Baal heykes gitti yaa teyk ettiler bisiii Selinide küstürdüm galibaa
kız ben san germe kendını demıyomuyum aaaa kıscam sımdı bak. bendede ıltıhap var canım donaxyl vajınal kullanıyorum doktorum bebısın varsa su anda ıcınde hıc bı zararcık vermerz dedı sadece 5 gun kullan ama dedı dun basladım atmaya tabı benım kı kuduruyo 5 gun ılıskı yokk k kıh kıh kıh khı
selam kızlar nasılsınız? Selincim açmıştı konuyu ama yazmak bugüne nasipmiş...bişey sorcam bilen varsa.dün 16.günümdü akıntı içinde çok hafif kan vardı .yumurtanın çatlamasında olabilir mi bu ?yaşayanınız var mı?
canım 16. Gununse ve cok az geldıyce acık pembe seklındeyse yerlesme kanamasıdır. ınsallah yerlesme kanamasıdır. Haydı bakalım ınsallah gonlunce olur
selam kızlar nasılsınız? selincim açmıştı konuyu ama yazmak bugüne nasipmiş...bişey sorcam bilen varsa.dün 16.günümdü akıntı içinde çok hafif kan vardı .yumurtanın çatlamasında olabilir mi bu ?yaşayanınız var mı?
haaadii 5 gün ilişki yasakmıymış o haptaa niyekii?Bende noolur noolmaz sonuç negatif çıksada ondan yazdırayım bari yarın amaan biz zaten üşengeçlikten 4 günde 1 yapar olduk zaten kocayı bi gün görüyom bi gün göremiyom nasılsa yumurtlama zamanım diil salla gitsin kullanırım noolcek
naz valla bızım dılden konusmaya baslamıssın kupayı kaldıralım dıyor yavvv ınsallah kaldırırız allahmı soyletıyor nedırrrr bakalım bengısuyu beklıyoruz hala ses yok testten sora kısmetse ben bakıcam regl zamanıda 8 gun falan kaldı kısmet olursa haftaya bu gun 1 gun kalmıs olcak ve haftaya yarın test yaptırcam bakalım hayırlısı herkese
yok canım ben anlatamadım yani siklusun 16.günü yani yumurtlama zamanında oldu bu dediğim...
2-3 gündür çok yoğum bir şekilde bu foruma bakıyorum.yazılanları okudum bol bol...bi çok şey öğrendim.ben de sizden biriyim artık.beni de alın aranıza..sevin beni şefkat gösterin)))
he su mesele ben farklı algıladım ona yormak ıstedıgımden olsa gerek. Canım ılıskıden sonra tamda yumurtlama donemıne denk gelırse azıcık gelen kırmızı acıl renklı kan yumurtanın catladıgına ısarettır ama kımısı ılıskı esnasında zorlandıgında da gelır. Eger sende zorlanma olmadı ıse ılıskıden hemen sonra akıntıyla bırlıkte gelen damla acık reng kan yumurtanın catladıgını gosterır ..
Valla ben hiç duymadım canım öyle geleni yaa kızlar bi gelsin onlar bilirler yoksada bi doktora görün istersen için rahat etsin bu arada akıntı içinde kan ilişkiden sonra falanmı geldi canım?
geldim geldim kizlarrrr yarim saatligine kalktim masamdann herkez ayrildi diye uzulmusunuzzz kiyamam sizeeee
ay kıyamam sana ben sen ılgımı ıstıyosun bakalım masallah sana masallah sarmasık gıbı sararız bak kurtulmak ıstersın ımkanın olmazGel canım gelene hayır demeyız kı bız hosgeldın yar yuregıme bosver be elalem ne derse desın bebıs bebıs bebıs beeeebıssss
hos geldın kusum bu kızda bı kapının onune kadar cıkar o zaman sız devam edın yavrusum
yasak yavrusum cunku hapı attıktan sonra sakıncalı kendısı erımesı ve ıyı gelmesı lazım zaten gece yatarken atıyorsun cunku dolanmaman lazım ıcınde 6 var ama doktor hamılleık rıskı olanlara 5 yazıyor benım doktorda bana 5 yazdı. Aslında benı umutlandıranda doktordu sankı bebıs varmıs gıbı davandı bıde gozlerımın ııcne baklıp merak etme bebıse zarar vermez dedı. Annemde nasıl yanı hamılemı dedı doktorda ben oyle bısı demedım ama olabılır bılemeyız su anda kanda ve ıdrarda bellı olmaz demıstı gecen persembe bakalım beklıyoruz ama mımık hareketlerı pek egzantırıktı :) ole yanı uzun oldu baya
yok canım ya ilişkiden sonra falan değildi.açıkçası durum şu cumartesi ovulasyon testi yaptım kontrol çizgisine yakındı yani pazar yapsaydım pozitif olacaktı herlde ama yapmadım. çünkü başka yoktu. neyse dün işte pazartesiydi kasıklarımda batma oldu akıntıda artış falan bi de akşam akıntının içinde belli belirsizdi yani çok az kan vardı başka da olmadı. acaba diyorum yumurta çatladı da ondan mı oldu?????
kizzzz kapinin onune cikip napcennn bakemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?