hem de nasıl takıyorum anlatamam. eşimle korunuyorduk önceden, stresten filan mıdır nedir, adetim gelmedi, neredeyse 8 gün filan gecikti. korunmamız da garantili olmadığı için, kesin hamileyim filan dedim, doktora gittim ama maalesefyılda 1 kez filan bu tarz bir gecikme yaşamak normalmiş, stresten filan bile olabilirmiş o hayal kırıklığı çok kötüydü, o yüzden hiç kaptırmak istemiyorum
bir de tam ramazan ramazan başladık biz çalışmalara, bi garip oluyorum, sanki suç işliyorum gibibu duyguyu bir de nişanlıyken eşim bize geldiğinde gizli gizli öpmeye çalışırdı beni, bir de o zamanlar hisstmiştim
hahaha o nisanlilik donemi cok guzeldi ama yaa.. benimkisi de ankarada oldugu icin izmire geldiginde bizde kalirdi... gece yarisi boyle ben lavobaya kalktigimda gider minciklardimm hahahaa
dur anammm carpilcazz yavas gel.. Allah iyiligini versin, is yerinde seni bagdaj kurarken gormeyi cok isterdim.. Patronda desim bu kiz harbiden catlakmiss ise alirken biz bunu hic bole degildikuuuuYolla kuzucum yolla bizde actik kollarimizi senden olumlu enerji bekliyoruz... Haydi o zaman ayin 15 i olsunkiiiiii regl olmayasinnnn ve bebisss gelsin.. Bende teyzesiii oluiiimmmm
teyzesını yerım ben onunnnnnnn olsunda bak demedı deme vallahı ucarım herhalde haberı alırr almazz artık ne yazarım ne derım ben bıle kestıremıyorummm :44:
aynenbenmki de konyadaydı, biz izmirde oturuyoduk, gelince kalırdı. allahım gece kalkayım yanına gideiym diye uyku tutmazdı ama malesef babam da hep o günlerde cırcır mı olurdu nedir, yarım saate bir tuvalete giderdi kontrol edeyim diye. hatta bir keresinde baba sen prostatmı oldum bile demiştim
sen beni yemegi birakta.. bi tane bebis yap ta onu yiyelim ikimizdeeeeayy cok seviyorum boyle yeni dogmus bebislerin her tarafini mincik mincik isirip opmeyiiiiii... Allahim gonder bitanecikk hemencikkk hemencikk yaaaaa. Aslinda sen haberi alinca donup kalirsin bak.. buraya da kesin.. kizlar.. ben hamileyim ama su an soktayimmm dersin hahaha
ızmirin neresindensin canimm? Bende ızmirliyimm. Ahahah iyi demissin babanaa.. Benim babam cok sert olmasina ragmen hic oyle seyler yapmadi yaaa haha herkez zaten cok sasti bizim dugun zamaninda ayyyy unsal masallahhhh ne kadar da sakinlesmis dediler.. Ama damadini cok seviyor ondandir belkide.. Keske onunda ailesi beni sevseydi..
valla sokamı gırerım yoksa sokamı sokarım bılmıyorum haha ama baya coskulu olucagı kesın.. ayyy yapalımda bıtgane mıncık mıncık oynıyalım onlarlaaa yaaaaaaaaaaaa yeırfm ben onu masallah ona masallahhhhhhh
yaa ınanmıyorum senındemı erkek tarafında sorun var ????? Yok yok kesın ıkızımsın sen benım. şaştım kaldım yazıyı okuyınca :44:
GÜNAYDINLARRRRR...kızlarrrr yeni gelenler hoşgelmişler...
l
bişeyi çok isteyince olmazmış canlar herhalde benimde öle bişey oldu zaten 2 bebeğimi kaybettim 25 yaşında 2 kayıp kolay değil bu ay benim ayım olsun dedim..bu seferde adetimin gelmeyişi off ne biliyim isyanda etmiorum her işte bir hayır vardır çünkü hep hayırlı zamanda ver allahım bidaha bana gelmişken gitmesin istiyorum yine rüyamda bebeğimi emzirdim bu 2 oldu artık kafayı yedim herhalde:)
evet canim.. Hemde cok sorun var.. Bizim icin hic birsey yapmadilar.. Bana taki bile takmadilar dugunde biliyomusunn? Ahhhhh neler neler daha... Benim onlara yaptigim tek seyde, biz esimle 3 sene anlastik ben amerikadayken o burdaydi.. Ve benim orda olusumu firsat bilip kayinpederimin teyzesinin kizini yamamaya calistilar esime.. O da karsi cikti tabikide buna karsilikta beni cephe aldilar.... Hayirsizlar nolcak.. Zaten gidelim yurt disina 2 ay sonra birdaha benim yuzumu zor gorurler.. Hattaaa torunlari olsun onu bile gostermicem.. Kendileri cok kasindi.
günaydınlarrrrr...kızlarrrr yeni gelenler hoşgelmişler...
