AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

allahmı soyletıyor kıss ınsallah bebıs belırtısıdır vallaaaaaa sekerım kendını hersyee hazırla alıstır sen hamıleysen suprıs ama degılsen koku bızde dımı denerız daha allahım herseyın hayırlısı oılsun sen ıcını ferah tuttt

kızlaaarrr merhaba...yazılanları okudum burda ne güzel bir ortam varmış ya..gec keşfettim ben bu siteyi neyse bakalım.burda güçlü bir enerji var.herkescikler hamile kalmayı istiyor.ben hamile olduğumu ilk öğrendigimde acaba hangi arkadaşıma sölerim diye düşünüyordum.kararımı verdim.kesinlikle ve kesinlikle ilk sizler duyacaksınız tabi eşimden sonra burdaki sinerji sayesinde hepimiizin göbişleri dolacak gibi...22 ağustosu beklemek zor olacak.keşke tıp ilerlese de ertesi günü var mı yok mu öğrenebilsekkk

selam seker enerjı var tabı ıs yerınde bağdaj kurup enerjı yolluyorum bu topıc e ımmmmmmmmmmm :) hosgeldın bu arada mutluluk duyarız haberını duymaktan bızede mutluluk olurrrr valla haydın baakalım bocuk annelerı anne adayları calısmalara devammmmmm hepmızı umutlu oluyoruz seda bengısu selın ıkızım naz daha sayamadıgım bır cok kısı yukseekk enerjıler verıyoruzzz kendımıze olumlu dusunuyoruz olumlu oluyorrr ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hoşgeldin canım aramıza valla hastalığını pek bilmem bende 1buçuk aylık evliyim çook yeniyim daha bu işlerde ama bildiğim kadarıyla 2günde 1 ilişki öneriliyor yaani 48 saat arayla olmalı canım bide ilişkiden sonra hemen kalkmayacaksın bi müddet 5-10 dk kadar yat canım hatta altına yastıkta koyabilirsinki yolunu daha kolay bulsun ha bide ilişkiden hemen sonra duş önerilmiyo orayı hemen yıkamıycan yaani umarım işine yarar canım bunlar..

aynen canim.. gitti taki paraciklariii hahahaha olsunn ama iyki ailemiz var yanimizda... iyiki onlar varrr yaaaaa. bak ben simdi amerikaya gidince hep onlar olucak yanimizda.. torunlarinida onlar buyutucek.. kayinpederim falanda avcunu yalasin zor gorurler torunlariniiii. amannn neysee boyle daha iyiyiz kiz kayinpeder kayinvalide derdi yok ohhhh kafamiz rahat vallahhhh biz evimizde huzurlu olalim kocamizlada gerisi bos vallah umurumda bile degil bu 6 ay da yaptiklari herseyi kendilerine yaptilar.. cok ahimi aldilar Allahim hepsini cikartir onlardan hic suphem yok. Allahhimm bize bi bebis nasip etsinde catir catir catlatalim onlariii

Yaa öyle ama ben daha yeniyim ya böle hayal kırıklıklarına alışmam zaman alıcak bende herseferinde acaba hamilemiyim diyicem vs vs. Allahım inşallah okadar bekletmez beni tabii tüm bebiş isteyenleride.. Aaay ayyy beklemesi ne zor yaa saatlerde geçmek bilmez şimdi uyusammı acabaa çabucacık geçerdi öylee gece uyuyamamıştım zaten gene sabaha kadar.. İnşallah sende hamişsindir canım yaa kasılmalar genelde ondan olur çünkü vücudun kendini bebişe hazırlıyodur belkiim

canım hastalıgını bılırım zor bır hastalıktır ve tamamen pıskolojıktır yenmek bıraz zordur ama yenmıssın gelmıs gecmıs begısunun dedıgı gıbı 48 satte bır ılıskı yumurtlama gunlerıne agırlık verırsen bıraz daha ıyı olur hemen yataktan kalkma ve mumkunse hemen su alma. ve tabıkı olumlu dusun olumlu olsun bebısı kafaya takma oluruna bırak ve cocouk ıstıyorsan once bır doktora gıt folıc asıt baslatsın muaynelerını ol ultrasonla bakılsın ve calısmalara devam ınsallah golune gore verırı allahımm

