AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

kizim sen neyin pesindesin... bebek dogurcam diye kalp krizi gecirtecen adama allah korusun!! kiz ne o oyle... o karisim menopozdaki kadinii bile dogurtur mubarek!!!

Son düzenleme:

Allah Allah kimisi hamile kalmak icin yapiyormus ama.. neyse yaa en guzeli dogal yoldann!!! Ben inaniyorum ki dogal yolla gelip bulucam benim bebislerim beni

19 eylul mu benımkıde 19 ekımmm ınanmıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ee süperr mişşşş bal ve papatyanın kaderleri benzioo amannn tanrım yoksaaa sende benim ikizimmisin nayırr nolamazzz

Allah kaderlerimizi benzetmesin desem ayıpmı oluur? Ben senin kadar güçlü diilim dayanamazdım kolay kolay bebeklerimin acısına dediğim gibi çok güçlüsün çok taktir ediyorum seni bu konuda maaşallah sana ama ruh ikizi olabiliriz canım tabii 87 doğumlumusun kız sende benim gibi yoksa o sondaki 7 ne oluyoo yaşmı 27? Ay hadi bebişlerimiz olsun büyük sürpriz yapalım yaa..

yaaa bi yuru git yaaaa sende herseye ikiziz ikiziz diyonnnn!! korkuyom yakinda ayni anadan cikmis olacazzz diye

VALLA KIZIM CEKTIK BIRBIRIMIIZ DEMEKKI SUC BENIM ALLA ALLAAAAA NAPIM SIMDI 19 EKIMDE DOGMUSUM BENDE KORKUYOM ANA AYRI BABA BIR DIYE ARTIK ALLA ALLAA ANLAMADIM NASIL IS YAV VALLAHI ANLAMADIM AMAMNNNNNN BOLE IYI AMA ben senı cok sevıyımmm mtum arkadaslarımı cok sevıyım bakın gordunuzmu olumlu dusundum ıkıızmı buldummm sımdı sıra bebısteee ımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Arkadaslar izniniz olursa sayin ikizimle ortak yanlarimizi listemek istiyorum..
1. Ben 19 Eylul o 19 Ekim dogumlu
2. Ikimizinde ailesinde ikiz bebekler var, eh bizde ikiz istiyoruz kiii.
3. Onun aile kokeni Almanyali benimkisi ise Amerikadan gelme
4. Ikimizinde esinin ailesi bes para etmez insanlarin teki, ama eslerimiz bitanecikk.
5. Taki paralarini kullanarak herseyimizi kendimiz yaptik, babaciklarimiz yardim etti bizee.
6. Ikizmide COk ama Cok catlagiz..
7. Ikimizde isimizi bu ay birakmak istiyoruz.

Birseyleri kesin unutmusumdurrrrr amaaa... en son olarak olumlu dusunerek....

8. Agustos ayinda beraber hamis kalip beraber ayni zamanda dogurucazzzz!!!!

Ben seni birakmam kuu artikk!!

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyy bengisuuuu BENİMKİLER demişim kızzzz yoksa ikiz miiiii:) hahaha körün istediği bi göz allah verdi 2 göz:)

Neden olmasın canııım senden çok hakedenmi var ikizleri aramızdaa Allah senden iki tane aldı inşallah ikisinide geri hemencecik yerine koyaar.. Ay hadi inşallaaaah ikizin oluur ay bende korkuyom haa ikizim olur diye eşim kızdırıp duruyo belki ikizimiz olur diye eşimin teyze çocukları ikizde ailede var yaani zaten doğumdanda korkuyom ben birini zor doğururum ikisini nasıl çıkarcaam bakmasıda zooor bi başıma nasıl bakarım ama iiiinşallah senin ikizin olur yaa dediğim gibi Allahım meleklerinin ikisinide geri yerine koysun tez zamanda inşallaaah

vall abırakırsan ben senı zaten bırakmam ayrıca 8. De var evlılı tarıhlerı hemen hemen yakın ben nisan 16 da evlendımm yanı yenı evlıyızzzz :))))

