Ayy evet yaa nasıl içceez o soğan suyunuu ıyyama bak polenli balı öneririm canım biraz fazla yedimmi bi erkeği düz duvara bilem tırmandırabilir eşinede yedir hatta ben yiyorum yada artık yemeye çalışıyorum her gün bak naap biliyonm u şöyle güzel bi bal ve polen bul fındık badem cevizde al bunları bi kahvaltılık kapta heepsini koy hatta çörek otu kuru üzüm falanda atabilirsin içine biraz çok güzel oluyo öyle ben öyle yiyorum hepsinin vitaminini bi anda almış oluyorum hem polen çok faydalı arkadaşlar mutlaka balla beraber kullanın hem eşiniz hem siz sonra gelsin bebiiş..
kızlarrr 8 kullanıcı var ama sadece ben papatya ve bal konuşuoruz hadii sizde anlatın derdinizi beraber paylaşalımmmm
pozitif düşünce pozitif sonuçlar :)
kusum tadı cok kotu degıl soguyunca sorun olmuyor ama dedım ya sadece ıstlerı tedavı edıyor ve uzun bır muddet yapmak gerekıyor sokulmeye yardımcı oluyor benım ablamın doktoru yasaklamıstı ya hamıle kalırsan oda sokturmye yardımcı oluyor ıyı degıl dıye bende yapmıyorum artık
hahahaha aynen canim yaaaa bu gidisle zaten kansizlik vardi daha da artacak.. Kizlar bekleyelim yaaaa biz daha icimizde o olusana kadar beklemiyoruz da 9 ay 10 gun nasil beklicez cok merak ediyorum... Benimde dogum gunum 19 eylul belki o zamana kadar tutar da gelir bebisimmm yada bebislerim.. Ben olumlu dusunerek ikiz dogurcam bak gorursunuzzzzz. Immmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bide ben varım yaa beni niye unuttuun
19 eylul mu benımkıde 19 ekımmm ınanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ee süperr mişşşş bal ve papatyanın kaderleri benzioo amannn tanrım yoksaaa sende benim ikizimmisin nayırr nolamazzz
yaaa bi yuru git yaaaa sende herseye ikiziz ikiziz diyonnnn!! korkuyom yakinda ayni anadan cikmis olacazzz diye
VALLA KIZIM CEKTIK BIRBIRIMIIZ DEMEKKI SUC BENIM ALLA ALLAAAAA NAPIM SIMDI 19 EKIMDE DOGMUSUM BENDE KORKUYOM ANA AYRI BABA BIR DIYE ARTIKALLA ALLAA ANLAMADIM NASIL IS YAV VALLAHI ANLAMADIM AMAMNNNNNN BOLE IYI AMA ben senı cok sevıyımmm mtum arkadaslarımı cok sevıyım bakın gordunuzmu olumlu dusundum ıkıızmı buldummm sımdı sıra bebısteee ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyy bengisuuuu BENİMKİLER demişim kızzzz yoksa ikiz miiiii:) hahaha körün istediği bi göz allah verdi 2 göz:)
vall abırakırsan ben senı zaten bırakmam ayrıca 8. De var evlılı tarıhlerı hemen hemen yakın ben nisan 16 da evlendımm yanı yenı evlıyızzzz :))))arkadaslar izniniz olursa sayin ikizimle ortak yanlarimizi listemek istiyorum..
1. Ben 19 eylul o 19 ekim dogumlu
2. ıkimizinde ailesinde ikiz bebekler var, eh bizde ikiz istiyoruz kiii.
3. Onun aile kokeni almanyali benimkisi ise amerikadan gelme
4. ıkimizinde esinin ailesi bes para etmez insanlarin teki, ama eslerimiz bitanecikk.
5. Taki paralarini kullanarak herseyimizi kendimiz yaptik, babaciklarimiz yardim etti bizee.
6. ıkizmide cok ama cok catlagiz..
Birseyleri kesin unutmusumdurrrrr amaaa... En son olarak olumlu dusunerek....
7. Agustos ayinda beraber hamis kalip beraber ayni zamanda dogurucazzzz!!!!
Ben seni birakmam kuu artikk!!
Neden olmasın canııım senden çok hakedenmi var ikizleri aramızdaa Allah senden iki tane aldı inşallah ikisinide geri hemencecik yerine koyaar..Ay hadi inşallaaaah ikizin oluur ay bende korkuyom haa ikizim olur diye eşim kızdırıp duruyo belki ikizimiz olur diye eşimin teyze çocukları ikizde ailede var yaani zaten doğumdanda korkuyom ben birini zor doğururum ikisini nasıl çıkarcaam bakmasıda zooor bi başıma nasıl bakarım ama iiiinşallah senin ikizin olur yaa dediğim gibi Allahım meleklerinin ikisinide geri yerine koysun tez zamanda inşallaaah
Yok canııım 3 günlükken çıkarmı hiiç 8-10 günlükken anca çıkıyo diye biliyorum ben adetime 4 gün kala meraktan çatlayıp baktırmıştım bhcg 1 çıkmıştıbakalım şimdi ne çıkıcak ay çok heyecanlıyım ve korkuyomda yaa bu arada hoşgeldin canım aramızaa..
[/html]
hoşbulduk canımmmm.inş bu ay kupayı kaparız))
Bebisi nasip eden Allahim dogurmasina da bakmasina da sana yardimci olacaktir canim benim. Ben su anda cok korkuyorum hamile olmaktan aslinda ama saglik sorunlardan dolayi da ileriye atamam gibime geliyor... Annemle konusurken annemde bana hep der.. korkmani gereken hicbirsey yok ortada.. Ben sana hamile kaldigimda bel fitigi tanisi konulmustu doktor dogurman cok zor olucak demisti herkezde doguramazsin demisti yinede dogurdum.. o yoklugun ve dertlerin arasinda bide sen dogar dogmaz babanin eline para gecti koperatif e girdik sen cok ugurlu gelmistin butun hersey yoluna girdi demisti... bence bebis kismeti ile birlikte geliyor hayatimizaaa
naz valla bızım dılden konusmaya baslamıssın kupayı kaldıralım dıyor yavvv ınsallah kaldırırız allahmı soyletıyor nedırrrr bakalım bengısuyu beklıyoruz hala ses yok testten sora kısmetse ben bakıcam regl zamanıda 8 gun falan kaldı kısmet olursa haftaya bu gun 1 gun kalmıs olcak ve haftaya yarın test yaptırcam bakalım hayırlısı herkese
kız bengısu sonuc ne zaman cıkıcak catlıycııımm yaaaavvvvv aaaaa
Seenmii benmiiiiii bende çatlıycam yaa ama korkuyomdaa bakamıycam sanırım sonucaya böyle olucaam ya böyleee ühü ühü ühüüü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?