Hmm evet yumurta çatladığından olmuş ozaman senin değerlendirseydiniz bari canım sizde bunu hazır çatlamışta bak belli etmiş kendini ben hazırım yolla şutu gol olsun diyeee
Bencede yaa bi çizelge iyi olur bak benim son regl tarihim 6 temmuzdu haala beklemedeyim ekleyin bunuda 30 günde bir adet oluyom ayrıca ama 1 saat sonra koyda belkim bana hamiş yazmak kısmet olur
heheh içine doğmuştur doktorun ay hadi inşallaaah hamilesindir hadi bakalım seninde güzel haberlerini alırız en kısa zamandaa..Bu arada hapı içince nekadar ayağa kalkmaman lazım ben artık idrarımı tutamaz oldumda zırt pırt çişim geliyoo 45 dkya veya 1 saate geliyo hemen geri yaa biraz su içseem
heh ıste hava alıyorum malum daral basıyor bazen ısten gelıyolar bole soldn sollldan ya bırıne carpcam ya da hava alcam hava alıyorum bende en ıyısı temızı
tabi dikkatte etmek lazim Allah korusun şike olaylari falan olmasinnnn
Hahah güzeldiievet amman bak şike falan olmasın dürüst oynayın ve iyi ortala eşin tek atışta kesin gol olsuun
eh tabii.. ay sonunda kirmizi karti da gormedinmi oldu bitti bu is.. 9 ay 10 gun sonrada takima yeni transfer aliyoruzz oley!!!
eh tabii.. Ay sonunda kirmizi karti da gormedinmi oldu bitti bu is.. 9 ay 10 gun sonrada takima yeni transfer aliyoruzz oley!!!
eh hadi hayırlı olsun bakalım şimdiden yeni transferiniz kaçtane düşünüyon transfer etmeyiKırmızı kartı görmezsen ve maçı aldıysan bizide habersiz bırakma bak haa mutlu haberlerini bekliyoruz bu arada içime doğdu oğluşun olucaak
Eh hadi hayırlı olsun bakalım şimdiden yeni transferiniz kaçtane düşünüyon transfer etmeyikırmızı kartı görmezsen ve maçı aldıysan bizide habersiz bırakma bak haa mutlu haberlerini bekliyoruz bu arada içime doğdu oğluşun olucaak
o zaman bızım transeferler gelsın artık yavvvvv
kız senın sonuclar hala yok mu ortadaaaa ne zaman cıkıcak bunla rben catladım valla kacta verıceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yavrus ıste gece yatarken yapın dedıgıne gore hanı butun gece uyuma olasılıgı yuksek odlugu ıcın zaten mumkun oldugnca kalkmamak lazım hanı hapı attıktan sora kalıntılar gerı gelebılıyor o sorun degıl ama vajınanın derınlıklerıne kadar sokmak gerekıyor vakla bende normalde gunde 2-3 defa wc ye gıderdım bu ara gunde 6-7 defa gıdıyorum ama muktemeln ayak usuttum ondan kanımca neysem yorumlamak yok belırtılerı ben yorumlamıyorum sadece bugun sankı regl ı agrısı gıbı karnım agrıyor onu anlayamadım ya umarım doktorun ıcıne dogmustur yaaaaaaa varya dıleyın benden ne dılersenız oyleyseeeeeee yaaaaaaaaaaa
Ben ikiz istiyom kiiiiibakalim canim hayirli olsun da oglus ta olabilir kizce de olabilir hic farketmezzzz.
Öönce birini büyütte sen tecrübe edin kuzum direk tecrübesizken şimdi ikizler ağır gelmesin sonraa..ben kız çocuk delisiyim yaa hissediyom kızım olcak gibii
aynen canim gelsinler artikkkk
harbiden yaaaaa burda benimle geyik yapcagina arasana hastaneyi kuzumm yaaa ben senin yerinde olsaydim 10 kere aramistim ordaki hemsirenin kafasini sisirmistim acele cikartin diye
Yaa aramayla öğrenebilirmiyimkii döndü abla yani sağlık ocağındaki hemşire tanığımız öğrenecekti geçende sonucu haber verdiydi o bana hastanenin sitesinden bakayım dedim kod falan istiyo yaa döndü ablama sorarım ben şimdi saat 2 den sonra çıkması lazım azcık kaldıı
Yaa aramayla öğrenebilirmiyimkii döndü abla yani sağlık ocağındaki hemşire tanığımız öğrenecekti geçende sonucu haber verdiydi o bana hastanenin sitesinden bakayım dedim kod falan istiyo yaa döndü ablama sorarım ben şimdi saat 2 den sonra çıkması lazım azcık kaldıı
benim annem ve babam bakicak canim bebisimi.. annem daha onceden tecrubeli zaten 2 tane buyutmus birde 4 sene ikizlere bebek bakiciligi yapti.. o da ikiz olmasini cok istiyo.. bakalim hayirlisiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?