AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

canım hosgeldın kafana takma kendını rahatlatmaya calıs bırazcık doktorun ızındeyse en azından danısmak ıcın baska bır doktora gıt durumu anlat belkı farlutal verırıler soktursun dıye rahatlarsın ıcınde kalmasıda ıyı degıl kanamanın cunku canım

kuzucum konusmak ıyıdır karsılıklı dertlestık :) ıkızler ne gunler ııcn :

yerim seniiii bak bugun oruclu degilim adetim basladigi icin yiyebilirim Bizde harbiden bi ikizlik durumu var yalniz baksana birde kistler ciktii hahahaha

ye beni Hakıkaten ya bı ınsan bukadar mı benzer dıyorum aman bızım ruhumuz bır yavrus ondan bıde senın kafa benım gıbı ıslıyor aynı valla Neysekı bırbırımızı bulduk bulamaybılırdıkte artık bırakmam senı

Dur kiz oramdan buramdan cekmeeee. Aynen yaaa catlagiz ya accukk ondan herhaldeee. Hep bi kiz kardesim olsun istemisimdir ama sadece bitanecik abim var.. Artikkk sen de varsinnn!!!

dur kiz oramdan buramdan cekmeeee. Aynen yaaa catlagiz ya accukk ondan herhaldeee. Hep bi kiz kardesim olsun istemisimdir ama sadece bitanecik abim var.. Artikkk sen de varsinnn!!!

benımde hep kardesım oslun ısterdım ama benımde bı tanecık ablam var eee artık sende varsınnnn !!!

kızldan bişey sorcammmm ya iftardan sonra eşinle ilişkiye girmek günah olurmu yani sadece bebiş içinnn :))

kiz niye gunah olsun.. allah iyiligini versin.. benimkisi adetim basladi diye 2-3 gun zor duruyo yerinde bi de o gunah olsaydi 30 gun nasil dururduuu

allah canını almasın emi senin aksma aksam guldurdun benı karsımdakı de adam dıyordur bu manyak bılgısayara bakıp ne ızlıyor boyle sırıtıyor dıye
al bendende bı o kadar catlardı benımkısı hemde 3 yerınden

iyigeceler arkadaşlar çalışmalara devam ediyoruz bakalım ne olacak çok heyecanlıyım .........normal yoldan hamile kalamazsın çikolata kisti yüzünden diyorlar ama ben Rabbime inanıyorum birşey sorucam arkadaşlar belki bilen olur kistin rahimle neredeyse yapışık yani sınır sınıra olması ne gibi işler açar başıma ...doktor bu ii olmamış işte dedi ama mubarek daha bişey demedi sinir oldum ......içim içimi yiyor internettende birşey bulamadım .........
bol bebişli günler olsun önümüzde inşallah

Ay hadi inşallaaah Bende hayla gelen giden yok yemedim kırmızı kartı cumartesi ve bu akşam yine test yaptım ama yine negatif çıktıı nooluyo anlamadım gittii Neyse yarın sabah bidaa gidicem bakalım sağlık ocağına kan ve bu sefer idrar testi içinde ne var ne yok öğreneyim canıım ona göre oruç tutarım yada tutmam hiç diilsee.. Ay çok heyecanlıyım inşallah bu sefer kanda çıkar yaa 2 ağustosta adetime 4 gün kala gittiğimde bhcg 1 çıkmıştı yarın bebiş çıksın yaa testlar ne derse desin bebiş var gibi hissediyom beeen.. yarın size inşallah müjdeli haberi veririm kızlar yaa..

Küçük bir çocuk,hamile bir kadının karnına dokunarak:

- Ne var sizin karnınızda teyze?

- Çocuk var evladım.

- Onu seviyor musunuz?

- Evet.

- Çok mu seviyorsunuz?

- Evet

- O zaman onu neden yediniz?

Günaydın kızlarrrrr Bugün nasılsınız? Durumunda değişiklik olan var mı? Gelsin artık sevindirci haberlerde güne güzel başlayalım moral bulalım dimi?

canım bak sonucu alır almaz yaz vallahı catlarım sevınclı haberlerını beklıyorum hatta beklıyoruz tamam mı ınsallah vardır yaaa bende kan testı yaptırmak ıstıyorummmmm ama daha reglıme 8-9 gun var cok heycanlıyım ben de ama gun yaklastıkca kasık agrım bel agrım artıyo o yuzden umutsuzluga dustum herhalde kırmızı kart gormeye hazırlanıyor bedenım neysem sımdı sen mutlu haber verkı hepımıızn gonlu acılsınnn

hahaha cokkk guzel yavvv bayıldım ıste buna

Günaydın kızlarrrrr Bugün nasılsınız? Durumunda değişiklik olan var mı? Gelsin artık sevindirci haberlerde güne güzel başlayalım moral bulalım dimi?

gunaydın canımmm. durumlar bende aynı vallahı ayın 9 u kaldı reglıme 8-9 gunnn kasık agrım devam belımde bıraz daha agrımaya basladı gogusler zaten kocamann bı tek bı degısıklık var o da dun aksam gogusumun ustune yatamadım cok agrı yaptı maalesef yan yatmak zorunda kalıyorum hem yanlardan acıyo hemde ucu cok acıyo ustune yatınca uyuyamıyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…