AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

merhaba kıslar, ben de geldim, aranızda yer var mı? 1 yıllık evliyim ben, hatta 2 gün önce 1. yılımızı kutladık ve bebiş çalışmalarına başladık. allahtan hayırlısı olsun diyourm herkes için. biz de bekliyoruz bakalım.

ahhh su kadinlar kulubu olmasa hayat ne kadarda bos olurdu diye dusunuyorum bazen... Hele is yerinde daha ise gelirgelmez emaillerime bakmak yerine kk ya girmem de bi ayri zevk yani aksam aksam gul, sabah sabah gul, hep gul kuzuuuuuuu

kim demiz kalamazsin diye.. hic dinleme canimmm Allahim o kadar buyuk ki tasa bi can verirken, bi kist yuzunden sana mi normal yolla bebis yollamicak.. sen dualarini eksik etme. Kist konusunda bilemiyorum ama tedavi goruyormusun su an? Yoksa daha yeni mi cikti ortaya?

selamlar canım hosgeldınnnnnnnnn tabıkıde var gelene kapı acıkkkkk haydın hayırlı olsun bır yılınız umarım sende agustos bocegını gobısıne alanlardan olursunnnn

Ahhh su kadinlar kulubu olmasa hayat ne kadarda bos olurdu diye dusunuyorum bazen... Hele is yerinde daha ise gelirgelmez emaillerime bakmak yerine kk ya girmem de bi ayri zevk yani Aksam aksam gul, sabah sabah gul, hep gul kuzuuuuuuu

hep beraber gulelım kuzzuuuuuuuu valla buraı olmasa zaman gecmez bılıyosun dımı bende sabah sabah gelıp kk yı acanlardanım valla Eglenıyommm

bu catlak vallah catlar bak bencede sonucu alir almaz hemencik ilk bize yazzz canim... SEN HUUU BALIM BENIM, NIYE UMUTSUZLUGA DUSTUN BAKIYIM... Hem hamilelik belirtiler ve adet belirtileri hemen hemen aynidir kadinlarda ilk ay bunu unutmayin kizlar.. cunku bedeniniz adet olmaya aliskin oldugu icin, regl doneminde yine o belirtiler yasar ama kanama gerceklesmez... olllcakkk bitanemm oyle dusunme, olumlu dusunelim olumlu olsun.. hem pozitif dusunce ile millet neleri basariyor.. biz bi yumurtayimi catlatamicazz ayoll

selamlar canım hosgeldınnnnnnnnn tabıkıde var gelene kapı acıkkkkk haydın hayırlı olsun bır yılınız umarım sende agustos bocegını gobısıne alanlardan olursunnnn

hoşbulduk cnm, biz de çok istiyoruz. hatta daha hiçbir belirti yokken, eşim kendini fazla kaptırmış durumda. orda o orda, ben biliyorum artık 3 kişiyiz filan diyor:) hem hoşuma gidiyor hem de fazla ümitlenmek istemiyorum, çünkü olmazsa üzülebilirim

gel gel bi kisilik yer var benim yanimda canim.. hosgeldin aramizaaaa!!! ben senin nisan, kina ve dugun fotograflarini gormustummmmm cok guzel bi gelin olmussun.. kiz 1 sene oldumu amannn ben bayadir bu kadinlar kulubundenyim demekki.

doru dıyon vallahı bıde su hafta gecse gıtseydı pazartesı olsa ayın 15 ii reglıme 2-3 gun kalmıs olsaaaaaaa sora cumartesı test yapsammmmm sorada hamıleyımmmmmmmmmmm desemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zaman gecse hepımız bu ay hamıle kalsakkkkkkkkkkk.bagdaj kurdum hepımıze olumlu enerji yolluyorum ımmmmmmmmmmmmmmmmmm

fazla kapilmamak lazim canim.. sonra cok uzuluyor insan cikmayinca... bide ben bu forum da cok okudum boyle takanlarda olmuyorda hangi ay oluruna birakiyorlar kendilerini kasmiyolar o zaman pat diye hamile kaliyolar... ama tabi gelde bunu bize anlat demi herseyi takiyoruz.. nerdeyse uyandigimizda ilk dusundugumuz sey o.

gel gel bi kisilik yer var benim yanimda canim.. hosgeldin aramizaaaa!!! ben senin nisan, kina ve dugun fotograflarini gormustummmmm cok guzel bi gelin olmussun.. kiz 1 sene oldumu amannn ben bayadir bu kadinlar kulubundenyim demekki.

ayy çok teşekkür ederim:) vallahi 1 yıl oldu, ben bile anlamadım zaman ne çabuk geçiyor.

kızlar beni de aranıza alırmısınız? Bende ağustos böceğim gelsin diyenlerdenim

hosgeldın canımmmmm ooo bugune cok gzuel basladık dımı papatyam olumlu dusunduk olumlu oldu bak ıkı kısı daha geldı catlakların arasınaaaa wooowww bız ınanamıyoruz ama gercekten oyleee :) hsogeldın canım ınsallah agustos bocegın kalbıne sorada gobusune gırer

hem de nasıl takıyorum anlatamam. eşimle korunuyorduk önceden, stresten filan mıdır nedir, adetim gelmedi, neredeyse 8 gün filan gecikti. korunmamız da garantili olmadığı için, kesin hamileyim filan dedim, doktora gittim ama maalesef yılda 1 kez filan bu tarz bir gecikme yaşamak normalmiş, stresten filan bile olabilirmiş o hayal kırıklığı çok kötüydü, o yüzden hiç kaptırmak istemiyorum

dur anammm carpilcazz yavas gel.. Allah iyiligini versin, is yerinde seni bagdaj kurarken gormeyi cok isterdim.. patronda desim bu kiz harbiden catlakmiss ise alirken biz bunu hic bole degildikuuuu yolla kuzucum yolla bizde actik kollarimizi senden olumlu enerji bekliyoruz... haydi o zaman ayin 15 i olsunkiiiiii regl olmayasinnnn ve bebisss gelsin.. bende teyzesiii oluiiimmmm

he vallah canim olumlu basladik gune 2 tane yeni uye kaptik... diger "agustos bocegim gelsin diyenler" konusunu gecicez azimleeee bunun icin calisiyorum!!!! onlarin 60 uzeri sayfasi var kizlar hahahaha HOSGELDIN CANIM BU ARADA!!!

evet canim gercekten cok kotu... ama simdi korunmuyoruz hic birimiz bak bu topikte hahah bende biraktim bu ay ve hamis olcazzz bak gorursunnn!!!

bir de tam ramazan ramazan başladık biz çalışmalara, bi garip oluyorum, sanki suç işliyorum gibi bu duyguyu bir de nişanlıyken eşim bize geldiğinde gizli gizli öpmeye çalışırdı beni, bir de o zamanlar hisstmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…