birşey soracam arkadaşlar.yazdıklarınızın altında simgeler çıkıyor.kaç yıldır birliktesinizi vs gibii..hani böle gökkuşağı gibi..onu nerden indirebilirim?ben de evlilik tariimi girmek istiyorum?her mesajda çıkıyor mu ?sitede yeniyim.bilmiyorum

canım benım ınsallah hamılesındır ve ınsallah hayırlısıyla olur. bak cok dusunup kafaya takarsan ters teper sımdı kendını rahatlatman lazım bıraz muzık ac ruhun dınlensın muzıgıı dınle gece uyumamıssınbak zararlı saglına bebıs varsa bıle gobusunde oda etkılenır sorada bıraz vur kafayı uyu olumlu dusun sonuc ıyı gelsın ınsallah hamılesındır ama canım ve ınsallah tum ısteyenlerın agustos bocukelrı arka arkaya gelıverırı ınsallah benımde oyledır ama takılmıyorum oylesyse oyle olmassa bı ay sora devam olana kadar :) sımdı kendıne dıkkat et bıraz ve rahatlamaya calıs

kizlarrr bu sogan kurunu duyan varmiii deneyen varmiiii aranizda.. birde polenli bal midir nedir oyle birsey cok iyi geliyormus hamilelik sansini arttiriyormussss

valla bebısım yapacaz bı tane onlarda avuclarını yalıycakalr bızım sevdıkleırmız bız ıyı olalaımda gerısı bos allahım goruyo zatiii

evet çok zor bi süreçti rabbim yardım etti ve yendim çok şukur şimdi de çalışmalara başladık hemen. ben bundan 6 ay kadar önce adetimin 3. günü jinekoloğa gittim ilerde bebek düşünüyorum ama şimdiden baktırmak istiyorum dedim test falan yaptı bütün değerlerin normal dedi on gün öncede sağlık ocağına gittim bana folik asit verdi 10 gündür onu kullanıyorum. her gün ilişki zararlı olurmu ki. olma ihtimalini azaltmaz inşallah.

Yaa üzülmemek elde değilki amaaa.. tabi ben adet olana kadar yitirmem umudumu o ayrı testler ne derse desin gelmezse falan testim olumsuz olsada zaten 15inde falan bi ultrasona gideyim diyom eğer bebiş yoksa ben anca eylüle kalcam yaa baksanıza hayla adet bile olamadıım oof off çok zor beklemesi yaa..

valla bebısım yapacaz bı tane onlarda avuclarını yalıycakalr bızım sevdıkleırmız bız ıyı olalaımda gerısı bos allahım goruyo zatiii

yapcaz yapcazzz olcak olcakkk.. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... pozitif dusunelim pozitif olsun.. bu ay tutucakkk bayramda butun sevdiklerimizi bayraminiz kutlu olsun diye aradigimizda.. BEN HAMILEYIMM!!! dicezzzz

kizlarrr bu sogan kurunu duyan varmiii deneyen varmiiii aranizda.. birde polenli bal midir nedir oyle birsey cok iyi geliyormus hamilelik sansini arttiriyormussss

canım polenlı balı bılmem de sogan kurunu bılırım kullandımda ama hamılelıkle uzaktan yakından bır ılgısı yoktur yumurtalıktakı ksıtlerı patlatarak yok eder cok da ıyıdır adetı duzene sokar boylece kıslerden kurtulursun. ama devamlı yapmak lazımdır sekerım

yapcaz yapcazzz olcak olcakkk.. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... pozitif dusunelim pozitif olsun.. bu ay tutucakkk bayramda butun sevdiklerimizi bayraminiz kutlu olsun diye aradigimizda.. BEN HAMILEYIMM!!! dicezzzz

ayyy azından bal damlıyorrrrr ınsalllaaahhh ınsalllahhh hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım soğan kürünü biliorum o ii geliormuş ama içmeye dayanabilirsen 1 baş soğanı dörde bölüosun ve kaynatıosun soğuyunca içiosun..o içindeki iltihap falan varsa temizliomuş ve için temiz olunca hamile kalmayı kolaylaştırıor diorlar ..

aynen canım bende olamadım bugün tam 1 hafta oldu testte yaptım korunmama rağmen tabiki negatif çıktı böyle beklemek zor görsen karnım şişti ve çok gaz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…