Bebisi nasip eden Allahim dogurmasina da bakmasina da sana yardimci olacaktir canim benim. Ben su anda cok korkuyorum hamile olmaktan aslinda ama saglik sorunlardan dolayi da ileriye atamam gibime geliyor... Annemle konusurken annemde bana hep der.. korkmani gereken hicbirsey yok ortada.. Ben sana hamile kaldigimda bel fitigi tanisi konulmustu doktor dogurman cok zor olucak demisti herkezde doguramazsin demisti yinede dogurdum.. o yoklugun ve dertlerin arasinda bide sen dogar dogmaz babanin eline para gecti koperatif e girdik sen cok ugurlu gelmistin butun hersey yoluna girdi demisti... bence bebis kismeti ile birlikte geliyor hayatimizaaa

Selin küstü gitti galiba bana öyle dedim diyeee....Özür dileriiim çok ağlayılılay baaak.. Yok ditti geyi gelmiyooo

[/HTML]
hoşbulduk canımmmm.inş bu ay kupayı kaparız ))

[/html]

hoşbulduk canımmmm.inş bu ay kupayı kaparız ))

naz valla bızım dılden konusmaya baslamıssın kupayı kaldıralım dıyor yavvv ınsallah kaldırırız allahmı soyletıyor nedırrrr bakalım bengısuyu beklıyoruz hala ses yok testten sora kısmetse ben bakıcam regl zamanıda 8 gun falan kaldı kısmet olursa haftaya bu gun 1 gun kalmıs olcak ve haftaya yarın test yaptırcam bakalım hayırlısı herkese

Evet yaa kısmetiyle gelir bebiş ben ikize bakması zor diye bi başıma bakmaktan söz etmiştim amaa eşim jandarma burdan seneye kimbilir hangi ücra köye gitcez tek başıma ikize bakması zor olacak e çocuklar büyüyene kadarda annem gelipte kalamaz ya yanımda o bakımdan yaani yoksa ben bayılırım ikiz çocuğa hele ikiside kızsa yada biri kız biri erkeksee ooh bi seferde yapıyon kurtuluyon ikisini birden ama bakması zor işte Allah kolaylık versin ikiz üçüz doğuranlara falan. Yaa canım sen niye korkuyonki hamilelikten dünyadaki en güzel duygu annelik duygusu hele bi bebişin olsun bak dünyan nasıl değişiyo her anını onu düşünerek geçiriyosun nekadar kaldı onu kucağıma almama neye benziyo kızmı erkekmi vs vs. Hele bi doğsun bak keşke daha önce yapsaymışsın dersin tadından yenmez vallaa aay anlattım ya hemen bi çocuk yapasım sevesim geldi yaa ben çocuk delisiyim zaten olsada bebiş sevseydik yaa

Ay 2 saat sonra öğrenicem çok heyecanlıyım ama tabi inşallah güzel haberler veririm size yaa aslında hiç umudum yok nerdeyse yaa idrarda çıkmadı dün gece bakalım kanda çıkıcakmıı bu arada biraz iltihap çıktı bugünkü idrar testinde gebeliğin sonucuna göre yarın bidaa gidip ilaç yazdırcam bakalım bolca su içsem yeterli olurmu acabaa? :26:

Seenmii benmiiiiii bende çatlıycam yaa ama korkuyomdaa bakamıycam sanırım sonuca ya böyle olucaam ya böyleee ühü ühü ühüüü...

kız ben san germe kendını demıyomuyum aaaa kıscam sımdı bak. bendede ıltıhap var canım donaxyl vajınal kullanıyorum doktorum bebısın varsa su anda ıcınde hıc bı zararcık vermerz dedı sadece 5 gun kullan ama dedı dun basladım atmaya tabı benım kı kuduruyo 5 gun ılıskı yokk k kıh kıh kıh khı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…