AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

Baal heykes gitti yaa teyk ettiler bisiii Selinide küstürdüm galibaa

yok be sekerım kusmes selın bıze sana alınmaz o hem kotu bısı demedın kı hem selın cok kuvvetlı evet allah on ahayırlı bebıckler versın bıran evvel tabı ısteyen herkese hayırlı degılmıs demekkı allahım bılır yapıcagını alan da o veren de o yuzden dua edelım hayırlısı nasıp etsınnnn herkesee sende sıkıntı yapma kendıne kaldı surda ıkı saat olumlu olucak hem belkkı ne bılıyosun ıdrarda cıkmaz zaten cogu kısının kı kan garantıdır kesındır hem bı durum olumsuz cıkarsa o zaman konusalım dned ıyorum san aolumlu dusun olmassada hayırlısı degılmıs yenı evlkıyız dah aılk seferde olcak dıye bııs yok bı sorakı ay olur

selam kızlar nasılsınız? selincim açmıştı konuyu ama yazmak bugüne nasipmiş...bişey sorcam bilen varsa.dün 16.günümdü akıntı içinde çok hafif kan vardı .yumurtanın çatlamasında olabilir mi bu ?yaşayanınız var mı?

Haaadii 5 gün ilişki yasakmıymış o haptaa niyekii? Bende noolur noolmaz sonuç negatif çıksada ondan yazdırayım bari yarın amaan biz zaten üşengeçlikten 4 günde 1 yapar olduk zaten kocayı bi gün görüyom bi gün göremiyom nasılsa yumurtlama zamanım diil salla gitsin kullanırım noolcek

canım 16. Gununse ve cok az geldıyce acık pembe seklındeyse yerlesme kanamasıdır. ınsallah yerlesme kanamasıdır. Haydı bakalım ınsallah gonlunce olur

canım 16. Gununse ve cok az geldıyce acık pembe seklındeyse yerlesme kanamasıdır. ınsallah yerlesme kanamasıdır. Haydı bakalım ınsallah gonlunce olur

yok canım ben anlatamadım yani siklusun 16.günü yani yumurtlama zamanında oldu bu dediğim...

Valla ben hiç duymadım canım öyle geleni yaa kızlar bi gelsin onlar bilirler yoksada bi doktora görün istersen için rahat etsin bu arada akıntı içinde kan ilişkiden sonra falanmı geldi canım?

yasak yavrusum cunku hapı attıktan sonra sakıncalı kendısı erımesı ve ıyı gelmesı lazım zaten gece yatarken atıyorsun cunku dolanmaman lazım ıcınde 6 var ama doktor hamılleık rıskı olanlara 5 yazıyor benım doktorda bana 5 yazdı. Aslında benı umutlandıranda doktordu sankı bebıs varmıs gıbı davandı bıde gozlerımın ııcne baklıp merak etme bebıse zarar vermez dedı. Annemde nasıl yanı hamılemı dedı doktorda ben oyle bısı demedım ama olabılır bılemeyız su anda kanda ve ıdrarda bellı olmaz demıstı gecen persembe bakalım beklıyoruz ama mımık hareketlerı pek egzantırıktı :) ole yanı uzun oldu baya

2-3 gündür çok yoğum bir şekilde bu foruma bakıyorum.yazılanları okudum bol bol...bi çok şey öğrendim.ben de sizden biriyim artık.beni de alın aranıza..sevin beni şefkat gösterin )))

yok canım ben anlatamadım yani siklusun 16.günü yani yumurtlama zamanında oldu bu dediğim...

he su mesele ben farklı algıladım ona yormak ıstedıgımden olsa gerek. Canım ılıskıden sonra tamda yumurtlama donemıne denk gelırse azıcık gelen kırmızı acıl renklı kan yumurtanın catladıgına ısarettır ama kımısı ılıskı esnasında zorlandıgında da gelır. Eger sende zorlanma olmadı ıse ılıskıden hemen sonra akıntıyla bırlıkte gelen damla acık reng kan yumurtanın catladıgını gosterır ..

forumda çizelge var mı göremedim???varsa bi koysak...kimler sırada bakalım

2-3 gündür çok yoğum bir şekilde bu foruma bakıyorum.yazılanları okudum bol bol...bi çok şey öğrendim.ben de sizden biriyim artık.beni de alın aranıza..sevin beni şefkat gösterin )))

ay kıyamam sana ben sen ılgımı ıstıyosun bakalım masallah sana masallah sarmasık gıbı sararız bak kurtulmak ıstersın ımkanın olmaz Gel canım gelene hayır demeyız kı bız hosgeldın yar yuregıme bosver be elalem ne derse desın bebıs bebıs bebıs beeeebıssss

evet evet o olabiliyor.. gecen ay benimde yumurtalama zamanimda iliskiden sonra 2 damla kan gelmisti...

Valla ben hiç duymadım canım öyle geleni yaa kızlar bi gelsin onlar bilirler yoksada bi doktora görün istersen için rahat etsin bu arada akıntı içinde kan ilişkiden sonra falanmı geldi canım?

yok canım ya ilişkiden sonra falan değildi.açıkçası durum şu cumartesi ovulasyon testi yaptım kontrol çizgisine yakındı yani pazar yapsaydım pozitif olacaktı herlde ama yapmadım. çünkü başka yoktu. neyse dün işte pazartesiydi kasıklarımda batma oldu akıntıda artış falan bi de akşam akıntının içinde belli belirsizdi yani çok az kan vardı başka da olmadı. acaba diyorum yumurta çatladı da ondan mı oldu?????

sarın valla...istanbula yeni taşındık pek çevrem yok.işe gitmedigim günler evde öle kalakalıyorum.bu forumu bulduğum iyi oldu.bi sürü bebecik isteyen belki de göbişinde şuan bebecigi olan arkadaşım oldu.

Heheh içine doğmuştur doktorun ay hadi inşallaaah hamilesindir hadi bakalım seninde güzel haberlerini alırız en kısa zamandaa.. Bu arada hapı içince nekadar ayağa kalkmaman lazım ben artık idrarımı tutamaz oldumda zırt pırt çişim geliyoo 45 dkya veya 1 saate geliyo hemen geri yaa biraz su içseem

Hmm evet yumurta çatladığından olmuş ozaman senin değerlendirseydiniz bari canım sizde bunu hazır çatlamışta bak belli etmiş kendini ben hazırım yolla şutu gol olsun diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…