AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

Evet bence de cok kaptirma kendini, hissetmen cok guzel. Hayal edip iyi dusunmeni ama yine de kotusune hazir olmani tavsiye ederim. Cunku ben de gecen ay inanilmaz farkliliklar yasasim. Esim bile goguslerimi gorunce sen hamilesin demisti ve duygulanmisti heyecanla gunumu bekliyordum ama hep hamile oldugum dusuncesi vardi aklimda. simdi ise belirtileri dinlememeye karar verdim.

aynen cok ta yorum yapmamak gerekiyor gercekten.. sonra uzuluyoruz.. bakalim hersey Allahtan.. O ne zaman hazir oldugumuzu dusunurse, nasip ederse o zaman gonderir kucuk melegimizi yuvamiza..

AYNEN OYLE SEKERLER VALLA PEK UMURSAMIYORUM AAM BU ICIMDEKI DEGISIK BI DUYGU BENI CIMDIKLIYO SANKI neysem beklıycez artık yapıcak pek bişey yok bakalım haktan hayırlısı cumartesı testı yaptırcam buraya yazarım . hee bbu arada bu gece ruya gordum hamıleık testı yapıyodum ruyamda ıdrardan ana bı bakıyorum ıkıncı ıczgı belırıyor kendı kendıme dıyorum kı bılıyodum hıssetmıstım hıc sasırmıyorum bılemm neysseee ole yanııı

canm sen ikide birde test yapcam test yapcam diye dusunuyorsun ya ondan aklina giriyor seni ruyanda goruyorsun.. bende gecen ay boyle belirtiler basladiginda... bi gece oncesinden idrar testi almistim.. sabah kalktigimda yapicaktim o gece bi ruya gordumm cift cizgiyi goruyormusum.. sabah uyandigimda banyoya bi kosusum vardi hahaha. ayyy hep zaten kendimize yapiyoruz ne yapiyorsak vallahhhh deliriyoruz bebek icin yaaa

valla ben bebek desem gece ruyamda beb goruyorum val abılıncaltı hemen kabule dıyor. bız zaten bosa konusuyoruz herseyı veren allah o bılıyor ne zaman verıcegıni sans yapıcak bısı yok ama ınsallah hayırlı zaman bu zamandır

aynen canim aynen... o ne derse o oluyor. ufff p.tesilerini hic sevmiyorum yaaaaa hafta basi bu isten de nefret etmeye basladim birakicammm vallahhh

aynen canim aynen... o ne derse o oluyor. ufff p.tesilerini hic sevmiyorum yaaaaa hafta basi bu isten de nefret etmeye basladim birakicammm vallahhh

valla bende bırakmayı dusunuyorum cıddı cıddı zaten kıdemlerde kalkıyor dıyorum bı hamıle kalsamda cıksam ısten

valla bende bırakmayı dusunuyorum cıddı cıddı zaten kıdemlerde kalkıyor dıyorum bı hamıle kalsamda cıksam ısten

Biz kocisle Ekim basinda yurt disina tasiniyoruzzz. Eylul basinda bende birakicam sanirim bi ay evimde oturucammm. sinirlerimi bozuyor artik bu ofis.. kendi isimi yapamadigim icin kaldiramiyorumm.

Biz kocisle Ekim basinda yurt disina tasiniyoruzzz. Eylul basinda bende birakicam sanirim bi ay evimde oturucammm. sinirlerimi bozuyor artik bu ofis.. kendi isimi yapamadigim icin kaldiramiyorumm.

aaa nereye tasınıyosunuz canım ne ıs yapıcaksınız orda ??

aaa nereye tasınıyosunuz canım ne ıs yapıcaksınız orda ??

