AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

Bencede yaa bi çizelge iyi olur bak benim son regl tarihim 6 temmuzdu haala beklemedeyim ekleyin bunuda 30 günde bir adet oluyom ayrıca ama 1 saat sonra koyda belkim bana hamiş yazmak kısmet olur

Bencede yaa bi çizelge iyi olur bak benim son regl tarihim 6 temmuzdu haala beklemedeyim ekleyin bunuda 30 günde bir adet oluyom ayrıca ama 1 saat sonra koyda belkim bana hamiş yazmak kısmet olur

canım inşallah hamişsindir...merakla bekliyoruz.bizi ihmal etme haaa

yavrus ıste gece yatarken yapın dedıgıne gore hanı butun gece uyuma olasılıgı yuksek odlugu ıcın zaten mumkun oldugnca kalkmamak lazım hanı hapı attıktan sora kalıntılar gerı gelebılıyor o sorun degıl ama vajınanın derınlıklerıne kadar sokmak gerekıyor vakla bende normalde gunde 2-3 defa wc ye gıderdım bu ara gunde 6-7 defa gıdıyorum ama muktemeln ayak usuttum ondan kanımca neysem yorumlamak yok belırtılerı ben yorumlamıyorum sadece bugun sankı regl ı agrısı gıbı karnım agrıyor onu anlayamadım ya umarım doktorun ıcıne dogmustur yaaaaaaa varya dıleyın benden ne dılersenız oyleyseeeeeee yaaaaaaaaaaa

heh ıste hava alıyorum malum daral basıyor bazen ısten gelıyolar bole soldn sollldan ya bırıne carpcam ya da hava alcam hava alıyorum bende en ıyısı temızı

aynen kuzum yaaaa banada geliyorlar oyle ara sira disariya cikip hava almak en iyisi yoksa patronun kafasina birsey firlatasim geliyor masamdannn

eh tabii.. ay sonunda kirmizi karti da gormedinmi oldu bitti bu is.. 9 ay 10 gun sonrada takima yeni transfer aliyoruzz oley!!!

Eh hadi hayırlı olsun bakalım şimdiden yeni transferiniz kaçtane düşünüyon transfer etmeyi kırmızı kartı görmezsen ve maçı aldıysan bizide habersiz bırakma bak haa mutlu haberlerini bekliyoruz bu arada içime doğdu oğluşun olucaak

kız senın sonuclar hala yok mu ortadaaaa ne zaman cıkıcak bunla rben catladım valla kacta verıceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ben ikiz istiyom kiiiii bakalim canim hayirli olsun da oglus ta olabilir kizce de olabilir hic farketmezzzz.

o zaman bızım transeferler gelsın artık yavvvvv

aynen canim gelsinler artikkkk

kız senın sonuclar hala yok mu ortadaaaa ne zaman cıkıcak bunla rben catladım valla kacta verıceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

harbiden yaaaaa burda benimle geyik yapcagina arasana hastaneyi kuzumm yaaa ben senin yerinde olsaydim 10 kere aramistim ordaki hemsirenin kafasini sisirmistim acele cikartin diye

Nasıl yaa hapı ağızdan almıyonmuu şeyindenmi sokuyon yoksaa anaa? Var var sendede bişiiler hissediyorum büyük çıkıcak bi kızın olucak

Ben ikiz istiyom kiiiii bakalim canim hayirli olsun da oglus ta olabilir kizce de olabilir hic farketmezzzz.

Öönce birini büyütte sen tecrübe edin kuzum direk tecrübesizken şimdi ikizler ağır gelmesin sonraa.. ben kız çocuk delisiyim yaa hissediyom kızım olcak gibii

Öönce birini büyütte sen tecrübe edin kuzum direk tecrübesizken şimdi ikizler ağır gelmesin sonraa.. ben kız çocuk delisiyim yaa hissediyom kızım olcak gibii

benim annem ve babam bakicak canim bebisimi.. annem daha onceden tecrubeli zaten 2 tane buyutmus birde 4 sene ikizlere bebek bakiciligi yapti.. o da ikiz olmasini cok istiyo.. bakalim hayirlisiii

aynen canim gelsinler artikkkk

harbiden yaaaaa burda benimle geyik yapcagina arasana hastaneyi kuzumm yaaa ben senin yerinde olsaydim 10 kere aramistim ordaki hemsirenin kafasini sisirmistim acele cikartin diye

Yaa aramayla öğrenebilirmiyimkii döndü abla yani sağlık ocağındaki hemşire tanığımız öğrenecekti geçende sonucu haber verdiydi o bana hastanenin sitesinden bakayım dedim kod falan istiyo yaa döndü ablama sorarım ben şimdi saat 2 den sonra çıkması lazım azcık kaldıı

evet netten bakilabiliyo kod la.. telefondanda soylerler seni taniyolarsa ne bileyim birseyler yap oturma oyle hahaha

yürecigim dayanmıyor yafff.çok meraktayım heee...

benim annem ve babam bakicak canim bebisimi.. annem daha onceden tecrubeli zaten 2 tane buyutmus birde 4 sene ikizlere bebek bakiciligi yapti.. o da ikiz olmasini cok istiyo.. bakalim hayirlisiii

Hmm iyi ozaman keşke olsada ikiz doğursan ay güzel olur vallaa tadından yenmezler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…