canım polenlı balı bılmem de sogan kurunu bılırım kullandımda ama hamılelıkle uzaktan yakından bır ılgısı yoktur yumurtalıktakı ksıtlerı patlatarak yok eder cok da ıyıdır adetı duzene sokar boylece kıslerden kurtulursun. ama devamlı yapmak lazımdır sekerım
canım soğan kürünü biliorum o ii geliormuş ama içmeye dayanabilirsen 1 baş soğanı dörde bölüosun ve kaynatıosun soğuyunca içiosun..o içindeki iltihap falan varsa temizliomuş ve için temiz olunca hamile kalmayı kolaylaştırıor diorlar ..
kızlar adetime 10 gün var testte çıkmaz değil mi? Ama ben çok sabırsızım bu 10 gün nasıl geçer yaaa
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir. İbrahim SARAÇOĞLU'nun Diğer Kuru Soğan Kürleri
GÜNAYDINLARRRRR...kızlarrrr yeni gelenler hoşgelmişler...
l
bişeyi çok isteyince olmazmış canlar herhalde benimde öle bişey oldu zaten 2 bebeğimi kaybettim 25 yaşında 2 kayıp kolay değil bu ay benim ayım olsun dedim..bu seferde adetimin gelmeyişi off ne biliyim isyanda etmiorum her işte bir hayır vardır çünkü hep hayırlı zamanda ver allahım bidaha bana gelmişken gitmesin istiyorum yine rüyamda bebeğimi emzirdim bu 2 oldu artık kafayı yedim herhalde:)
Ah canım benim yaa merak etme inanıyorumki bu sefer olucak öyle güçlü tutunacak öyle güzel bi bebişin olacakki hepsini unutturacak sana dua et sen bu ay bol bol elinizden gelenide yapın ve gerisini Allaha bırakın inşallah Allahım bu mübarek ayda güldürücek hepimizin yüzünü bende daha adet olamadım varmı yokmu bilemiyom ama yoksada benimde bu aya yetişmiycek ağustos böceğim yaa..Eh olmadı eylüle kalır artık bebişimiz banada güzel bi doğum günü sürprizi olur belkim annem sen gelmek için doğum günümü bekliyon yoksa yaa olsun sen biran önce gel bekletme beni ben hediyemi şimdiden almış olurum zaten varlığınla..
kan testi ile bebek 3 günlükken bile çıkıyor diye biliyorum arkadaşlar...ama tabi biz de bu merak olduğu sürece damarlarımızda kan kalmaz...zırt bırt gideriz kan veririz iki gnde bir
canım bu gidişle senınle benımkiler eylüle kalcak zaten benimde eşimin doğum günü 22 eylül belki ona hediye veririm ayy ne mutluu banaa belkiiiiii böylesi dahaa güzelll ayy hiç düşünmemiştimmmm süperrr:)
kan testi ile bebek 3 günlükken bile çıkıyor diye biliyorum arkadaşlar...ama tabi biz de bu merak olduğu sürece damarlarımızda kan kalmaz...zırt bırt gideriz kan veririz iki gnde bir
Aaa benimkide 22 EylüüülHadi bakalım sen eşine ben hem kendime hem eşime hediye vermiş oluruz belkim kısmet bakalım tabi nekadar erken olursa o daha iyii..
hahahaha aynen canim yaaaa bu gidisle zaten kansizlik vardi daha da artacak.. kizlar bekleyelim yaaaa biz daha icimizde o olusana kadar beklemiyoruz da 9 ay 10 gun nasil beklicez cok merak ediyorum... benimde dogum gunum 19 eylul belki o zamana kadar tutar da gelir bebisimmm yada bebislerim.. ben olumlu dusunerek ikiz dogurcam bak gorursunuzzzzz. immmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ee süperr mişşşş bal ve papatyanın kaderleri benzioo amannn tanrım yoksaaa sende benim ikizimmisin nayırr nolamazzz
aynen canım bende olamadım bugün tam 1 hafta oldu testte yaptım korunmama rağmen tabiki negatif çıktı böyle beklemek zor görsen karnım şişti ve çok gaz var
kızım senın yüzünden bende ikiz demeye başladım nasıl bi enerji yolladın :):) ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cok mu igrenc ki tadiiiii. ay ben icemem o zaman yaaa kuzucumm sen nasil iciyorsun onu oyle?
cok mu igrenc ki tadiiiii. Ay ben icemem o zaman yaaa kuzucumm sen nasil iciyorsun onu oyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?