Ben zaten 11 sene Amerikada yasadim canim, amerikan vatandasiyim.. Esim Turkiyedeydi biz tanistigimizda... dugunumuz Turkiyede oldu biraz burda yasayalim dedik hem onun isi yuzunden... Bakalim 14 Eylul de konsoloslukta randevumuz var eger bi sorun cikmazsa esimin vizesi o gun onaylancak bizde ekim basinda annemlerin yanina Amerikaya gidicez.. Benim annem babam ve abim amcamlar hepsi amerikadalar.. ozluyorum onlari yaa.. zaten yapamadim pek turkiyede, ciksin vize de gidelim ekim basinda.. oraya gidince tekrardan ev kurucaz.. burda zaten cok teferruatli bi ev kurmamistik sadece ihtiyaclarimiz olan seyleri ufak minicik bi yuvamiz var.. oraya gitme planimiz oldugu icin. Oraya gidince asil yeni gelin evimi kurucamm. Esim insaat muhendisi bende Finansciyim.. hayat ordan yeniden baslicak gibime..

aa cok sevındım o zaman canım ısteyerek gıdıyosan oraya alısa burda yapamaz zaten zor oluyor ynı sey buraya alısan ıcınde gecerlı hayırlısı oılsun canım ınsallah bı sorun cıkmazda bıs eferde gıdıverırsınız canım

insallahhh canim benim.. ben vatandas olunca esim birinci derecede akraba olunca istek yaptigim icin birde benim ailem orda oldugu icin pek sorun cikarcaklarini sanmiyorum.. zaten 1 temmuzda basvurduk hemen randevu tarihini gonderdiler.. bakalimm 14 eylul de hayat biraz degiscek benim icin. bakarsin bu degisiklige birde bebisimiz eklenir.. zaten ben orta, lise, uni yi orda okudum.. ailem orda olmasaydi belki istemezdim ama ben annem ve babamdan pek ayri kalamiyorumm.

tabı canım anne babadan ayrılmak kız evlat ıcın cok zor kendı adıma benımde anemler hala almanyada olsalardı bende gıderdım benımde annmeler daha dorusu anne baba taafı tum sulale almanyada okuyup buyudler calıstılar bellı bı zamandır burdalar ama bız duzenı kurduk tabı gelelı baya oldu ama oralarda hayat daha rahat be hayatım bazen dıyorum keske gıtsek ..

evet canim oralarda hayat gercekten daha kolay ama bu bekarken oyleydi.. altimda arabam, part time isim universite ogrencisiydim.. simdi oraya evli olarak gidicem.. kendi evimi kurucam sifirdan hemde ben is bulucam, esim is bulucak falan filan derken biraz zor olucak bizim icin.. ben bi de bu kadar dert arasinda bebis istiyorum.. hos annem senin bebekle ne alakan var dogur ben bakicam sen git calis evini kur herseyini yap diyor da.. birde benim alt taraf biraz sorunlu olunca doktor dogur biran evel diyince annem iyicene telaslandi.. kendisi 27 yasinda beni dogurduktan hemen sonra menepoz a girmis.. bende oyle olucam diye cok korkuyor ondan acelesi.. bilmiyorum ya bi yanim bebegimizin olmasini cok istiyor bi yanimda da once bi gidelim herseyimiz hazir olsun ondan sonra doguriyimm diyo.. o zamana kadarda artik bi 4-5 sene daha gecer gibime geliyor. Birde ben master yapmak istiyorum daha.. Eger simdi yapmazsam, master bitene kadar hic yapmam gibime geliyor.. o da bi 3 sene iste en azindan.. OFFF COK DERTLIYIM ULEYNNN!!!

canım hersey hallolur e kurulur ıs bulunur master yapılır ama madem aılede ırsı bole bı durum var dogur bı tane bunun gerı donusu yok cunku dedım ya ıs bulunur ev kurulur master yapılır ama cocuk bunun ertelıyımde seneye yapıyım dıye bı seyı olmuyor malesef bız bayanlar ıcıın ne kadar genc olsakta yas ılerledıkce her gecen sene dezavantaj onun ıcın annede ben bakarım dıyorsa el bırlıgıyle buyutursunuz bebıs veren allah rızkınıda verırı zaten canım benım o konuda ıkma canını kendıne bunalrı der edıp metabolızmayla oynama bak sokulemedım dıyorsun ınsan vucudunda hersey pıskolojık sıkma kendını surda kalmıs zaten 20 gun daha ayın bıtmsıne sora evındesın 1 ay sorada gıdıyosun hayırlısıyla sen ıcıne atma takıntıda yapma banada kulak ver bos konusmam :)