L
bişeyi çok isteyince olmazmış canlar herhalde benimde öle bişey oldu zaten 2 bebeğimi kaybettim 25 yaşında 2 kayıp kolay değil bu ay benim ayım olsun dedim..bu seferde adetimin gelmeyişi off ne biliyim isyanda etmiorum her işte bir hayır vardır çünkü hep hayırlı zamanda ver allahım bidaha bana gelmişken gitmesin istiyorum yine rüyamda bebeğimi emzirdim bu 2 oldu artık kafayı yedim herhalde:)
ah yavrum bı bılsen senı ne kadar ıyı anlıyorum bızede hıc bır ssey yapmadılar tek bır sey bılıyomusun dugunu bıle ıptal ettıler benım esım kendı ımkanıyla zarla zorla yaptı hemde dugune 10 gun kala davetıyeler basılmıs dagıutılmısken daha neler neler ben anlatsam senın agzın acık kalır allahlarından bulsunlar ama hakkımı hella etmıyorum kesınlıkle benımde cocugum olsun daha sıttın sene goremezler ben zaten hayatta gıtmem onlara olar gelırd egorurlerse uzaktan dokunmak yok .. Bıde dugunden sora ablasına oturmaya gıtmedık dıye tavır almıslar sız kımsınız be deıdm ne hakkınız gectıkı aban benden bısı ıstıyosunuz ... Aamaaan bosver sımdı bızım kaderımız bır senınle ben buna artık emınım allahlarından bulsunlar bosver
canım bak sonucu alır almaz yaz vallahı catlarım sevınclı haberlerını beklıyorum hatta beklıyoruz tamam mı ınsallah vardır yaaa bende kan testı yaptırmak ıstıyorummmmm ama daha reglıme 8-9 gun var cok heycanlıyım ben de ama gun yaklastıkca kasık agrım bel agrım artıyo o yuzden umutsuzluga dustum herhalde kırmızı kart gormeye hazırlanıyor bedenım neysem sımdı sen mutlu haber verkı hepımıızn gonlu acılsınnn
Günaydın kızlaar erkencisiniz bakıyomda gece hiç kimsecikler olmuyo sabah giriyo demekki millet bende idrar ve kan testi yaptırdımda geldim kanın sonucu öğleden sonra belli olcak 2-3 gibi belli olur heralde bende çatlıyom meraktan tabi haber veririm merak etmeyin zaten bi hamileysem duymayan kalmazkiiYaa canım adetine çok varmış nasılsa daha adet belirtisi olamaz şimdiden belkim oda bebiş belirtisidir bel ve kasıkta ağrı oluyo nasılsa hamileliktede hadi bakalım sendende mutlu haberlerini bekliyoruz..Ay çok heyecanlıyım ama korkuyomda yaa ya hamiş diilseem ühü ühü ühüüüü..
Günaydın kızlaar erkencisiniz bakıyomda gece hiç kimsecikler olmuyo sabah giriyo demekki millet bende idrar ve kan testi yaptırdımda geldim kanın sonucu öğleden sonra belli olcak 2-3 gibi belli olur heralde bende çatlıyom meraktan tabi haber veririm merak etmeyin zaten bi hamileysem duymayan kalmazkiiYaa canım adetine çok varmış nasılsa daha adet belirtisi olamaz şimdiden belkim oda bebiş belirtisidir bel ve kasıkta ağrı oluyo nasılsa hamileliktede hadi bakalım sendende mutlu haberlerini bekliyoruz..Ay çok heyecanlıyım ama korkuyomda yaa ya hamiş diilseem ühü ühü ühüüüü..
aynen canim bende hakkimi hic ama hic helal etmiyorum... ben yinede sustum herseylerine... beni tehtid bile ettiler dovmekle o dereceye geldi hemde kendi evimde ettiler 2 ay once onlar ankarada biz eskisehirde oturuyoruz... bende hepsini kovdum evden.. iyi oldu ogullarinin evindende kovulmayi gorduler.. ama Allah biliyor ya diger tarafta yaticak yerleri yok gercekten.. benimde dugunumu herseyimizi esim ve ben yaptik canim.. canim babam yaaa herseyimize kostu.. Esim der zaten bana kayinpederim kendi oz babamdan daha yardimci oldu herseyimde.. Dugun gecesi biz taki paralarinla odedik dugun salonunun son taksitini biliyomusun guya onlar oduceklerdi o aksam.. sinirimi bozmayida becerdiler dugun gecemde.. offff neler neler... harbidende biz seninde kader ortagi ciktik, eminim artik yani ikiziz.. ama olsunnn bize hic bi haklari gecmedi ya kuzum, Allah buyuktur onlari elbet bi gun onumuze cok kotu bi durumda cikartir iste o zaman bize de sadece yaptiklarini yuzlerine vurmak dusucek.. ben biliyorum bana bu son 6 ayda cektirdikleri hersey icin onlar diger tarafta lime lime cezasini cekicekler.. ben onlara cok iyi niyetli davrandim.. biz taki yapamicaz durumumuz yok dediler.. onemli degil benim gozum yok oyle seylerde dedim... ama iyi de yaptilar.. butun yaptiklarini esim biliyor ve hep benim yanimda.. kendi anne babasina bile benim esimi uzuyorsunuz biz amerikaya gidene kadar bidaha evimize gelmeyin sakin dedi.. ohhhh iyi oldu onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?