Günaydın kızlaar erkencisiniz bakıyomda gece hiç kimsecikler olmuyo sabah giriyo demekki millet bende idrar ve kan testi yaptırdımda geldim kanın sonucu öğleden sonra belli olcak 2-3 gibi belli olur heralde bende çatlıyom meraktan tabi haber veririm merak etmeyin zaten bi hamileysem duymayan kalmazkiiYaa canım adetine çok varmış nasılsa daha adet belirtisi olamaz şimdiden belkim oda bebiş belirtisidir bel ve kasıkta ağrı oluyo nasılsa hamileliktede hadi bakalım sendende mutlu haberlerini bekliyoruz..Ay çok heyecanlıyım ama korkuyomda yaa ya hamiş diilseem ühü ühü ühüüüü..
kızlaaarrr merhaba...yazılanları okudum burda ne güzel bir ortam varmış ya..gec keşfettim ben bu siteyineyse bakalım.burda güçlü bir enerji var.herkescikler hamile kalmayı istiyor.ben hamile olduğumu ilk öğrendigimde acaba hangi arkadaşıma sölerim diye düşünüyordum.kararımı verdim.kesinlikle ve kesinlikle ilk sizler duyacaksınız tabi eşimden sonra burdaki sinerji sayesinde hepimiizin göbişleri dolacak gibi...22 ağustosu beklemek zor olacak.keşke tıp ilerlese de ertesi günü var mı yok mu öğrenebilsekkk
teşekkürler kızlar inşallah ramazan ayı bereketiyle gelirde hepimizin kucağı dolar. rabbim aratmasın inşallah. hayırlarla gelsinler (amin) yanlız benim duruumum biraz karışık.. ben üç yıllık evliyim ama vajinusmusdum belki duymuşsunuzdur bu hastalığı...daha yeni yendik ve hemen bebiş çalışmalarına başladık ama hamilelik konusunda hiç bişi bilmiyoruz ikimizde. adetim bittiği günden bu yana hergün ilişki oldu bilmem doğru mu yaptık sizler daha tecrübelisiniz yardımcı olursanız çok mutlu olurum
valla yavrusum aynen oyle benımde babacım kostu herseye allah bılıyor ya bızde ıkımız yaptık takı paralarıyla odedım bır cok seyı ama umrumda degıl ben kendım yatım esımle yaptım ya kendı ayaalrımın ustunde durdum daha zaten kımseden bısı beklemem nyesem bosver bu tatsız konuları bebıslerden haber verelım canım benımmm
allahmı soyletıyor kıss ınsallah bebıs belırtısıdır vallaaaaaa sekerım kendını hersyee hazırla alıstır sen hamıleysen suprıs ama degılsen koku bızde dımı denerız daha allahım herseyın hayırlısı oılsun sen ıcını ferah tuttt
teşekkürler kızlar inşallah ramazan ayı bereketiyle gelirde hepimizin kucağı dolar. rabbim aratmasın inşallah. hayırlarla gelsinler (amin) yanlız benim duruumum biraz karışık.. ben üç yıllık evliyim ama vajinusmusdum belki duymuşsunuzdur bu hastalığı...daha yeni yendik ve hemen bebiş çalışmalarına başladık ama hamilelik konusunda hiç bişi bilmiyoruz ikimizde. adetim bittiği günden bu yana hergün ilişki oldu bilmem doğru mu yaptık sizler daha tecrübelisiniz yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Yaa öyle ama ben daha yeniyim ya böle hayal kırıklıklarına alışmam zaman alıcak bende herseferinde acaba hamilemiyim diyicem vs vs. Allahım inşallah okadar bekletmez beni tabii tüm bebiş isteyenleride.. Aaay ayyy beklemesi ne zor yaa saatlerde geçmek bilmez şimdi uyusammı acabaa çabucacık geçerdi öylee gece uyuyamamıştım zaten gene sabaha kadar..İnşallah sende hamişsindir canım yaa kasılmalar genelde ondan olur çünkü vücudun kendini bebişe hazırlıyodur belkiim
aynen canim.. gitti taki paraciklariii hahahaha olsunn ama iyki ailemiz var yanimizda... iyiki onlar varrr yaaaaa. bak ben simdi amerikaya gidince hep onlar olucak yanimizda.. torunlarinida onlar buyutucek.. kayinpederim falanda avcunu yalasin zor gorurler torunlariniiii. amannn neysee boyle daha iyiyiz kiz kayinpeder kayinvalide derdi yok ohhhh kafamiz rahat vallahhhh biz evimizde huzurlu olalim kocamizlada gerisi bos vallah umurumda bile degil bu 6 ay da yaptiklari herseyi kendilerine yaptilar.. cok ahimi aldilar Allahim hepsini cikartir onlardan hic suphem yok. Allahhimm bize bi bebis nasip etsinde catir catir catlatalim onlariii
canım hastalıgını bılırım zor bır hastalıktır ve tamamen pıskolojıktır yenmek bıraz zordur ama yenmıssın gelmıs gecmıs begısunun dedıgı gıbı 48 satte bır ılıskı yumurtlama gunlerıne agırlık verırsen bıraz daha ıyı olur hemen yataktan kalkma ve mumkunse hemen su alma. ve tabıkı olumlu dusun olumlu olsun bebısı kafaya takma oluruna bırak ve cocouk ıstıyorsan once bır doktora gıt folıc asıt baslatsın muaynelerını ol ultrasonla bakılsın ve calısmalara devam ınsallah golune gore verırı allahımm
günaydın tatlım bak sakın üzülme eğer çıkmazsa herşeyin hayırlısını iste olmazsada bi hayır var bidahaki aya olur ama inşallah hailesindir hayırlısıdır heyecanını çok ii anlıorum bizimde burda sonuçlar 2 de açıklanıor ve ben 2 kez yaşadım ve sonra beta takibi yapılcak onları beklemekte çok heyecanlı 2 ye katladımı katlamadımı sonra kese var mı bebek varmı ahh çok güzel şeylerdi...
valla bebısım yapacaz bı tane onlarda avuclarını yalıycakalr bızım sevdıkleırmız bız ıyı olalaımda gerısı bos allahım goruyo zatiii
kizlarrr bu sogan kurunu duyan varmiii deneyen varmiiii aranizda.. birde polenli bal midir nedir oyle birsey cok iyi geliyormus hamilelik sansini arttiriyormussss
yapcaz yapcazzz olcak olcakkk.. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... pozitif dusunelim pozitif olsun.. bu ay tutucakkk bayramda butun sevdiklerimizi bayraminiz kutlu olsun diye aradigimizda.. BEN HAMILEYIMM!!! dicezzzz
kizlarrr bu sogan kurunu duyan varmiii deneyen varmiiii aranizda.. birde polenli bal midir nedir oyle birsey cok iyi geliyormus hamilelik sansini arttiriyormussss
Yaa üzülmemek elde değilki amaaa..tabi ben adet olana kadar yitirmem umudumu o ayrı testler ne derse desin gelmezse falan testim olumsuz olsada zaten 15inde falan bi ultrasona gideyim diyom eğer bebiş yoksa ben anca eylüle kalcam yaa baksanıza hayla adet bile olamadıım oof off çok zor beklemesi yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?