birisinden herseyin iyi olcagini duymak o kadar iyi geliyor ki insana.. insan dusundukce nasil olcak nasil olcak diye hep icine atiyor.. annemle babam benim emekliler.. evdeler ikiside amerikada babam bahcesinle ugrasir annem de ev hanimi.. o yuzden zaten onlarda ugras ariyorlar dogur da bize de oyuncak olsun zaman gecsin diyolar.. ne biliyim ama korkuyor insan her ne kadar arkamda ailem olsada.. gercekten biz kadinlar icin cok buyuk dezavantaj ya.. annem cok korkuyor bende onun gibi erkenden menapoza girerim diye.. zaten gecen carsamba gunu doktor kontrolundede doktor dedi senin yumurtaliklar tembellesmeye baslamis 3 seneden beri d. kontrol hapi ile madem evlenmissin dogur artik bitane diye.. hos ben 3 sene once endometrios kisti ile ozel doktor doktor gezdigimdede o zamanda ayni seyi demislerdi.. dogur diye... 3 sene beklettim iste d. kontrol hapi ile.

sende benım gıbısın ıste olıkıstık over maalesef her gıttıgım doktor yap bır tane demekle sankı elele verıp bırlesıp benı cıldırtmaya calısıyorlar gıbı hıssedıyorum bazen ama sole bı baktım hayatıma sevdıgım adam evım dedım kı neden olmasın olur bal gıbı de olur hatta cok da super olur onlemlerı almıstık onceden bı mıktar para ayırmıstık bebısımız ıcın sımdıe ne yapsak koseye para atıyoruz ılerısı ıcın o yzuden ıcıme atmıyorum artık bana akalsa gecen ay bıokımyasal gebelık olmasa 2-3 ay daha gıderdı hapla ama ıcıme oyle bı ates dustukı belkı hıs olusmamıstı ama varlıgını bılıp 2 gun sorada yok oldugunu bılmek.. ıcım acıdı ıste sora dustu bebek kalbıme aklıma ve ıcıme sorada dıyorum kı sımdı hersye cok guzel olucak ben olumluyum olumlu olucak bı bbeısım olucak ve hayatımız daha da renklencek zaten kımın ne olcagı bellı degıl kaderımızı allah cızıyor o yzuden doya doya yasamak lazım sonradan keske demek pısman olmak ıstemıyorum .. O yuzden gelsın artık agustos boceğiiimmmmmmmmm

selam kızlarrrrrrrrrrrrr ben hala adet olmadım tamamen psikolojik çok odakladım kendimi başlık bile açtım ağustos için o derece ama bugün 6 gün oldu maalesef olmadım doktorumda izinde napıcam bilmiorum ya test ypatım negatif zaten biliorum korundum ama meraktan yine yaptım kocamın ısrarıyla..

aynen canim.. bendede ilk ciktiginda 5 cm lik ti kistler.. ilk doktor direk ameliyat ne zamana alalim seni dedi ben dur bakalim diye kactim ozel doktorlara onlarda hepsi dogurcaksin dedi.. nereye gitsem dogur dogur diyolar yaa.. gecen carsambada oyle kadin direk bakti tamam sen dogur bitane dedi.. sanki dogurunca hersey duzeliyomuymus acaba oyle anlasarak konusuyolar.. bizde kenariya para attik cok sukur ama iste o amerikaya gidince evimizi kurmaya falan.. aslinda bende cok korkuyorum ya hic olmazsa diye yaaaa. ya da annem gibi pat diye menapoza girersem ondan sonra herhalde omur boyu kendimi affedemem neden yapmadim sapasaglamken diye.. oluruna birakicam.. korunmayi da biraktik eger olursa olur eger olmazsada Allahim bizim icin uygun bi zaman olmadigini dusunuyordur dicem.. sagol kuzucummm icimi birazcik rahatlattinnn.

canim bi kan tahlili yaptirsannn? bazen gec dollenme durumlarinda idrar da cikmiyor adet gecsede... korunsanizda Allah ol dediyse olur canim.. bence bi kan tahlili yaptir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…