selam kızlarrrrrrrrrrrrr ben hala adet olmadım tamamen psikolojik çok odakladım kendimi başlık bile açtım ağustos için o derece ama bugün 6 gün oldu maalesef olmadım doktorumda izinde napıcam bilmiorum ya test ypatım negatif zaten biliorum korundum ama meraktan yine yaptım kocamın ısrarıyla..
aynen canim.. Bendede ilk ciktiginda 5 cm lik ti kistler.. Ilk doktor direk ameliyat ne zamana alalim seni dedi ben dur bakalim diye kactim ozel doktorlara onlarda hepsi dogurcaksin dedi.. Nereye gitsem dogur dogur diyolar yaa.. Gecen carsambada oyle kadin direk bakti tamam sen dogur bitane dedi.. Sanki dogurunca hersey duzeliyomuymus acaba oyle anlasarak konusuyolar.. Bizde kenariya para attik cok sukur ama iste o amerikaya gidince evimizi kurmaya falan.. Aslinda bende cok korkuyorum ya hic olmazsa diye yaaaa. Ya da annem gibi pat diye menapoza girersem ondan sonra herhalde omur boyu kendimi affedemem neden yapmadim sapasaglamken diye.. Oluruna birakicam.. Korunmayi da biraktik eger olursa olur eger olmazsada allahim bizim icin uygun bi zaman olmadigini dusunuyordur dicem.. Sagol kuzucummm icimi birazcik rahatlattinnn.
kuzucum konusmak ıyıdır karsılıklı dertlestık :) ıkızler ne gunler ııcn :
yerim seniiii bak bugun oruclu degilim adetim basladigi icin yiyebilirimBizde harbiden bi ikizlik durumu var yalniz baksana birde kistler ciktii hahahaha
ye beniHakıkaten ya bı ınsan bukadar mı benzer dıyorum aman bızım ruhumuz bır yavrus ondan bıde senın kafa benım gıbı ıslıyor aynı valla Neysekı bırbırımızı bulduk bulamaybılırdıkte artık bırakmam senı
dur kiz oramdan buramdan cekmeeee. Aynen yaaa catlagiz ya accukk ondan herhaldeee. Hep bi kiz kardesim olsun istemisimdir ama sadece bitanecik abim var.. Artikkk sen de varsinnn!!!
kızldan bişey sorcammmm ya iftardan sonra eşinle ilişkiye girmek günah olurmu yani sadece bebiş içinnn :))
kızldan bişey sorcammmm ya iftardan sonra eşinle ilişkiye girmek günah olurmu yani sadece bebiş içinnn :))
benımde hep kardesım oslun ısterdım ama benımde bı tanecık ablam var eee artık sende varsınnnn !!!
kiz niye gunah olsun.. allah iyiligini versin.. benimkisi adetim basladi diye 2-3 gun zor duruyo yerinde bi de o gunah olsaydi 30 gun nasil dururduuu
canım benım ınsallah bebısn vardır ıcınde ondan kırmızı kart gormuyosundur. aksam aksam yanlşız kalmıssın kıyamam bende bu hafta cok yorgunum nedense uykuya doyamıyorum oyuzden kafamı kaldırıpta aksam gıremıyorum
Ay hadi inşallaaahBende hayla gelen giden yok yemedim kırmızı kartı cumartesi ve bu akşam yine test yaptım ama yine negatif çıktıı nooluyo anlamadım gittii Neyse yarın sabah bidaa gidicem bakalım sağlık ocağına kan ve bu sefer idrar testi içinde ne var ne yok öğreneyim canıım ona göre oruç tutarım yada tutmam hiç diilsee.. Ay çok heyecanlıyım inşallah bu sefer kanda çıkar yaa 2 ağustosta adetime 4 gün kala gittiğimde bhcg 1 çıkmıştı yarın bebiş çıksın yaa testlar ne derse desin bebiş var gibi hissediyom beeen.. yarın size inşallah müjdeli haberi veririm kızlar yaa..
Küçük bir çocuk,hamile bir kadının karnına dokunarak:
- Ne var sizin karnınızda teyze?
- Çocuk var evladım.
- Onu seviyor musunuz?
- Evet.
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet
- O zaman onu neden yediniz?
Günaydın kızlarrrrrBugün nasılsınız? Durumunda değişiklik olan var mı? Gelsin artık sevindirci haberlerde güne güzel başlayalım moral bulalım dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?