AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

cok mu igrenc ki tadiiiii. ay ben icemem o zaman yaaa kuzucumm sen nasil iciyorsun onu oyle?

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.

Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir. İbrahim SARAÇOĞLU'nun Diğer Kuru Soğan Kürleri

supersin... bu ay dogal yolla denicem ilk ayim ya.. tutmazsa birdahaki aya mutlaka yapicammm

kan testi ile bebek 3 günlükken bile çıkıyor diye biliyorum arkadaşlar...ama tabi biz de bu merak olduğu sürece damarlarımızda kan kalmaz...zırt bırt gideriz kan veririz iki gnde bir

Ah canım benim yaa merak etme inanıyorumki bu sefer olucak öyle güçlü tutunacak öyle güzel bi bebişin olacakki hepsini unutturacak sana dua et sen bu ay bol bol elinizden gelenide yapın ve gerisini Allaha bırakın inşallah Allahım bu mübarek ayda güldürücek hepimizin yüzünü bende daha adet olamadım varmı yokmu bilemiyom ama yoksada benimde bu aya yetişmiycek ağustos böceğim yaa.. Eh olmadı eylüle kalır artık bebişimiz banada güzel bi doğum günü sürprizi olur belkim annem sen gelmek için doğum günümü bekliyon yoksa yaa olsun sen biran önce gel bekletme beni ben hediyemi şimdiden almış olurum zaten varlığınla..

kızlarrr 8 kullanıcı var ama sadece ben papatya ve bal konuşuoruz hadii sizde anlatın derdinizi beraber paylaşalımmmm
pozitif düşünce pozitif sonuçlar :)

canım bu gidişle senınle benımkiler eylüle kalcak zaten benimde eşimin doğum günü 22 eylül belki ona hediye veririm ayy ne mutluu banaa belkiiiiii böylesi dahaa güzelll ayy hiç düşünmemiştimmmm süperrr:)

kan testi ile bebek 3 günlükken bile çıkıyor diye biliyorum arkadaşlar...ama tabi biz de bu merak olduğu sürece damarlarımızda kan kalmaz...zırt bırt gideriz kan veririz iki gnde bir

Yok canııım 3 günlükken çıkarmı hiiç 8-10 günlükken anca çıkıyo diye biliyorum ben adetime 4 gün kala meraktan çatlayıp baktırmıştım bhcg 1 çıkmıştı bakalım şimdi ne çıkıcak ay çok heyecanlıyım ve korkuyomda yaa bu arada hoşgeldin canım aramızaa..

ayyyyyyyyyyyyyy bengisuuuu BENİMKİLER demişim kızzzz yoksa ikiz miiiii:) hahaha körün istediği bi göz allah verdi 2 göz:)

Aaa benimkide 22 Eylüüül Hadi bakalım sen eşine ben hem kendime hem eşime hediye vermiş oluruz belkim kısmet bakalım tabi nekadar erken olursa o daha iyii..

hahahaha aynen canim yaaaa bu gidisle zaten kansizlik vardi daha da artacak.. kizlar bekleyelim yaaaa biz daha icimizde o olusana kadar beklemiyoruz da 9 ay 10 gun nasil beklicez cok merak ediyorum... benimde dogum gunum 19 eylul belki o zamana kadar tutar da gelir bebisimmm yada bebislerim.. ben olumlu dusunerek ikiz dogurcam bak gorursunuzzzzz. immmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aaa benimkide 22 Eylüüül Hadi bakalım sen eşine ben hem kendime hem eşime hediye vermiş oluruz belkim kısmet bakalım tabi nekadar erken olursa o daha iyii..

ee süperr mişşşş bal ve papatyanın kaderleri benzioo amannn tanrım yoksaaa sende benim ikizimmisin nayırr nolamazzz

kızım senın yüzünden bende ikiz demeye başladım nasıl bi enerji yolladın :):) ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen canım bende olamadım bugün tam 1 hafta oldu testte yaptım korunmama rağmen tabiki negatif çıktı böyle beklemek zor görsen karnım şişti ve çok gaz var

Ay o gaz bendede vaar hemde çok fena yaa şiştim hareketsizlikten ayrıca kabızlık miğde yanması falan biz korunmuyoz tabi hareket et iyi gelir bak gaza hatta imkanın varsa yüzmeye git gaza birebir yada yürüyüş falan yapabilirsin yemekten sonra oda iyi gelir

cok mu igrenc ki tadiiiii. ay ben icemem o zaman yaaa kuzucumm sen nasil iciyorsun onu oyle?

Ayy evet yaa nasıl içceez o soğan suyunuu ıyy ama bak polenli balı öneririm canım biraz fazla yedimmi bi erkeği düz duvara bilem tırmandırabilir eşinede yedir hatta ben yiyorum yada artık yemeye çalışıyorum her gün bak naap biliyonm u şöyle güzel bi bal ve polen bul fındık badem cevizde al bunları bi kahvaltılık kapta heepsini koy hatta çörek otu kuru üzüm falanda atabilirsin içine biraz çok güzel oluyo öyle ben öyle yiyorum hepsinin vitaminini bi anda almış oluyorum hem polen çok faydalı arkadaşlar mutlaka balla beraber kullanın hem eşiniz hem siz sonra gelsin bebiiş..

cok mu igrenc ki tadiiiii. Ay ben icemem o zaman yaaa kuzucumm sen nasil iciyorsun onu oyle?

kusum tadı cok kotu degıl soguyunca sorun olmuyor ama dedım ya sadece ıstlerı tedavı edıyor ve uzun bır muddet yapmak gerekıyor sokulmeye yardımcı oluyor benım ablamın doktoru yasaklamıstı ya hamıle kalırsan oda sokturmye yardımcı oluyor ıyı degıl dıye bende yapmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…