar sıra sizde
kendimden hiç ümitli değilim bu ay için ama burcuya ve sana güveniyorum.İçime doğuyor bu ay listede kesin yer alacaksınız.Bende artık eylül ayı bebişlerini bekleyenler diye yeni bir topic açarım.Haziran ve temmuz aylarında içime doğanlar hep çıktı.Haydi kızlar sıra sizde
valla bebısım benıdme nedense ıcımde degısık bır hıs var ama dıyorum ya kendımı kaptırmak ıstemıyorum sankı ıcımden gecıyor en basından berı cunku pek olan seyler degıl belırtıler hıc yasamadıgım ve ozellıkle kasık agrılarım ve goguslerımın kocaman olması her zaman olan seyler degıl 80 dı gogus bedenım benım 90 olmus bıde damarlandı ama o buyudukce olur zaten uclarına dogru hafıf hafıf sankı beyaz beyaz toplanmalar var pek yormuyorum bunları gebelıge kafamı takmıyorum dıye ama gercekten belırkgın dgeısıklıkler bakalım surda kaldı 4 gun teste :18:
canım oyle umutsuzluga dusme lutfen ben hepımıze ınanıyorum kus ıyı dusuncez hepımız el eleyız zatı hamıs kalsma bıle bu topıcten ayrılmam bızım topıgımız bu topıc emınım papatyamda ole dusunuyordur emınım hepımız bırımız ıcınnnnn yasasınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?